Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Γιατί; Τώρα τι είναι; Σε λίγο μέχρι και την "καλημέρα" θα χρεώνουν.  

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Έχω μια απορία: γιατί απόψεις σαν του Ίσνο, να θεωρούνται προσβλητικές σε ένα bdsm site και μάλιστα από θηλυκά μέλη που δηλώνουν υ;

Δεν νομίζω να γράφει κάπου ο Ίσνο, ότι οι γυναίκες είναι ασήμαντα όντα ή το αιδοίο τους το έχουν μόνο για κατούρημα όπως γράφουν ορισμένες Κυριαρχικές γυναίκες για του υ άντρες, ίσα ίσα ο Ίσνο, γράφει ότι αν βρεί την γυναίκα των γούστων του θα την λατρεύει.

Με λίγα λόγια, ο Ίσνο, θέλει την γυναίκα να τον υπακούει, που είναι το κακό σε ένα τέτοιο site;

Αν είναι να προσβάλουν τέτοιες απόψεις σ΄ ένα τέτοιου είδους site, τότε παιδιά λυπάμαι, αλλά πρέπει τo site αυτό να μετανομαστεί σε βανίλλα site με kinky αποχρώσεις.

Ένας "αγανακτισμένος" bdsmers, με αυτά που διαβάζω ώρες ώρες εδώ μέσα. 

Yγ. Δεν μιλάω για την χαριτωμένη κόντρα μεταξύ Ίσνο, mona!

3. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Μήπως μπερδεύεις μεταξύ τους ανόμοια πράγματα; Άλλο οι D/s ή M/s σχέσεις, που ουσιαστικά είναι σχέσεις συμφωνημένης ανισότητας ανάμεσα σε άτομα που, εξ' αρχής, είναι απολύτως ίσα κι άλλο η γενικευμένη άποψη πως η γυναίκα οφείλει τυφλή υπακοή και θαυμασμό στον άντρα, απλά και μόνο γιατί τυγχάνει να φέρει πέος. Επιπλέον, δε νομίζω κανείς να έκρινε τον isnogood για τις προσωπικές του επιλογές. Γούστο του και καπέλο του είναι να θέλει, ως άλλος Αντωνάκης, μία κυρία Κοκοβίκου στο πλάι του. Ωστόσο, άλλο οι προσωπικές επιθυμίες, κι άλλο το να κατηγορεί σύσσωμο το γυναικείο φύλο, ή έστω τις εν Ελλάδι εκπροσώπους του, απλά και μόνο γιατί δε βρίσκεται κάποια πρόθυμη να συμπλεύσει με τα δικά του θέλω.

4. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Απάντηση: Re: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Μπράβο φίλε μου....αν είναι για τέτοιο γάμο, συμφωνώ και επαυξάνω.

5. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Αγαπητε Περο , ειναι πολλα τα παραδοξα σε σχεση με τον χωρο , θυμιζω τα οσα λουστηκε προσφατα εκεινος ο καινουργιος που ειπε για το φετιχ της δημοσιας επιδειξης ...ή το να παρουσιαζεσαι γεματος ευαισθησιες μεσω ποιηματων , στοιχων και σκεψεων και ταυτοχρονα να δαγκωνεις σαν καρχαριας ...
    και επειδη εχω παντα διαθεση να λυσω τυχον παρεξηγηση , απο την στιγμη που εμπλεκουν μοντ για να δωσουν λυση , προτιμω να παραιτουμαι ....

Durcet γιατι το λαμβανεις ως κατηγορια που προσβαλει ? ... ναι , ειναι κατηγορια οταν αναφερεσαι σε ενα χαρακτηριστικο που θεωρεις κακο ...αλλα ΓΙΑΤΙ ειναι αυτο προσβολη ? .... δηλαδη για να μην προσβληθει καποιος , πρεπει εγω να ανεχθω ενα κακο χαρακτηριστικο ? ...
    προσβολη ειναι να πεις τους καπνιστες ηλιθιους γι αυτο που κανουν , το να τους κατηγορησεις ομως οτι ειναι ΛΑΘΟΣ αυτο που κανουν δεν ειναι προσβολη ...
    δηλαδη ρε παιδια ... στο δηματικο μαθαμε αυτες τις διαφοροποιησεις των ορισμων και εννοιων ...

πρεπει να προσεχουμε να μην κανουμε κακη χρηση της λεξης προσβολη και ρατσισμος που συνεχως το παρατηρω εδω ....
    η λεξη "προσβολη" δεν επινοηθηκε για να υπερπηδησει και να αποσιωπησει την ελευθερια της εκφρασης ...
    Μπορει λοιπον η Μαρια η Πενταγιωτισσα να μην με κανει φιλο της εδω ή παρεα σε μια συναντηση , θεωρωντας την πνευματικοτητα μου κατωτερη απο της αισθητικης της ...
    περα απο εκει ομως ειναι εξαιρετικα λεπτο και ευαισθητο , το πως θα χειριστεις την ελευθερια της εκφρασης ... διοτι ειναι πολυ πιο ευκολο να γλιστρισεις στο λαθος να φερθεις φασιστικα , απο το να προλαβεις μια "προσβαλη"

Last edited: 1 Ιουνίου 2011
  6. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

Κορίτσι μου κακόπεσες...εγώ την έχω Βασίλισα με τα φραπεδάκια τα λάδια της τις ξαπλώστρες της και έχω σηκωθεί από τις 6, να πιάσω φρέσκα ψάρια και να τα ψήσω. Το κακό είναι, πως μου έχει βγεί συντηριτηκότατη Vanilla και αναγκάζομαι απο κανάρα σε κανάρα να πετάω. Θα μου πείς γιατι δεν την χωρίζεις να βρείς αυτό που θέλεις. Γιατί την είναι θαυμάσιος άνθρωπος και νοικοκυρά και μου έχει χαρίσει μια υπέροχη κόρη. Αυτά βαραίνουν περισσότερο από το ατίθασο πουλί και το kinky μυαλό μου. Έτσι κάνω υπερωρίες....και μ'αυτά τώρα, ποιός ακούει τα μπινελίκια της Αστροβροχής.

7. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Η Astrovroxi δεν επεμβαινει σε ξενες υποθεσεις, μπινελικωνει οταν δεχθει επιθεση επι προσωπικου.
    Οποτε απολαυσε την ζωη σου με την πρεπουσα ωριμοτητα και αξιοπρεπεια και μην αναζητας δικαιωση απο κανεναν, γιατι οπως ειπε και ο συγχωρεμενος Jim Rohn (Αμερικανός συγγραφέας)"Ωριμότητα είναι να επωφελείσαι χωρίς να απολογείσαι, και να μην παραπονιέσαι όταν κάτι δεν πάει καλά"

8. aethereal

aethereal Guest

αν και η ετυμολογία της λέξεως
    "υπο+ανδρεύομαι"=τίθεμαι υπο την προστασία ενός άνδρα κατα τη σύζευξη μαζί του
    δεν μπορώ να πω πως με αφήνει ασυγκίνητη,,,
    οχι
    επειδή είναι ανεπιθύμητη η εμπλοκή του κράτους και του κλήρου στη προσωπική μου ζωή

9. seduced mind

seduced mind Guest

Προχτές είχα αυτή τη συζήτηση με τον ψιλικατζή μου και μου λέει μαλάκα μέχρι να τελειώσεις από εδώ θα έχεις φύγει νυμφευμένος. Εγώ λέω όχι στο γαμό, αλλά αυτός μου λέει δεν θα το γλυτώσω...

Last edited by a moderator: 25 Απριλίου 2015
  10. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

παντρευτειτε νωρις για να χωρισετε και νωρις και να ξεμπερδευετε...

11. Όλες για καλό γαμβρό στο ΒΟΥΔΟΥΣΟΥΜΟΥ.
    χαχαχα

12. Dapom

Dapom Contributor

Ολα στη ζωή σου πρέπει να τα κάνεις μια φορά για να έχεις άποψη.
    Όμως
    Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.