Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 2 Μαϊου 2012.

1. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

lara[E-p],

σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, όμως δεν σου έχει τύχει στο χώρο κάποια S/M πράγματα να σου είναι ανεξήγητο πώς γίνονται ακόμα κι αν τα έχεις δεχτεί πάνω σου;

Να μην εκφράζει κανείς τη δική του θέση και να κατακρίνει όσα δεν τον εκφράζουν βρίσκω ότι είναι πρόβλημα, όσον αφορά τα επιχειρήματα όμως, την τεκμηρίωση και την απόδειξη, δεν ξέρω. Σκέπτομαι πόσες φορές τα επιχειρήματά μου με έχουν πάει μακριά από εκεί που πραγματικά βρίσκομαι. Σκέπτομαι ότι η τεκμηρίωση και η απόδειξη είναι συχνά κάτι άσχετο από αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Εμένα η παρτούζα δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Εμένα με νοιάζουν... άλλα πράγματα  

Όμως, έχω δοθεί σε γνωστούς του τότε Κυρίου μου και ήταν εντάξει. Έχουν χρησιμοποιηθεί άγνωστοι, εν αγνοία τους, ως όργανο της ταπείνωσής μου. Αυτό με απασχολεί ηθικά, ως πολιτικό ον που είμαι, την ώρα όμως που γινόταν ήταν πολύ ωραία. Σε κάθε περίπτωση, ο διάλογος ο δικός μου ήταν με τον Κύριό μου. Για αυτόν νομίζω ότι δεν συνέβαινε το ίδιο. Στα μάτια του ήμουν το πιο αξιόπιστο στοιχείο ενός ευρύτερου σκηνικού που είχε στήσει, έτσι ένιωθα. Ένιωθα πώς είχε το νου του στα πάντα, πόσο ήταν όλες του οι αισθήσεις και συναισθήσεις σε συναγερμό, δεν είχα όμως την αυταπάτη πως αυτό ήταν για να με φροντίσει.

Αλλά αυτά όλα είναι τόσο υποκειμενικά, δεν σηκώνουν τεκμηρίωση. Θα μπορούσα να αυτο-αναλυθώ και να πω ότι χρειαζόμουν, μου ήταν απολύτως αναγκαίος ο Κύριός μου ως διαμεσολαβητής μεταξύ των αντρών που με χρησιμοποίησαν γιατί εγώ ποτέ δεν θα μπορούσα να διαπραγματευτώ μαζί τους, όσο και να το ήθελα. Ότι αν μπορούσα να διαπραγματευτώ μαζί τους θα ήθελα και εγώ ενεργά να μπαίνω σε παρτούζες. Αλλά τρέχα γύρευε. Και αν αυτό είναι για μένα, δεν είναι π.χ. για σένα.

Γιατί, λογικά, θα μπορούσε κάποιος, τσαχπίνικα, να ρωτήσει:

"Οι σκλάβες είναι σαν τα αυτοκίνητα που τα φροντίζουμε για να τα έχουμε, τα αυτοκίνητα δεν δανείζονται όπως δεν δανείζονταν και τα άλογα, τότε οι σκλάβες γιατί δανείζονται;"

Αν δεν ήμουν σεβαστικό κορίτσι στην αρχή της πορείας μου εδώ, αν δεν "έπιανα" μέσα μου τη δυναμική του δανεισμού, τότε είμαι βέβαιη πως αυτή την καθόλα λογική φαινομενικά ερώτηση θα την είχα κάνει. Και θα ήταν άνευ αντικειμένου, αλλά αυτό πώς δίνεις σε κάποιον να το καταλάβει αν δεν το πιάσει από μόνος του;

2. master gold

master gold Regular Member

Δεν μιλησα για καμια παγκοσμια αληθεια,αλλα για την προσωπικη μου αποψη.εγω δεν θα δανειζα τον υποταχτικο μου πουθενα.δεν ειναι υποχρεωτικο κανεις να υπαρχει στο χωρο για να ειναι αφεντης.δεν μπορουμε ναχουμε ολλοι το ιδιο επιπεδο ο καθενας σινδιαλεγεται αναλογα με το επιπεδο του.δενε χω βγαλει πανεπιστημια .δειχνεις να επιθημεις τον τσακωμο παντως.αν θες τη γνωμη μου δεν υπαρχει νεος και παλιος και ενδειξη σεβασμου προς τον παλαιοτερο.υποτιμας ομως τον αλλον .θα μπορουσα και εγω να επιτεθω η να σε υποτιμησω αλλα δεν το κανω.

3. Απάντηση: Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Λαρα διαβασα προσεχτικα το σχολιο σου στην Απολυτη αληθεια μου και οφειλω να ομολογησω οτι εχεις δικιο....προφανως,πρεπει να επιχειρηματολογω για να στηριξω τις αληθειες μου και προφανως πρεπει να ειμαι,ας το θεσω,ως περισσοτερο ευγενικη για να μην διαταρασσω το επιπεδο του χωρου με τις προσωπικες μου αληθειες.

4. master gold

master gold Regular Member

συνχαρητηρια gardeska.δειχνεις να εχεις πραγματικα υποταχτικη ψυχολογια και σεμνοτητα.απλα ηθελα να σου πω συνχαρητηρια!!!

5. aricC

aricC New Member

με 5 αγνωστους σε καμια περιπτωση..με 5 αγνωστες με χαρακτηριστικη ευκολια

6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Χωρίς κάποιο παράδειγμα, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Η έκφραση όσων προσωπικά πιστεύει κάποιος υπό τη μορφή αυτού ακριβώς –προσωπικής άποψης- χωρίς να καταφεύγει σε απόλυτες εκφράσεις όμως δεν βλέπω πως μπορούν να πάρουν οποιονδήποτε μακρύτερα απ εκεί που βρίσκεται.
    Δεν είναι όλες οι σχέσεις οι ίδιες.
    Και βέβαια πουθενά δεν έγραψα πως έχω την εντύπωση πως μου Επιτρέπει να λαμβάνω μέρος σε σκηνές με Ά/άλλα άτομα για να με φροντίσει.
    Άσχετα με το ότι νιώθω πως το Κάνει πάντα, ότι κι αν συμβαίνει, όπως και να το εκλαμβάνω εγώ προσωπικά. Το να με φροντίζει.
    Ακριβώς, όλα είναι υποκειμενικά.
    Για μένα η γνώση που απέκτησα μέσω όλων αυτών αναφορικά με τον εαυτό μου, επανεπιβεβαίωσε για μένα κάποια σημαντικά πράγματα, ακύρωσε κάποια άλλα κ.ο.κ.
    Γενικά τα πάντα τα αναλύω μετά.
    Έτσι διδάχθηκα. Να βγάζω συμπεράσματα μέσα από τα βιώματά μου, ώστε να εξελίσσομαι σαν οντότητα.
    Κάποιος άλλος έχει διδαχθεί κάτι διαφορετικό και εξελίσσεται με διαφορετικούς τρόπους.
    Το αυτοκίνητο δεν έχει συνείδηση, όπως δεν έχει ασυνείδητο, όπως δεν έχει θέλω (ανάγκες έχει για λάδια, βενζίνες κ.τ.λ. αλλά θέλω δεν έχει).

Οι μεταφορές και παρομοιώσεις με αμάξι αφορούν περισσότερο πιστεύω την έννοια της Ιδιοκτησίας και όχι την ταύτιση σκλάβας-αυτοκινήτου.

Δεν υποτίμησα κανέναν.
    Έγραψα πως ο τρόπος με τον οποίο μερικές φορές εκφραζόμαστε –γιατί δεν είναι κάτι που δεν έχω κάνει κι εγώ κάποιες φορές- δίνει εντύπωση πως δεν αναγνωρίζουμε την δυνατότητα ύπαρξης διαφορετικής άποψης από τη δικιά μας, χωρίς αυτό να αναιρεί ή ακυρώνει είτε την Κυριαρχικότητα κάποιου, είτε την αυθεντικότητα του σχήματος Ds μέσα στο οποίο βρίσκεται.

Λυπάμαι αλλά αν διάβαζες προσεκτικά αμφιβάλλω αν θα έφτανες στο συμπέρασμα αυτό.
    Αντι αυτού εξέλαβες ως προσωπική επίθεση τα σχόλια μου και αμύνεσαι.
    Όταν όμως βρισκόμαστε σε αμυντική στάση, δύσκολα να διαβάσουμε αμερόλυπτα και να αναγνωρίσουμε τι πραγματικά γράφει ο άλλος.

Δεν σου ζήτησα να επιχειρηματολογήσεις κι ούτε πρότεινα να μην εκφράζεις τις προσωπικές σου αλήθειες.

Γενικά δεν πρότεινα σε σένα τίποτα απολύτως.

Απλά αξιοποίησα ότι βρήκα πιο πρόχειρο για να δώσω παράδειγμα του τι με ενοχλεί κι έτυχε να είναι λίγο πιο πάνω τα δύο ποστ που παρέθεσα.

Επαναλαμβάνω λοιπόν με διαφορετικά λόγια, πως εκείνο που προσπαθούσα να πω, είναι πως όταν γράφουμε καλό θα ήταν να έχουμε στο μυαλό μας-στο πίσω μέρος τουλάχιστο- πως η αλαζονική πεποίθηση πως εμείς ήμαστε εκείνο το μέτρο βάση του οποίου μετριέται η υποτακτικότητα ή η Κυριαρχικότητα είναι το λιγότερο αστεία και δεν είναι ο τρόπος που εμείς αντιλαμβανόμαστε το Ds ο μοναδικός ορθός και δεν σημαίνει πως αν εσένα ο Κ σου θα σε έχανε αν έκανες παρτούζα πως αυτό ισχύει για όλες μας.
    Προσωπικά δεν "χάθηκα" και δεν έχω δει να έχει "χαθεί" καμμία από τις sis μου τις οποίες δίνουν προς χρήση σε άλλους οι Κ τους.
    Αυτό από μόνο του είναι αρκετό να καταρρακώσει βέβαια το απόλυτο της προσωπικής υποκειμενικής σου άποψης, έτσι όπως την έγραψες πιο πάνω.
    Αλλά όπως ήδη ανέφερα, δεν αφορά η παράθεση στην φράση την δική σου κάποια προσωπική επίθεση σε σένα. Δεν σε ξέρω και δεν έχω κανένα λόγο να σου επιτεθώ. Απλά έχω λίγο "σκληρή" πένα.

Γενικότερα τώρα:

Θεωρώ αδικαιολόγητο το ότι κατάντησα να γράφω σ ένα bdsm φόρουμ λες και γράφω σ ένα άσχετο με τον χώρο φόρουμ- γιατί μια τέτοια συζήτηση με τις απόψεις που ακούστηκαν από κάποιους εδώ μέσα, θα μπορούσα να την κάνω και στο sxeseis.gr - όπου καλούμαι ξανά και ξανά να "δικαιολογήσω" τους τρόπους απόλαυσης Μ/μας.
    Πόσο μάλλον τρόπους που είναι συνήθεις πρακτικές μέσα στο χώρο, πάντα για όσους το απολαμβάνουν βέβαια και χωρίς αυτό να πρέπει να είναι σώνει και καλά κανόνας τον οποίο όποιος δεν ακολουθήσει ακυρώνεται η Κυριαρχία του ή η υποτακτικότητα του.

Δεν γουστάρεις να δανείσεις την υποτακτική σου?
    Κανείς δεν σε αναγκάζει να το πράξεις.
    Δεν γουστάρεις να σε δανείζει ο Κυρίαρχος σου?
    Κανείς δεν σε ακυρώνει αν δεν το πράξεις.

Γιατί να πρέπει όμως σώνει και καλά να μιλάμε για όσους γουστάρουν λες και κατέβηκαν απ τον Άρη και δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν είναι Κ ή υ?

Είναι ανάλογο με το needle play που κάποιοι γουστάρουν, την βρίσκουν και καυλώνουν μ αυτό και κάποιοι λιποθυμούν στην θέα και μόνο της βελόνας.
    Δεν λέει όμως κανείς–θα το πει βέβαια όπου να ναι- πως «Δεν τρυπά ο σωστός Κ την υ»…

Λέμε ο καθένας όπως γουστάρει…

Αυτό προσπάθησα να πω ανεπιτυχώς μάλλον…  

Last edited: 20 Μαϊου 2012
  7. woohoo

woohoo Regular Member

8. master4u4ever

master4u4ever New Member

9. SPIROS74

SPIROS74 New Member

εγω προσωπικα πολυ θα ηθελα να την έβλεπα να γαμιοταν σαν σκύλα που είναι και να τρέχαν τα χύσια πανω της ζεστά-ζεστά

10. SPIROS74

SPIROS74 New Member

μια αλλη φαντασιωση που εχω ειναι να δω την γαμιολα μου να την σκιζει μια τραβεστι

11. woohoo

woohoo Regular Member

Τοτε τι δουλεια εχει αυτο το avatar??

12. mario_

mario_ New Member

προσωπικα δεν νομιζω πως ειναι κακο σκηνικο, ισα ισα που θεωρω πως ειναι μια δοκιμασια...........