Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 2 Μαϊου 2012.

1. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Οχι βέβαια δεν συγκρίνεται ,διότι απο γυναίκες όσες θες , ο καλός μουσακάς είναι σπάνιος ,ασχέτως του οτι όλες ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι τον μαστορεύουν καλά
    Ενδιαφέρουσα υπογραφή έχεις. Θελεις να γίνεις η αφέντρα μου;

2. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Μωρέ τι κάνει ο άνθρωπος για ένα καλό μουσακά!!!
    Λυπάμαι θα σε απογοητεύσω αλλά δε το 'χω.
    And for the record υπάρχουν και αυτές που τον μαστορεύουν όντως καλά το μουσακά αλλά λίγοι οι εκλεκτοί που τον γεύονται  

3. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Να μάθεις , αποτελει ισχυρο διαπραγματευτικο ατου
    Εχω γευτει εγω μουσακάδες...αλλα ποτέ δεν λεω οχι σε νεα γευστική εμπειρία.
    Λοιπον δεν απαντησες στο αιτημα μου και βιάζομαι ξερεις

4. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Ποιο αίτημα;Να γίνω αφέντρα σου;
    Όχι. Σε σκιάζομαι,δαγκώνεις.

5. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Που είδες βρε οτι δαγκώνω; Εγω ειμαι το καλύτερο παιδι σύμφωνα με αντικειμενικές μαρτυρίες της μητρός μου

6. Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Δε πιάνεται.Μεροληπτεί.Εσύ βιαζόσουν και έφευγες.
    Byyyyeee byeeee Cornilios!!!!  

7. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Και νομιζα οτι θα ειχες λιγο τσιπα πανω σου. Να μην εχει αλλος ευκαιρια, αμεσως πηγες να την αρπαξεις.

8. Armida

Armida Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Έτσι ακριβώς smelly_cat, έτσι ακριβώς  

9. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Το είδος εκείνο που απολαμβάνει κάτι ανάλογο.
    Εκ πείρας τολμώ να πω, πως από τις μετρημένες μονάδες των πραγματικών Μαστερ αλλά και Αφεντων γενικότερα που έχω γνωρίσει, το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι μονογαμικοί.
    Η βάση του Ds είναι η ανταλλαγή Ελέγχου.
    Δηλαδή ο Κύριος έχει τον έλεγχο κι η υποτακτική υπακούει σε όσα έχουν προσυμφωνηθεί.
    Η βάση του Ms δε, είναι η ανταλλαγή Απόλυτου Ελέγχου.
    Εν ολίγοις. Αυτό που γουστάρει ο Αφέντης είναι νόμος.
    Δεν είναι βέβαια υποχρεωτικό να κάνει κανείς τέτοιου είδους σχέση.
    Δόξα το Θεο υπάρχουν πολλά είδη σχέσεων να διαλέξει ο καθένας τι ταιριάζει στον ίδιο.
    Αντιλαμβάνεσαι πως εφόσον ο Αφέντης κατέχει, με την κτήση του μπορεί να κάνει οτιδήποτε γουστάρει μέσα στα πλαίσια του SSC.
    Μιλάς για εκμετάλλευση της υποταγής της σκλάβας, λες και οι σκλάβες είναι ηλίθιες και κάθονται να τις εκμεταλλευτούν.
    Μην συγχύζεις τις τελούσες εν διέγερσει κορασίδες που υπακούοντας στις προσταγές του αιδοίου τους, λένε πως "υποτάσσονται" στον πρώτο τυχόντα για να βγουν στη συνέχεια να κράζουν για το πως τις εκμεταλλεύτηκαν με τις αληθινές αυθεντικές σκλάβες.

Το να προσφέρει σε άλλους την σκλάβα του για σεξουαλική και άλλη χρήση, δεν αναιρεί την Κυριαρχία Του αλλά την ενδυναμώνει.

Το bdsm είναι κοινωνικό "σπορτ" και πολλά συστατικά του χρειάζονται την εμπλοκή άλλων για να επιτευχθούν -όπως ο εξευτελισμός/ταπείνωση π.χ.- και για άτομα τα οποία μετά από κόπο και μόχθο κατάφεραν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε ηθικά προστάγματα δεν είναι δικά τους και να απελευθερωθούν από την κοινωνική ηθική και πουριτανισμό, δεν βλέπουν τίποτα αξιοκατάκριτο στο να παίξουν σεξουαλικά με άλλα άτομα, όπως δεν βλέπουν τίποτα αξιοκατάκριτο στο να πιούν μαζί τους ένα καφέ.

Κανείς δεν αναγκάζει κανένα σε τίποτα.

Κι αν ο Κύριος (λυπάμαι αλλά θα προτιμήσω την λέξη αυτή από το Master/slave που με τόσο αυθαιρεσία αλόγιστα χρησιμοποιείς εσύ) γουστάρει να πάρει 10 μαζί ή να δώσει σε 10 την υ. του προς χρήση, αυτό γίνεται με την συναίνεση της.

Όποια δεν επιθυμεί απλά θα πει δεν θέλω κι εκεί τελειώνει το πανηγύρι.

Υ.Γ. Να τονίσω εδώ πως δεν αναφέρομαι σε σχέσεις δήθεν Ds που δεν πρόκειται παρά για ξεπέτες μασκαρεμένες και δήθεν υ. που ψάχνουν γαμπρό πουλώντας αντί το αιδοίο τους όπως κάνουν ως βανίλλες την καραμελλίτσα της υπακοής και καλά και δεν αναφέρομαι σε δήθεν Κ που είναι μια σύγχρονη βερσιόν του γαμιά της γειτονιάς με πέτσινα και μαστίγιο....

Υ.Γ.2 Αφιερωμένο στους λάτρεις του είδους  
    Bdsm Gangbang| Free BDSM Tube | Extreme BDSM | Hardcore Bondage Videos

Last edited: 23 Ιουλίου 2012
  10. one4sx

one4sx New Member

"η καλύτερη απάντηση που μπορούσε να τοποθετηθεί, συμφωνώ απόλυτα"

11. Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Θα το επεξεργαστώ το κείμενο να το καταλάβω καλά γιατί τώρα δε στροφάρω και πολύ.Και θα σου απαντήσω.

12. woohoo

woohoo Regular Member

Αυτο ας το κρατησουν οι πολυξερες σουμπες του forum.