Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. καλα κανεις και κανεις ονειρα.......μια χαρα ειναι η ζωηκαι οταν σου περασουν αυτα θα βρεις και ενα καλο παλικαρι και θα φαμε κουφετα...... 

2. Ποιος δεν θα παντρευοταν αυτην εδω;

3. με χαλαει η μπλουζα της μηπος να την βγαλει...???

4. folha

folha deja vu

σωστός! γουρούνι στο σακί θα πάρεις;  

5. ε ναι βρε ματια μου τι πως δηλαδη.......  

6. Η γυναικα μου ειναι πιο ωραια απο αυτην....(που και που κατουραω και λιγο... )

Αλλα σοβαρα τωρα, απο καποια φαση και μετα παυεις να βλεπεις την εικονα. Δεν παει να ειναι η αλλη η Θεα η ιδια, αν δεν υπαρχουν πιο ουσιαστικα πραγματα, φασολαδα την βλεπεις.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

ωχ, βρες άλλο φαγητό και γρήγορα.  

Last edited by a moderator: 16 Σεπτεμβρίου 2016
  8. μπα...καποια φαση ειπα να βουτηχτω σε φοντι σοκολατας αλλα λιγωθηκα τοσο πολυ που κοντεψα να τα βγαλω. Σαν τη ζεστη μου φασολαδιτσα (με μπολικο tabasco) το χειμωνα δεν εχει!

9. Προφανως δεν αρκει μονο η ομορφια αλλα κακα τα ψεμματα, η εμφανιση παντα μετραει.

10. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

Θελω να ειμαι ευτυχισμενη , οχι παντρεμενη..

11. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

12. Δηλαδη εαν εισαι παντρεμενη, αποκλειεται να εισαι ευτυχισμενη;