Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master DO, στις 19 Αυγούστου 2010.

1. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: Θέλω

Oh mon dieu, σοβαρά μιλάς....
    ...to aldi ακόμα να κλείσει;  

2. Storm

Storm Regular Member

Τόσος κόσμος στο σαλόνι και η Στορμ πάλι στην απ'όξω, παρίας!

ΘΕΛΩ
    Να συλλάβει ο Ντώκινς τον Πάπα
    Να συλληφθεί πάραυτα και ο Σωκράτης Μάλαμας
    Να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση και κατά τη διάρκεια της μςγάλης εβδομάδος το The Life Of Brian
    Να κάνω άγριο session με τον Bruce Dickinson μετά από συναυλία υπό τους ήσχους του 22 Acacia Avenue ("beat her, mistreat her, do anything as you please/ bite her, excite her, make her go down on her knees")
    Να σταματήσει το φετίχ του danou με τα ζαρζαβατικά
    Να ξαναπάω σε λάιβ του extreme32 και να πει και το Ventura Highway των America
    Να αρχίσουν να διαβάζουν λίγο μακροοικονομική οι κυβερνώντες που σίγουρα ούτε η σχολή του Σικάγου δεν ξέρουν τι είναι
    Να πετύχει επιτέλους τη σωστή απόχρωση του κόκκινου στο κεφάλι μου ο κομμωτής
    Να κάνω ένα ταξίδι με τρένο στα Βαλκάνια μαζί μ' εκείνον
    Να μην ξαναχτυπήσει με τη μηχανή
    Να πάω τον Αύγουστο του 2015 στη Χιροσίμα
    Να φτάσει το μετρό μέχρι το Ελληνικό
    Να πάρω εκείνο το υπέροχο flogger με τα τριαντάφυλλα που είχα δει στο ιντερνετ
    Να πάρω μια γάτα

Μιας και έγιναν αναφορές στον ινδικό κινηματογράφο, αξεπέσαστες θεωρώ κάποιες ταινίες της δεκαετίας του 70 με θέματα από τις Βέδες. Είχα δει αποσπάσματα από μία με τίτλο Hanuman Vijay και ήταν τόσο άθλια που καταντούσε τουλάχιστον αριστουργηματική.

3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Σύντροφε Master Do, το διόρθωσα, sorry αλλά ξέρεις την ώρα που το έγραφα, (2.00) λειτουργούσε το 1/4 του ενός ματιού μου... οπότε άλλου έβλεπε το μάτι και αλλού πατούσε το δάχτυλο στο πληκτρολόγιο...
    Το ότι Do είναι μόνο ΕΝΑΣ το ξέρω...  

ΥΓ. Αφού δεν μπορείς να έρθεις με το κότερο... μην ξεχάσεις τουλάχιστον να φέρεις τα θηλυκά που λέγαμε...  

Last edited: 20 Αυγούστου 2010
  4. devine_sub

devine_sub Contributor

Αχ, δεν ακούτε τον πρωθυπουργούλη μας όταν λέει "Κάντε την κρίση ευκαιρία!" ... εννοεί να διοργανώσετε την πτήση με ένα "καπέλο" {a.k.a. νταβατζηλίκι} στα εισιτήρια. Επιχειρηματικό πνεύμα θέλει και τόλμη!

Την καλημέρα μου.  

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Αυτά είναι βίτσια!!!
    Τα δικά μας είναι τσιχλόφουσκες μπροστά στην εικόνα που αναρτήσατε.  

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

Στερούμαι δικαιώματος υπογραφής ως "γνωστή, πλην όμως, εξαιρετέα": Του το παραχώρησα.

Άραγε, η επιθεώρηση εργασίας κάνει μπάνια; Τόσες και τόσες γραμματείς {και φαρισαίες} εργάζονται σκληρά ... και χύνουν ... ιδρώτα, Αυγουστιάτικα!

Και αγαλιάσεσθε.  

5. MasterPerris

Αγαπητή μου deviantsub, αν απολυθείς από την δουλειά σου η θέση της γραμματέας στο γραφείο μου σε περιμένει, (αν φέρνεις και τα χαρτιά στο στόμα περπατώντας στα τέσσερα ακόμα καλύτερα... ).
    Έχεις επιχειρηματικό μυαλό εσύ...

Καλημέρα!

6. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

θελω στο αυριανο παρτι να γνωρισω τον master perris και τον Docheart!!!!!

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Θέλω μια μοσχαρίσια medium rare και μια παγωμένη κοκακόλα και το καλό είναι ότι σ' ένα δίωρο θα τις έχω.

Για όλα τ' άλλα υπάρχει η mastercard.

8. devine_sub

devine_sub Contributor

Σας ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης. Άμποτε με απολύσω, θα προτιμήσω κάποια άλλη θέση, όχι γραμματειακή υποστήριξη {με μία φωτεινή εξαίρεση, που περιττεύει να αναφέρω}.
    Ως προς το είδος του εγκεφάλου ... θα το προσδιόριζα ως "διεστραμμένο".

---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

Αμερικανίζεις επικίνδυνα.

9. Master DO

Master DO Regular Member

Για σήμερα θέλω :
    Να κάνει άγριο session με τον Πάπα μετά από εσπερινό στην Capella Sixtina.
    Αφού πρώτα έχει συλληφθεί ο danos για σοδομισμό νεροκολοκύθας, για να τους βάλουν στο ίδιο κελί και να του τραγουδάει ο Μάλαμας 24/7.
    Σε prime time zone του ΑΝΤ1, προηγούμενου του Twin peaks και ακολουθούσης της Οικογένειας Adams στην ορίτζιναλ ασπρόμαυρη βέρσιον.
    Ενδιάμεσα αντί διαφημίσεων να προβάλλονται αλλεπάλληλα «Με αγάπη» με τη Μαρί Κυριακού.
    Ό, τι πιο kinky μεγαλοβδόμαδα.
    Να διαβάζουν μόνο Ra-Ta-Ta, Μπλεκ, Ζαγκόρ και Όμπραξ που είναι της ηλικίας των.
    Αφού της αρέσουν τα ταξίδια, τα sessions και είναι fan του extreme 32 (που του αρέσουν κι΄αυτού),
    να την πάρει στις πλάτες του μέχρι τη Λάρισσα, να τραγουδάει το «Γαρύφαλλο στ’ Αυτί»
    κι΄εκείνη να κάνει τη λατέρνα. (*)
    Να πέσει με τη μηχανή ο κομμωτής στο κεφάλι της, να ματώσει το γόνατό του και να δέσει το τέλειο κόκκινο (τύφλα να’χει η Garnier).
    Μέχρι τον Αύγουστο του 2015 να φτάσει το μετρό μέχρι τη Χιροσίμα,
    χωρίς στάση στο Ελληνικό.
    (πιο πιθανό πάντως απ’ το να μάθουν ως τότε μακροοικονομία οι κυβερνώντες ).
    Να πάρει η γάτα εκείνο το υπέροχο flogger και να τη βαράει
    μέχρι να πει 1000 φορές
    ("beat her, mistreat her, do anything as you please/ bite her, excite her, make her go down on her knees")
    Να αποκτήσει ο danos φετίχ με τα είδη κιγκαλερίας.

* Επίσης για να μην ξεχνιόμαστε,
    Θέλω πίσω στο φόρουμ την cob!

Αυτά τα ελάχιστα προς στιγμήν.

Ευτυχείτε

(*) Τώρα που το ξανασκέφτομαι,
    είναι αρκετά πρωτότυπο road role-play.
    (κατά το "road movie")

Last edited: 20 Αυγούστου 2010
  10. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Παρόλο που το νήμα ονομάζεται "θέλω "θα γράψω ένα "θα ήθελα".

Θα ήθελα να μπορώ να γράψω όπως ο DreamMaster.-

11. devine_sub

devine_sub Contributor

Θα ήθελα να αφήσεις τις δικαιολογίες και να απαντήσεις στην τελευταία 150άρα!

12. MasterPerris

Θέλω ο Κωσταντίνος, να γράψει από Κινέζικα... σε Ελληνικά τα βιογραφικά στο προφίλ των μελών...