Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω ν’ αφήσω τα βυζιά Μου να πέσουν στο πάτωμα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Αυγούστου 2006.

  1. hugger

    hugger Regular Member

    Μια και τοθιξες, αποψη μου παντα, ναι, ακυρωνονται οταν μιλαμε για 24/7 lifestyle. Καμμια φορα αυτες οι εμμονες μου μοιαζουν σαν καταστασεις/σχεσεις που μεινανε τελματωμενες, δισταζουν να πανε ενα βημα παραπανω, και καποια στιγμη διαλυονται με πολυ μεγαλυτερο παταγο και προσωπικο κοστος απο οτι αλλες, απο αιτιες και αφορμες κοινες σε ολες τις σχεσεις .Μονο που σε κατι τετοιες σχεσεις ειναι ισως πιο οδυνηρο γιατι καποιος μενει μαλακας με το κολλαρο η με το μαστιγιο το χερι, με εντονη κριση προωπικοτητας πλεον, κυριαρχικης η υποτακτικης. Και για να μη με σηκωσει και με παρει ετσι αδικα εδω μεσα απο ολους, διευκρινιζω οτι οχι μονο οι- στο παρον thread προβληματισμοι το επιβεβαιωνουν αυτο- αλλα και η ταπεινη προσωπικη μου εμπειρια. Ο περισοτεροι εδω μεσα ενα "ξεπεταγμα" βιτσιοζικο αντεχουμε και τιποτα παραπανω, συγγνωμη που το γενικευω και επισης αυτο το παραπανω νομιζω ειναι για λιγους, και σε κατα περιπτωση ιδιοτυπο, συχνα φλερταροντας με τα ορια της ψυχοπαθολογιας. Για την αυτοκαταπιεζομενη κατινο-κυριαρχη επι του παροντος,τι να πω, τη βλεπω συντομα να την κανει με κανενα" mucho" τεκνό ριχνοντας μαλιστα το φταιξιμο στον νυν συντροφο της. Μακαρι να βγω ψευτης βεβαιως βεβαιως.
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Η παρατήρησή μου είναι πως εδώ είναι BDSM forum. Οσοι είμαστε εδώ μέσα πρέπει να σεβόματε ακόμα και τον έναν που ζει πράγματι αυτό.

    Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα και συγνώμη για το υστερόγραφο στο post μου. Παρακαλώ οι επόμενοι, αγνοήστε το.
     
    Last edited: 18 Αυγούστου 2006
  3. gaby

    gaby Guest

    Re: ο αφημένος Κυρίαρχος

    Καλά έκανες και ρώτησες τί εννοώ lara[E-p] γιατί την κατάσταση απόλυτης μέθης δεν την τόνισα ως μία κατάσταση που πιθανά προσβάλει και υποτιμά τον Κυρίαρχο στα μάτια της υποτακτικής Του.

    Αυτό που είχα στο νου μου, γιατί μου έχει τύχει σε βανίλλα συνθήκες, είναι ότι κάποιος πότε πότε επιθυμεί και μεθά πολύ έντονα, σαφέστατα χάνει τον έλεγχο αυτό επιδιώκει μεθώντας, ακριβώς επειδή καταβάλει κόπο για να είναι απέναντι στην ερωτική του σύντροφο όχι έτσι όπως αυτή τον θέλει, αλλά έτσι όπως αυτή μπορεί να τον αντέξει. Αν ήταν χύμα όποτε το ήθελε και με όποιον τρόπο ήθελε απέναντι στη γυναίκα, απλά αυτή κατά τη γνώμη του πάντα, θα είχε "σπάσει".

    Δηλαδή με καποιον τρόπο, με το να συγκρατεί τον εαυτό του σε ορισμένα πράγματα ο άντρας Κυρίαρχος προστατεύει την υποτακτική Του από τον εαυτό Του και μετά, κάποιες φορές, έχει περιφρουρήσει το δικαίωμά του να εκτονώνεται, π.χ. γινόμενος ντίρλα στο ποτό. Ανθρώπινο και αποδεκτό σε πολλές κοινωνίες.

    Αυτό που αναρωτήθηκα είναι, υπάρχουν Κυρίαρχοι που θα ξέδιναν με αυτόν τον τρόπο, ακριβώς επειδή θέλουν να προστατέψουν την υποτακτική Τους από τα ξεσπάσματά Τους;
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πρέπει στην πορεία μας υπάρχουν . Τα πρέπει όμως που στηρίζουν μια εικόνα , που σαν ψευδαίσθηση τα μάτια υποταγμένα κρατούν , φθορά γρήγορα χαρίζουν . Η φθορά αποπροσανατολισμό και ξέφτισμα αυτών που θέλουμε . Όταν κάτι το θέλεις , το διεκδικείς με αυτό που είσαι , βελτιστοποιώντας φυσικά στην πορεία τα βήματά σου , όχι όμως πλάθοντας μια εικόνα που εύθραστη στον άνεμο του χρόνου είναι .
    Ο καπετάνιος , MasterJp , στην θάλασσα και μόνο σε αυτή θέλει να πλέει πάντα και στην στεριά με το χρόνο μαραζώνει . Υπάρχουν και στιγμές όμως που κουράζεται όταν σε θάλασσες αλλότριες πλέει , αλλά αυτό φυσιολογικό είναι και λιμάνι για λίγο πιάνει . Όμως για πολύ λίγο , μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι του λείπει η αλμύρα και το υγρό οξυγόνο και κάποια στιγμή να μάθει να επιλέγει τις θάλασσες που αυτός αγαπά .
    Στην μάχη των πρέπει με το αυτός είμαι , ο χαμένος πάντα ο ίδιος είναι . Ο εαυτός μας , αυτός που επέλεξε ποια πρέπει θα έχει και αυτός που προσδιορίζει τα θέλω του . Πρώτα μαθαίνουμε να ανασαίνουμε , μετά να μιλάμε , μετά να βαδίζουμε και κάποτε έρχεται η στιγμή που την αρμονία που μας ταιριάζει επιλέγουμε . Αυτή στην οποία τα πρέπει με τα θέλω δεν συγκρούονται και τα δύο τον ίδιο σκοπό έχουν...
    Καθαρά στο σκοτάδι να βλέπετε και το ξημέρωμα σε νέα μέρη να ξυπνάτε...
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Το παραξενο είναι να σε κουράζει αυτό που σε εκφράζει Εύα. Για μένα <χ>
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    ...Ένα καράβι Καίσαρ να σας πάρει, να μας πάρει,΄
    ένα καράβι που μακρυα πολύ θα τ' οδηγώ...

    Αφιερωμένο στον Ηλία,
    από το "Γράμμα στον ποιητή Καίσαρα Εμανουήλ" του Ν. Καβαδία.
    από μνήμης.
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    Για να καταλαβω δηλαδη... αυτα τα ''πρεπει'' ειναι για τους 'αλλους' στην πλειοψηφια, και οχι για τον εαυτο μας.. σωστα??
    Τοτε αυτα τα ''πρεπει'' μεταφραζοντε σε μια ψευτικη εικονα του εαυτου μας εφοσον δεν ειμαστε εμεις αυτο που δειχνουμε αλλα τα ''πρεπει''.
    Παγιδευουμε τον εαυτο μας σε ''πρεπει''....''ψεματα''....''πρεπει''....''ψεματα''.... με τον τροπο αυτο ποσο θα αντεξεις?? θα καταπιεζεσαι μια ζωη? και στο τελος αν δεν αντεξεις τι κανεις τα διαλυεις ολα και ζεις μια αλλη ζωη ή ξεσπας, ηρεμεις, και ξαναβυθιζεσαι στα ''πρεπει'' και στα ''ψεματα''....
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τώρα που το σκέφτομαι ένα ιστιοφόρο για ένα ταξίδι με Bdsm γεύση δεν είναι καθόλου κακή ιδέα .
    Σ' ευχαριστώ Καπετάνιε , να είσαι πολύχρωμος και πάντα με αυτό το αφοπλιστικά Κυριαρχικό χαμόγελο στο πρόσωπο σου   . Χρώματα στα χρόνια σου πολλά ...
     
  9. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Από τη στιγμή που τίποτα και καμμιά κατάσταση δεν μπορεί να προσβάλει ή να "ρίχνει" Τον Κύριο μου στα μάτια μου, δεν βλέπω οποιοδήποτε λόγο να μην είναι απλά ο εαυτός Του και να καταντά δέσμιος κάποιων πρέπει.
    Για μένα το Ds είναι πρωτίστως ταξίδι ελευθερίας. Όποιος κάνοντας το δεν απελευθερώνεται μάλλον κάτι αντιλαμβάνεται διαφορετικά από μένα.
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Στην ιδεα ηρθες δευτερος φιλε Ηλια. Το καραβακι αυτο υπαρχει στην Δανια και συγκεκριμενα στην Κοπενχαγη.. Μπορει να μην ειναι ιστιοφορο αλλα την δουλεια την κανει.
    Σιγουρα οποιος πηγε εκει και ψαχτηκε λιγο θα το ξερει αλλωστε ειναι απο τα πιο γνωστα πλωτα μπαρακια της πολης.
     
  11. Ευα μηπως η φιλη σου πνιγεται σε μια κουταλια νερο ?

    και γω δεν καταλαβαινω τι την εμποδιζει να χαλαρωνει καποιες στιγμες και να κανει και αλλα πραγματα,μηπως νομιζει οτι κατι τετοιο θα ακυρωνε τη κυριαρχικη πλευρα της ?
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Μπα ανορθωγραφος_πιητης...λιγες μερες διακοπες θελει ανευ Τακη και "Τακηδων" και θα ερθει στα ισια Της.
    Ειμαι σιγουρη οτι θα επανελθει τοτε δριμυτερη !!

    Της προτεινα, συμβουλευοντας την, ταξιδακι αναψυχης στη Δονουσα.
    Εκει να αφησει τα βυζια της οχι μονο να φτασουν στο πατωμα αλλα
    και να τα αφησει να σφουγγαρισουν κιολας ολο το νησι.

    Ενα καλο αντηλιακο και μια πετσετα της ειπα ειναι αρκετα!!
     
    Last edited: 18 Αυγούστου 2006