Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω να σε δώ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 25 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Χμ, ομολογω πως ναι, και δεν ντρεπομαι να το πω, το εχω κανει γιατι ναι, ηθελα να αυτοβασανιστω ψυχολογικα.
    Θελησα με λιγα λογια να κανω πραγματικοτητα το, "σε βλεπω να κανεις ερωτα με αλλην κοιταζοντας απο την κλειδαροτρυπα, πονω μεσα μου αλλα παραλληλα κατι με ηδονιζει".
    Μοιαζει σαν να θελει καποιος να ταραξει τα ηρεμα νερα, σαν να θελει ξαφνικα να μπει κατω απο ενα παγωμενο ντους μεσα στο καταχειμωνο.
    Ισως η ζηλεια που νοιωθει καποιος, μαζι με το "με συγκρινω", με το "πονω ψυχολογικα" να δοκιμαζει παραλληλα και τις αντοχες του.
    Αλλες φορες παλι μοιαζει σαν να "εμβολιαζεται" με το φαρμακο εκεινο που εαν αυτο συμβει και εν αγνοια του και τελικα το ανακαλυψει, να μπορει να ξεπερασει πιο ευκολα αυτον τον "σκοπελο", αφου θα ειναι κατι που εχει ηδη συμβει και ηδη το εχει ξεπερασει.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Συμφωνώ και θα ήθελα να κάνω μία διευκρίνηση. Ναι Emma μπορεί να είναι κυρίαρχος και μαζοχιστής. Και να πλάσει την σκηνή όπως ακριβώς θέλει. Επίσης μπορεί να είναι μαζοχιστής και όχι υποτακτικός. Μπορεί να είναι διάφορα πράγματα, μπορεί να είναι απλά ένα ego-trip, μπορεί όμως απλά να θέλει να ελέγξει την σκηνή, γιατί φοβάται μήπως πληγωθεί. Για μια/έναν γυναίκα/άντρα όσο και ερεθιστικό και αν της/του είναι είναι και ένα μεγάλο ρίσκο.

    Στο πρώτο καιρό με τη μεταξένια μου απέφυγα να το αγγίξω, για να μην τρομάξει. Κάποια στιγμή μου το ζήτησε. Δεν ήμουν σίγουρος αν είναι έτοιμη. Της είπα απλά ένα παραμύθι. Ένα παιχνίδι, με πρωταγωνιστές εμένα και ένα λουλούδι. Δοκίμασα τις αντιδράσεις των συναισθημάτων της και έλεγξα τις αντοχές και τα όρια της, περιγράφοντας με πάθος και τονίζοντας τον πόθο που μου ασκούσε το λουλούδι στο παραμύθι. Ταράχτηκε. Ήταν απλά ένα παραμύθι, ένα απλό λουλούδι, η ιστορία μεν είχε υπερβολικά έντονα χρώματα, αλλά και η πραγματικότητα μπορεί να αποβεί καταστροφικά οδυνηρή.

    Θα το δοκιμάσουμε κάποια στιγμή και φυσικά θα θέλω να υποφέρει, αλλά θα πρέπει να ξέρω με εξαιρετική ακρίβεια που βρίσκονται τα όρια και πως να τα πλησιάσω, αλλά να μην τα ξεπεράσω. Θα πρέπει να ελέγχω τις κινήσεις του άλλου ατόμου, να γνωρίζω το πως μας αντιλαμβάνεται κάθε στιγμή η μεταξένια μου και να ξέρω το πόσο βαθιά είναι ριζωμένα τα θεμέλια της εμπιστοσύνης που μου έχει.
     
    Last edited by a moderator: 28 Σεπτεμβρίου 2008
  3. Emma

    Emma Contributor

    Η ένστασή μου βρίσκεται στην σεξιστική αντιμετώπιση/εξήγηση του θέματος, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ μου.
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Για αυτό μας κάνεις κολοδάχτυλο στο avatar σου;  

    Σίγουρα η διαδικτυακή μορφή επικοινωνίας θέτει περιορισμούς που μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Αν από την άλλη δεν φταίει αυτή και είναι έτσι τα πράγματα, συμφωνώ.
     
  5. Emma

    Emma Contributor

    Το avatar μου είναι εκεί εδώ και μέρες. Δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένα.

    Για ποιά παρεξήγηση μιλάς;
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Είναι ρίσκο και για τους δύο όχι μόνο για τη γυναίκα...
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Διορθώνω τότε:

    Για μία γυναίκα/άντρα...της/του...

    Συνήθως εκφράζομαι σκεπτόμενος ως άντρας που έχει απέναντι του μία γυναίκα, αλλά έχεις δίκιο. Τώρα είμαστε εντάξει;  
     
  8. Emma

    Emma Contributor

    Better, ευχαριστώ.  

    Για το παρακάτω, τί άποψη έχεις;

     
  9. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Ok, ας το πάμε step by step.
    Ρώτησα αν την πονά. Αν όχι, εκτιμώ πως είναι ένα προσωπικό crash test ή ενδεχομένως μια κίνηση ελέγχου ή ίσως ικανοποίηση μιας προτίμησής της στην ηδονοβλεψία. Αν την πονά και την ηδονίζει ταυτόχρονα, είναι έκφραση μαζοχισμού ή όχι; Το "όχι απαραίτητα" δεν θεωρώ πως είναι παραγωγική απάντηση στο ερώτημά μου, καθώς περιλαμβάνει και τα 2 ενδεχόμενα. Μπορείς να μου δώσεις μια εκτίμησή σου και στις 2 περιπτώσεις που ηδονίζεται (είτε πονά είτε όχι);

    Ναι μπορεί, και τόνισα ακριβώς γι' αυτό πως ΑΝ συμβαίνει αυτό το ενδεχόμενο, τότε μιλάμε για μη επιλογή του συντρόφου, άρα και μορφή ελέγχου από την σύντροφό του (εφόσον δεν του δίνεται η επιλογή είτε του προσώπου, είτε του αν θα συμμετάσχει ή όχι). Αν όχι και ο σύντροφος είναι ελεύθερος να επιλέξει τόσο την κοπέλα που θα πηδήξει, το πως, το πότε και το αν, είναι ακόμα έλεγχος ή ενδεχομένως ικανοποίηση αιτήματος/ παράκλησης;
    Disclaimer: Θεωρώ αυτονόητο πως οποιοδήποτε post μου δεν εκφράζει κάποια μεγάλη κρυμμένη αλήθεια, αλλά σαφώς και μόνο την προσωπική μου εκτίμηση επί του θέματος και δεν χρειάζεται να τονίζω κάθε φορά πως περί τέτοιας πρόκειται.


    Στην δική μου αισθητική, η φράση που έβαλε ο Ηλίας ως παράδειγμα φαίνεται ως αίτημα, όχι εντολή. Όταν ο Κυρίαρχος δίνει την εντολή "πήγαινε έξω και γαμίσου" δεν διαπραγματεύεται το αίτημά του. Η αίσθηση αυτή προκήθηκε τόσο από την προσωπική μου σεξουαλικότητα, όσο και από την 1η λέξη ("δεμένη").

    Το παράδειγμα του Ηλία είναι αρκετά λακωνικό, πράγμα που επιτρέπει στον καθένα να το εκλάβει όπως του είναι πιο εύπεπτο/ βολικό/ ταιριαστό. Πάντως, η πρώτη λέξη φέρνει την γυναίκα σε μια πιο περιοριστική θέση, έστω και σε καθαρά σωματικό υπόβαθρο. Το αν έχει οργανώσει την σκηνή με τρόπο που να μην δίνει δυνατότητα επιλογής στον σύντροφό της είναι κάτι που άπτεται στην φαντασία και την αντιληπτικότητα του καθενός.
    Btw, απορία: Γιατί -κατά την άποψή σου- ένα άτομο Κυριαρχικό (συνεπώς φύσει ελευθεριακό και controlling προς τον σύντροφό του) να θέλει να είναι δεμένο σε μια τέτοια σκηνή; Honest question και την εκφράζω επειδή αντιλαμβάνομαι από την αντίδρασή σου, πως μπορείς να δείς κάτι τέτοιο ως εικόνα ελέγχου από την κοπέλα στην συγκεκριμένη εικόνα.
     
  10. Emma

    Emma Contributor

    Σε προσωπικό επίπεδο, ισχύει η πρώτη περίπτωση.

    Αλλά μόλις πρόσεξα κάτι το οποίο μου είχε διαφύγει εντελώς και αλλάζει τα πάντα, όσον αφορά το συγκεκριμένο παράδειγμα, και είναι το "Δεμένη" που είχε στην αρχή. Σε όλες μου τις απαντήσεις δεν είχα λάβει υπόψη το "Δεμένη".
    Στην περίπτωση που είναι δεμένη λοιπόν, δεν ξέρω, μιας και δυσκολεύομαι να με φανταστώ έτσι.
    Αν αλλάζαμε το παράδειγμα μερικώς (όπως έκανα ασυνείδητα εγώ, προσαρμόζοντας το στις δικές μου επιθυμίες) τότε ισχύουν (για μένα τουλάχιστον) τα όσα ήδη είπα στα διάφορα ποστς μου ως τώρα.
     
  11. The Dueller

    The Dueller Regular Member

    Μου κάνει εντύπωση το ότι έμενες στον37ο όροφο κ δεν ειχες δει ποτέ την θέα απο εκεί.(δεν αλλάζει κ πολύ από τον 37ο στον 45ο) εκότς κι αν δεν είχες παράθυρο-πράγμα αδύνατο για λόγους ασφαλείας- .εκτός αυτού η αδρεναλίνη θα έπρεπε να είχε ήδη αρχίσει να οργιάζει όταν σου έκλεισε τα μάτια κ σε "ανέβαζε"στον 45ο όροφο.Πιστεύω θα σου έγινε αντιληπτό ότι ανεβαίνεις κ δεν κατεβαίνεις,άρα θα είχες προετοιμαστεί για το που σε πήγαινε κι όταν σου άνοιγε τα μάτια δεν θα χεζόσουν από τον φόβο άρα ίσως δεν έκλαιγες κ από την χαρά σου.

    Υπάρχει λογική;

    The Dueller
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εχω την εντυπωση πως καποιες φορες αυτο συμβαινει ή μπορει να συμβει και οταν καποιος-α, ασχετα απο στατους θελει να "ραγισει" το γυαλι.
    Θελω να πω πως μολονοτι μπορει να επιδιωξει κατι τετοιο, ισως μεσα του αναζητα το "σκαλοπατι" που θα τον οδηγησει στην πορτα της ελευθεριας.
    Μπορει δηλαδη σκεπτομενος-η πονηρα, να ψαχνει το αλλοθι για να δημιουργησει ρηξη στην σχεση.
    Ετσι σε εναν ενδεχομενο καβγα και μολονοτι μπορει να συμμετειχε σε κατι τετοιο, μπορει να το χρησιμοπιησει εναντιον του αλλου-ης, με φρασεις οπως: "Ναι, οκ, αλλα ειδα πως τον-την αγγιζες, ειδα πως τον-την κοιτουσες, που ξερω πως δεν συναντιεστε και εν αγνοια μου?" κλπ.