Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

@gaby ,@MasterJp ,
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... Ότι καλύτερο και για εσάς...

2. gaby

gaby Guest

Ευχαριστώ καλή μου @Ana Steel ευχήσου μου λοιπόν πολλά όχι όμως, για τα επόμενα χρόνια, γάμο  

3. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

@Tenebra_Silente @Ana Steel
    Πρώτα - πρώτα θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, που αν και αγνώστους, μας κάνατε κοινωνούς της μεγάλης σας χαράς, για τη μεγάλη σας αυτή απόφαση . Το βρίσκω συγκινητικό !
    Έπειτα ακολουθούν οι θερμότερες ευχές μου, να απολαύσετε αυτή τη μεγάλη αγάπη και ατέλειωτη φλόγα των αμοιβαίων συναισθημάτων που ζείτε, για όλη την υπόλοιπη ζωή σας, στην ίδια ή και με ακόμα μεγαλύτερη ένταση
    Και το σπουδαιότερο : Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί φίλοι μου και με κουράγιο που θα αντλείτε από την όμορφη σχέση σας, να ξεπερνάτε κάθε δυσκολία στη ζωή σας με χαρά κι επιτυχία !!!!! ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!!!  

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@MasterJp απίθανη η ευχή σας φίλτατε. Μετά χαράς να την βασανίζω μέχρι να μου δώσει τα παπούτσια στο χέρι χαχαχα...Να είστε καλά...

@gaby ότι το καλύτερο σου εύχομαι, από καρδιάς...Και όχι γάμο μες τα επόμενα χρόνια   Σ' ευχαριστώ πολύ κι εγώ...

@GCHL ευχαριστώ εγώ εσένα που μοιράστηκες κι εσύ την χαρά μας. Κρατώ τις ευχές σου σαν φυλαχτό και συγχώραμε αν δεν ξεστομίζω μεγάλα λόγια...
    Το έκανα στο παρελθόν και κάηκα...Προτιμώ να τα βλέπω να γίνονται πραγματικότητα, στην σιωπή των πράξεων...
    Σήμερα είμαστε ευτυχισμένοι, αύριο το εύχομαι...Και μέχρι τις ημέρες τις "καλές"...Μέρα με την ημέρα φίλε μου...Άργησα αλλά το πήρα το μάθημα μου...
    Όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει ο Θεός χαμογελά...Και εκτός από τις ημερομηνίες, δεν θέλω να του δώσω άλλα "χαμόγελα"...
    Οι καρδιές δεν έχουν πρόγραμμα και οι δικές μας είναι ενωμένες...Ότι το καλύτερο και σε σένα αγαπητέ... 

5. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Κάποιος μάλλον άκουσε κάποιες από τις συμβουλές μου...  

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ φιλαράκι...Και τις δικές σου τις συμβουλές...
    Μετά έννοια σου, η ζωή για τις μαλακίες μου με φίλεψε αρκετές σφαλιάρες...
    Στο τέλος έμαθα κι εγώ...
    Μόνο ένας τοίχος δεν μάθαινε μετά από τόσες ξανάστροφες χαχα... 

7. whisperer

whisperer Regular Member

Να ζησετε παντα ευτυχισμενοι

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Συγχαρητήρια και από μένα, εύχομαι με τα χρονια να καλογεράσετε μαζί.

9. Ana Steel

@gaby,εύχομαι να σου συμβεί ότι θέλεις να γίνει το χρονικό πλαίσιο που εσύ θέλεις...
    @GCHL ,@whisperer ,@Koproskylo
    Σας ευχαριστώ πολύ!!
    Οτι καλύτερο και για εσάς....

10. Brainman

Brainman Deep in a fe mind

με ευχές για πολλα ισχυρα '΄δεσιματα', με οποιους τροπους εσεις οριζετε! Ευτυχια και ευημερια και ευνυχτια σας ευχομαι! αυτες ειναι ωραιες ειδησεις!

11. Ana Steel

@Brainman, σε ευχαριστώ πολύ... Το "δέσιμο" υπάρχει...
    Και αυτό είναι υπέροχο. Όπως και οι ευχές όλων σας..

12. Κουμπάρο θέλετε; Χαχαχα...