Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Aribecy, στις 26 Νοεμβρίου 2008.

1. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Δεν είμαι σίγουρη αν καταλαβαίνω τι εννοείς. Σε μια D/s, το κυριαρχικό μέλος έχει ως ευθύνη να οδηγάει, το υποτακτικό μέλος να ακολουθεί, επομένως η ευθύνη της αλλαγής δεν μπορεί να είναι του ενός μόνο. Η δε επιτυχία κρίνεται από την ευστοχία και λειτουργικότητα της αλληλεπίδρασης, εν τέλει από την ευημερία της σχέσης. Και εδώ οι ευθύνες είναι διαφορετικές αλλά μοιρασμένες.
    Δεν βλέπω που χωράει σε αυτό η αλαζονεία, ούτε πως και από ποιον κρίνεται.

Last edited: 30 Ιανουαρίου 2017
  2. gazza

gazza Regular Member

ναι σε woman with burger .....μονο ετσι τριο 

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μου άρεσε πάντα ο διαχωρισμός στις σχέσεις και πια είμαι πολύ γέρικο σκυλί, για να μάθω νέα κόλπα.
    Στο δικό μου το χωριό/μυαλό από πάντα ίσχυε ο κανόνας, ότι οι φίλοι δεν γαμιόσαντε.
    Πόσο μάλλον απ' την στιγμή που οι φίλοι/ες μου είναι ελάχιστοι/ες και σε καμία περίπτωση "καριοφίλοι/ες".
    Κάποια πραγματάκια - πάντα για μένα - τα μοιράζεσαι μ' ένα άτομο μονάχα και με κανέναν/καμία άλλο/η και κείνο τ' άτομο δεν έχει τον χαρακτηρισμό του φίλου/ης.
    Άρα ούτε ντοπιέτα, ούτε τριπλέτα, ούτε τίποτε το σεχουαλικό με φίλη/ους/ες. Δεν είναι ζήτημα ηθικής, αλλά "γούστων" και προσωπικής αντίληψης.  

4. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

Η δε διαδικασία επιβολής .... μπορεί να είναι υπέροχη ..... !!!

5. Iagos

Iagos Contributor

Είναι τραγικό να βαφτίζει κανείς την ηθική του και την συντηρίλα του, γούστο του...

Για εμένα είναι θέμα ηθικής, συντηρητισμού και φόβου η όποια τοποθέτηση λέει τη γυναίκα μου και το αμάξι μου δεν το δανείζω σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς..

Είναι τραγικό επίσης στα πλαίσια του ελευθεριακού ηδονισμού να έχουν παρεισφρήσει από το παράθυρο τέτοιες απόψεις...

Απόψεις που οδηγούν σε σκοτάδια βαθιά και παρασύρουν τις σκέψεις σε μια λογικοφανή αντίληψη που στην ουσία διατηρεί την πιο συντηρητική και αντιδραστική στάση και θέση έναντι της ελεύθερης σκέψης και της αυτοδιάθεσης του εαυτού...

Καυλώστε ελεύθερα σύνκαυλοι...

Και κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της ηθικής και της σκοταδιστικής συντήρησης..

6. lexy

lexy .ti.va.

Οι φίλες μου αποκλείεται να μου το ζητούσαν.

Από τους άνδρες φίλους μου, ένας εξ'αυτών , στο παρελθόν το συζήτησε μαζί μου - η σύντροφός του το είχε εκφράσει ως επιθυμία - μα μετά από συζήτηση καταλήξαμε πως μόνο να γελάσουμε θα καταφέρναμε - δεν ήταν απαραίτητο, γελάμε έτσι κι αλλιώς.

7. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Εδώ ακόμα προσπαθούμε το "δυο" ...    

8. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Αυτό που καταλαβαίνω, μεταξύ άλλων, είναι πως τελικά υπάρχει ένα θεματάκι -και δύο και τρία- για το τι είναι φίλος/φίλη, εεεε?

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Όποιος/α θέλει να γαμηθεί με τους/τις φίλους του/της και τους/τις συντρόφους τους, να περάσει καλά και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
    Αλλ' ας αφήσει κάποιους/ες σκουριασμένους/ες στην ησυχία τους. Να, εκείνους/ες που αν θέλουν μαμήσια σε διάφορους σχηματισμούς ( μετά ή άνευ "κλωτσοπατινάδας" ),
    προτιμούν να τα κάνουν όχι με φίλους/ες. Βλέπετε, καλή και χρυσή η κάϋλα αλλά δεν την βάζουν όλοι/ες πάνω από κάποια πραγματάκια.
    Θέλετε γιατί η φιλία για κείνους/ες είναι πολύ πιο σημαντική από μια/δυο/δέκα "ρίψεις πέοντα" ( ξανά μετά ή άνευ "κλωτσοπατινάδας" ), θέλετε γιατί οι φίλοι/ες τους δεν τους/τις κάνουν "κούκου" στο παραμικρό ( αφού αν "κούκου" τους/τις έκαναν, φίλοι/ες τους δεν θα γίνονταν με την καμία. Είπαμε, σκουριασμένα μυαλά ).

Βέβαια ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει, αρκεί ν' αναπνέουν και να είναι διαθέσιμα. Να μην γουστάρεις να γαμήσεις/γαμηθείς με φίλους/ες και τα "αμόρια" ή τα γκομενάκια ή τους συζύγους ή τις ξεπέτες τους, είναι "πράγματα" του διαόλου, υποκρισίες της πεντάρας και λοιπά έμορφα. Ε ρε γλέντια, τελικά γι' αρκετούς/ες ή σκέφτεσαι όπως εκείνοι/ες ή βουρ στη γωνίτσα σου για "τιμωρία". Έχει την "κουλτούρα" του το θέμα πάντως, απ' ανθρωπο(παρα)λογικής απόψεως την έχει.  

10. goodevil

goodevil arcade

Δεκατριο να σου πει εσυ πρεπει να πας ετσι θα σαι
    μια καλη sub κ θα σε ζηλευουν ολες οι slaves..!!!

11. Iagos

Iagos Contributor

Διαβάζω παραπάνω ένα σωρό ανθρώπινες σκέψεις οι οποίες πέρα από κάποιες μικρές αποκλείσεις όλες συγκλίνουν στην παρακάτω κατά τη γνώμη μου κοινή λογική.

«Ο φίλος είναι φίλος και ως φίλος δεν εμπλέκεται με τον φίλο πέρα από τα όρια που η φιλία βάζει».

Την βρίσκω μια χαριτωμένη σκέψη μέσα στην απλοϊκότητα της.

Η φιλία δεν είναι έχθρα.

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό.

Ο φίλος είναι εκείνος ο άνθρωπος που τον έχεις περάσει από κόσκινο και σε έχει περάσει επίσης και κόβεις τον κώλο σου πως του έχεις και σου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο φίλος είναι σύντροφος.

Με τη φιλία πολεμάς την έχθρα.

Η φιλία σε ενώνει και σε δυναμώνει.

Όσοι περισσότεροι φίλοι βρίσκονται τόσο η εμπιστοσύνη γίνεται πολιτισμός.

Με τον φίλο μοιράζεσαι τα πάντα..

Και με τους φίλους μου δεν έχω κάτι που δεν μοιράζομαι…

Τυγχάνει βέβαια οι περισσότεροι φίλοι μου να είναι γυναίκες…

Αλλά το να είσαι φίλος με μια γυναίκα το θεωρώ ύψιστο…

Το να μοιράζεσαι με μια γυναίκα, το να εμπιστεύεσαι μια γυναίκα, το να είναι σύντροφος και φίλη σου μια γυναίκα δίνει τροφή για να έχεις μαζί της μια ελεύθερη ηδονική ζωή…

Δεν υπάρχει πιο ύψιστη φιλία από αυτή…

Αυτή η φιλία είναι ο τόπος όπου το ένα φύλο δεν εχθρεύεται το άλλο.

Αυτή η φιλία είναι ο τόπος όπου ο καθένας μπορεί να μοιραστεί και να εμπιστευτεί…

Αυτή είναι η δική μου η σκέψη…

Και φυσικά με τους φίλους μου και τις φίλες μου κάνουμε όργια…

Και καυλώνουμε ασύστολα, ανήθικα και οργασμικά…

Iagos

12. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

@Iagos , θεός δεν υπάρχει φίλτατε, όμως σίγουρα υπάρχει ελπίδα. Πολύ σωστός, δις.

Όσο για το θέμα του thread, been there, done that και τα θυμόμαστε, πειραζόμαστε, γελάμε και το ζούμε. Τι πάει να πει "ο φίλος φίλος, δεν γαμάμε τον φίλο ούτε τον παπά της ενορίας;" Ο φίλος δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να μας προδιαθέτει ερωτικά; Προτιμότερο ο συμμετέχων σε μια διαδικασία ερωτικού περιεχομένου να είναι άγνωστος ας πούμε; Εκεί είναι socially correct?

Απολαύστε Κες & Κοι, δεν βλάπτει.