Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω την άποψη σας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Her toy, στις 19 Μαρτίου 2017.

1. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

εγω τωρα γιατι εχω ενα προαισθημα πως φοβασαι μη δουνε ποιος πραγματικα εισαι(κακος κατα τη γνωμη μου)?
    σε καθε αρχη γνωριμιας ολα ειναι οπως ακριβως τα θελουμε και φανταζομαστε.
    οταν ομως προχωραει το θεμα αναγκαζομαστε να ανοιξουμε τα χαρτια μας και εκει αρχιζουν τα δυσκολ!!
    δεν θα συ πω τι να κανεις γιατι ουτε τα προσοντα εχω ουτε στο μυαλο σου ειμαι να δω πως σκεφτεσαι 
    μικρος εισαι ακομα θα τον βρεις το δρομο σου 

2. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

"Αισθανομαι ασχημα να διωχνω ανθρωπους που ενδιαφερονται για μενα" μεχρι πριν απο αυτη τη φραση ισως απαντουσα κι εγω οτι προκειται για μοτιβο συμπεριφορας κι ολα τα παραπανω που γραφτηκαν.Ομως αυτη η φραση για εμενα αλλαξε ολα τα δεδομενα.Το μονο που σε κραταει απο το να τα χαλασεις ειναι οι "τυψεις";Καθολου καλο κινητρο για να παραμεινεις σε μια σχεση.Αδικο και για τους δυο αυτο το σκεπτικο.Αν ελεγες τη θελω αλλα κατι με πιανει κ τι να κανω κλπ,θα το καταλαβαινα αλλιως ισως...Το να μη τα χαλας γιατι δε θες να στενοχωρηθεις ο ιδιος που το κανεις αυτο στο αλλο ατομο που σκεφτεσαι οτι θα αισθανθει ασχημα ή οτι θα ναι αδικο για τοσα που εχει δωσει σ εσενα οπως ενδιαφερον κλπ,ειναι τελειως ξεκαθαρο απο μονο του.Δε λες τετοια για ανθρωπους που γουσταρεις να εχεις διπλα,νομιζεις ισως οτι γουσταρεις,αλλα δε το πιστευω εγω,μπορει να κανω λαθος το δεχομαι,εγω κρινω με βαση αυτα που διαβασα σ ενα ασαφες μικρο απροσωπο ποστ.Εσυ ξερεις καλυτερα απ τον καθενα εδω μεσα,παραδεξου αυτο που ηδη ξερεις μεσα σου,αποδεξου το ή αλλαξε το αν το θεωρεις καλο.Θα ηταν ωραιο κατ εμε να μπορουσες να διακοψεις εστω μεχρι να ξεκαθαρισεις τα πραγματα μεσα σου,γιατι το να εισαι μπερδεμενος και να συνεχιζεις κατι χωρις να εισαι συνειδητοποιημενος αν αυτο θελεις οντως να κανεις,ειναι κατι που θα σε φθειρει και ειναι κι αδικο για την αλλη,πιο αδικο απ το να σε χασει για λιγο ή για παντα παρολα τα οσα λες οτι εδωσε για σενα.Ενδιαφερεται γιατι ετσι θελει,δε την αναγκασες εσυ,κι ουτε και εχεις την ευθυνη της ψυχολογικης της καταστασης αν νιωθεις κατι διαφορετικο εσυ.Τον εαυτο σου θα σκεφτεις και σ αυτο μονο θα εστιαζεις,μην μπερδευεις τα συναισθηματα της αλλης με αυτα που εσυ εχεις για την αλλη δηλαδη.Ελπιζω να βρεις την ακρη.Εστιασα πολυ σ αυτο γιατι θεωρησα οτι αυτο ειναι τελικα το θεμα,οτι μπερδευεσαι με τα συναισθηματα των αλλων κι οτι ισως λειτουργεις ενοχικα και σερνεσαι σε καταστασεις χωρις να ναι δικη σου συνειδητοποιημενη αποφαση εκατο τοις εκατο.Αυτο μου βγηκε εμενα,τωρα φυσικα και δε μπορω να ξερω,υποθεσεις κανουμε ολοι,τσιμπα απο ολους κατι και κρατα ο,τι σε εκφραζει και ο,τι θεωρεις οτι θα σε βοηθησει

Last edited: 20 Μαρτίου 2017
  3. Δε φοβάμαι μήπως δούνε ποιος πραγματικά είμαι.Λέω ανοιχτά τη γνώμη μου.Και
    δόσεις κακίας βγάζω αν θυμώσω και προσβλητικός γίνομαι όταν χρειαστεί από
    τις συνθήκες.Αν τους ενοχλεί επειδή είμαι περισσότερο ''κακός'' από το συνηθισμένο,
    πρόβλημα τους.Το θέμα μου ήταν ότι ''πνίγομαι'' κάθε φορά που κάνω μια σχέση και
    θέλω να χωρίζω ή βρίσκομαι σε άρνηση

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Και μην ξεχνάτε, για να μπείτε σε σχέση πρέπει να υπάρχει σχέση.

5. daniela100

daniela100 FREE-DOM

το ότι λέω την γνώμη μου και γίνομαι προσβλητικός κλπ κλπ που αναφέρεις.. δεν σημαίνει ότι βλέπει ο άλλος ποιος πραγματικά είσαι.  

σε μια σχέση... όταν αρχίζεις και δένεσαι με τον άλλον αρχίζεις και ξεγυμνώνεσαι. Εσύ... ο εαυτός σου. Πιθανόν να φοβάσαι αυτό.. να δώσεις κομμάτια του εαυτού σου στον άλλον, να σταθείς απογυμνωμένος μπροστά του και πιθανόν να πληγωθείς. Για αυτό και το βάζεις στα πόδια. Ναι μεν θέλεις, αλλά αρνείσαι τα δικά σου συναισθήματα. Και είτε τα μπλοκάρεις είτε τα σκοτώνεις με διάφορους τρόπους προσπαθώντας έτσι να διαφυλάξεις τον εαυτό σου. Καταλήγεις μόνος όμως.
    Η δέσμευση σαν δέσμευση δεν σημαίνει κάτι. Είσαι με κάποιον γιατί το θες, γιατί το απολαμβάνεις. Δεν είσαι δέσμιός του.
    ορίστε λοιπόν η δική μου άποψη  

6. woman2woman

woman2woman Regular Member

Εγω θέλω να σε ρωτήσω δυο πραγματα. Ειχες ποτέ στη ζωή σου μεγάλη σχεση; και ποσό καιρό εισαι μόνος σου(χωρίς σχεση);

7. Η μεγαλύτερη σχέση που είχα διήρκησε 1,5 χρόνο.Μετά ήμουν μόνος για δυο χρόνια περίπου

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Αυτά τα ψυχαναλυτικά εδώ μέσα είναι μία τρέλα.

Last edited: 22 Μαρτίου 2017
  9. ninahaze

ninahaze Regular Member

Θέαρα !!!

10. Maelstrom

Maelstrom Regular Member

11. Vasilis

Vasilis One in a Million

@sexy para Switchαρε, πες μας τελικά που κατέληξε το στόρι με τη μανδάμ... Τόσες συμβουλές σου δώσαμε