Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 27 Οκτωβρίου 2010.

?

Θέλετε το forum απλό ή σύνθετο?

1. Θέλω το forum απλό άχρωμο και δωρεάν

24 vote(s)
    48,0%
  2. Θέλω το forum σύνθετο με συνδρομή

26 vote(s)
    52,0%
  1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Απάντηση: Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

Το έχω πει κατ' ιδίαν στον Κωνσταντίνο θα το πω και δημοσίως. Νομίζω ότι η συνδρομή είναι μικρή σε σχέση με αυτά που προσφέρει το φόρουμ και πιστεύω πως κάμποσες από τις "δωρεάν" παροχές θα έπρεπε να χρεώνονται εξτρά.

Και μην ξεχνάτε πως το πολυτιμότερο πράγμα, δηλαδή ο χρόνος του admin και των moderators (έστω και αν διαφωνούμε κατά καιρούς με τις επιλογές τους) ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, μας τον προσφέρουν δωρεάν.

2. Black_Storm

Black_Storm Regular Member

Το μόνο που έχω να πω πάνω σε αυτό είναι πως, ότι κάνουν είναι επιλογή τους και κάβλα τους. Κανένας δεν τους υποχρέωσε να γίνουν ούτε advisor, ούτε moderator. Γι αυτό τον λόγο αποζημιώθηκαν με την αναγνώριση μας. Αν κάποιος πει δηλαδή ότι είναι ο Master jp, ο Ηλίας, η Syrah, η Avalonia, η Εmma κλπ, έστω και αν είναι στους περισσότερους από εμάς άγνωστοι, δεν παύει η προσφορά τους να είναι αναγνωρίσιμη. Γι αυτό και μονό τον λόγο, αξίζει να τους ευχαριστούμε.

Για το κόστος του forum και για τις συνδρομές δεν έχω να πω τίποτε. Οι απαιτήσεις μου άλλωστε είναι ελάχιστες και περιορίζονται στην ανταλλαγή απόψεων και σε μια τυπική επικοινωνία. Αν το forum είναι άχρωμο ή πολύχρωμο δεν με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει πολύ περισσότερο, είναι να υπάρχουν άνθρωποι να μιλάω και να διαβάζω όσα σκέφτονται και γράφουν. Πιστεύω πως αν τα κάνουμε όλα online, αν τα ωραιοποιήσουμε και κάνουμε ελκυστικό οτιδήποτε σε ηλεκτρονική μορφή, αυτό θα μας κρατά σε απόσταση και η προσωπική ανθρώπινη επαφή θα λάβει τέλος. Κτίζουμε γύρω μας όμορφους τοίχους, και δεν τόχουμε καταλάβει.  

3. thaleia

thaleia Contributor

βανιλλα ειμαι οχι βλαμμενο  

4. Lady_No

Lady_No Regular Member

Βασικά πιστεύω είναι θέμα προγραμματισμού και δωρεάν γίνετε να υπάρχει forum και ίσως να καταφύγετε σε αυτή τη λύση σύντομα καθως τα οικονομικά χειροτερεύουν και δεν ξέρω κατα πόσο θα υπάρχουν μέλη που θα ενισχύσουν την προσπάθεια..

5. Lady_No

Lady_No Regular Member

Κατανοώ την ανάγκη της καλυτέρευσης ενός χώρου απλά στην προκειμένη περίπτωση έγινε πολύ βιαστικά..

6. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Re: Απάντηση: Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

οκ τι βιαστικά ? κοντευει 6 χρόνια και απο τότε που έγινε έχει αλλάξει πανω από 4 φορές  

ps free ειναι..

θεωρεις πως οτι βλεπεις εδω ειναι φτιαγμενο βιαστικα ? δηλαδη προχειροδουλεια κ ετσι ? αυτο θες να πεις ?

7. Syrah

Syrah Contributor

Προτιμώ το forum συνδρομητικό γιατί είναι η πληρωμή ένα μικρό - έστω - αντικίνητρο προς όσους εγγράφονται εδώ μόνο για να περιττολογογήσουν, να σπερεμολογήσουν και να ξοδέψουν τον κάθε άλλο παρά πολύτιμο άφθονο χρόνο τους.

8. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Θέλετε ένα forum απλό ή "πολύχρωμο"?

θα συμφωνησω και εγω με αυτο! 

9. sk

sk Regular Member

καιρό είχαμε να το θίξουμε αυτό το θέμα πάλι...τόσα και τόσα επιχειρήματα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς! Προσωπικά, χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει το forum, έτσι όπως είναι, με τα χαρακτηριστικά που έχει, και το στηρίζω γιατί του αξίζει. Μακάρι να το κάνανε και περισσότεροι. Άχρωμο ή πολύχρωμο, χρώμα μας χαρίζει ούτως ή άλλως  

sk

10. lizard

lizard Regular Member

κι εγω το προτιμω με συνδρομη το forum.
    δεν μπορω να καταλαβω γιατι γκρινιαζετε για ενα τοσο μικρο ποσο. σας αρεσει παρα πολυ το forum αλλα δεν εχετε τα χρηματα για την συνδρομη? τι θυσιαζετε για να μπορεσετε να την πληρωσετε? ποσο παγματικα σας "κοστιζει" ενα forum μεσα στο οποιο, οι περισσοτεροι απο σας που γκρινιαζετε, περνατε τοσες ωρες καθε μηνα? μια μπυρα λιγοτερη?
    δεν καταλαβαινω καν γιατι υπαρχει αυτο το νημα. θελεις να αποδειξεις τι ακριβως? ας πουμε πως βρισκεις 10 ατομα να συμφωνουν μαζι σου. και λοιπον? αν εχεις να προτεινεις κατι ουσιαστικο στον Κωνσταντινο για την λειτουργια του forum νομιζω πως το σωστο θα ηταν να του το πεις προσωπικα και οχι δημοσια. αν απο την αλλη προσπαθεις να κανεις ντορο μπας και καταφερεις τους υπευθυνους να σε ακουσουν, νομιζω πως διαλεξες λαθος τροπο.
    εμενα μου αρεσει το forum ετσι οπως ειναι. τα παιδια εχουν κανει και κανουν παρα πολυ καλη δουλεια και ειναι κριμα που δυσκολευεστε τοσο πολυ μερικοι να το παραδεχτειτε. ενα μπραβο κι ενα ευχαριστω ποτε ποτε δεν βλαπτει ουτε κοστιζει.
    Μπραβο παιδια για την δουλεια που κανετε και ευχαριστουμε για τις ωρες που αφιερωνετε για την καλη λειτουργια του site.

11. kali crow

kali crow Guest

συγνωμη, ο καθενας με την αποψη του.
    θεωρω οτι η συνδρομη σε φορουμ δε θα πρεπε να ναι υποχρεωτικη, ανεξαρτητα τι ποσο ειναι.
    τοσα φορουμ σε πολυ καλη κατασταση και με πολλα μελη υπαρχουν και δωρεαν.
    γτ οχι και εδω?τεσπα...στο τελος το σιγουρο ειναι οτι οι ιδιοκτητες του σαιτ θα αποφασισουν οποτε απλα ο καθενας μας αναφερει τη γνωμη του.

12. Seduction

Seduction Regular Member

Rep. Συντάσσομαι απόλυτα με τη θέση της Lizard

Eχουμε καταπληκτικό φόρουμ παιδιά. Ψάξτε λίγο τα άλλα φόρουμς στο ίντερνετ και θα καταλάβετε πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλά.