Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα καώ στην κόλαση διότι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 24 Ιανουαρίου 2011.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

...Θα καώ λοιπόν στην κόλαση διότι:

Έχω κάνει σεξ με ξάδερφο μου.

Oι ερωτήσεις τριγυρίζουν στο μυαλό μου (never, again) και με στέλνουν go to hell fb*tch.

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

χμ ενδιαφερον...   στο εβδομο επιπεδο της κολασης λοιπον.... γιατι οχι.

Dante's Inferno Test - You Have Been Judged
    The wretched King Minos has decided your fate. His tale wraps around his body 7 times.
    The sweet light no longer strikes against your eyes. Your shade has been banished to... the Seventh Level of Hell!

Seventh Level of Hell
    Guarded by the Minotaur, who snarls in fury, and encircled within the river Phlegethon, filled with boiling blood, is the Seventh Level of Hell. The violent, the assasins, the tyrants, and the war-mongers lament their pitiless mischiefs in the river, while centaurs armed with bows and arrows shoot those who try to escape their punishment. The stench here is overpowering. This level is also home to the wood of the suicides- stunted and gnarled trees with twisting branches and poisoned fruit. At the time of final judgement, their bodies will hang from their branches. In those branches the Harpies, foul birdlike creatures with human faces, make their nests. Beyond the wood is scorching sand where those who committed violence against God and nature are showered with flakes of fire that rain down against their naked bodies. Blasphemers and sodomites writhe in pain, their tongues more loosed to lamentation, and out of their eyes gushes forth their woe. Usurers, who followed neither nature nor art, also share company in the Seventh Level.

http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-test2.mv

3. Strong_Weakness

Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

εγω πειραζει που πραγματικα πιστευω οτι θα γινω αγγελακι στον παραδεισο....?

4. Siren_Peisinoe

Καλό μου, αν πιστευα οτι υπαρχει κολαση εκει θα βρισκομουν   εκει ειναι η θεση μου ... δεν ημουν ποτε αγγελος ουτε και θα ειμαι... εσυ στο ευχομαι να γινεις  

5. Strong_Weakness

ισως ειναι χιουμοριστικο το τελος στο σχολιο σου αλλα...σε ευχαριστω,αληθεια,αν το πιστευεις....εγω πραγματικα πιστευω οτι θα γινω αγγελος....οσες αμαρτιες κανω,εκανα και θα κανω...τις εξισορροπω με πολυ καλες πραξεις....

6. Siren_Peisinoe

Καθολου χιουμοριστικο...
    προσωπικα δε με ενδιαφερει καμια σωτηρια ψυχης... καμια υψωση σε κατι το αγιο , η θεικο...
    ουτως η αλλως η ψυχη ειναι αθανατη, μονο το σωμα ειναι θνητο.

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θα καώ στην κόλαση επειδή ακούμπησα και άφησα να με ακουμπήσουν μια αρμάδα από ανεγκέφαλες.
    Θα καώ στην κόλαση επειδή δεν πηδήχτηκα ένα βράδυ με την Virginia την τρελοαργεντίνα στα σκαλάκια ενός πάρκου, γιατί είχα το μυαλό τίγκα στα σκατά ( αλλά το έκανα για πολλά άλλα βράδια μετά από κείνο χαχα )
    Θα καώ στην κόλαση επειδή εδώ και χρόνια έπαψα να έχω ηθικούς φραγμούς και να "σφάζω" όποια μου "γυάλισε" και ας ήταν και παντρεμένη.
    ( ας μην μου "τριβόταν", πρόβλημα δικό της να σκεφτεί τον γάμο της, όχι δικό μου ).
    Θα καώ στην κόλαση, επειδή δέχθηκα το "κόρτε" πρώην μου που είχαμε χωρίσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, τις ανταπέδωσα "αγάπες", την πήγα σε δωμάτιο ξενοδοχείου,
    και αφού την "άναψα", την άφησα σύξυλη και 1 ευρώ ευχαριστώντας την για τα τσάμπα γαμήσια που μου είχε προσφέρει για κάποιους μήνες.
    Ενώ θα έπρεπε να την είχα ήδη πληρώσει με βάση την ταρίφα της, δηλαδή 0,01 λεπτά το πήδημα.

Υ.Γ. Και πάρα πολλά άλλα που εύχομαι να πολλαπλασιάσω, μην και αποκτήσω μια Κόλαση μόνο για μένα. Γιατί η πολυκοσμία με κουράζει...

Last edited: 21 Ιανουαρίου 2015
  8. danos

danos Regular Member

κουμπαρούλα δεν είσαι η μόνη
    σίγουρα θα πήγαν και άλλες με τον ξάδερφο σου
    ασ καεί αυτός

9. danos

danos Regular Member

υγ.ωραίο κωλαράκι  

10. Strong_Weakness

καπως ετσι με βλεπω τελικα...

11. Κάποτε, "της γης οι κολασμένοι" έκαναν επαναστάσεις, απαντώντας στο αίμα με αίμα.
    Τώρα, μαστιγώνουν ο ένας τον άλλο, περιφερόμενοι επαναστάτες του μπουντουάρ...

Last edited: 22 Ιανουαρίου 2015
  12. καλη μου κριστα..δεν νομιζω οτι φτανει μονο αυτο..... χρειαζετε να μετανιωσεις ηλικρινα για τα οποια λαθη που εχεις κανει....ταπεινη μου αποψη ....