Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Aribecy, στις 26 Νοεμβρίου 2008.

  1. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    τώρα θα γίνω προκλητικός και συγνώμη προκαταβολικά από τον robin30 που είναι και νέο μέλος, αλλά εκτός από νορμάλ υπάρχει και παραφύσιν φιλία?

    και για να μην μείνω στους λεκτικούς εντυπωσιασμούς, η ερωτική έλξη είναι απούσα από τις φιλίες? Κι αν κάποτε κοιμηθείς με μια φίλη σου, παύει αυτομάτως να είναι φίλη σου? Κι αν παύει και γίνεται γκόμενα, μουνί, σύζυγος ή όπως αλλιώς θέλετε, σημαίνει πως άλλο οι γκόμενες κι άλλο οι φίλες μας? Ο κάστωρ και ο πολυδεύκης δεν ήταν φίλοι?

    Κι εάν τελικά μια φίλη σου που κοιμάσαι μαζί της δεν παύει να είναι φίλη σου, τότε γιατί δύο φίλες σου κι εσύ μαζί, παύετε να είστε φίλοι? Ή εάν με έναν φίλο σας πάρετε μαζί μια τσίκα πίπα, κώλο, εσείς παύετε να είστε φίλοι μεταξύ σας?
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Ίσως πριν να αποφασίσει κανείς με ποιόν θα γίνει κάτι, θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τί θέλει να κάνει και να το έχει αποδεχτεί. Αν είναι ξεκάθαρο αυτό, η επιλογή των παρτνερ, που έχει και έναν βαθμό τυχαίου είναι απλούστερη. Αν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, τότε η επιλογή των ήδη γνωστών φέρει τον κίνδυνο της έκθεσης, κυρίως στα μάτια τα δικά μας, τον οποίο φαινομενικά μόνο δεν φέρει η επιλογή των αγνώστων.

    Ένας από τους λόγους που το "παραζορίζουμε" με συζητήσεις εδώ, πιθανά να είναι η ανάγκη ξεκαθαρίσματος του τί ακριβώς θέλουμε και αποδοχής του. Άλλος λόγος είναι ακριβώς η αποφυγή αυτών, αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτή  
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Οι υπάρχοντες φίλοι μου είναι φίλοι επειδή δεν θέλω να είναι κάτι παραπάνω, για δύο κυρίως λόγους:
    1. Δεν με ελκύουν ερωτικά.
    2. Είναι δεσμευμένοι.

    Αν κάποιος λοιπόν μου ζητούσε τρίο+, η απάντηση θα ήταν ανάλογη του ατόμου που μου το ζήτησε, της περίστασης, των συμμετεχόντων, του αν έχω σχέση εγώ εκείνον τον καιρό κτλ. Με τους δικούς μου όρους δηλαδή, όπως έχει συμβεί μερικές φορές στο παρελθόν, κυρίως (αν όχι αποκλειστικά) με κάποιες φίλες μου.
     
  4. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Εγώ πάντως παιδιά από προσωπική μου εμπειρία θα ήθελα να καταθέσω πως αν το κάνεις με φιλικό σου ζευγάρι την επομένη στιγμή δε τρέχει τίποτα καπνίζεις το τσιγαράκι σου μαζί τους και τίποτα δεν αλλάζει . Φιλικό ζευγάρι πολύ κουλ άτομα, ο Δ. με πειράζει και μου κάνει ‘’καμάκι’’ μπροστά στην Γ. από τη πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, κάνουμε πολύ παρέα πέρασαν και 3 χρονια για να με πείσουν εν τέλη να τους κάτσω, ένα όμορφο χάραμα πηρά και ένα τεκνό μαζί μου και περάσαμε τέλεια οι 4 μας . Σας πληροφορώ πως δεν άλλαξε τίποτα στη φιλιά μας, αντίθετος, ίσως ήρθαμε ποιο κοντά. Ναι μου το έχουν ξαναζητήσει μα δεν έτυχε…
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Να! τέτοια γράφεις και σ αγαπάω  
     
  6. XnX

    XnX Love Through Discipline

    Απάντηση: Re: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    Πέστα ρε Mesodo! Μεταξύ φίλων γίνεται απίστευτο σεξ, βέβαια πρέπει να είναι και η παρέα ακομπλεξάριστη. Δεν είναι και λίγες οι φορές που χαλάνε και φιλίες για τα κολλήματα του καθενός/μιας. Καλό θα ήταν τα κορίτσια να συνδυάζουν την φιλία με την ηδονή και τα αγόρια το αντίστροφο...
     
  7. fauve

    fauve Regular Member

    Μορεί μεταξύ φίλων να υπάρχει απίστευτο σεξ.... πριν πολλά χρόνια είχα παράλληλα σεξουαλική σχέση με 2 από τους καλύτερους φίλους μου. Μια νύχτα μας βγήκε, χωρίς να προγραμματίσουμε τίποτα και κάναμε ένα υπέροχο τρίο. Από τις πιο ηδονικές εμπειρίες της ζωής μου. Θεώρησα πως αυτο το πράγμα μπορούσε να συνεχιστεί ή έστω να μην επηρεάσει τη μεχρι τότε σχέση μας αρνητικά.... έπεσα έξω.... Απομακρυνθήκαμε και με τον καιρό διακόψαμε κάθε επαφή. Αλλά αυτό είναι κάτι που έγινε τότε, με εκείνες τις συνθήκες και με τα συγκεκριμένα άτομα. Δε σημαίνει πως είναι κανόνας. Όλα είναι σχετικά.
     
     
  8. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?


    Αν κάποια στιγμή παντρευτώ δε θάθελα να κάνω παρέα με 2φίλους της γυναίκας μου που θα ήξερα ότι έχουν κανει μαζί τα χειρότερα!δε θα μου καθόταν καλά
     
  9. fauve

    fauve Regular Member

    Jimboy... κάπως έτσι έγινε... ένας από τους 3 μπήκε σε γάμο και διαλύθηκε η "παρέα". Αποδεκτό. Μόνο μια ένσταση... δεν κάναμε τα "χειρότερα" τα "καλύτερα" κάναμε!!!  
     
  10. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    "τα χειρότερα" είναι η φράση του παντρεμένου!
    δεν αμφιβάλω καθόλου ότι θάταν όμορφα:xyxwave:!
     
  11. fauve

    fauve Regular Member

  12. Nemesis

    Nemesis New Member

    η σκλάβα είναι αποκληστικά δική μου...δεν χωράει τρίτος!