Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα συμφωνούσατε ποτέ για τρίο αν σας το ζητούσε φίλος-η?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Aribecy, στις 26 Νοεμβρίου 2008.

1. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

εδώ μωρή ντρέπομαι να αλλάξω μπροστά σου χαχα με φαντάζεσαι ?

2. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Σπάσιμο νεύρων θα ήσουν i know sunshine

3. river of silence

river of silence Σσσσσσ...!

Όχι.. Δεν μοιράζομαι τα "παιχνίδια" μου και δεν μου αρέσει να παίζω με ξένα "παιχνίδια"..

4. libra

libra Regular Member

Τρελαινομαι για τριγωνα!!! Πανοραματος βεβαιως βεβαιως!

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Δλδ για να καταλάβω. Τι είναι το release, εκβιασμός( των υπό ) κ έτσι αν δεν μας αρέσει κάτι το χρησιμοποιούμε;   

6. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Εκβιάζουν τα υ; Κλαίνε & με γοερό δάκρυ μάλιστα..

Δύσκολο θέμα, όχι τόσο η πράξη, όσο η διαχείριση των τα μετά της πράξης,
    οπότε για εμένα αυτά γίνονται σε βάθος χρόνου, εφόσον έχει δομηθεί σωστά
    και καλά η σχέση, ώστε να μην κλιδωνίσει τίποτα.. Just for game.. Just for fun..

7. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

Όχι εκβιασμός αλλα συνέπεια, η απαντηση μου δεν αφορα οποιαδήποτε πρόταση για τρίο, αλλά την αλαζονική στάση του Κ.
    Αν ένα υ δέν είναι έτοιμο να το βιώσει, δε νομίζεις ότι είναι ευθύνη του Κ να το προετοιμάσει πριν αρχίσει ν απαιτεί;;;;
    Η αναφορά μου στο slave status, έγινε μόνο για να επισημάνω τη διαφορά δεκτικότητας ανάμεσα σε υπό και slave!      

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@charlotte

Το ίδιο είναι, σα να του λες κοίτα θα έχεις συνέπειες.  
    Το Κ ξέρει πότε να το βάλει στα βαθιά, αν θεωρεί σε κάθε κίνησή του ότι είναι αλαζονικό κάθε του βήμα, τότε ξέρουμε κ ποιος έχει τον έλεγχο στο τέλος. Δεκτικά είναι και τα 2 status, είναι ελάχιστες οι διαφορές τους.

9. Master1232015

Master1232015 Don't stop at the top

Θα το δεχόμουν άνετα αλλά όχι χωρίς κάποια σχετική κρίση επί του θέματος.

10. charlotte

Τα όρια δεν ειναι μια διαφορά; το να θέλει και τη δική του ικανοποίηση μαζί με του Κ δεν είναι ένα ακόμα;;;
    Αλλά ακόμα κι έτσι το παραπάνω ποστ μου έδωσε την εντύπωση του θέλω όχι του ξέρω, έκει έγκειται η όποια ένσταση μου

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@charlotte

Τα όρια, άντε πάλι, άπαξ και έχεις δώσει τη συναίνεση σε αυτόν που ακολουθείς, αλλάζουν στην πορεία; Το υπό θέλει ότι θέλει ο Κ, αν το υπό κάνει ότι θέλει τον Κ, πάει αλλού και σίγουρα όχι σε αυτό που συμφώνησαν.

12. charlotte

Η λέξη κλειδί είναι, στην "πορεία". Η προετοιμασια/εκπαιδευση! Το ειπα και στο #103 . Που είπα ότι δεν αλλάζουν τα όρια;
    Την ευθύνη της αλλαγής όμως δεν την έχει το Κ;;;; Την επιτυχία της ή την αποτυχία της! Και σε σένα μπορεί να σου δίνει εμπιστοσύνη η αλαζονεία, σε μένα η ενασχόληση οτι με γνωρίζει καλά. Διαφορετικά υπό για διαφορετικούς Κ;;;; ισως;