Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 2 Μαϊου 2012.

1. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Δεν επιτρέπει το υποτακτικο μέρος μιας bdsm σχέσης κάτι στο κυριαρχικο. Μάλιστα... Κι έλεγα ότι η Τρίτη θα ήταν πολύ αδιάφορη στο ξεκίνημά της  

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Οτιδηποτε εκτος καθορισμενου πλαισιου πολλες φορες ξαφνιαζει, αλλες γοητευει και αλλες φερνει διαφορων ειδων αντιδρασεις.

Δεν θεωρω οτι ειμαι ο "τυπικος σκλαβος" απο την αλλη ειμαι αυτος που ειμαι, "κυριρχικος σκλαβος" οπως με ονομαζει, οποτε καλα να παθει! Ηξερε που εμπλεκε!

3. lexy

lexy .ti.va.

@lucozade

Αυτό ισχύει μόνο τις Τρίτες ή γενικότερα;  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@lucozade υποτίθεται ότι είσαι σκλάβος που σημαίνει: ''Μου αρέσει να προσφέρω το σώμα μου στον άλλο
    να το χρησιμοποιήσει όπως θέλει'', ..τι δεν είναι έτσι;

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ο καθορισμος της σχεσης εξαρταται απο αυτους που την απαρτιζουν. Αν τα ορια και οι εννοιες της ειναι ή δεν ειναι αποδεκτες απο τους υπολοιπους ειναι κατι που αφορα τους υπολοιπους.

6. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ας το παζαρεψουμε χεχεχεχε

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@BaD_HabitS

..3ποντο, κρύβε λόγια, υπάρχουν ανήλικα εδώ,χαχαχ

8. Elune

Elune Priceless

Ναι! Φυσικά, προκειμένου να φτάσουμε στην υπέρτατη καύλα. Αρκεί να την πηδάνε μπροστά μου από όλες τις τρύπες...

9. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Αυτό είναι κάπως ελευθερωτικό, μπορείς εσύ να πεταχτείς για τσιγάρο ή ένα κεφτεδάκι ας πούμε

10. bumblebee

bumblebee Contributor

11. brenda

brenda FU very much

12. Elune

Elune Priceless

Αρα, θα πρόσφερες τον εαυτό σου για την ευχαρίστηση του ανδρικού φύλου;