Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα καώ στην κόλαση διότι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 24 Ιανουαρίου 2011.

1. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Δεν είναι και Pokemon Go να με κάνει να σηκωθώ από το σπίτι μου...  

2. billyboy

billyboy Guest

θα σου φερω τον παπα εκει στο κρεβατι να μην ταλαιπωρησε κ ολας χαχαχαχαχα

3. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Δεν θα έρθει σπίτι μου, δεν είμαι παιδάκι...   

Last edited: 17 Αυγούστου 2016
  4. billyboy

billyboy Guest

δεν σε ποιανω πουθενα.....  

5. фетишoмазох

фетишoмазох Regular Member

Ωραία,βρε παιδιά,τουλάχιστον να είμαστε παρέα όλοι μαζί.Λογικά για άθεους,αλλόθρησκους και αιρετικούς υπάρχει ''special'' ειδικός χώρος αιώνιων βασανιστηρίων, καψίματος κλπ.''ειδική σουίτα''.

Επίσης θα καώ στην κόλαση για τις λάγνες σκέψεις μου [δεν μπορεί ,θα μαι δαιμονισμένος].

Για μία σειρά πάθη μου και αδυναμίες....

καθώς και για το σατανικό άβαταρ...

6. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Ειδικες σουιτες βασανιστηριων;
    Μη δινεις ιδεες!!

7. Θα καω στην κόλαση γιατί ένας ηλίθιος με καταραστηκε τόσο δυνατά ώστε να γίνει μπέρδεμα την ώρα της κρίσης και το όνομα μου θα γραφτεί λάθος.. δεν θα ταιριάζει με την ταυτότητα και άντε μετά να αποδείξω ότι είμαι αυτή που είμαι..
    Θα περάσει εκείνη την στιγμή και κανένας d απο δω μέσα που με έχει αχτι θα πει "όχι ...δεν είναι αυτή που λέει. την ξέρω εγώ. μια ταραξίας είναι. Ήρθε εδώ για να τρολαρει"
    Θα τον βρισω εγώ,θα φωνάξω κανενα "no gods no masters ρεεεε αρχιδιιιι" θα του κάνω κανένα κωλοδαχτυλο ,καμία μουτζα..πάει μετά. Μόνιμο ban από τον παράδεισο.

8. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Επεσε εσωτερικο εγγραφο στα χερια μου που αναφερει οτι ακομα και οι υπευθυνοι υποδοχης στην Κολαση δισταζουν να σε δεχτουν.  

Κατι ακατανοητα περιεγραφε στον τομεα "Αιτιολογια" περι κινδυνου προκλησης αποσταθεροποιησης, υψηλη επισφαλεια, ανησυχητικη μεταδοτικοτητα υπονομευτικης αμφισβητησης ιεραρχιας και κανονων,...κατι τετοια τελος παντων. 

Αστα @sokolata ... Σε βλεπω με σταμπα "DANGER!! HANDLE WITH EXTREME CAUTION. YOU INVOLVE WITH YOUR OWN RISK."

Last edited: 17 Αυγούστου 2016
  9. anima0

anima0 Regular Member

Διότι είμαι Σατυρος

10. XnX

XnX Love Through Discipline

διοτι θα εχει σαρκικη ευχαριστηση φιλους και ενδιαφερουσες προσωπικοτητες

11. G_E

G_E Contributor

Κανένας δε θα καεί στην κόλαση αν ήδη δεν καίγεται στην κόλασή του.

ΥΓ. Τι γράφω για να περνάει η ώρα στο transit των αεροδρομίων !!!!!!!!

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εχω πληροφορίες για την τύχη σας, αμαρτωλοί!