Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα ήθελα να δοκιμάσω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Shyguy, στις 18 Ιουνίου 2020.

  1. Απορίες πάντως λύνουν και οι άντρες .. just saying ..
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Η Wolf unlimited Corporation σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια.  
     
  3. GreenGorilla

    GreenGorilla Rope-swinging picture-taking man of science.

    Καταρχάς καλωσήρθες στο φόρουμ, και ελπίζω να βρεις αυτά που αναζητάς.

    Αν καταλαβαίνω καλά ψάχνεις μια κυριαρχικής "κατεύθυνσης" γυναίκα για να σε καθοδηγήσει στο ρόλο του υποτακτικού. Εντελώς φιλικά και μη θέλοντας καθόλου να σου την πώ:
    Το να ψάχνεις στο ίντερνετ μια κυριαρχική γυναίκα σαν υποτακτικός θεωρείται γενικά δύσκολο (ας με διορθώσουν οι άμεσα γνώστες αν κάνω λάθος) - οι αριθμοί και η δυναμική δεν σε ευνοούν πολύ. Αν είσαι κάποιος που έχει κύκλο, μια κάποια υπόληψη στον χώρο, είναι συμπαθής σαν άνθρωπος παίρνεις *πολλούς* πόντους. Αν αντίθετα είσαι ένας ακόμα άγνωστος που μόλις μπήκε εδώ, δεν τον ξέρει κανένας και επιπλέον χρειάζεται κάποια να του μάθει και πώς δουλεύουν τα πράγματα... αυτό κόβει πόντους. Στη ζωή τίποτα δεν είναι αδύνατο, μπορεί να βρείς και έτσι μέντορα ή και σχέση, μπορεί να είσαι τυχερός. Αλλά υπάρχει ο εύκολος και ο δύσκολος τρόπος για να κάνεις αυτό που θέλεις, και δε νομίζω να προτιμάς επίτηδες τον δύσκολο τρόπο.

    Εγώ θα σου έλεγα να μην απορρίπτεις την ιδέα του να γνωρίσεις και να μιλήσεις με άλλους άνδρες στην ίδια "όχθη" με σένα. Θα μάθεις πράγματα, θα σε βοηθήσει να προσανατολιστείς στο φόρουμ και στη σκηνή και θα σε δικτυώσει. Επίσης μπορεί να κάνεις και φίλους, αυτό δεν είναι ποτέ κακό. Και τέλος θα σε γλιτώσει από το να δίνεις την εντύπωση ότι πας "βουρ στον πατσά" αντί να είσαι κι εσύ ένα μέλος της κοινότητας. Ρώτα γενικά, μάθε, κάνε ειλικρινείς συζητήσεις για θέματα που όντως σε ενδιαφέρουν. Δεν σε ξέρω, δεν ξέρω τι σκέφτεσαι, ίσως είσαι το καλύτερο παιδί, φοβερός σαν φίλος και ένα πραγματικό κελεπούρι στις σχέσεις σου αλλά... αυτό πρέπει να το δούνε κι αυτές οι γυναίκες με τις οποίες ενδιαφέρεσαι να μιλήσεις - και με ένα νήμα εδώ ή πχ με το να στέλνεις μηνύματα αν δεν σε ξέρουν, αυτό δύσκολα γίνεται.

    Αυτά και καλή σου επιτυχία.
     
  4. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Με μια καλή βόλτα στο φόρουμ θα σου λυθούν αρκετές απορίες τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο. Από κει και πέρα όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτενια .