Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 2 Μαϊου 2012.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Θα θέλαται να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Δεν σε παρεξήγησα καθόλου, απλά επειδή ξέρω δυο πράγματα παρα πάνω γι΄ αυτήν την διοργάνωση λόγω φιλίας με τους διοργανωτές, ειπα να διορθώσω μερικά που έγραψες χωρίς να γνωρίζεις τους όρους της διοργάνωσης.

Sorry, έγινε ένα λάθος με τα πλήκτρα και βγήκε δυο φορές χωρίς να το δω, το διόρθωσα τώρα.

Οκ, νο πρόβλεμ... 

Εχεις δίκιο, αλλά οταν βιάζεσαι λόγω δουλειάς που μυαλό για ευγένειες;... 

Την καλησπέρα μου!

2. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλαται να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Πρωκτοσκόπιση δεν ξερω αν κάνουν, αυτό ομως που ξέρω είναι, ότι οσοι δεν πηδάνε δεν γίνονται δεκτοί γιατί οι γκόμενες των swingers είναι πολύ λυσσάρες στο σεξ... 

Κρέμασμα ανάποδα και δημόσιο μαστίγωμα... 

3. MasterPerris

Κορνίλιε, οι swingers εχουν την δικιά τους φιλοσοφία που ισως εμεις δεν μπορούμε να την καταλάβουμε, οπως ισως δεν μπορούν να καταλάβουν και αυτοί την δικιά μας γι΄ αυτό πολλές φορές λένε για εμας ότι "εσεις μόνο βαράτε αλλά δεν γαμάτε..."

Δεν περνάς την πόρτα αν η γκόμενα που συνοδεύεις είναι σε εμφάνιση σαν την Σαπφώ Νοταρά. 

Last edited: 3 Μαϊου 2012
  4. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλαται να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Απλά οι διοργανωτές δεν θέλουν μπακούρια αντρες μέσα σε ενα τέτοιο συμπόσιο, κακό είναι;

5. zou

zou

τς τς τς.... γιατι αγαπη μου? ασε το παιδι να νιωσει χρησιμος.... γιατι να ειναι γνωστοι αφου καλλιστα μπορει να το ζητησει απο 5 αγνωστους? και η σκλαβα πως θα ζησει το ονειρο με 5 γνωστους? 

6. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλαται να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Δεν είναι κακό αλλα γιατί να θέλουν μπακούρια γυναίκες;
    Αυτό πια δεν είναι συμπόσιο , η εαρινή συγκεντωσή των οθομανών είναι!

7. Re: Απάντηση: Θα θέλαται να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Εγω άλλα εχω ακούσει. Εχω ακούσει πως οι περισσοτεροι σουϊγκερς , αντρες και γυναίκες , εμφανισιακά ειναι μαύρα χάλια. Χειροτεροι κι απο bdsmιτζήδες εχω ακούσει οτι είναι. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει.
    Δεν πειράζει όμως τουλαχιστον δεν πλερώνεις εισοδο οπότε τι ειχαμε τι χάσαμε.

8. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλαται να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Mάλλον οι αντρες swingers εχουν ανατολίτικη ψυχολογία και θέλουν να είναι ανάμεσα σε χαρέμια πανέμορφων θηλυκών... 

9. MasterPerris

Ναι, ναι εχεις δίκιο, ειδικά τα swingers θηλυκά μπιαχ..., δεν βλέπονται, κατάσχημα..., χοντρά..., ανοργασμικά,...δεν ξερουν να ντύνονται sexy και πολλά αλλα... 

Πάρε μια γεύση....

Sorry νηματοθέτη που σου χαλάσαμε το νήμα.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

οπότε αν είναι ισάξιο το αντάλλαγμα, την δίνεις χωρίς δεύτερη σκέψη

11. MasterPerris

12. Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα θέλαται να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Ρε συ Περρη ξερεις ποιον μου θυμίζεις; Τον ιζνογκουντ που μια φορα ειχε ποσταρει φωτος γυναικων απο γραφεια συνηκεσίων. Ολες οι γυναικες ηταν θεομουνα και οι φωτος επαγγελματικες. Εκαναν μπαμ απο μακρια πως επροκειτο για επαγγελματιες μοντελα. Εντωμεταξυ στα γραφεια αυτα πληρωνες για να σε φερουν σε επαφη με τις θεογκομενες αλλα οταν εσκαγες την συνδρομη ,όλως "τυχαια" , η γκομενα ειχε παντευτει ηδη και θα σε εφερναν σε επαφη με καποιες αλλες.
    Αναλογο ειναι και το βιντεο με τις δηθεν σουινγκερ που ανεβασες.
    Αν δεις και κατι bdsm τσοντες οι "αφεντρες" ειναι επισης γκομεναρες. Θεωρεις οτι ειναι και αντιπροσοπευτικες αληθινων καταστασεων;
    Παντως όπως ειπα και πριν τουλαχιστον δεν πληρωνεις

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014