Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέτω κάποια ερωτήματα που με απασχολούν

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Cutejo2000, στις 29 Αυγούστου 2021.

  1. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Λαμβάνοντας ενημέρωση που θα την φιλτράρετε και ζώντας αυτά που φαντασιώνεστε, θα φτάσετε στη δική σας αλήθεια.

    Ναι αλλά συνήθως δεν έχουν ίχνος αισθησιασμού.

    Σε ποιά βιβλία αναφέρεστε;  
     
  2. Master_mind_Ath

    Master_mind_Ath Mind the gap.

    Πιστεύω ότι μπορείς να βρείς ότι θέλεις. Καλά έκανες και ψάχνεσαι εδώ από τη στιγμή που δεν σε καλύπτει η φάση με αυτούς που γνωρίζεις
     
  3. Dumi777

    Dumi777 Regular Member

    Κανε οτι θελεις κ μην ακους κανεναν. ..

    Εγω θα σε συμβουλευα να μην το ασχοληθεις με διαδικτυακες γνωριμιες καθολου, καθως θα απογοητευτεις τελικα .. Καλυτερα εξω.
     
  4. BlueNaiad

    BlueNaiad New Member

    Ότι κάνεις, θέλει πολλη προσοχή. Μην εμπιστεύεσαι κανεναν. Θέλει πολυ αυστηρό vetting πρώτου κανεις το οτιδήποτε. Θα σου προτεινα πρωτα να κάνεις φιλίες στο χωρο, να βρεις ατομα εμπιστοσύνης και μετα να αναζητήσεις top ή dom.
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Τα καινούργια παιδιά συνήθως είναι ή πάρα πολύ προσεκτικά ή διόλου προσεκτικά, ένα από τα δύο, μεσαία κατάσταση δεν υπάρχει. Το "πολύ αυστηρό vetting" δηλαδή τον πολύ αυστηρό έλεγχο, υποθέτω των άλλων, με ποια κριτήρια τον κάνετε;
     
  6. BlueNaiad

    BlueNaiad New Member

    Με βαση κατ'αρχήν το χαρακτήρα του άλλου. Τι εντυπωση δινει σαν ατομο. Τι σχεση εχει με τους προηγούμενους παρτενέρ. Πληροφορίες για vetting υπάρχουν online. Λίστες με ερωτήματα. Εγώ προσωπικά βασιζομαι στο πως νοιωθω με τον αλλον, αν νοιωθω ασφαλής, και στις μη λεκτικες πληροφορίες.
     
  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ευχαριστώ, εννοείτε κάτι σαν αυτό που μας λέει εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Vetting η Wikipedia;

    Κάτι που εννοείται αλλά δεν τονίζεται είναι ότι έχουμε περάσει από ανάλογη διαδικασία τον εαυτό μας και τα θέλω μας προηγουμένως. Εσείς έχετε περάσει από αυτήν την φάση; Αλλιώς σωστά τα λέτε, πρώτα οι σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά όλα τα άλλα. Αλλιώς δεν γίνεται, άλλωστε.
     
  8. BlueNaiad

    BlueNaiad New Member

    Σαν ανακριση ακούγεται όλο αυτο. Δεν ειμαι διατεθιμενη να μιλησω προσωπικα για την πορεία μου. Γεια
     
  9. Yiyi

    Yiyi .

    Πριν την απαραίτητη εμπιστοσύνη, είναι η επικοινωνία. Εκει που βγαίνει φυσικά κι αβίαστα το ταίριασμα, χωρις το στρες που εχει να προσεγγίζουμε άτομα βάσει τυποποιημένων χαρακτηριστικών σε λίστα μας, τύπου σουπερ μαρκετ.

    Υπαρχουν και μαζώξεις με πλέυ, και επαγγελματίες ή μη σε σκηνές και shows, αλλά όλο αυτό δεν πολυβοηθάει στο να δει κάποιος πως του ταιριάζει να λειτουργεί σε μια σχέση.
    Είναι όπως το να παρακολουθήσεις θεωρητικό σεμινάριο κολύμβησης πχ. Αν δεν απλωθείς λιγο, δεν θα γνωρίσεις την θάλασσα, ποιες παραλίες σ αρέσουν και ποιο είναι το αγαπημένο σου στυλ κολύμβησης..
     
  10. Just a Dom

    Just a Dom New Member

    Οπως παντου έτσι και εδώ μιλαμε για σχέσεις ,ολα ξεκινανε απο το τι φαντασιωνετε και επιθυμει καποιος. Κανεις γνωριμίες ,οπως εκανες μέχρι τωρα στην ζωή σου είτε για φιλικές σχέσεις είτε για επαγκελματικες ή αυτες που πεφτεις με τα μουτρα και δεν έχεις ιδεα που πανε.
    Μια καλή αρχη είναι σε ενα event που είναι ενας απλος καφες , ενα meet up , κατι που να ειναι "ουδέτερο" εκεί θα δεις ατομα που ξέρεις απο πριν ότι ειναι στο ιδιο "γενικά" μήκος κυματος.
    Μιλα χωρίς να εστειαζεις στο BDSM γνώρισε ανθρωπους και αν καποιος ανθρωπος σου "κεντρίσει" το ενδιαφερον σαν ανθρωπος μετα δες αν αυτος ο ανθρωπος μπορει και θέλει να γίνει κατι απο τα παρακατω :
    α) προστατης (κανει τον τοίχο προστασιας απο ανεπιθυμιτους ανθρωπους οταν εσυ δεν μπορεις να το ελέγξεις ,καλο ειναι με το προσωπο αυτο να μην υπαρχει κατι ερωτικο )
    β) μεντορας (ενας ανθρωπος που εχει εμπειρια και χαρακτιριζεται οπως και εσυ στις προτιμισεις και κυριολεκτικα θα σου πει τι να προσεχεις και τι να αποφευγεις παλι καλο θα εινα να μην υπαρχει ερωτική προθεση)
    γ) Παρτενερ (εδώ εισαι solo ,δικια σου ζωή δικια σου επιλογη.) Παντα μόνο με ξεκαθαρη επικοινωνια! Ξεκαθαρα ορια απο Πριν ! Παντα με Συνεχομενη Συγκαταθεση !
    Εαν τωρα εχει συμβει να έχεις γνωρίσει παρτενερ(ς) που νιώθεις ότι θέλεις να συνεχίσεις εκεί ειναι κατι που θα κανονισετε μεταξυ σας αλλα παντα Επικοινωνια,Ορια,Συγκαταθεση.

    Εκφράζω μόνο την γνώμη μου ως απάντηση, Δεν δηλώνω επ ουδενί οτι ειμαι ειδικος ή ειδήμων , είναι η απαντηση μου, Ελπιζω να σε βοηθησει έστω και στο ελαχιστο