Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 10 Μαρτίου 2012.

  1. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    εμ βέβαια...σιγά μην δεν έβρισκε τρόπο να μπει και εδώ μέσα ο ανδρικός πισινός που τόσο μας έχει προβληματίσει αυτούς τους μήνες  

    αγαπητή μου kati, μην μας αφήσεις όμως και εσύ με την απορία στο τέλος..να μας δώσεις την απάντηση  
     
  2. vautrin

    vautrin Contributor

    Κι όμως, αν αληθεύουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες και δεν πρόκειται για μια ακόμη λαθροχειρία των καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης, 200.000 ηλίθ… εεε, συμπολίτες μας ήθελα να πω, χαράμισαν 2 ευρώ κι αυτήν την ηλιόλουστη Κυριακή για να πάνε να ψηφίσουν τον Μπενίτο σε μια διαδικασία-παρωδία απ’ όπου είχαν προκαταβολικά αποκλεισθεί όλοι οι άλλοι υποψήφιοι. Προφανώς τους έτρωγε η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα… 

    Ας τα βλέπουν αυτά όσοι πρεσβεύουν την αποχή ή το λευκό στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αν εισακουσθούν, τότε μια μικρή αλλά αμετανόητη μειοψηφία κομματόσκυλων και ημετέρων θα καθορίσει το μέλλον ολονών μας.

    Υ.Γ.: kati εσύ ψήφισες παιδί μου;
     
     
  3. kati

    kati Regular Member

    Απάντηση: Re: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Δεν ψήφισα.

    Ατυχώς, το safeword μεταξύ του Κυρίου μου κι εμού είναι "Βενιζέλος".
     
  4. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Για να δούμε λοιπόν πώς δουλεύει η μέθοδος των τριών στο μέτρημα των κουκιών (καταδεικνύοντας παράλληλα πόσα λεφτά πάνε χαμένα στα ακριβοπληρωμένα γκάλοπ, όταν μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά με μαθηματικά δημοτικού)!

    Στην εκλογή προέδρου το 2007, είχαν συμμετάσχει 1.000.000 άτομα, και επί εκλογικού σώματος 6.858.342 έγκυρων, η συμμετοχή αυτή είχε εκφραστεί σε 3.012.373 ψήφους (43,92%) υπέρ του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές του 2009.
    Στην εκλογή προέδρου το 2012 συμμετείχαν 200.000 άτομα. Αν κάνουμε τους υπολογισμούς με βάση τον ίδιο αριθμό εγκύρων ψηφοδελτίων, οι ψήφοι που έχουν να λαμβάνουν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές είναι 602.475, δλδ 8,78%. Μια χαρά ποσοστό το βρίσκω για να αντιστοιχεί στο 1/4 των ηλιθίων που είναι στατιστικώς πιθανό να κατοικούν σε μια χώρα 10.000.000 ατόμων (τα άλλα 3/4 μαντέψτε μόνοι σας πού κατανέμονται).

    Οπότε γιατί φρίττετε αγαπητέ vautrin;

    Όσο δε για την αγωνία σας μην δεν ψηφίσουμε, αναρωτιέμαι τι διαφορετικό συνέβαινε ως σήμερα από το να καθορίζει το μέλλον μας «μια μικρή αλλά αμετανόητη μειοψηφία κομματόσκυλων και ημέτερων». Τι ‘χες Γιάννη - τι ‘χα πάντα, με την υψηλή εποπτεία των δανειστών μας μάλιστα αυτή τη φορά, οι οποίοι να ‘στε βέβαιος ότι θα μεριμνήσουν δεόντως για τυχόν αποκλίσεις από το αναμενόμενο. Κλείνω με ένα παλιό σύνθημα το οποίο είμαι σίγουρη ότι απεχθάνεστε: αν οι εκλογές μπορούσαν ν' αλλάξουν τον κόσμο θα ήταν παράνομες  

    …και μ’ ένα πιο πρόσφατο άκρως εξεγερσιακό: The truth is out there!!!
     
  5. Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Είναι ωραίο ο Κ να είναι πολιτικοποιημένος και οχι κομματικοποιημένος,ειδικά σε μη κομμουνιστικούς χώρους!Αλλά ναι τον καθιστά λιγότερο εχεφρων και σχεδόν ακατάλληλο Κ.
    Μεταξύ σοβαρού κ αστείου.
     
  6. Οι αγρότες στην Ιεράπετρα της Κρήτης αφήσαν τα καφενεία και μέσω των συνεταιριστικών ενώσεων έκλεισαν συμφωνίες για πρώιμα κηπευτικά με αγορές του εξωτερικού για πρώτη χρονιά σε τέτοια κλίμακα (άλλες χρονιές τα πετούσαν)
    Όλα έγιναν σωστά. Από την διαλογή μέχρι τον ποιοτικό έλεγχο και την τυποποίηση
    Φορτώθηκαν στα φορτηγά στις σωστές ημερομηνίες προκειμένου να τηρήσουν κατά γράμμα τα συμβόλαια τους ώστε αυτά να μην ακυρωθούν , να κάνουν καλό όνομα στις αγορές που βγήκαν για πρωτη φορα και να μην δίνουν λαβές για σχόλια του τύπου «αναξιόπιστοι Έλληνες»
    Όλα τα κηπευτικά θα έφευγαν αυτή τη βδομάδα ξεκινώντας από σήμερα το πρωί
    Όλα καλά αλλά δυστυχώς λογάριαζαν χωρίς την ΠΝΟ που από σήμερα ξεκινά κυλιόμενες 48ωρες απεργίες. Ηρθαν σε επαφή και ζήτησαν να επιτρέψουν σε ένα και μοναδικό καράβι να μεταφέρει μόνο τα φορτηγά με τα ευπαθή προϊόντα στην Αθήνα ώστε να φτάσουν στις εγχώριες και κυρίως στις νέες ξένες αγορές. (πόσο ανάγκη έχει η χώρα τις εξαγωγές όλοι γνωρίζουμε) Η απάντηση που πήραν ήταν κατηγορηματική και αδιάλλακτη. ΟΧΙ
    Όσες εταιρίες έκαναν το «λάθος» να αγοράσουν από Έλληνες θα μείνουν χωρίς εμπόρευμα ενώ όσες αγόρασαν από ανταγωνίστριες χώρες σαν την Τουρκία θα έχουν και θα μοσχοπουλανε
    Του χρόνου οι αγορές ,που φέτος άνοιξαν δοκιμαστικά για Ελληνες αγροτες ,θα έχουν πλέον κλείσει. Την απεργία της ΠΝΟ υποστηρίζει συσομη η αριστερά Η Παπαρήγα χαμογελαστή(τι ανάγκη έχει) κάνει δηλώσεις για το μεγάλο κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές που πίνουν το αίμα των ναυτεργατών. Ούτε που τους περνάει από το μυαλό να κάνουν παρέμβαση στην ΠΝΟ να αφησει ENA KAI MONADIKO ΓΑΜΩΚΑΡΑΒΟ ώστε κάποιοι φτωχοί αγρότες να μην χάσουν την παραγωγή τους. (Όσο βουλιάζουμε στην μιζέρια οι άθλιοι αυτοί τρίβουν τα χέρια τους)
    Στην κυβέρνηση απ την άλλη ούτε που τους περνά από το μυαλό να επιστρατεύσουν ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΓΑΜΩΚΑΡΑΒΟ και ετσι εκατοντάδες άνθρωποι θα χάσουν την σοδειά τους και φέτος και τα επόμενα χρόνια . Μακάρι οι μόνοι ηλίθιοι να ήταν οι 200.000 που πήγαν χτες να ψηφίσουν. Ζητω το έθνος των ηλιθίων

    Τούτων δοθέντων Αγαπητέ μου vautrin ,όπως γνωρίζεις εγώ δεν ξέρω τι να ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές. Φυσικά αν σε ακούσω αποκλείω το λευκό η την αποχή. Από εκεί και πέρα θα ήθελα την συμβουλή σου σχετικά με το ποιους να ψηφίσω. Θα το εκτιμούσα πολύ και είμαι αποφασισμένος να κάνω μέχρι και ιδεολογική υπέρβαση εάν πρόκειται να ψηφίσω ανθρώπους με στοιχειώδη συναίσθηση της κοινωνίας του μόχθου , της δημιουργίας και της προόδου που να μην νοιάζονται μονο για τα κομματικά τους οφίτσια και τα κουκιά των επερχόμενων εκλογών , ούτε να είναι λύκοι που στην αναμπουμπουλα χαίρονται ,ούτε ηλίθιοι που ότι θυμούνται χαίρονται. Γνωρίζεις κάποιους; Περιμένω την συμβουλή σου.
     
    Last edited: 19 Μαρτίου 2012
  7. Mια και είμαι καλός στις μαντεψιες ας προσπαθήσω
    Ένα άλλο μέρος από τα 3/4 είναι οι ηλίθιοι που θα πάνε να ψηφίσουν όλους αυτούς που θεωρούν πως η περαιτέρω εξαθλίωση μας τους συμφέρει και ως εκ τούτου κάνουν ότι μπορούν για να την επιτείνουν.(βλ. ποστ 18)
    Η εκλογική επιβράβευση τους είναι καραμπινάτη ηλιθιότητα από την μεριά των ψηφοφόρων.
    Μακάρι να μπορούσαμε να κατατάξουμε στους ηλιθίους και στα κοματοσκυλα μόνο αυτούς που πήγαν χτες να ψηφίσουν τον Βενιζέλο και να καθαρίζαμε μια για πάντα. Αύριο κάποιοι ηλίθιοι η πονηροί δεν θα αφήνουν τους τουρίστες να κατεβούν από τα κρουαζιεροπλοια υπερασπιζόμενοι το καμποτάζ
     
  8. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;


    Πολιτική: Μπορεί μια μέρα να αποκαλυφθεί πως είναι τόσο αγοραία, ώστε να καταταχτεί κάτω από τον τίτλο "Πορνεία του Πνεύματος". Νίτσε
     
  9. zou

    zou

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

    Η ψηφος ειδικοτερα σε μια κρισιμη κατασταση οπως τωρα ειναι ιδιαιτερα σημαντικη. Κρινω σωστο να ψηφισω κατα συνειδηση και επειτα απο πολλη σκεψη. Δεν θεωρω οτι μπορει να ειναι η ψηφος ενα απο τα παιχνιδια τα οποια εντάσσονται σε μια bdsm σχεση και αυτο διοτι δεν εχει να κανει καθαρα με τα πλαισια αυτης αλλα μια μια γενικοτερη καταστση και δει πανελλαδικη. Η ψηφος ειναι προσωπικη, μυστικη και συνταγματικα κατοχυρωμένη.
     
  10. vautrin

    vautrin Contributor


    Αυτό που με κάνει να φρίττω αγαπητή μου, είναι η εθελούσια συμμετοχή ικανού αριθμού ψηφοφόρων σε εκλογές με έναν και μοναδικό υποψήφιο και μάλιστα σε ένα κόμμα που αυτοαποκαλείται δημοκρατικό και όχι σταλινικό.

    Αγωνιώ περισσότερο για το ΤΙ και ΠΟΙΟΥΣ θα ψηφίσουμε και λιγότερο για το ΕΑΝ θα ψηφίσουμε. Ωστόσο η βεβαιότητά σας είναι λανθασμένη: ουδόλως απεχθάνομαι το παλαιό σύνθημα που επικαλείσθε. Εξάλλου, η πατρότης του ανήκει, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στον θείο Βλαδίμηρο και τον θείο Βλαδίμηρο εμείς τον αγαπάμε ακόμα παρόλο που με τις εκλογές δεν τα πήγαινε και τόσο καλά. Τουλάχιστον εκείνος αντί εκλογών οργάνωσε μια επανάσταση ενώ εμείς ούτε μια γενική απεργία διαρκείας δεν είμαστε άξιοι να οργανώσουμε. Πάντως ήθελα να σας προειδοποιήσω κι εσάς πως με τον θείο Βλαδίμηρο δεν είναι σώφρον να διαφωνεί κανείς καθότι κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί εχθρός του λαού από τους φανατικούς επιγόνους του με τις ανάλογες επιπτώσεις όταν και αν ποτέ αυτοί οι τελευταίοι βρεθούν στην εξουσία.
    Κλείνω λοιπόν αντιστρέφοντας το επιχείρημα:
    Αν η αποχή ήταν η λύση στο πρόβλημα της αλλαγής του κόσμου, τότε οι ΗΠΑ θα είχαν γίνει σοσιαλιστικές/ελευθεριακές εδώ και δεκαετίες!
     
  11. vautrin

    vautrin Contributor

    Πολύ διαφωτιστικό το παράδειγμά σου αγαπητέ μου, δείχνει ξεκάθαρα πως στην κοινωνία δεν δημιουργούνται συγκρούσεις μεταξύ καλών και κακών, αλλά μόνον συγκρούσεις συμφερόντων. Μεταξύ μικρομεσαίων αγροτών και θαλασσοδαρμένων ναυτικών, είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξει κανείς, κάθε πλευρά έχει και τα δίκια της. Δεν συμμερίζομαι συνεπώς την άποψη πως οι απεργίες είναι υποκινούμενες αν και είναι προφανές πως τα κόμματα έχουν την τάση να τις εκμεταλλεύονται πολιτικά. Η Μπακογιάννη συντάσσεται με τους μεν, η Παπαρήγα με τους δε, ο κυβερνών δικομματισμός σφυρίζει αδιάφορα ενεργοποιώντας και πάλι τα αντανακλαστικά του κοινωνικού αυτοματισμού.

    Αν θες τη γνώμη μου, ο ρόλος μιας αριστερής πολιτικής πρότασης θα ήταν να προσπαθεί να συνθέτει τα αιτήματα των εργαζομένων κι όχι να δρα διασπαστικά. Δεν είναι πάντα εφικτή μια τέτοια συσπείρωση, αλλά θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια. Η απεργία αποτελεί δικαίωμα των ναυτικών κι η άσκησή του οπωσδήποτε θα επιφέρει και οικονομικές ζημίες σε κάποιους άλλους κλάδους, αυτό είναι αναπόφευκτο. Ωστόσο ναι, πιστεύω πως θα ήταν ευφυής κίνηση τακτικής να έκαναν μία συμβολική κίνηση καλής θέλησης και να εξαιρούσαν ένα καράβι για να εξυπηρετήσουν τους μικροπαραγωγούς και να τους πάρουν έτσι με το μέρος τους. Θέλει όμως μυαλό κι ευλυγισία μια τέτοια απόφαση και δυστυχώς ούτε οι συνδικαλιστές ούτε οι ηγήτορες της Αριστεράς φημίζονται για τις ιδιότητες αυτές.
     
  12. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Θέλει να ψηφίσω κι εγώ Πασόκ/ΝΔ.. Τον κάνει αυτό λιγότερο εχέφρονα;

     

    Τώρα, δεν ξέρω κατά ποσο ταιριάζει, είπα όμως να το ανεβάσω.