Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Ανδρα μου εσυ  ....θα λεγομαι Astrovroxi Gotham σε λιγο  .....υπεροχο  ....συγκινηθηκα! 

2. Απάντηση: Re: Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Καλα δεν ακουω! Κερι... στα αυτια! Τελικα ημερομηνια γαμου εμεινε μονο να ορισουμε... Ολα τα αλλα τα ρυθμισαμε!  

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:30 ----------

Γκοθαμ ειναι το μικρο μου ονομα... Το επωνυμο μονο μπορεις να λαβεις! 

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Οσον αφορα την ημερομηνια οτι θες εσυ...ανδρα μου.
    Εγω ειμαι γνησια σουμπα.
    Οτι πει ο ανδρας και αφεντης μου.
    Οσον αφορα το επωνυμο σου, ποιο ειναι ανδρα μου και φως μου, παρηγορια του κοσμου?

4. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Θα ξαναπαντρευομουν ναι.

Αφου χωρισω πρωτα.

5. Απάντηση: Re: Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Το επωνυμο δεν μπορει να αποκαλυφτει δημοσιως!
    Για την ημερομηνια γαμου, οταν αποφασισω θα το γνωστοποιησω!

6. DragonLady

DragonLady Regular Member

θα συμφωνήσω ΚΑΙ σε αυτό  

7. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Εεεεεεπ..., κάτω τα χέρια από την απαλή! 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. ae1969

ae1969 Regular Member

Μου το έστειλαν σήμερα...

Τρεις ορισμοί του Γάμου:

1.Military definition: the only conflict where you sleep with your enemy (Στρατιωτικός Ορισμός: Η μόνη σύγκρουση κατά την οποία κοιμάσαι με τον εχθρό σου).
    2.Health definition: the shortest way to become fat (Ορισμός Υγείας: Ο συντομότερος τρόπος να παχύνεις).
    3.Church definition: one more crucified and a virgin less (Θρησκευτικός Ορισμός: Ένας ακόμα που σταυρώνεται και μία παρθένα λιγότερη).

9. devine_sub

devine_sub Contributor

“How can a woman be expected to be happy with a man who insists on treating her as if she were a perfectly normal human being.”
    {Πώς περιμένετε από μία γυναίκα να ευτυχήσει με έναν άνδρα, ο οποίος επιμένει να τη μεταχειρίζεται ως φυσιολογικό ανθρώπινο πλάσμα;}
    Oscar Wilde

“Women marry men hoping they will change. Men marry women hoping they will not. So each is inevitably disappointed.”
    {Οι γυναίκες παντρεύονται τους άνδρες ελπίζοντας ότι θα (τους) αλλάξουν. Οι άνδρες τις γυναίκες ελπίζοντας ότι δεν θα αλλάξουν. Συνεπώς, απογοητεύουν αλλήλους, αναπόφευκτα.}
    Albert Einstein

“After a few years of marriage a man can look right at a woman without seeing her and a woman can see right through a man without looking at him.”
    {Μετά από μερικά χρόνια γάμου, ο άνδρας μπορεί να κοιτάζει μία γυναίκα χωρίς να τη βλέπει και η γυναίκα μπορεί να διακρίνει μέσα του, χωρίς καν να τον κοιτάξει.}
    Helen Rowland

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αυτό μου κάνει...
    Γύρω -γύρω όλοι στη μέση η Απαλή...
    Βουτήχτε την γενναίοι μου λοιπόν....

11. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Ουτε καν,λολ ομως!
    Ουλιη δικιας μαι φρεντ 

Μονο μαρμιτα, κραιπαλες & ερωτες τσαλαβουτω,για τα υπολοιπα ,βαρια αδιαφορω:asian:

12. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

τα στατιστικά δείχνουν ναι μέχρι τώρα .. αρκετοί θέλετε να παντρευτείτε  .. που σημαίνει ότι ακόμα και εσείς οι alternative .. οι έτσι .. οι αλλιώς .. εσείς που κάνετε τα πάντα για την καύλα σας .. σας φοβίζει η μοναξιά .. χεχεχεχε