Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

υπονοείς ότι η αισθητική μου είναι κιτς .. μια χαρά αισθητική έχω .. δεν φτάνει που κατέθεσα την ψυχή μου .. με λέτε και κίτς .. κίτς είστε εσείς με τις παρτούζες που κάνετε   

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

αυτο που περιγραφω εχει τοση σχεση οση και ο καφες με την ζαχαρι .. , αλλα εξαρταται πως τον πινει ο καθενας για να την καταλαβει ...

και εσυ να μην ξεχνας που και που να ξεσκονιζεις το ραφι διοτι μια μερα θα βρεθεις εκει μονιμα ...

3. Storm

Storm Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Άλλο φεμινισμός, άλλο γκρίνια. Αυτά τα δύο απέχουν πάρα πολύ μεταξύ τους, αλλά τώρα λέω δύσκολα πράγματα καθώς φαίνεται.

2. Καλύτερα στο ράφι και με το κεφάλι ψηλά παρά με κανένα μαλάκα.

4. isnogood

την μερα που θα μου δειξεις φεμενιστρια που δεν ειναι ταυτοχρονα και σπασαρχιδω ... εγω θα σου που τα νουμερα του Λοττο

5. Storm

Storm Regular Member

Re: Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Ξέρω δύο.
    Πλήρωνε τώρα!

6. isnogood

να μου δωσεις τα τηλεφωνα των συζυγων τους να τους κανω απο 2 ερωτησεις και μετα θα σου δωσω Λοττο και Τζογκερ μαζι ....

7. Storm

Storm Regular Member

Re: Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Είναι ανύπαντρες.
    Σου κάνουν τα τηλέφωνα των γκόμενων;

Αλλά ξέχασα... Ανύπαντρες... Τίποτα φακλάνες και σπαστικιές θα 'ναι και δε θα τις παίρνει κανένας, τις κάργιες... Ου...

8. elfcat

elfcat . Contributor

@ιsnogood
    Σε παρακαλώ, αν μπορείς, δείξε αυτοσυγκράτηση. Γίνεσαι έντονα προσβλητικός.

9. Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Υπαρχουν πολλοι λογοι για τους οποιους καποιος θελει να παντρευτει....
    Παραδειγμα, γνωριζεις μια Νορβηγιδα/Ιρλανδεζα σε καποια παραλια το καλοκαιρι. Αμεσως σου ερχεται η ιδεα να την γονιμοποιησεις. Αφου το καταφερεις, συμφερει πλεον να παντρευτεις ωστε να εχεις φορολογικες ελαφρυνσεις λογω του παιδιου!

10. isnogood

κατσε .. μπορει να εισαι τυχερη και να χωθω με την μοτο κατω απο καμια νταλικα ... τι να περιμενεις μεχρι τον Αυγουστο ? ....
    κριμα που δεν μενουμε Γερμανια .. ισως αν ετρωγα ισπανικα αγγουρακια να μπορουσε να σε κανω ευτυχισμενη ...

11. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Απάντηση: Re: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Μπράβο ρε μάγκα...σωστό σε βρίσκω και πολύ πρακτικό.

12. Απάντηση: Re: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Γιατί, καλέ μου Durcet? Να μη ζήσουνε κι οι καημένοι οι δικηγόροι? Κλέφτες θα γίνουν?