Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλετε να παντρευτείτε ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 12 Μαϊου 2011.

?

Θέλετε να παντρευτείτε ?

1. Ναι

132 vote(s)
    41,1%
  2. Όχι

111 vote(s)
    34,6%
  3. Ναι (Ξανά)

15 vote(s)
    4,7%
  4. Ποτέ (Ξανά)

63 vote(s)
    19,6%
  1. vautrin

vautrin Contributor

"Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη κρίσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης".

2. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

Απάντηση: Re: Θέλετε να παντρευτείτε ?

εγώ πιστεύω ότι παντρεύεται από φόβο μην μείνει μόνος ..

3. devine_sub

devine_sub Contributor

Ναι, και αυτό - σε κάποιο επίπεδο - συνιστά έλλειψη κρίσης.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι - σε ορισμένους εκ των οποίων υπέκυψα κάποτε - που μπορούν να υπαχθούν στην "ομπρέλλα" της έλλειψης κρίσης.

@Vautrin
    Εκπληκτικό quote! Αληθέστατο. Τίνος;

4. subvalia

subvalia New Member

Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Πολλοί παντρεύονται και για να ανεβάσουν το κοινωνικό τους status. Άλλωστε ο γάμος είναι κοινωνικός θεσμός που η ίδια η κοινωνία τον στηρίζει και έμμεσα μας τον επιβάλλει με τις διάφορες παροχές και φοροαπαλλαγές προς τους παντρεμένους.

Συχνά αποκαλούνται ατυχήσαντες και ατυχήσασες όσοι χώρισαν ή δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Θαρρείς και ο γάμος συνιστά κάποια σημαντική κοινωνική επιτυχία άνευ της οποίας δεν μετράς σαν ικανός και επιτυχημένος, ασχέτως αν έχεις διαπρέψει σε άλλους τομείς.

Αρκετοί δε, από τον φόβο του να μην χαρακτηριστούν αποτυχημένοι, διατηρούν το νεκρό τους γάμο για τα μάτια του κόσμου και προτιμούν να ζουν μια διπλή ζωή μέσα στο ψέμμα και στην υποκρισία.

5. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ετσι ακριβως  ....τι ελεγα αληθεια?  Ξεχασα.....   

6. gaby

gaby Guest

Η σχέση μου με το γάμο ήταν αυτή,

όταν παντρεύονταν όλοι μου οι φίλοι, συμφοιτητές, συνάδελφοι κ.λπ. στην δεκαετία των δικών τους 30, στο Kosta Boda της Σταδίου, απ όπου αγόραζα τα δώρα γάμου τους, οι υπάλληλοι με είχαν μάθει με το μικρό μου όνομα. Μόνο στην καλύτερή μου φίλη χάρισα τα άπαντα του Garbarek και αυτά δεν τα πήρα από το Κόστα Βόδα.

Πήγαινα λοιπόν στο γάμο τους, συνήθως και στη δεξίωση μετά, ορθά ντυμένη και ευχόμουν ορθοβαδίζουσα και - στο Θεό μου - δεν ένιωθα απολύτως τίποτα μέσα μου.

Άλλες μιξόκλαιγαν συγκινημένες, άλλες παίρνανε κουφέτα απ το δίσκο για να τα βάλουν κάτω απ το μαξιλάρι τους και να δούνε ποιόν θα πάρουν στον ύπνο τους, άλλες κακολογούσαν, άλλες έψαχναν γύρω γύρω να βρούνε κανέναν που να προσφέρεται γενικά, όλες είχαν μάθει απέξω και ανακατωτά το "τέσσερεις γάμοι και μια κηδεία" που εκείνη την εποχή ήταν cult έργο, εγώ τίποτα!

Ούτε καν το νυφικό μου δεν ονειρεύτηκα ποτέ, πόσο μάλλον γαμπρό, το νυφικό είναι που μετράει σ αυτήν την υπόθεση, άντε και οι μπομπονιέρες. Δεν είναι;  

Αυτό που μου έφταιγε πολύ στο γάμο είναι ότι ξαφνικά η προσωπική ζωή του ζευγαριού γίνεται οικογενειακή   ντροπής πράγματα...

Τώρα πια δεν μου φαίνεται τόσο απωθητικό πράγμα ο γάμος.

Βλέπω για καλά του τη συντροφικότητα, τους προσωπικούς κώδικες, τα εσωτερικά αστεία της μίας λέξης που κανένας άλλος δεν μπορεί να καταλάβει, το απλοϊκότερο σεξ που υπάρχει πότε πότε χωρίς εξηγήσεις και παρεξηγήσεις, την κοινωνική ζωή και ... για όσους δεν το ζουν, είναι ψιλομπελάς να κρατάς σπιτικό μόνος, βοηθάει να υπάρχει κι ένας ακόμα, ιδίως αν αυτός βάζει το εξοχικό, π.χ. Όπως μόνον μια γυναίκα συστηματικά μόνη μπορεί να γνωρίζει, βοηθά καμία φορά να υπάρχει κάποιος να κρατά τα μπόσικα σε διάφορα εξωτερικά μέτωπα.

Με λίγα λόγια, ο γάμος δεν με νοιάζει, δεν τον έχω ονειρευτεί, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον πιθανά να το διαπράξω. Και αν τυχόν είναι λάθος αυτά που βλέπω για καλά του, ας μου το πει κι εμένα της φτωχής κάποιος χριστιανός ή και μωαμεθανός, να μην πάω να φάω το κεφάλι μου άδικα στα γεράματα!

Πάντως έχω την εντύπωση πως το "ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου" είναι μια πολύ σωστή παροιμία...

Last edited by a moderator: 14 Μαϊου 2011
  7. subvalia

subvalia New Member

Και για να πετάει τα σκουπίδια  

8. Amanteus

Amanteus Regular Member

9. Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

Όλα είναι του μυαλού κι η παντρειά της τύχης.

10. Master DO

Master DO Regular Member

Απάντησέ μου.
    Είναι Ταμπού ή Φετίχ ο γάμος;
    Πρόσεξε, είναι ερώτηση παγίδα.

11. voluptas

voluptas Regular Member

oi μεγάλοι έρωτες λένε, δε φοράνε νυφικό.

12. Απάντηση: Θέλετε να παντρευτείτε ?

O γαμος εχει νοημα μονο αν θελεις να κανεις παιδια....