Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλει συνεχώς να τον παίρνει. Το κάνει αυτό λιγότερο υ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος subwhat, στις 8 Οκτωβρίου 2021.

  1. iolanda

    iolanda Contributor

    Σας ευχαριστώ πολύ.
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ναι μπορεί να τον παίρνει.
    Αλλά εγώ θα κρατάω τα λεφτά, γιατί ξέρω απο οικιακή οικονομία.

    Υγ: Μέχρι 10 πελάτες τη μερα. Παραπάνω έχει τιμωρία !!!!!!  
     
  3. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Υπάρχουν αυτοί που είναι παντελώς αδιάφοροι για την ικανοποίηση του υ .
    Υπάρχουμε κι εμείς που ενδιαφερόμαστε να του την στερούμε  
     
  4. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Θα έλεγε κανείς πως είναι σαν να υπάρχουν διαφορετικά είδη ζευγών Κ και υ, το καθένα με τη δική του ερμηνεία της D/s δυναμικής και του σε τι επίπεδο ζητάει να την ενστερνίζεται.

     
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Όσο περισσότερα, μεγαλύτερα και διαφορετικά τα προσωπικά θέλω του υ από αυτά του Κ εντός της συσχέτισης προφανώς τόσο λιγότερο υ. Κυρίως για τον συγκεκριμένο Κ.
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @Grim_Fandango , αφήνω αυτό εδώ...
     
  7. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    @Nickname

    Ευχαριστώ, αν και δεν κατάλαβα γιατί έκανες εμένα flag  

    Μάλλον δεν ήταν αρκετά προφανής ο σαρκασμός μου.
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Τι είναι D/s δυναμική; Τι είναι Κ και υ; Υπάρχουν;
     
  9. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Η δυναμική μιας σχέσης στην οποία κάποιος παραδίδει τον έλεγχο και κάποιος τον αναλαμβάνει. Σε τι επίπεδο, σε τι χρόνο και σε ποιες εκφάνσεις της ζωής, το ορίζουν αποκλειστικά οι εμπλεκόμενοι, το Κ ζητώντας αυτά που θέλει και το υ δεχομένο να μένει σε σχέση με το Κ και αυτά που ζητά.

    Σε γενικές γραμμές με καλύπτει το κείμενο του JP που παρέθεσε ο Nickname πιο πάνω, αν και θεωρώ πως δύναται να υπάρχουν και ενδιάμεσα επίπεδα.

    Κανένα από αυτά δεν είναι λιγότερο D/s από το άλλο. Όποιοι επιθυμούν TPE δεν είναι καλύτεροι από όσους επιθυμούν απλά T/b μια στο τόσο. Είναι διαφορετικοί αλλά όχι καλύτεροι ή χειρότεροι. Και όλοι έχουν θέση κάτω από την ομπρέλα του BDSM. Όπως και κάποιοι που δεν ενδιαφέρονται για D/s καν αλλά μόνο για B ή SM σκέτο. Σπάνιο βέβαια αλλά όχι αδύνατο.


    Υπάρχουν από την στιγμή που οι ίδιοι θεωρούν πως είναι Κ ή υ αντίστοιχα. Δεν χρειάζονται pedigree ή την έγκριση κανενός.

    Ελπίζω αυτό να απάντησε την προηγούμενη ερώτηση σου σχετικά με το τι πιστεύω. Δεν ισχυριζομαι πως η δική μου άποψη είναι πιο σωστή από κανενός άλλου. Ούτε πως ξέρω κάτι παραπάνω που αντιτίθεται στις απόψεις κανενός.
    Αυτό που λέω είναι πως δεν υπάρχει ένα και μοναδικό D/s ή BDSM και όσοι δεν ασπάζονται την δική μας ερμηνεία δεν σημαίνει πως είναι κατώτεροι/άσχετοι/ανόητοι/άξιοι χλευασμού και τραμπουκισμού.

    Είπα ότι δεν ξέρω και το εννοώ. Δεν ξέρω όχι γιατί δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω διαβάσει και δεν έχω σκεφτεί. Δεν ξέρω γιατί θεωρώ πως εχω πολλά ακόμα να μάθω και να βιώσω πριν αποκτήσω τεκμηριωμένη άποψη. Και για αυτο είμαι εδώ. Γιατί ακόμα μαθαίνω και εξερευνώ.

    Δεν χρειάζονται γνώσεις πάνω στο θέμα όμως για να αναγνωρίσει κανείς συμπεριφορές και να τις κατακρίνει και καταδείξει. Το ότι κάποιος έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο δεν του δίνει το δικαίωμα να φέρεται σαν τον Μάστερ των πάντων.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Φαντάζομαι πως εννοείτε ότι δεν υπάρχει ένας καθολικός τρόπος με τον οποίο εξασκείται το D/s μέσα στα πλαίσια του BDSM.

    Γιατί για το τι σημαίνει D/s εντός ή εκτός BDSM δε νομίζω ότι υπάρχει διαφωνία, για την ακρίβεια θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να μην αναγνωρίζεται ποιο κομμάτι του D/s ανήκει στο BDSM και ποιο όχι.

    Και θα επαναλάβω ότι για να αναγνωριστεί το οτιδήποτε μέσα στο BDSM context θα πρέπει να υπάρχει και ισοδύναμη αναγνώριση του και εκτός, το BDSM δεν αλλάζει την ερμηνεία της Κυριαρχίας/υποταγής, περιορίζει το εύρος εφαρμογής των.
     
  11. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Αυτό εννοώ ναι.

    Η "διαφωνία" μου δεν είναι σημειολογική όσον αφορά τον ορισμό του D/s καθεαυτόν, αλλά πιο πολύ αναφέρεται στην επαναλαμβανόμενη και άκυρη κατά την γνώμη μου, εμμονή στο ότι "το τάδε δεν είναι BDSM" και "αν πιστεύεις πως το δείνα είναι BDSM είσαι ανόητος", απλά και μόνο γιατί δεν συμβαδίζει με την δική μας ερμηνεία ή την δική μας επιλογή επιπέδου εντρυφήσεως.
     
  12. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ειχα γνωρισει καποτε ενα ζευγαρι στο οποιο ο αντρας εκανε ολα τα χατηρια της κοπελας, τον ελεγε ενιοτε και μαλακα οταν την εκνευριζε λιγο και μονο οταν εκαναν σεξ της εριχνε μερικες ξυλιες αλλα οι ιδιοι δηλωναν οτι ειναι σε Κ/υ συσχετιση. Θα επρεπε να θεωρησουμε πιστευετε και οι υπολοιποι οτι ειναι αυτο που δηλωναν?
     
    Last edited: 10 Οκτωβρίου 2021