Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Master DO, στις 19 Αυγούστου 2010.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Θέλω

Κατάπτυστος  .....ελεεινός  ....αψηλός και τρομερός  ....και τούτο μόνο λέγω φίλτατε.....     

(έχε χάρη που έχω χιούμορ..... )

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. danos

danos Regular Member

Εκτός από την μαύρη …………………..  

3. Απάντηση: Θέλω

... να κάνω σαφές ότι η υπογραφή μου μπορεί να διαβάζεται από τον οποιονδήποτε, αλλά δεν απευθύνεται στον οποιοδήποτε.

"Κάνε ό,πως θέλεις", λοιπόν, αφού πρώτα σιγουρευτείς ότι σε παίρνει.

Δεν έδωσα σε κανέναν πινέλο, για να επέμβει στον καμβά μου.

Κι αν το αποφασίσω, θα μπορεί να επεμβαίνει μόνο με τους δικούς μου όρους.

Τα πράσινα λοιπόν και τα κόκκινα δεν έχουν θέση σε ασπρόμαυρο καμβά.

4. Master DO

Master DO Regular Member

Παρανοήσεις κατά συρροήν ερίτιμη συναναγνώστρια.
    Τα πράσινα και κόκκινα δεν είχαν εορταστική διάθεση,
    παρά μόνο να αποφευχθεί η παρανόηση.
    Τουτέστιν, η ανελαστικότητα της νηματοθέτριας
    σε (όντως) εκτός θέματος λήμματα λόγω μη σχέσης με το στερητικό α,
    δηλαδή σχολαστική προσήλωση σου στη γραμματική,
    όταν ταυτόχρονα διαπράττεται γραμματικό λάθος στην υπογραφή σου την ίδια.
    Προφανώς νόμισες πως υπήρξα δεικτικός στο νόημα της υπογραφής σου.
    Τι να κάνω;
    Εγώ πάντως μπογιάτισα.

5. Απάντηση: Θέλω

Έχετε δίκιο ως προς την υπογραφή μου, η αλήθεια είναι ότι την αντέγραψα, και δεν παρατήρησα το λάθος, επειδή είμεθα και καλλιτέχνες και μου άρεσε η "παραφωνία".  

Δεν είναι σχολαστική προσήλωση στη γραμματική, έχω κάνει άπειρα γραμματικά και συντακτικά λάθη η ίδια, το ζήτημα είναι ότι ήταν εκτός θέματος. Και γιατί να είναι εκτός θέματος όταν το ίδιο το θέμα είναι τόσο σαφές...

Πάντως δε σας καταλαβαίνω. Βρήκατε ευκαιρία να επισημάνετε το λάθος της υπογραφής μου, επειδή υπήρξα ανελαστική, όπως λέτε.
    Τί θα πείραζε να μου το είχατε επισημάνει νωρίτερα, εφόσον το προσέξατε, και να μη περιμένετε κάποια αφορμή?

Ή κάνουμε το Ζορό, ή δεν τον κάνουμε, Master Do.

6. MindMaster

MindMaster Contributor

"Δεικτικός", σύντροφε;   "Δεικτικός";;;

Σοφόν το "μπογιατίζειν" τελικά, μιά και απ' ότι φαίνεται στα γλωσσικά -παρά την ξαφνική ευαισθησία περί τη γραμματική- υπάρχουν κενά...

Διατελώ κλπ,

Ο Άλλος Μασκοφόρος.

Last edited: 31 Ιανουαρίου 2011
  7. Master DO

Master DO Regular Member

Ναι σύντροφε, πλην όμως κόβεις και ράβεις.
    Δεκτό το χειρόκτιο.

"Προφανώς νόμισες πως υπήρξα δεικτικός --------> στο νόημα της υπογραφής σου."
    Μετάφραση ελληνικών σε ύστερα ελληνικά:
    Σε "έδωσα" για την υπογραφή σου. (το νόημα αυτής).

Συνώνυμα: Κατέδειξα / εγκάλεσα δημόσια. (ό,τι ποθεί η ψυχή σου)

Κάτι άλλο;

Ο Ένας Μασκοφόρος

8. Απάντηση: Θέλω

θέλω διακοπές εδώ... 

μια τούρτα σοκολατίνα

και αυτά εδώ... 

γι αρχή...

9. MindMaster

MindMaster Contributor

Εάν τα χειρόκτιά μου ήταν τόσο εύκολο κι ανώδυνο να σηκωθούν, θα ήμουν πολύ φειδωλότερος στις ρίψεις, σύντροφε...  

"Δεικτικός" και όχι "δηκτικός", λοιπόν; Κι αυτό (σε ύστερα ή πρώιμα ελληνικά), μπορεί να έχει τις έννοιες που ανέφερες;

Τότε όχι, αγαπητέ... Δεν θέλω κάτι άλλο... Πολλά πνευματώδη θα μπορούσα να προσθέσω, αλλά εδώ έχουμε όντως, σοβαρό γλωσσικό ζήτημα...

Ετούτος εδώ ο μασκοφόρος λοιπόν, ξαναφοράει το γάντι του, και φεύγει. Οι διοπτροφόροι μάλλον πρέπει να μιλήσουν, πλέον (Τριανταφυλλίδης, Μπαμπινιώτης και λοιποί)...

10. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Τροχιοδεικτικά θα έλεγα...
    Αει στο διάολο και είπα να κρατιέμαι...

11. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

........

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. MindMaster

MindMaster Contributor

Μιά και (δικαίως) ενοχλήθηκε ο Yes από την εκτροπή του νήματός του, ας συνεχίσουμε εδώ:

Κι εγώ δεν ξέρω τί νόημα έχει το να απαντάει κανείς αναλυτικά σε κάποιον που εκ συστήματος παραβλέπει την ουσία των όσων του λένε κι "απαντά" κατά το δοκούν και κατ' επιλογή σε ό,τι εκείνος θέλει, αλλά μιά και επιτέλους αυτή τη φορά κατάφερες να γράψεις κάτι που είναι όντως αστείο, δεν μπορώ ν' αντισταθώ στον πειρασμό...

"Άσε με να κάνω λάθος" (ξέρω κι εγώ να παίζω με τους στίχους, όπως βλέπεις  ), και να αδικώ εαυτόν, εάν αυτό νομίζεις πως κάνω... Σε ανύποπτο χρόνο όπως θα θυμάσαι, έχω πει πως δεν επιθυμώ το να με υπερασπίζεσαι (και έναντι του εαυτού μου, προσθέτω, όχι μόνον έναντι τρίτων)...

Πέραν τούτου, μήπως, γιά το ονόρε έστω αυτών που γράφεις, μπορείς να μου υποδείξεις τις "αντιφάσεις" μου; Τα λινκς γιά τα δικά σου ποστς που ζήτησα δεν τα βλέπω, αλλά ίσως αυτό, να σου είναι πιό εύκολο... Θα αναμένω με ενδιαφέρον...

Είτε το προεκτείνεις είτε όχι, θα πετάγομαι "σαν το ραπάνι" όπου και όποτε εγώ νομίζω πως πρέπει να το κάνω... Αμφιβολίες περί αυτού δεν πρέπει να διατηρείς, οπότε εάν σ' ενοχλούν τα ραπάνια, φρόντισε να μην προσφέρεις τόσο ευδόκιμο έδαφος με τα όσα γράφεις...

"Αύριο πρόσεχε"; Ώπα; Τί είν' αυτό;  

Έχω πει και στο παρελθόν και σήμερα, πως δεν αναζητώ ποτέ "ελαφρυντικά" γι' αυτά που γράφω. Πάντα έχω πλήρη επίγνωση (ακόμη και εν μέσω ίωσης, όσο είχα υψηλό πυρετό, δεν έγραφα). Δεν είναι απαραίτητες οι παραχωρήσεις και οι όποιες "χάρες" λοιπόν...

Πρώτον καλό θα ήταν να μην έβαζες το "κουτάβι σου" σ' αυτό το χορό, καθόσον είναι άμοιρο ευθυνών, και δεν θα ήθελα σε καμμιά περίπτωση να το θίξω...

Δεύτερον, ενώ εσύ απολάμβανες όπως λες τα αγαθά της ζωής, εγώ προσπαθούσα ν' απολαύσω όσο γινόταν τις φυσαλίδες του αναβράζοντος ντεπόν, αυτοπαραμυθιαζόμενος πως μοιάζουν ελαφρώς με της σαμπάνιας... Προς τί όμως, η πληροφόρηση γιά το τί απολάμβανες; Μου θύμισε αρκετά διάφορες φαιδρότητες που συχνά γράφονται εδώ μέσα, γιά κάποιους που "ζουν το bdsm" σε αντίθεση με κάποιους άλλους φουκαράδες που "απλώς το φαντασιώνονται και αμπελοφιλοσοφούν περί αυτού, και που το φόρουμ έχει υποκαταστήσει τη ζωή τους"... Αδίκως μου τα θύμισε;

Δυστυχώς, μάλλον τις πιτζάμες μου θα φοράω και αύριο... Μου φαίνεται μάλλον απίθανο να έχω αναρρώσει πλήρως, και να παρευρεθώ στο πάρτυ...

Όμως, προς τί αυτή η ερώτηση; Εάν υπονοείς πως δεν έχω ταλέντο και φαντασία στις μεταμφιέσεις μάλλον έχεις δίκιο (στα μασκαρέματα ειδικά, δεν έχω κανένα ταλέντο, όντως), αλλά μου φαίνεται απίθανο επίσης, να με εγκαλείς γιά κάτι τέτοιο... Υπονοείς κάτι άλλο, λοιπόν; Θες να γίνεις σαφέστερος;

Τελικά οι "τελείες" σου και οι "μη προεκτάσεις" σου, έχουν κάτι από τις "αποχωρήσεις" σου...  

Ως προς το χιούμορ, όντως, έχεις εν μέρει δίκιο... Δεν είναι βεβαίως η μόνη διαφορά μεταξύ ημών των δύο, αλλά η απόσταση μεταξύ της δικής μου και της δικής σου αίσθησης του χιούμορ (ή του "χιούμορ"), είναι πράγματι μιά ουσιαστικότατη διαφορά. Πράγμα που δεν με στεναχωρεί καθόλου, οφείλω να ομολογήσω...

Κατ' εμέ, δεν παρεκτρέπομαι καθόλου. Κάνω αυτό που πιστεύω πως οφείλω να κάνω, σε κάθε περίπτωση. Και κακώς νομίζεις ότι έχω εκλάβει ως αδυναμία την όποια σου αντίδραση (ή μη αντίδραση). Απλώς, δεν με αφορά το ζήτημα. Εγώ δεν μασάω τα λόγια μου προς κανέναν και δεν θα τα μασάω, μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Στο κάτω-κάτω, έχω νομίζω ξαναπεί, δεν είμαι της άποψης πως είναι απαραίτητο να είμαστε όλοι οι περί το bdsm εν Ελλάδι μιά μεγάλη, χαρούμενη οικογένεια (ή, ντε και καλά, "σύντροφοι")...

Ισχύουν τα ίδια που πρότεινα και παραπάνω, στα περί "ραπανιών"... Καθόσον ασχέτως του τί "μας πρέπει" όταν εγώ πιστεύω πως πρέπει να ειπωθεί κάτι θα το λέω, έστω κι αν αυτό σημαίνει αυξημένη κατανάλωση ποπ-κορν...

Πιθανότατα θα ξανακάνω "σφάλματα" όπως αυτά που εννοείς, κι αυτό μόνο σε ασθενή μνήμη δεν θα οφείλεται... "Θα πάω, κι ας μου βγει και σε κακό" (κι άλλο τραγουδάκι)...

Να σε ρωτήσω όμως, κάτι: Πριν είπες "από αύριο πρόσεχε", και τώρα "μην το λησμονήσεις ξανά, θα κάνεις μεγάλο σφάλμα"... Τί ακριβώς είναι αλήθεια, όλ' αυτά; Να κρατήσω την επανάληψη του περί κοστουμιού Σαμουράι, και να θεωρήσω ότι είναι άλλη μιά άτεχνη απόπειρα γιά "χιούμορ"; Γιατί ξέρεις, εάν ήταν κάποιος άλλος αυτός που έγραφε κάτι τέτοια, μπορεί και να λέγαμε πως θα μπορούσαν να είναι κι απειλές, και να κάναμε καταγγελίες... Αλλά εν προκειμένω, είναι μάλλον "χιούμορ", έστω και με πολλά εισαγωγικά, σωστά;

Εγώ, σου είπα.

Γιά τον cad και την Uther γιατί με ρωτάς, και πού θες να ξέρω; Τί είναι οι άνθρωποι; "Κουτάβια" μου;  

Last edited: 17 Φεβρουαρίου 2011