Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master DO, στις 19 Αυγούστου 2010.

1. devine_sub

devine_sub Contributor

Απάντηση: Θέλω

Ναι, χρόνια στο κουρμπέτι, έεεχω ψήηηησει!  
    {Επίσης, ξέρω ποιος δολοφόνησε τον JFK, αλλά να μη διαρρεύσει ...}

2. anima0

anima0 Regular Member

Αυτό εννοούσα μα το είπατε τόσο καλύτερα!

Και αυτοί οι διάλογοι πια με την DevSub μα τι σπιρτάδα! Εύγε σας  

3. Ninevi

Ninevi Regular Member

Τολμώ να πω ότι ακόμα ούτε καν το ξακουστό και θρυλικό ινδικό μεταξωτό βρακί (σε λευκό btw) του cornelios δεν έχω δει  
    Αφού λοιπόν δεχθώ το ινδικό μεταξωτό βρακί για έμπνευση (και μία παγονάτη βεντάλια που ακόμα περιμένω), το bolly-bdsm-saga, το 'χουμε στο τσεπάκι:

Ιδού η πρωταγωνίστρια:

και ο πρωταγωνιστής:

Στην ταινία θα προβάλλονται:
    το bondage:  
    το trampling:  
    το foot fetish:  
    το crossdressing: 
    οι τριπλέτες:  
    και πολλά άλλα!  

Last edited: 20 Αυγούστου 2010
  4. ivoni

ivoni New Member

Καλημέρα....

Λίγες μέρες έλειψα κι εγώ σε διακοπες σαν γνήσια Ελληνίδα και έγινε πανικός. Είδα και σε κάποια άλλα νήματα να αναφέρεται το όνομά μου. Τι έγινε ρε παιδιά?!?!?!?!?! Απορώ γιατί με μπερδεύεται με την Kassandra.. Λοιπόν επειδή θέλω να ξεκαθαρίσω: Εγώ είμαι η ivoni. Κάποιοι από τους παλαιότερους στο χώρο με γνωρίζουν (επειδή είμαι λίγο αυστηρή στις επιλογές μου.Δεν χρειάζεται να τους γνωρίζω όλους.)

Και θέλω να μου πεις Kassandra πώς είναι δυνατόν εγώ να σου εμπιστεύομαι κάτι (μετά από εγγύηση δική σου ότι όλα είναι εντάξει) και να γίνεται όλο αυτό γύρω από το όνομά μου... 

5. devine_sub

devine_sub Contributor

Αν και όσα αναφέρετε καλύπτουν κάθε γούστο ... να τολμήσω να προτείνω κι εκείνα τα ωραία κρεβατάκια με τα καρφιά;;

6. Ninevi

Ninevi Regular Member

Εχμ, λάθος νήμα κοπελιά.

7. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Θέλω να έρθει ο Σύντροφος Master DO στο πάρτυ μου με 20μετρο κότερο... και να φέρει και καμιά δεκαριά σκλάβες για να μας σερβίρουν...

Θέλω να ζήσω την εμπειρία ξανά που έζησα στην Ταϊλάνδη πριν τέσσερα χρόνια με πέντε γυναίκες στο κρεβάτι μου να μου κάνουν μασάζ και όχι μόνο... 

Αυτά τα λίγα προς το παρόν, για να μην είμαι και πλεονέκτης... 

Last edited: 20 Αυγούστου 2010
  8. devine_sub

devine_sub Contributor

Προβλέπεται μίσθωση πτήσης τσάρτερ για Ταϊλάνδη ... Ανάρπαστα θα γίνουν τα εισιτήρια με τέτοια διαφήμιση.

9. Nesaea

Nesaea Guest

Λεφτα να'χεις για ξοδεμα MasterPerris και χρονο για ενα ταξιδακι στην Ταυλανδη.

10. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Τώρα μας κάνει μασάζ το ΔΝΤ... οπότε δεν το βλέπω για Ταϊλάνδη με τίποτα.  

11. Ninevi

Ninevi Regular Member

Μα πώς μου διέφυγε! Εύγε καλή μου για την υπενθύμιση  
    Ψάχνοντας λοιπόν για τέτοιο, βρήκα κάτι άλλο και μετά από αυτό λέω να μετακομίσω για κανά χρόνο στην Ινδία όπου εκεί τελικά είναι οι πραγματικοί γκουρού του BDSM   

12. Master DO

Master DO Regular Member

Ένα ποτό στα όρθια είπα να πάω να πιώ ο κακομοίρης Master και παραλίγο να Μου βγει απ’ τη μύτη.
    Είχα συνδέσει το νήμα με το κέντρο λήψης της security και Με ειδοποίησαν να επιστρέψω επειγόντως.

@ ... (τέτοια ώρα quotes με πρωτόκολλο μην κάνετε όρεξη...
    (με κανα ..ξέκωλο ...παίζει...)

...... Απ΄τα ψηλά στα χαμηλά:

@ Πέρρη Μου για πάρτη Σου να δανειστώ και την Alexander από το κολλητάρι Μου
    το Σπυράκο το Λάτση (που τον μάθαινα πιτσικουλιές στα πικρά μικράτα του και Μου το χρωστάει )
    να Σου σκάσω μύτη Αρτέμιδα μεριά, παραλία Τρόλεϋ, να κοπούν οι βλάχοι με τα GTI,
    να πάρουν όλο το κεφαλοχώρι, να το μεταδημοτεύσουνε εν μια νυκτί στα Ζαρουχλέϊκα Αχαΐας από το κακό τους, κι’ Εσύ να κααάθεσαι, όχι με πέντε αλλά με τριανταπέντε, άνω κατάστρωμα πρύμνη και να γουστάρεις.

(Δυστυχώς του τηλεφώνησα αλλά τη μπαρκάρισε τη σκούνα σήμερα το πρωί για σέρβις στο Αφγανιστάν και δεν δύναται μετά μεγάλης του λύπης).
    Επιφυλάσσομαι.
    Μπάϊ εντ δε γουέϊ (που λένε και στα Ζαρουχλέϊκα) Με πίκρανες πολύ.
    ΒΟ ήταν ένα παρακμιακό καφέ κλαμπάκι στην παραλία Βούλας κάποτε που μάζευε αβέρτα μπασκλασαρία.
    Do είναι μόνο ΈΝΑΣ.
    Μία Φίρμα ένα Όνομα.
    Μουά!
    Σχωρεμένος καθότι Φίλος κι΄Αδερφοποιτός.

@ Ninevi La Grande Artiste de Rien de Rien
    (ε ζε νε ρεγκρέτ ριάν και τα άπαντα της Εντίθ (θεοςσχωρέστηνε).
    Οι φωτογραφίες σου Μανδάμ σπαρταράνε.
    Μέλι!
    Δε σου λέω τίποτ’ άλλο.
    Την πρώτη την κορασίς που εμπορευόντανε τα μπαχάρια στο Ελ-΄Εϊ, την είχα καψουρευτεί άμα τη εμφανίσει του φιλμός.
    Μετά ξενέρωσα και Μου πέρασε επειδής διάβασα στην τηλεόρασις πως στην πραγματικότης είναι κακάσχημη και για να παίξει στο σινεμά μετακαλέσανε ειδικό μακιγιέρ απ΄τας Αγγλίας να την περάσει πέντε χέρια αστάρι και δύο σουλφασέρ για να στεριώσει φακός πάνω στη μηχανή να τελειώσουνε τα γυρίσματα.
    Η πρωταγωνίστρια της δεύτερης Μου φέρνει σε κακοξεπεσμένη τσατσά αλλά μιάς και μπιντιεσεμιζόμαστε εδώ μέσα θα πάω πάσο.
    Το παλληκάρι της τρίτης συμμαζεμένο φαίνεται, δε λέω, σα να στερείται λίγο πείρα, (δώστου μια μπύρα), αλλά το ατού του είναι το ποτένσιαλ (που λένε και στα Ζαρουχλέϊκα -πάντα).
    Ο λόγος;
    Αφήνει υποσχέσεις ότι κάτι κακό κάνει με τα χέρια του που δε βλέπουμε.
    Οπότε τον περνάμε για το τρέχον το εξάμηνο και θα δούμε για το έτος.
    Τις άλλες έξι δεν θα τις σχολιάσω απόψε επειδή είναι αργά και ο σύμβουλός Μου περί τέχνης Αλέξης Κωστάλας παίρνει το μπιούτι σλιπ του.
    Πάντως το τσαρουχοπασουμάκι το οριεντάλ
    - αν λέω ψέμματα, να φάω τα κόκαλά Μου -
    το είδα το μεσημέρι να κρέμεται από την ποδιά ενός Σουζούκι κάτι Μπαγκλαντεσιανών,
    στο πάρκινγκ του ALDI στη Νέα Μάκρη,
    που είχα πεταχτεί δυό λεπτά απ΄το Μπουρνάζι να πάρω μια μπουκάλα χυμό μήλου.
    Δεν κάνω πλάκα. Κρεμότανε από τις γρίλιες της μάσκας.

@ deviantsub
    Εσένα σ ’ αφήνω ασχολίαστη μέχρι να υπογράψεις την πρόσληψη και να βγάλεις κάρτα εργασίας.

Και

@ivoni
    Να ΄σαι πάντα καλά καλή Μου
    αλλά αν μετά από αυτά που διαβάζεις εδώ και θα συνεχίσεις να διαβάζεις
    σου απομείνει διάθεση για σοβαρή συζήτηση
    (αν μπορούμε να τα αποκαλέσουμε σοβαρά τα του άλλου νήματος),
    τότε , έλα το Σάββατο στο πάρτυ και δεν θα φύγεις παραπονεμένη.
    (Θα Με γνωρίσεις εύκολα, θα κρατάω ένα τσολιαδάκι, μια βρεμμένη σανίδα
    και θα έχω τη νέα βοηθό παραγωγής πλάι Μου να κρατάει ένα φίλοφαξ τρίβοντας τον πωπό της.)

Ευτυχείτε