Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα παραμερίζατε το D/s για μια καλή σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 19 Νοεμβρίου 2015.

1. θα το παω εμπρακτα...
    εχω ζησει σχεση που ξερει τι ειμαι και ξερω τι ειναι (δεν μπαινω σε λεπτομερειες τα ευκολως εννοουμενα...)
    ερωτευμενοι πρωτα ως ατομα ως χαρακτηρες και δευτερευον μη πω τελευταια ροδα της αμαξης ως του επι του θεματος...
    η σχεση αρκετα μεγαλη και οδευε προς σοβαρο σκοπο.... δεχτηκα να μην βαλουμε το bdsm στη σχεση μας γιατι απλουστατα συμφωνα με τα λεγομενα του μ αγαπουσε τοσο πολυ που δεν αντεχε να το ασκησει πανω μου...
    αποτελεσμα: d_l να αρχιζει να αλλαζει ως χαρακτηρας και εκεινος να υποχωρει σ αυτη την αλλαγη χωρις καμια αντιδραση..
    αποτελεσμα νο 2: απομακρυνθηκαμε γιατι απλα αλλαξαμε τοσο πολυ και οι δυο ειχαμε μονιμως το παραπονο στην ακρη της γλωσσας μα καμια κοινη λυση επι του προβληματος...
    η αιτια: μου ελειπε αυτο που ειμαι... κι εκεινος αφεθηκε τοσο πολυ που δεν ηξερε απο που να με μαζεψει καθως επεμενε οτι δεν μπορουσε να λειτουργησει αυτο το τροπο μαζι μου...
    αποτελεσμα τελικο: χωρισαμε πολιτισμενα οσο γινοταν... κρατησαμε μια τυπικη επαφη ωσπου σιγα σιγα απομακρυνθηκαμε ησυχως...

οταν λοιπον μια σχεση εχει κενα... ακομα κι αν ειναι το D/s εστω για το κρεβατι εμενα μου εμαθε πως δεν τα παω καλα με τους συμβιβασμους που μου κοστιζουν τον εαυτο μου

2. elfcat

elfcat . Contributor

Για άλλους το d/s ειναι ενα ρούχο που το φοράνε και το βγάζουν ανάλογα τις συνθήκες, τον άλλον κλπ και έχουν στο οπλοστάσιο τους διάφορους τρόπους ερωτικης έκφρασης και για αλλους ειναι το δέρμα τους, ως τον μονο ερωτικο τροπο εκφραςης που τους ικανοποιεί. Γι αυτους τους πρώτους, εχει νόημα η συζήτηση αυτη, για τους δεύτερους, οχι.

Last edited: 22 Νοεμβρίου 2015
  3. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Αν το στάτους δεν δηλώνει τον τρόπο της αγάπης σου, τότε τι σκ@τ@ δηλώνει; [sorry my french  ]

(Βλέπω slave, συμπεραίνω Master) Το μαστεριλίκι το φοράει κανείς γιατί είναι trendy; in; glamorous; ή έτσι του είπανε να λέει;

4. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

@margarita_nikolayevna δυο, τρεις, εξι μηνες στη ΄'καλη σχεση' και σιγα σγια, για 'αγνωστο λογο', θα αρχισουν να σου φταινε ολα...

5. MasterJp

MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

@margarita_nikolayevna : once again: (καλόν είναι) BDSM να κάνουν μόνον όσοι δεν μπορούν να το αποφύγουν.

Το νήμα σας επιβεβαιώνει την ρήση, once again.

6. @soutzoukakia (Βλέπω slave, συμπεραίνω Master) Το μαστεριλίκι το φοράει κανείς γιατί είναι trendy; in; glamorous; ή έτσι του είπανε να λέει;
    δεν καταλαβα λεξη απ αυτα που λες σ αυτο το κομματι...
    αναφερομουν σε μια σχεση που εκτος της γνωσης του τι ειμαστε γνωριστηκαμε πολυ ακυρα...
    και δεν συνηθιζω να ξεκιναω μια σχεση με βαση το κομματι μου...
    δεν ημουν σκλαβα ολων των σχεσεων της ζωης μου

7. soutzoukakia

Είδα στο προφίλ σου slave και συμπέρανα ότι αναφερόσουν σε Master, ο οποίος από ο,τι λες αδυνατούσε λόγω αγάπης να δράσει σύμφωνα με το status του.
    Παίρνω μόνο αφορμή από το παράδειγμα σου και μη το πάρεις καθόλου προσωπικά, από δω και κάτω αναφέρομαι γενικά σε αυτούς που δηλώνουν Μάστερζ.

Η δικαιολογία που προβλήθηκε, την οποία, σημειωτέον, δεν έχω ακούσει για πρώτη φορά, με εντυπωσιάζει ξανά* και ξανά το ίδιο αρνητικά πρέπει να ομολογήσω, γιατί το status μας, από όσο ξέρω, δηλώνει τον τρόπο που θέλουμε να συσχετιζόμαστε ερωτικά και τον τρόπο που αγαπάμε κιόλας μερικές φορές, αν είμαστε τυχεροί.
    Αν το status μας το εμποδίζει αυτό, τότε μάλλον λάθος status έχουμε διαλέξει. Ειδικά για το status του Master δεν μπορώ να βρω δικαιολογίες, όποτε και αστειεύτηκα, μετ απορίας, πάνω σ αυτό.

(*) Αυτός ο “χορτοφάγος κανίβαλος” του αείμνηστου Dolmance έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του φαίνεται…
    Ή παρέχει έτοιμη δικαιολογία καλογραμμένη και σοφιστικέ...

8. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Εννοειται ότι αν ήθελα βανιλα καλή σχέση δε θα ήμουνα εδω...

Αλλιως κοροϊδεύω εμένα κ εσάς ολες.

9. ο συγκεκριμενος ανθρωπος δεν δηλωνε τιποτα σε κανεναν... απλα φεροταν οπως κι εγω αναλογως αν τον ενεμπνεε η οχι...
    εγω λοιπον για το συγκεκριμενο προσωπο οπως του αρεσε να με αποκαλει ημουν το μπιμπελο του...
    γι αυτο και τονισα πως η χημεια μας ξεκινησε ακυρα και σε ουδετερο εδαφος και κανενας απο τους δυο δεν εκανε κατι για να "τραφει" αναμεσα μας μια bdsm σχεση..
    απο κει και περα εκεινος συνεχισε να με βλεπει οπως πρωτα εγω "πεινουσα" για περισσοτερα... δοκιμασαμε δεν μας εβγαινε σωστα... σ αυτο το κομματι ειχαμε τη λαθος χημεια... συμβαινει σε ολες τις ανθρωπινες σχεσεις πιστευω...

εδω μεσα δεν ξερω τι κανουν και τι δηλωνουν...

(*) ο αγαπητος σε πολλους Dolmance ελεγε πολλες αληθειες που ειναι δυσκολο να κατανοησουμε οταν λειτουργουμε με αλλες προτεραιοτητες..

10. soutzoukakia

Σε ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις  
    Είναι σαφέστατα διαφορετική η περίπτωση που περιγράφεις από αυτήν που είχα εγώ κατά νου  
    Πράγμα που κάνει βέβαια να πληθαίνουν τα παραδείγματα του ανέφικτου του ερωτήματος της @margarita_nikolayevna

11. Ούτε για τους πρώτους έχει νόημα. Αν αντιμετωπίζουν το d/s ως ρούχο, η έννοια της θυσίας δεν υφίσταται. Απλά το βγάζουν και το κρεμάνε στη ντουλάπα... 

Αξιέραστη @margarita_nikolayevna , το πλαίσιο ονοματίζει τη σχέση. Οι άνθρωποι τη νοηματοδοτούν. Εάν, όπως ανέφερες στην εισαγωγική σου τοποθέτηση, οι εμπλεκόμενοι είναι βδσμικοί και επομένως η σχέση τους είναι "προδιαγραφών d/s", ακόμα και αν την χαρακτηρίσουν οι ίδιοι -για κάποιους λόγους- βανίλα, η ουσία της δεν θα αλλάξει. Εάν το προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και πούμε πως θέλουν να αλλάξουν και την ουσία της σχέσης -που δε βλέπω το λόγο να το κάνουν- τότε η σχέση θα διαλυθεί, γιατί απλούστατα δεν θα τους αφορά πλέον....

Last edited: 23 Νοεμβρίου 2015
  12. Διαφωνώ. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δοκιμάσει ότι θέλει στη ζωή του. Αν η παρατήρησή σας στοχεύει στο να καταδείξει πως στο bdsm θα παραμείνουν τελικά όσοι πραγματικά εκφράζονται μόνο μέσα από αυτό, θα συμφωνήσω. Οι "τουρίστες" άλωστε είναι εξ ορισμού περαστικοί...