Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 2 Μαϊου 2012.

1. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Δεν είναι θέμα αυθεντικού ή μη βδσμ ή του ποιος ξέρει ή δεν ξέρει από βδσμ και τρίχες κατσαρές, με το συμπάθειο. Αυτά είναι για να είχαμε να λέγαμε. Το Το θέμα που συζητείται εδώ είναι αποκλειστικά θέμα αισθητικής του Κυρίαρχου.

2. Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Εγω πάλι ποτέ μου δεν κατάλαβα πως θα έπρεπε να είναι και γιατί και επίσης ποτε δεν καταλαβα απο πότε ακριβώς αυτος ο χώρος "καταντησε". Θελω να πω οτι δεν καταλαβαινω πότε ηταν διαφορετικός και κατα ποιό τρόπο

3. lovebdsm

lovebdsm New Member

δν έχω καν υποτακτική σύντροφο... αλλά δύσκολο να το δεχόμουν...

4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Μίλησα για σκλάβα. Η οποία είναι επίσης υποτακτική απλά σε σχέση T.P.E. συνήθως.
    Προσωπικά και υποτακτική να ήμουνα θα απολάμβανα τις παρτούζες, μέσω πάντα του Κ μου.
    Με τη διαφορά όπως σωστά επεσήμανες, πως εκεί θα είχα λόγο, αν αυτό συμφωνήθηκε απ την αρχή.
    Γιατί κάποιες υποτακτικές επιλέγουν εξ αρχής σε ποιους τομείς δικαιούνται να έχουν λόγο και σε ποιους όχι.

Απλά ήθελα να τονίσω πως δεν είμαστε όλοι μονογαμικοί και σεξουαλικά αποκλειστικοί.

Αλλά όπως τόνισα και ξανατονίζω, το να μην επιθυμεί κάποιος κάτι ανάλογο είναι δικαίωμα του.

Αυτό είναι ακόμα πιο λυπηρό...

Last edited: 10 Μαϊου 2012
  5. Re: Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Δεν ξερω αν ειναι λυπηρό αλλα μια απαντηση στο απλουστατο ερωτημα μου θα την ηθελα

6. woohoo

woohoo Regular Member

Αυτό το βρίσκω σχεδόν προκλητικό.

Δεν πρόκειται να μπω στην κρεβατοκάμαρα σου με ένα ευαγγέλιο και σύμφωνα με αυτό να σου πω τι είναι δόκιμο και τι όχι. Γενικά δεν πρόκειται να σου κάνω κριτική για το τι κανεις με το σώμα αφού δεν ούτε με αφορά ούτε με ενδιαφέρει άλλωστε.

Όμως τι? περιμένεις να σου χτυπήσω παλαμάκια?

Υπάρχει μια μεγάλη πλεινότητα που κάτι τέτοιο το βρίσκουμε αποκρουστικό όταν αφορά την δικη μας σύντροφο.

πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη που έχουμε αυτήν την αισθητική?

7. lara

Κι εγώ θέλω πολλά αλλά δεν θεωρώ κανένα υποχρεωμένο να μου τα δώσει μόνο και μόνο επειδή θέλω...

Μάλλον δεν πρόσεξες αυτό:

8. woohoo

woohoo Regular Member

Τα είπες αυτά η δεν τα είπες...?

9. Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

συνειδητοποιημενος Κ ποτε δεν θα μοιραζονταν την υποτακτικη του!!!!γιατι απλα θα την εχανε..........!!!!!

10. master gold

master gold Regular Member

οι σκλαβες δεν δανειζονται ουτε χαριζονται!!!

11. crimson moon[M_S]

crimson moon[M_S] Regular Member

δεν είναι κακό τις προσωπικές μας απόψεις να μην τις παρουσιάζουμε ως απόλυτες αλήθειες....οι προσωπικές απόψεις είναι εξίσου πολύτιμες, αλλά δεν παύουν να είναι προσωπικές.

και εγώ προσωπικά δεν θα έκανα/δεχόμουν ποτέ το υποθετικό σενάριο της ερώτησης, δεν σημαίνει όμως ότι "απορρίπτω" ούτε τον/την Κ ούτε τον/την σκλάβα/ο που θα το έκανε.

12. lara

Ότι λέω εδώ και πολλά χρόνια είναι αναρτημένο σε δημόσια θέα τόσο εδώ, όσο και αλλού και στέκομαι υπεύθυνα πίσω του.
    Τόσο αναφορικά με αυτά που έγραψα και πιστεύω ακόμα, όσο και αναφορικά με όσα έγραψα παλαιότερα και έχω επανεξετάσει κι επαναξιολογήσει αργότερα.

Κι ότι γράφω το εννοώ.
    Και μπορώ να το τεκμηριώσω.
    Όπως μπορώ να αναλύσω και να επεξηγήσω πως κατέληξα στα όποια συμπεράσματα μου με Λογική.

Επαναλαμβάνω λοιπόν την θέση μου με περισσότερα λόγια.

Δεν κρίνω Εκείνον που δεν γουστάρει να κάνει παρτούζα, να κάνει σεξ μέσα στους 4 τοίχους της κρεββατοκάμαρας του κ.ο.κ.
    Θεωρώ πως είναι αναφαίρετο Του δικαίωμα να το πράξει.
    Ανάλογα δεν κρίνω εκείνην την υ. που δεν είναι μέσα στις ανάγκες της ή στις επιθυμίες της είτε οι παρτούζες, είτε το polyamorous.

Σέβομαι εν ολίγοις τις προσωπικές υποκειμενικές τους επιλογές.

Ακόμα κι αν είναι διαφορετικές από τις δικές μου.

Γράφεις πως
    Δείξε μου τεκμηριωμένα και αποδεδειγμένα που ακριβώς έκανα εγώ κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με πολλά άλλα ποστ που προσπαθούν είτε έμμεσα, είτε άμεσα να το κάνουν αυτό σε άτομα που ασπάζονται ότι κι εγώ.

Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να εκφράσω τη λύπη μου και την αγανάκτηση μου, όχι για αυτούς που δεν γουστάρουν ότι κι εγώ, αλλά για το επίπεδο κάποιων σχολίων που κάνουν όσα έχω ήδη αναφέρει.

Εκείνο που δεν δέχομαι είναι η διατύπωση κάποιων υποκειμενικών απόψεων όπως:

χωρίς τεκμηρίωση, χωρίς αιτιολόγηση και χωρίς οποιαδήποτε λογική πέραν της υποκειμενικής προσωπικής θέσης των ατόμων που τις εκφράζουν, ΑΛΛΑ δίνονται ως Μια Μοναδική Παγκόσμια αλήθεια.

Οι αφέντες κάνουν αυτό, οι πραγματικοί αφέντες κάνουν εκείνο, ένας συνειδητοποιημένος αφέντης δεν θα έκανε αυτό και λοιπές παρόμοιες θέσεις.

Και δυστυχώς πλέον συνήθως τέτοιες απόψεις ακούγονται, από άτομα που μέχρι χτες δεν υπήρχαν καν στο συγκεκριμένο χώρο, από άτομα που μπαίνουν χωρίς να έχουν καν μια στοιχειώδη ευγένεια να προσπαθήσουν να κατανοήσουν πρώτα που βρίσκονται, από άτομα που δεν μπήκαν εδώ για να διαλεχθούν, από άτομα που δεν εκφράζουν τη δική τους θέση, δεν διαφωνούν με επιχειρήματα, δεν αποδεικνύουν, δεν τεκμηριώνουν, αλλά κατακρίνουν όλα όσα δεν εκφράζουν τους ίδιους.

Όσο για την λύπη μου αναφορικά με την κατάντια του χώρου, όποιος ήταν εδώ ας μην πω απ το ξεκίνημα του, αλλά έστω τα τελευταία χρόνια ή ακόμα και κάποιος καινούριος ανατρέχοντας στα νήματα του παρελθόντος και παρατηρώντας σε τι επίπεδα κινούνταν οι συζητήσεις τότε και σε τί επίπεδα κινούνται τώρα, θα καταλάβαινε περί τίνος πρόκειται, σε τι αναφέρομαι και μετά από 3000+ ποστ που έχω καταθέσει προσωπικά και βρισκόμενη εδώ από την αρχή, θεωρώ πως έχω αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράσω την γενικευμένη μου άποψη για την πορεία που υποκειμενικά πάντα, κρίνω πως έχει ο συγκεκριμένος χώρος.

Δεν είμαι εδώ ούτε για να αποδείξω τίποτα, ούτε για να με χειροκροτήσει ο κάθε περαστικός, ούτε για να κάθομαι να τσακώνομαι με άτομα με τα οποία δεν έχω τίποτα να μοιράσω στην τελική.

Είμαι εδώ για να μοιράζομαι τις αλήθειες μου, όπως τις νιώθω και τις ζω, χωρίς να υποτιμώ της αλήθειες των άλλων, εφόσον είναι αυτό ακριβώς.
    Αλήθειες.

Και χωρίς να επιτρέπω να υποτιμούν ή ακυρώνουν τις δικές μου.

Ελπίζω να έγινα λίγο πιο κατανοητή.