Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Aribecy, στις 26 Νοεμβρίου 2008.

1. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Η ερώτηση αφορά να σας ζητήσει φίλος - φίλη σας να κάνετε τρίο με εκείνον/η και τη σχέση του/της. (ή τέλος πάντων με τον δικό του/της σύντροφο).

Όχι να σας ζητήσει @ δικ@ς σας σύντροφος να κάνετε τρίο με φίλο/φίλη του/της.

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

3. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Σε καταλαβα από τη φωνή <3

Και επι του θέματος: με φίλο/η άνετα άνετα.

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κωλος μας.  

5. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Ευλογησον δέσποτα.

6. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Εξαρταται την/τον παρτενέρ.

7. emmonas

emmonas New Member

8. widowmaker

widowmaker Guest

Όχι γτ δυστυχώς σαν ατομα δεν εχουμε να μαθει να ξεχωριζουμε την φιλια απο το σεξ. Θα εκανα τριο με 2 φιλες μου η με μια φιλη και ενα φιλο αλλα δυσκολα θα έβαζα την σχεση μου σε ολο αυτο.

9. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Αν μου είχε επιβληθεί δεν νομίζω να έχει τόση σημασία αν συμφωνώ η όχι

10. Don Corleone

Don Corleone The Master Of Disquise

Θα εκανα με μια φιλη μου και μια φιλη της η φιλο της.Οχι με τον συντροφο της.Ως επι το πλειστον υπαρχει προβλημα οταν φυγει η καυλα απο το μυαλο στην μετεπειτα σχεση με τον συντροφο της.Δεν θελω να ειμαι εγω το προβλημα εστω και με την δικη τους παροτρυνση.

11. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

12. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν με θές δηλαδή; Και είχα πολλά στο μυαλό μου για εσένα...να σε καλοπιάσω με ζαχαρωτά και ποπ κορν;  

Λοιπόν πέρα από την πλάκα με φίλο-η δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε τρίο. Προτιμώ να το κάνω με τον σύντροφο μου! Καλημέρα σε όλο το φόρουμ