Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Θαμποί" καθρέφτες και γαϊτανάκια ( Σκοταδοpolitan, περί "συναισθηματικών" εθελούσιων "ατυχημάτων" )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 27 Μαρτίου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αυτό που ακολουθεί, είναι ένα παντελώς "ξερό", κυνικό και ίσως μηδενιστικό νήμα...
    Δεν θα ηθικολογήσω, δεν θα δώσω μαθήματα (που και να ήθελα, δεν θα μπορούσα)...
    Δεν θα προσπαθήσω επ' ουδενί, να πείσω για το ορθό των γραφόμενων μου...
    Αν και εξυπακούεται, ότι είναι τ' απόσταγμα (chic) των σκέψεων και των εμπειριών αρκετών χρόνων ζωής...
    Εκείνου που το εκπόνησε (chic 2)...
    Προς αποφυγή οιασδήποτε παρεξηγήσεως, μόλις το υπογράμμισα...

Σε κάθε περίπτωση όποιος/α έχει την μύγα, θα μυγιαστεί...
    Όποιος/α έχει την σφίγγα, θα σφιχτεί...
    Και όποιος/α έχει την πασχαλίτσα. Ας αρχίσει να σκέφτεται, τι δώρο θα της κάνει...
    Γιατί σε λίγες μέρες γιορτάζει...

-------------------------------------------

Το λοιπόν, για να δούμε, θα καταφέρω να μην σεντονιάσω άγρια και αυτή την φορά?
    Ο αχταρμάς ξεκινάει...

Έλεγα στον τίτλο, "θαμποί" καθρέφτες..."συναισθηματικά" εθελούσια "ατυχήματα"...
    Ναι, το ξέρω, πολύ εισαγωγικό και αλληγορία έπεσε...
    Θα ξαναμιλήσω για πολλοστή φορά για τα φούμαρα, τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
    Έτσι, γιατί είχα την όρεξη...
    Δεν σας έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαρύγγι, για να με διαβάστε...

Η τόσο "ξεχωριστή" πρακτική των περισσοτέρων μας, ως άλλοι ελέφαντες να βάφουμε τα νύχια μας κόκκινα...
    Πιστεύοντας, ότι θα μπορούσαμε να κρυφτούμε έτσι πίσω από τις παπαρούνες...
    Γιατί είπαμε, ουε και κάποιος/α τολμήσει να μας πει, ότι "διαφορετικοί/ες" δεν είμαστε...
    Δεν έχει σημασία, αν μας στύψει και μας πετάξει σαν την λεμονόκουπα...
    Αρκεί να μην μας ακουμπήσει στο παραμικρό την φούσκα, που έχουμε πλάσει για τον εαυτό μας...
    Μήπως κι εμείς το ίδιο δεν είχαμε σκεφτεί, να κάνουμε μαζί του/της?
    Αν όχι από την αρχή, γιατί στην αρχή είναι όλα "τέλεια"...
    Ο ενθουσιασμός και η όποια προσδοκία θαμπώνει τον καθρέπτη της κρίσεως μας...
    Απλά, ο άλλος/η αφού ικανοποίησε τις όποιες επιθυμίες του/της, μας πέταξε στα σκουπίδια πρώτος/η...
    Η προβολή που είχε κάνει επάνω μας σαν σε ανθρώπινο κινηματογράφο, τελείωσε...
    Άλλαξε "έργο", πριν προλάβουμε να τ' αλλάξουμε εμείς...
    Η να συνεχίσουμε να το λουζόμαστε, επειδή δεν είχαμε τα κότσια, να παρατήσουμε τα ψίχουλα...
    Επειδή ο/η άλλος/η είναι ο/η μοναδικός/η που θα μας "καταλάβαινε", που θα μας έδινε κάποια πράγματα...
    Αν κάποιος/α ψάχνει άλλοθι, σίγουρα κάπου θα το βρει...Ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει...

Νομίζω ότι όλοι μας γνωρίζουμε, ότι σε μια οποιαδήποτε σχέση/αλληλεπίδραση...
    Σε θέση ισχύος βρίσκεται πάντα, εκείνος/η που έχει λιγότερες ανάγκες από τον/την άλλο/η...

Ανθρώπινες σχέσεις, η "σχέσεις" που βασίζονται στα συναισθήματα, η αρκετές φορές "συναισθήματα"...
    Μίζερα, που ζυγίζονται μονάχα με καλοπέραση και ευκολία...
    Δηλαδή καλά γαμησάκια, χαμογελάκια, βολτούλες, αγκαλίτσες, σχεδιάκια και λοιπά υποκοριστικά...
    Αρκεί να είναι για μας φθηνά έως τσάμπα...

Εννοείται ότι κανείς και καμία δεν δεσμεύεται (η αρκετές φορές "δεσμεύεται) με τον/την άλλο/η για τις ψυχές των νεκρών του/της...
    Ο αλτρουισμός είναι τ' όμορφο μα άχρηστο κουστούμι/βραδινό φόρεμα, δυο εγωισμών που έτυχε να διαλέξουν το ίδιο εστιατόριο, την ίδια χρονική στιγμή...
    Τίποτε το μεμπτό στο να κοιτάει ο καθένας/καθεμία τα οπίσθια του/της...
    Σε μένα τουλάχιστον φαίνεται πια εντελώς φυσιολογικό...

Μπλεκόμαστε σε καταστάσεις και με άτομα που φαίνεται ότι καλύπτουν κάποια θέλω μας...
    Πέφτουμε συχνά πυκνά με τα μούτρα...
    Μέχρι να μας έρθει η θεία φώτιση και να "καταλάβουμε", ότι δεν μας ταιριάζουν...
    Όταν, η θα χρειαστεί να τους δώσουμε κάτι σαν αντάλλαγμα κι εμείς...
    Η το πιο κλασικό, άνοιξε η όρεξη μας και πεινάμε γι' ακόμη περισσότερα...

Τι πιο λογικό από το να τ' αναζητήσουμε αλλού?
    Δε πάει να είμαστε ζευγαρωμένοι/ες, ακόμη και παντρεμένοι/ες?
    Έτσι κι αλλιώς στο μυαλό μας ( αρκετές φορές, επειδή έτσι μας βολεύει ) τον/την άλλο/η τον/την "αγαπάμε"...
    Στο τέλος σε κεινον/η θα επιστρέψουμε...
    Επάνω μας έχει επενδύσει...
    Σιγά μην μας στείλει στα τσακίδια τόσο εύκολα...
    Μετά άντε ψάχνε γουτσαρίες αλλού, άντε μπες ξανά στην διαδικασία να χτίσεις κάτι εκ των θεμελίων...
    Θεμέλια? Ποια θεμέλια? Τα ανύπαρκτα η τα σαθρά?
    Είπαμε ότι ο εγωισμός είναι κάτι το εντελώς φυσιολογικό...
    Αλλά μήπως, λέω μήπως και να πρέπει να έχει ένα όριο?
    Μήπως και λέω μήπως, τίποτε δεν πέφτει από τον ουρανό?
    Μπα, μαλακίες γράφει ο παππούς όπως πάντα...

Δεν ξέρω τι γινόταν πριν 20, 30, 40 χρόνια...
    Δεν ξέρω τι θα γίνει σε άλλα τόσα από σήμερα...
    Ίσως και να έχω ψοφήσει μέχρι τότε, ζω στο σήμερα...
    Το μέλλον δεν μ' ενδιαφέρει...
    Όμως σήμερα "βλέπω"...
    Απληστία, λιποψυχία, αλαζονεία, υποκρισία, ανασφάλειες, θυματοποίηση, απωθημένα, επιφάνεια...
    Και ο μπαξές έχει πολλά άλλα "ζαρζαβατικά", που αυτή την στιγμή μου διαφεύγουν...

Άτομα που μπαινοβγαίνουν στα κρεβάτια μας, στις καρδιές και στα μυαλά μας, λες και είμαστε ταξί και ξενοδοχεία...
    Που μπαινοβγαίνουμε κι εμείς στα κρεβάτια, στις καρδιές και στα μυαλά τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο...
    Μα περιμένουμε και αρκετές φορές απαιτούμε κιόλας, να μας υποδεχτούν (η ξαναδεχτούν) με ανοιχτές αγκάλες...
    Αφού βέβαια έχουν κάνει πρώτα τις "γύρες" τους και έχουν συλλέξει μια αρμαθιά από πέοντες, η γουνιά...
    Επειδή χρειαζόντουσαν χρόνο για να "καταλάβουν το λάθος" τους..."Να βρουν τον εαυτό" τους...
    Επειδή όταν μας τριγύριζαν/ήταν μαζί μας, διένυαν άσχημη φάση της ζωής τους...
    Και έπρεπε να απομακρυνθούν για το καλό τους και για το καλό μας...

Κανείς/καμία δεν επιστρέφει από συναίσθημα, αλλά μονάχα από ανάγκη...
    Επειδή κάποιος/α κομμάτιασε την ιδέα που είχε για την πάρτη του/της...
    Επειδή στραβογαμήθηκε/κακογάμησε...
    Επειδή η ανθρώπινη μετοχή στην οποία είχε επενδύσει, δεν έδωσε τα κέρδη που περίμενε...
    Κανείς/καμία δεν μένει με κανέναν/καμία από συναίσθημα...
    Όλα κάνουν τον κύκλο τους και το για πάντα διαρκεί μέχρι να ξεφτίσει...
    Το αν συνεχίζουμε να τα κρατάμε...
    Είναι επειδή δεν θα θέλαμε, να πάει η επένδυση μας στράφι...
    Επειδή συνηθίσαμε και δεν θα είχαμε το κουράγιο να ξεβολευτούμε...
    Επειδή έχουμε ανασφάλειες...

Τα περί ηθικής καθώς και τα λοιπά "ευγενή" είναι - πάντα κατ' εμέ- κουραφέξαλα...
    Καλό είναι το φύκι, αρκεί να το τρώμε ενσυνείδητα σαν διάλειμμα από την πραγματικότητα...
    Όποιος/α θεωρεί εαυτόν θύμα η Άγιο/α ας πάει το φωτοστέφανο στο καθαριστήριο...
    Όλα αλισβερίσι είναι...Το παραδεχόμαστε η όχι στα ίδια μας τα μούτρα...
    Να τ' ομολογήσουμε σε οποιονδήποτε άλλο/η, δεν μετράει κάστανο...
    Τώρα αν στην αγοραπωλησία μας έριξαν, η το προϊόν απεδείχθη κατώτερο των προσδοκιών μας...
    Μετά την αποχώρηση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...
    Και ο σκύλος ολάκερος και η πίτα χορτάτη...
    Μάλλον δεν παίζει...

Στο τέλος σεντόνιασα και σιγά μην δεν το έκανα...
    Αν έχετε την διάθεση, πείτε την δική σας άποψη...
    Έτσι κι αλλιώς μέχρι κι εγώ που το έγραψα, σαν νήμα το θεωρώ παντελώς ανούσιο...
    Εκείνοι/ες που αντιλαμβάνονται το "θέμα" σαν κι εμένα, πιθανώς δεν θα πουν κουβέντα...
    Εκείνοι/ες που θα θελαν, να ζουν ακόμη στην ψευδαίσθηση τους...
    Όπως κι εκείνοι/ες που θα ενοχληθούν, επειδή τους χάλασα το φτιασίδι, θα εκραγούν...

Και όλοι μας θα κλείσουμε σε κάποια φάση τον υπολογιστή και θα πάμε στην ευχή του θεού, του Βούδα, του Μανιτού και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά....

Υ.Γ.

Το συγκεκριμένο γαϊτανάκι, υπήρξε πριν από εμάς...
    Και ίσως να συνεχίσει να υπάρχει και μετά από εμάς...

Last edited: 28 Μαρτίου 2015
  2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Για ολα υπαρχουν εξαιρεσεις....
    Κανεις δεν ειναι τελειος, για να ψαχνει το τελειο.
    Ολοι εχουμε πληγωθει, ολοι εχουμε πληγωσει.
    Οτι δωσεις θα παρεις και το αντιστροφο.
    Ανοιξες μεγαλη κουβεντα, μολις βρω υπολογιστη θα επανελθω αναλυτικοτερα....

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

'Oλα παίζουν.
    +Αμήν+

4. Tenebra_Silente

Αν μη τι άλλο αν σε παραδέχομαι για ένα πράγμα ( αφού δεν σε ξέρω, πέρ' από τα όσα γράφεις εδώ), είναι η ειλικρίνεια σου...
    Μόνο και μόνο γι' αυτή σου βγάζω αληθινά το καπέλο...

Υ.Γ.

Αν για σένα όλα παίζουν, καλά να είσαι και να τα έχεις...

Last edited: 27 Μαρτίου 2015
  5. Elune

Elune Priceless

Τα έχει, τα έχει. Αλλά αυτό δεν της βγαίνει πάντα σε καλό. Αλλά γι' αυτό την αγαπάμε, γιατί είναι αληθινή  

P.S Και Κοκκινομάλλα.

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Danke, Σκοτάδια.

7. Tenebra_Silente

Mην λες κοκκινομάλλα, γιατί έχω θέμα χαχαχα
    Τεσπα, εγώ είχα την δικιά μου την κοκκινοτρίχο για 6 χρόνια...
    Αλλά βλέπεις, τα ήθελα όλα...
    Και καλά έπαθα και στο τέλος έφαγα τον κώλο μου...

Η δικιά σου, συμφωνώ η όχι μαζί της σε κάποια πράγματα...
    Μου φαίνεται αληθινή και ειλικρινά για μένα είναι μεγάλο προσόν...
    Και αυτό μου φτάνει και μου περισσεύει...

Υ.Γ. Να είστε καλά μαζί βρε παλικάρι... 

8. Tenebra_Silente

Παρακαλώ βρε Madeleine...
    Μαλάκας μαλάκας ο Σκοτάδιας ( το λέω εγώ, όχι εσύ )...
    Αλλά λέει πάντα μονάχα εκείνο που πιστεύει...Σωστό, η λάθος που θα ήταν...  

9. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

και σιγα μην ΔΕΝ το εκανες...

Ακου πιτσιρικο. Τα προσωπικα σου δεν με αφορουν. Ειναι προσωπικα σου. αν και αναφερομαι στο συνολο του σεντονιου σου, που κατα βαθος βρισκω σωστη την αναλυση σου, θα σου απαντησω ειδικα σε αυτο εδω το "λόγοτεχνικο αριστουργημα"  

"Όμως σήμερα "βλέπω"...
    Απληστία, λιποψυχία, αλαζονεία, υποκρισία, ανασφάλειες, θυματοποίηση, απωθημένα, επιφάνεια...
    Και ο μπαξές έχει πολλά άλλα "ζαρζαβατικά", που αυτή την στιγμή μου διαφεύγουν...

Άτομα που μπαινοβγαίνουν στα κρεβάτια μας, στις καρδιές και στα μυαλά μας, λες και είμαστε ταξί και ξενοδοχεία...
    Που μπαινοβγαίνουμε κι εμείς στα κρεβάτια, στις καρδιές και στα μυαλά τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο...
    Μα περιμένουμε και αρκετές φορές απαιτούμε κιόλας, να μας υποδεχτούν (η ξαναδεχτούν) με ανοιχτές αγκάλες.. "

Αποψη μου, ή δεν το εχεις ακομα καταλαβει, ή δεν το εχεις εμπεδωσει ή ακομα δεν το εχεις παθει (για να το μαθεις)
    το κλαμπακι ειναι καθαρα swinging !

Μη σε ψυχοπλακωνουν οι ατελειωτες αναλυσεις επι αναλυσεων περι ΒΔΣΜ. Ειναι τοσο "λογια του αερα" οπως και οι "φιλανθρωπια" στις λεσχες των κυριων με το τσαϊ. Για το ξεκαρφωμα και μονο. Περα απο λιγες, ελαχιστες, απειροελαχιστες ως μηδαμινες εξαιρεσεις, οι περισσοτερες ειδαν φως και μπηκαν. Ουτε μια, ουτε ΜΙΑ δεν εχει σκοπο να κατσει να μαθει, να εφαρμοσει, να ενστερνιστει τις "αξιες" του ΒΔΣΜ. Οπου της "κατσει", με οποιον και οποιαν της κατσει, το ευκολο και το ετοιμο. την φραση "οπως στο βανιλλοκοσμο" την καταργησα. Ειναι βανιλλοκοσμος. Ειναι το ιδιο και το αυτο. Αν δεις κατι κλαμπ, που ντυνονται τα σαββατοκυριακα ινδιανοι, θα καταλαβεις τι σου λεω.

Απαξ και ξεκαθαρισεις, οτι περα απο το "στατους", που πλεον εχει καταντησει "λεφτα υπαρχουν", ξεκαθαρισεις το swinging, "οτι αρπαξει η αποχη, οσο καιρο κρατησει" καθαρισες. Κατα 99,99% θα φας τη χυλοπιττα πρωτος, αλλα δε θα σε πολυνοιαξει, γιατι ταυτοχρονο σερβιρισμα χυλοπιττας δεν γινεται (την φανταζεσαι τη σκηνη?) και εντελως ρεαλιστικα, για καθε μια θηλυκια swinger εδω μεσα, αντιστοιχουν 100 και βαλε προθυμοι .... σεντονοδιαβαστες. Κατα βαθος λοιπον δε σε κακιζω, το σεντονι θα σε ακολουθει για πολυ καιρο. Ειτε σαν "παραγωγός" είτε σαν "καταναλωτης". Σου συνιστω, για την ψυχικη σου ηρεμια και μονο, πηγαινε που και που για ψαρεμα....

peace  

10. Tenebra_Silente

Μόνο ένα θα σου πω...
    Δεν αναφέρομαι στο φόρουμ...
    41 είμαι φίλτατε...Δεν γεννήθηκα τον Ιούνιο του 2014 που εγγράφηκα εδώ...
    Ούτε όλες οι γυναίκες που γνώρισα/έζησα, έχουν να κάνουν μόνο με το φόρουμ...
    Οι "φορουμικές" ήταν μικροσκοπική σταγόνα στον ωκεανό...
    Πριν το φόρουμ εννοείται ότι δεν είχαν σχέση με δαύτο...και πως θα μπορούσαν άλλωστε....
    Κατά τη διάρκεια, καλά να είμαι...Αρκετές "γκαβές" που να με γούσταραν έξω από εδώ...τις γνώρισα...
    Δεν ανακάλυψα ούτε την ασπιρίνη, ούτε το ζεστό νερό με το "νήμα" που έγραψα...
    Αλλά αν κάτι ακόμα με κουράζει και που και που εκνευρίζει...
    Είναι η κλαψομουνίαση, η υποκρισία και τα για μένα φτηνά "συννεφάκια"

Σίγουρα μίλησα βάσει της δικής μου εμπειρίας, των φίλων και γνωστών μου...
    Τώρα αν για άλλους/ες ισχύουν άλλα πράγματα...
    Χαίρομαι για κείνους/ες...

Υ.Γ. Μην προσθέτεις για μένα παραλήπτες, εκεί που δεν υπάρχουν...
    Αν θέλεις κάνε το για σένα...Δεν σου τα χώνω...Το γράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων μονάχα...
    Μετά η συγκεκριμένη ενότητα, είναι για μη βουδουσουμικά θέματα...

Υ.Γ. 2 Πρότεινε μου καλή θάλασσα...
    Και παίρνω πετονιές χαχαχα...

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Λόλα να, μια καριόλα.

R.i.p

Bdsmgirzzz...

12. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

@Tenebra_Silente
    ναι, σε γενικες γραμμες ναι. Και το εξω ειναι πολυ πιο αντιπροσωπευτικο, και κατα τη γνωμη μου και παρα πολυ καλυτερο.