Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα καώ στην κόλαση διότι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 24 Ιανουαρίου 2011.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Μεγαλη εβδομαδα (μεσα στο πνευμα) :

Εχω κατι καυλες ωρες - ωρες του θανατα....κανω σεξ και φωναζω...Αχ Θεε μου!!!!!!!
    Πριν λιγο καποιος με εβριζε ( Χριστοπαναγιες κανονικες)
    Ειδα και τσοντα χτες (με καλογριες βεβαια)
    ..............................

2. lexy

lexy .ti.va.

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Σκυψε ευλογημενη  

4. lexy

lexy .ti.va.

@Ice and fire

μόλις έκλεισες την εκ δεξιών του "αρχηγού" θέση  

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

6. lexy

lexy .ti.va.

Μη καλό μου, μη!  

7. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΥΛΩΝΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΕΣΤΟΣ ... ΜΑΛΛΟΝ

Last edited: 8 Απριλίου 2015
  8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

....?

9. Διοτι....χρειαζεται να αιτιολογησω;
    Εκει μου αρεσει να παω....χαχαχαχα
    εκεί έχει μαζευτεί όλος ο καλός ο κόσμος....

ΥΓ...Ξέρετε αν κλείνουν ραντεβού?

10. Paladin

Paladin brattiness loading....

Θα καώ στη κόλαση λόγο λαγνείας και ξεμπουρδελέματος...

11. Ποια κόλαση μωρέ ακόμα πιστεύουν στον 21 Αιώνα άνθρωποι παραμύθια βοσκών του Ισραήλ?

12. aethereal

aethereal Guest

Ελησμόνησα να εξομολογηθώ στον Πάτερ της ενορίας μου πως είδα την ταινία Lolita του Αdrian Lyne (1997)
    και οχι μόνο την είδα,αλλα μου άρεσαν και οι κάτωθι σκηνές:
    1)Η on & off road οδήγηση του Χαμπερτ μετά το φόνο του Κλαιρ Κιλτυ.
    2)Η παρορμητική ανάβαση σκαλιών της Λολιτας με τα ανεμίζοντα κοτσίδια στην εφηβική ερωτική άνοιξη λιγο πριν την ξαποστείλει η νευρωτική μεσόκοπη μανα της στην κατασκήνωση.
    3)Το πλέξιμο των κοτσιδιων της Λολίτας απο τον Χάμπερτ καθως της έκανε ερωτήσεις Γεωγραφίας επειδή ήθελε να γίνει μια μικρή διανοούμενη κι οχι σταρλετίστα (εις ματην)
    4)Η παρατήρηση της χλωρίδας απο τη Λολιτα στο παράθυρο συνοδηγού του εν κινήσει οχήματος.
    5)Η σκηνή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου "Οι Μαγεμένοι Κυνηγοί",μετά το δείπνο,οπου ο Χάμπερτ της βγάζει τις ασπρες κάλτσες και την καληνυχτίζει.
    6)Το ανέβασμα σχολικού θεατρικού του Κλαιρ Κιλτυ με τη Λολίτα στο ρόλο της μαγισσας των κυνηγών.
    7)Η αναδρομή στον εφηβικό έρωτα του Χάμπερτ,τη συχωρεμένη Αναμπελ(πιθανή αιτιολόγηση της ακόρεστης πιπινολαγνείας του)
    8)H επιμέλεια της διαδρομής στο χάρτη απο τη Λολίτα,με το κοκκινο κραγιόν της στο ρόλο του μαρκαδόρου
    9)Το βλέμμα-στα χαμένα-του Χαμπερτ οταν την κοίταζε στον κήπο τυπου- τώρα βλέπω όραμα -όαση στην έρημο-
    Αποφάσισα όμως,μετα απο πολλή σκέψη να το εξομολογηθώ εδώ,
    Θεέ μου Σχώρα με.
    Αμήν.