Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να Τον χαρτζιλικώνω. Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος rea.., στις 23 Μαρτίου 2021.

  1. karamel

    karamel Don't bother! I won't.


    χαχα

    και θα το κάναμε!!
     
  2. Exploiter

    Exploiter Αναζητώ ενδιαφέροντα ατομα

    Συγνώμη αλλά στο δικό μου μυαλό αυτό μοιάζει με ένα είδος εκμετάλλευσης..τώρα αν το άλλο πρόσωπο το δέχεται αυτό ίσως χρήζει ψυχολόγο,,
     
  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Γιατι;
    Το αντίθετο γιατι είναι φυσιολογικο; Και γιατί κατι οου γίνεται συνεναιτικα να χρίζει ψυχιατρικής φροντίδας; Τοτε μάλλον όλοι εδώ μέσα με την τρελα που κουβαλάμε θα έπρεπε να είμαστε υπο ψυχιατρική παρακολούθηση. Η οχι;
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2021
  4. Exploiter

    Exploiter Αναζητώ ενδιαφέροντα ατομα

    Αυτό λέω κι εγώ ..πως αν είναι συναινετικό εμάς δε μας πέφτει και λόγος..αλλά μιας και μας το έθεσε το ερώτημα καλό είναι να ακουστούν κι άλλες απόψεις
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έχει τεράστια σημασία αυτό που λέει ο @MasterJp

    Επειδή με ενοχλούσε και μένα, είναι η αλήθεια, η σκέψη του το υ να τα ακουμπάει στο Κ του το σκέφτηκα διαφορετικά: Σε ενοχλεί το υ να χαρτζιλικώνει το Κ αλλά το να μαστιγώνει ο Κ το υ του γιατί έτσι του ήρθε είναι για σένα απόλυτα φυσιολογικό στα πλαίσια του BDSM. Αν δε διακρίνεις την αντίφαση αγαπητέ Arioch, τσάμπα τα λεφτά που έδωσε η μάνα σου να σε σπουδάσει.

    Τι θέλει να πει ο ποιητής; Μπορεί η εν λόγω πρακτική να μη μου αρέσει όποτε είμαι ελεύθερος να μην την κάνω. Από τη στιγμή που αυτό γίνεται μεταξύ συναινούντων ενηλίκων δε μου πέφτει λόγος, όπως για οτιδήποτε άλλο κάνουν μεταξύ τους.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    χρηματοστραφές μυαλό
     
  7. Boogie

    Boogie "I'm Nobody! Who are you?"

    Ολα σωστά εαν η κρίση που γίνεται είναι αξιολογική ή ηθική. Αλλά ρωτάω το εξής: μπορούν να συνυπάρξουν Κυριαρχία και εξάρτηση; Είναι το ίδιο να παίρνεις τα χρήματα επειδή θέλεις και μπορείς και το ίδιο επειδή δεν έχεις; Μπορεί σε οτιδήποτε ένα Κ να είναι εξαρτημένο απο το υ του;; Για εμένα δεν μπορεί, γιατί η εξάρτηση βγάζει το κομμάτι θέλω απο την εξίσωση. Για να θέλεις, είναι αναγκαία προϋπόθεση να μπορείς και να μην θέλεις, να επιλέγεις να θέλεις. Εαν ένα Κ εξαρτάται από την παρουσία του υ (είναι εθισμένο ή ερωτευμένο στο υ πες το όπως θες) - αναφέρω αυτό που είναι κοινωνικά πιο ευγενές- πόσο Κ είναι; Μπορεί να κάνει στέρηση επικοινωνιάς, αν χρειαστεί ;;και πόσα άλλα...Μπορεί να σφάλω, άλλωστε νέος είμαι στο χώρο, αλλά βλέπω ότι ένα Κ πρέπει να χειραφετημένο και χωρίς εξάρτησεις από το υ του. Το υ δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς Κ, το αντίστροφο το βλέπω καταστροφικό!
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    η εξάρτηση εδώ πώς προέκυψε; η εκμετάλλευση μας ..φρίκαρε πριν λίγο.

    βυζιά, μουνί και μήτρα δεν έχω, προσωπικά· μαζί κι άλλα. πιθανόν εξ αυτού εκμεταλλεύομαι.
    κινδυνεύω;  
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ακούγεται λογικό αυτό που γράφεις αν το δούμε από βανιλα μεριά. Σε εδραιωμένη Κ/υ συσχέτιση δεν τίθονται τέτοια θέματα, ο καθένας έχει την θέση του. Αν δεν είναι σαφής η θέση και καλά επεξεργασμένη τότε μπορούν να προκύψουν θέματα από διάφορα μέτωπα έτσι κι αλλιώς.

    Επίσης ο ερωτευμένος Κ δεν κάνει εκπτώσεις στην κυριαρχία του λόγω συναισθήματος. Είναι αυτός που είναι ασχέτως του πως αισθάνεται.
     
  10. Boogie

    Boogie "I'm Nobody! Who are you?"

    Λεει «βασίζεται» στο αρχικό ερώτημα. Οσο για το άλλο μισό αν και σοφιστεία, point taken
    Αυτό το κατανοώ απόλυτα- θα πρόσθετα ότι δεν είναι ασχέτως του πως αισθάνεται, αλλά ως προέκταση αυτού που αισθάνεται. Όλα είναι σαφή και εδραιωμένα, μέχρι να μην είναι. Δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι ένας Κ πρέπει να μπορεί να αλλάξει υ, ανα πάσα ώρα και στιγμή, έτσι ώστε η παρουσία του και μόνο να είναι η σφραγίδα του - θέλω. Στην κουβέντα αυτή, η ασύμμετρη σχέση μου μοιάζει, με δουλειά και δουλειά, όποιος μπορεί να αλλάξει ανα πάσα ώρα και στιγμή- δεν δουλεύει (μπορεί να μιλάει και βανίλα οπτική μου, το κρατάω σαν πιθανότητα).
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σκέψου τον αρχαίο Αθηναίο που είχε στο εργαστήρι του σκλάβους που έκαναν όλη τη δουλειά. Το εισόδημά του εξαρτούνταν από τους σκλάβους του, αυτό δεν τον έκανε λιγότερο αφέντη τους.

    Το να αποδέχεσαι ότι το μαστίγωμα είναι μέρος του BDSM αλλά το να εκμεταλλεύεται ο Κ το υ του οικονομικά όχι είναι αποτέλεσμα καθαρά ηθικολογικός ιδεασμός, που λέει και ο @tithon.
     
  12. Aliki

    Aliki airetiko

    Αν ο Κ αφαίρεσει ΔΕΗ,νερά, ενοίκια, τηλέφωνα,sm,τρέχοντα έξοδα κοκ κ βρει περίσσευμα ε οκ,ας το κάνει ό,τι θέλει. Ευκαιρία για μαθήματα αποτελεσματικής διαχείρισης μισθού.
    Το χρεωπιστωτικο σύστημα να ισορροπεί κ στα χαρτζιλικια λέμε ναι όσο μακρινή ανάμνηση κ αν είναι το περίσσευμα τέλος του μήνα.