Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 2 Μαϊου 2012.

1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Αρχικά να σ ευχαριστήσω για τις ερωτήσεις σου, με βοηθούν να επεξηγήσω καλύτερα προς αποφυγή ακριβώς του μπερδέματος που δημιουργούν τα προηγούμενα μου γραπτά.
    Ας τα πάρω ένα ένα λοιπόν:
    Πάντα υπάρχει συναίνεση.
    Για τις υποτακτικές η συναίνεση είναι κάτι που μπορεί να είναι θέμα διαπραγμάτευσης κάθε φορά για κάθε διαφορετική περίπτωση.
    Οπότε αν η υποτακτική συναινέσει, το κάνει επειδή το επιθυμεί και η ίδια, όπως ακριβώς λες κι εσύ.

Στην περίπτωση της σκλάβας η συναίνεση δίνεται με λίγο διαφορετικό τρόπο.
    Για να δεχτεί κάποια να γίνει σκλάβα-ιδιοκτησία, σημαίνει πως έχει σιγουρευτεί πως ο μελλοντικός της Κάτοχος της ταιριάζει και πως πραγματικά μπορεί να την πάρει απ το χέρι και να την οδηγήσει κάπου όμορφα. Συναινεί λοιπόν γενικά κι αόριστα να υπακούει (και σιγά σιγά παραδίδεται και φτάνει στην Υποταγή, αλλά βέβαια κάτι τέτοιο θέλει εκπαίδευση και χρονο και και) σε κάθε Του διαταγή, χωρίς επιπλέον διαπραγμάτευση.
    Συναινεί πως συναινεί να κάνει ακόμα και πράγματα που για διάφορους λόγους (μπορεί να είναι απλά κολλήματα της, συμπλέγματα ή ανασφάλειες της, ή μπορεί να αφορά ακόμα και φόβο να δοκιμάσει οτιδήποτε την βγάζει έξω από την σφαίρα άνεσης στην οποία βολεύτηκε). Απαρνείται ωστόσο να γνωρίζει που την πάει και για πόσο και για ποιους λόγους.

Σήμερα ενώ απαντούσα στο θέμα : https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/4997-πως-απολογούνται-οι-κυρίαρχοι-3.html#post410152

χρειάστηκε να ανατρέξω σε ένα παλαιότερο θέμα, το οποίο ήταν και το έναυσμα που πριν 7 χρόνια είχα ανοίξει το νήμα: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/4947-when-things-go-wrong-masters-responcibilities.html

Κι εκεί Ο MasterJp είχε ανάμεσα σε άλλα γράψει και τα εξής:
    Δεν πάει πολύς καιρός που είχα παρόμοιες απόψεις.
    Η άλλη σκλάβα ήταν για μένα σκληρό όριο (για τα σκληρά και μαλακά όρια άραγε υπάρχει θέμα, δεν θυμάμαι). Σκληρό όριο σήμαινε στη δική μας σχέση πως ήταν κάτι που δεν θα ακουμπούσε ο Κ αλόγιστα και χωρίς προετοιμασία και σκέψη, σε αντίθεση με τις Ds σχέσεις όπου Σκληρό όριο σημαίνει αυτό που ποτέ των ποτών ο Κ δεν ακουμπά.
    Σ ένα πολύ ενδιαφέρον νήμα : https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/38206-την-δίνουμε-την-σκλάβα-μας-ναι-όχι-και-γιατί.html αναφέρθηκα σε κάτι που είχα γράψει σε ένα ακόμα παλαιότερο νήμα: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/4959-ταπείνωση-εξευτελισμός-humiliation-4.html#post270695

Ελπίζω να κατάφερα να ξεκαθαρίσω πως ο βασικός λόγος που εγώ κι άλλοι είχαμε/εχουν αντιλήψεις ανάλογες με όσα αναφέρεις, μπορεί και να αφορά περισσότερο τον τρόπο που μεγαλώσαμε και όσα μας γαλουχήθηκαν ως ορθά, παρά πραγματικές καθολικές αξίες.

Δέχομαι και σέβομαι το γεγονός πως πραγματικά για κάποιους μπορεί και να είναι αυτά που τους ταιριάζουν, δεν είναι όλα για όλους και ευτυχώς τολμώ να πω είμαστε ο καθένας μοναδικός στην σύνθεση αυτού που είμαστε.

Δεν λέω προς Θεού αρχίστε όλοι να μοιράζεστε ο ένας τον άλλο!
    Απλά λέω πως για κάποια άτομα ισχύουν διαφορετικές αξίες και αντιλαμβάνονται με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα, χωρίς αυτό να τους κάνει αξιοκατάπτυστους ή άρρωστους ή να σημαίνει πως δεν υπάρχει ανάμεσα τους πραγματικά αγάπη και αλληλοσεβασμός.

Είναι όπως έχω ξαναπεί καθαρά θέμα προσωπικών γούστων του καθενός και ποτέ δεν συμφώνησα με την θέση "τα δικά μου βίτσια αποδεχτά τα δικά σου άκυρα επειδή εγώ δεν τα γουστάρω".
    Φαντάζομαι πολύ λίγοι στην πραγματικότητα συμφωνούν με τέτοια θέση.

Εγώ σ ευχαριστώ που μου το θύμισες  

2. bumblebee

bumblebee Contributor

Κάτω από προϋποθέσεις (μόνιμη σχέση - ασφάλεια - δικαίωμα αποχώρησης), σίγουρα ναι. Σε γνωστό swingers club που είχα πάει στο πρόσφατο παρελθόν δεν αντιμετώπισα προβλήματα.

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Μήτε με αγνώστους, μήτε με γνωστούς.  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Deep down, every man might want a threesome.

Ωραία πράματα!...Παρτούζα 2 γιατρών με εμένα, η απόλυτη φαντασίωση μακάρι να την πραγματοποιήσω.

ps: 3-enter   

5. bumblebee

bumblebee Contributor

Επιβεβαιώνω, 2 αγόρια - 1 κορίτσι > 1 αγόρι - 2 κορίτσια           στις φαντασιώσεις μου.

6. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Μόνο κίνδυνοι μπορεί να ελοχεύουν...απερίφραστα όχι λοιπόν. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις με κάποιο τρίτο άτομο της απολύτου επιλογής μας αλλά και πάλι ως μεμονωμένο συμβάν.

Ποτέ και για τίποτα δεν θα την άφηνα, όχι.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Τι είδους κίνδυνοι ελοχεύουν; 

8. dimfetishman

Με 5 αγνώστους σε καλοκαιρινές διακοπές, όπως τέθηκε το ερώτημα; Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία καν. Προσωπικά πάντα.

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Threesome? 

10. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

δλδ....αν μέτρησα καλά μας λείπει μια γιατρός (τι, εγώ δεν δικαιούμαι μια φαντασίωση;; 

11. dimfetishman

Κάποιες φορές στους 2 χωράει τρίτος, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί μετά μπερδεύουμε κυριολεκτικά τα μπούτια μας και άντε μετά να ξέρεις τι κάνεις και τι ακριβώς πιάνεις!  

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ουτε εγω επιτρεπω στην Κυρια μου να παει με αλλον. Μετα δεν θα πρεπει απλα να ψαξει για αλλον σκλαβο αλλα και για σκαλπ!