Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Aribecy, στις 26 Νοεμβρίου 2008.

  1. παρα τις απαντήσεις των περισσοτέρων εγω μαλλον με καποιους φίλους θα ένοιωθα πιο άντετα να το κανω ...οπως και συνεβη άλλωστε
     
  2. kiss_me

    kiss_me Regular Member

    κάπου το πήρε το μάτι μου, αλλά έτσι είναι...
    τα θεαματικότερα γκολ μπαινουν στα φιλικά παιχνίδια!  


    ΥΓ εγώ με φιλο/η μου δεν εχει τυχει, αλλά με φίλη του, έτυχε κ πέτυχε  
     
  3. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    και φίλους να μην έχετε μπρείτε πάντα να αυνανιστειτε με τα δυο σας χέρια
     
  4. και ο φίλος τι έκανε ?
     
  5. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Απάντηση: Re: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    +100.000  
     
  6. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Re: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    Πάρα πολύ καλά ποστ (αν και δεν πολυγράφω κι αυτό γιατί όποτε γράφω δημιουργείται μια σύγχυση) διαβάζοντας τα, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόκληση. Εσύ μια χαρά τα λες φίλτατε, μα δε φταιν αυτοί. Φταίει το σύστημα κι ο πορτιέρης που τους επιτρέπει να μπουν. Αυτοί καλά κάνουν και τα λένε γιατί αυτή είναι η άποψη τους και είναι σεβαστή ( να δούμε πότε θα γίνει η δική μας άποψη σεβαστή  ). Αναρωτιέμαι όμως, τι το διαφορετικό ήρθαμε να κάνουμε σ αυτό το φόρουμ αν είναι να ακούμε τις ίδιες άκρως αντίθετες με τις δικές μας αντιλήψεις όπως και στην καθημερινότητα μας.  
     
  7. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    Μερικες φορες αναρωτιεμαι αν ειμαι σε φορουμ εναλλακτικου ερωτισμου και ανοιγοκλεινω τα ματια μου κανωντας ανανεωση στη σελιδα!
    περβ σημαινει ο εχων διαστροφες..οχι το αντιθετο.Τα πιο συντηρητικα πραγματα του κοσμου απο περβ τα διαβαζω.Ολοι κοπτονται οτι ολοι περβ ειμαστε αλλα δε μοιραζονται το γκομενο τους τη σκλαβα τους ..τον Αφεντη τους(λες κι αμα ο Αφεντης θελει θα σε ρωτησει).
    Ακουσον ακουσον...Δε μοιραζονται λες και προκειται να τον κοψεις στα 3..λιγη καυλα θα χαρισεις..α και συγνωμη για την απρεπη λεξη αγαπητοι συγχριστιν..εχμ συμφορουμιτες εν διαστροφη ηθελα να πω. 
     
  8. 4you

    4you Regular Member

    Απάντηση: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    Δεν θα το εκανα... παλι... μονο μια φορα με μια φιλη της τοτε κοπελιας μου και στο τελος αποδειχτικε οτι ηταν λεσβια και ερωτευμενη με την κοπελα μου και ηθελε να μας χωρισει...
     
  9. deppie_cd

    deppie_cd Regular Member

    Απάντηση: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    και τελικά ; σας χώρισε ;
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    Κι εγώ το ίδιο αναρωτήθηκα σήμερα διαβάζοντας περί θηλυκότητας σ ένα άλλο νήμα!  
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    [...]


    Ωραίο νήμα που η συνάρτηση και η ουσία του συναντιέται καθημερινά στις σχέσεις ανθρώπων. Ο τίτλος λίγο τα χαλά με την προσαρμογή της λέξης “ Θα συμφωνούσατε”. Την διατύπωση αυτή θα ήταν κατανοητό να την έκανε κάποιο άκρως Κυριαρχικό άτομο, προς τους φίλους του, η η νηματοθετρια μέσα από την ερώτηση του νήματος της να απευθυνόταν σε άτομα με το ίδιο στάτους. Δεν μπαινη θέμα αν κάποιο υποτακτικό άτομο συμφωνεί η όχι, γιατί η μόνη συμφωνία που μπορεί να κανη κάποιος υποτακτικός/η είναι η αρχική συναίνεση στην παράδοση της εξουσίας του στο Κυρίαρχο/η, κατόπιν μελέτης, εμπιστοσύνης κλπ. Όμως στη σύγχρονη εποχή που ζούμε και εφόσον η γλώσσες είναι κάτι οργανικό και προσανατολίζονται στη ευκολία του λόγου, περνούμε τη ουσία του νήματος μόνο.


    Πολλά έχουν απαντηθεί ήδη αφορώντας το βαθμό φιλίας κλπ. Προσωπικά καταλαβαίνω αλλά δεν διαισθανόμουν το όρο τρίο, τέσσερα, πέντε κλπ. Για μένα μια παρουσία και συμμετοχή σε συνεδριάσεις του τύπου “public disgrace” είναι ότι καλύτερο. Αυτές οι συνεδριάσεις όμως είναι σπάνιες, θέλουν οργάνωση κλπ. Στη καθημερινή μας ζωή πάντα μπαινη κάποιος τρίτος. Νομίζω η νηματοθετρια μιλά για την αντιμετώπιση εισαγωγής σε μια σχέση κάποιου κοντινού μας ατόμου, που όμως έχουμε διάπλαση μια διαφορετική εικόνα και προσωπικότητα προς αυτό. Αν εικόνα ήταν κάπως αλλιώς και το τρίτο άτομο ήξερε ότι υπαρχή πιθανότητα /ευκαιρία να επικαλεσθεί για εισαγωγή, τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, και δεν θα γινόταν η ερώτηση του νήματος.


    Κολαμε λοιπόν στο τι εικόνα έχουμε απεικονησει σε εκείνον τον φίλο μας, και στη ηθική που έχουμε ανάπτυξή μαζί του. Αν λοιπόν η ηθική όπως κάθε “ηθική” αντιμετωπιστούν σαν αρρώστια του μυαλού, τότε και πάλι δεν ύπαρξή κανένα πρόβλημα σε ότι και αν ζήταγε ο φίλος μας η εμείς από αυτόν, όπως επίσης θα συμβεί για τρίο, τέσσερα, πέντε κλπ. Ίσως μια αναδρομή στις “ηθικές” παρελθόντος να βοηθούσε περισσότερο στη εισαγωγή νέων ατόμων σε μια σχέση. Για κάποιες ηθικές έχουν σκοτωθεί άνθρωποι είτε με το τύπο “βεντέτας” είτε με το τύπο εθνικών πολέμων κλπ. Παλιότερα καίγανε η κατακρινόταν ομοφυλόφιλους, τώρα τους παντρεύουν με χαρτιά του Δήμου κλπ. Συνεπώς η κάθε “ηθική” είναι ένα “κολημα” και αλλαζόταν κατά περιόδους, κάτι σαν μικρόβιο που εξαπλώνεται ανά τοποθεσίες, σε διαφορετικές μορφές. Το ερώτημα αν “θα συμφωνούσαμε ποτέ για τρίο μας το ζητούσε φίλος”, θα ήταν καλύτερο αν έπρεπε να περιμένουμε να αλλαξη η “ηθική” ώστε να μπορούμε πάρουμε πίπα στο ωραίο ζεστό σπαρταριστό “καβλι” του φίλου μας εφόσον αρεση την ωρα τρεμουμε απο “καύλα”.


    Όμως ο καθένας μας δεν ειναι ίδιος, και δεν γεννήθηκε έτοιμος για όλα, αλλα μπορεί να ετοιμαστεί για κάτι που θα μεταβαλλόταν στη “ηθική” του η την “ηθική” από το περιβάλλον που ζει, συζητώντας το καθετί είτε με τους φίλους του, είτε με συνομοταξίες του. Αν όλα αρνητικά στοιχειά σε μια συζήτηση εξαλειφθούν, ειτε με την βοηθεια ενος “cane”η “paddle” η και ακομα ρακετας “πιν-πονγκ”, τότε ίσως όλοι συμφωνήσουν στα κοινά αποδεκτά. Μέχρι τότε παρουσιαστείτε σε “public disgrace”, χωρίς συμμετασχόντων ενεργά.  
     
    Last edited by a moderator: 10 Μαρτίου 2010
  12. MySelf

    MySelf Regular Member

    Απάντηση: Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

    Οι φιλικες σχεσεις παντα εχουν μια δοση ερωτισμου. Αν θα το εκανα; Δεν ξερω, ισως ναι, ισως όχι, αναλογα τα ατομα, αν με ελκυουν ή οχι, το ειδος σχεσης που εχω αναπτυξει μαζι τους, αλλα προτιμω να μην μπλεκω sex και φιλια κυριως οταν ειναι μια ουσιαστικη φιλια και οχι επιφανειακη, δεν ξερω ποσα θετικα αποτελεσματα εχει στην μετεπειτα σχεση και αν αξιζει κι ολας τον κοπο.
    Από την άλλη, δεν ξερω αν θα μπορουσα να εβαζα ένα τριτο ατομο μεσα στην σχεση μου, ακομη κι αν επροκειτο για μια βραδια.