Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω να σε μοιραστώ..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 16 Νοεμβρίου 2015.

1. ΥΓ οι τσοντες δεν εχουν πλοκη ......χαχαχαχαχα  

2. moxito

moxito Travel for the dream!!!

@neos Protaris Διακρινω να εχεις πολλα ταμπου... ?

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Τσοντες με Κώστα Γκουσγκούνη δεν έχεις δει;

4. conner

conner Contributor

έχω δει κάτι Ιταλικές με πλοκή...

5. και ταμπουρλα μην σου πω.....αλλα απο ποτε η ελευθερη εκφραση σκεψεων και αποψεων αποτελει ταμπου.....??? καπου μπερδευουμε στο ελλαντα τα σωβρακα με τις φανελες......
    οπως επεισης απο τον φοβο μας μηπως πεσουμε θηματα ρατσισμου γινομαστε οι ιδιοι ρατσιστες με οτι δεν συμφωνουμε.....λεω τωρα..... 

6. εχω δει και εχω πεθανει στο γελιο...ειδικα οι παλιες τσοντες που πλεον ειναι ρετρο....ειναι σαν τα καρτουν του ποπαϊ....(παλε ποτε)
    αλλα η πλοκη τους ειναι της βουρτσας.......   

7. moxito

Τι παρακαλω...?

8. σταγωνες στον ωκεανο......

9. παρακαλα οσο θες αληθεια ειναι.........

10. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις ταμπου, ειναι λαθος ο @moxito , εχεις απλα μια ταση να γινεσαι αγενης και προσβλητικος με ο,τι δε σου αρεσει, ειτε αυτο ειναι ιστορια ενος συμφορουμιτη που τη χαρακτηρισες αναλογη με παπαριες των αρλεκιν, ειτε ειναι D/s σχεσεις οπως εχεις κανει παλιοτερα σε αλλο νημα και προσβαλες το μισο φορουμ χαρακτηριζοντας κατι που δεν καταλαβαινεις ανωμαλια. Η ελευθερη εκφραση αποψεων ειναι αναφαιρετο δικαιωμα ολων, η ευγενεια και οι τροποι κατα την διατυπωση τους δυστυχως προνομιο ανθρωπων που ξερουν πώς να φερονται και να σεβονται τον αλλο, οποιος κι αν ειναι. Την καλημερα μου.  

11. moxito

Εκτος απο ταμπου διακρινω και ελλειψη τροπων...Τουλαχιστον αυτο το κανεις ξεκαθαρο με την παραπανω απαντηση σου...

12. Και την δικια μου την καλημερα.....ολα οσα λες θα ισχυαν εαν και εφοσον η ιστορια του συνφορουμιτη ηταν δικια του που την εζησε και την βιωσε.....Ειναι μια ιστορια κοπυ ...απο καποιο σαιτ που φανταζιμαι οτι καθε βδομαδα θα πεταει κανα δυο τρεις παρομοιες η με παραλαγες....... Το