Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα τον/την κλέψω!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 27 Μαϊου 2009.

1. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Εεεεε...αμα ειμαστε δυο που κανουν πουλια τα ματια μας ....τοτε δε φταιμε εμεις....αλλα η φιλενας, το Τρολλ !!!!        

2. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

πρωτον: ποτε χωρισες κι εγω δεν ξερω τιποτα?
    δευτερον: αλλο πελαζω ,αλλο θηλαζω, αλλο πεοθηλαζω κι αλλο μαλαζω
    τριτον: ντροπη σου που παρασυρεις τα κοριτσια
    τεταρτον: καθοτι ελληνις και ουχι σκανδιναβη προτιμω το ξωτικο

3. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Αγαπητή μου,
    και όλοι αυτοί που λέτε αυτές τις ρομαντιές. Ξεχνάτε τον πιο σοβαρό εξωγενή παράγοντα της σχέσης σας με τον άντρα. Τη μαμά του. Εκεί εδράζεται συχνότατα η πολυγαμικότητά του, άρα και η δυνατότητα μιας τσαπερδόνας να τον κλέψει.

Εγώ ψηφίζω τσαπερδόνες.

G. Καραμάζοφ

4. MindMaster

MindMaster Contributor

Δεν έχεις άδικο κατά μία έννοια, αγαπητέ μου. Πιθανότατα στη μαμά (αν κι εγώ θα έλεγα και στους δυό γονείς) εδράζεται όντως η πολυγαμικότητα. Οι δικοί μου επί παραδείγματι, δεν μου κληροδότησαν την ανάγκη να είμαι πολυγαμικός, πράγμα γιά το οποίο πολύ χαίρομαι, καθόσον συχνότατα διαπιστώνω πως η πολυγαμικότητα έχει όντως το χαρακτήρα ανάγκης, και δη ιδιαίτερα πιεστικής και αγχώδους...

5. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Εμένα πάλι γιατί η μονογαμία μου δίνει την αίσθηση του "κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου";

6. elfcat

elfcat . Contributor

Η σχέση των αγοριών με τη μαμα τους καθορίζει κυρίαρχα την μετέπειτα σχέση τους με τις γυναίκες

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Επειδή έχεις χοντρά δάχτυλα.  

(Και λάθος οπτική βέβαια, αλλά αν αρχίζεις από τόσο αρνητική θέση, δεν έχει νόημα να το (ξανα)συζητήσουμε  .

8. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Όποια από εμάς,ξεχνάει τη μαμα του καλού της,έχει χάσει το παιχνίδι εξ'αρχής.

Προσωπικά έχω αποδεχτεί την ύπαρξη της μαμάς,αλλά και την πιθανή ύπαρξη τσαμπερδόνων. Οποιαδήποτε δική μου "χασούρα",τη θεωρώ μέρος του παιχνιδιού.  

9. SadalMelik

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Ποια είναι η λάθος οπτική; Να το ξανασυζητήσουμε. Δεν βλέπω τον λόγο να μην.... Αλλά όχι με μια αρχή όπως το άσχετο "λάθος οπτική".
    Πάντως όσο και "πιασάρικη" να είναι σε πολλές γυναίκες η άποψη περί μονογαμίας η πράξη δείχνει άλλα.

10. elfcat

elfcat . Contributor

Δηλαδής?

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Δεν με απασχολεί καθόλου το "πιασάρικη" ή μη. Η δική μου πράξη, δεν δείχνει "άλλα".

Δεν θα ξανασυζητήσω όμως ένα θέμα που έχω πολλάκις αναλύσει, ξεκινώντας από την αφετηρία πως μάλλον λέω αυτά που λέω, διότι τα θεωρώ "πιασάρικα". Είμαι μονογαμικός διότι έτσι είμαι κι αυτό με ικανοποιεί, κι όχι γιά να γίνω αρεστός σε κάποιους (ή κάποιες). Και δεν έχω κανένα λόγο να το αποδείξω αυτό, κατά την ίδια έννοια που δεν έχω λόγο να αποδείξω πως δεν είμαι ινδικός ελέφας.

Θα πω πάντως, πως πιστεύω ότι η πολυγαμικότητα ένα και μόνο πράγμα μπορεί να εγγυηθεί: Πως όποιος την ασπάζεται και την εφαρμόζει, δεν θα καταφέρει να κάνει ούτε μία πλήρη και ολοκληρωμένη σχέση στη ζωή του. Κι αυτό, γιά μένα, δεν είναι "ευ ζην".

12. SadalMelik

Εννοώ πως πολλοί άνδρες μιλούν για μονογαμία αλλά μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα το μάτι τους "παίζει".

Σημείωση

1. Θεωρώ φυσιολογικό το να παίζει το μάτι γιατί δεχόμαστε ερεθίσματα.
    2. Θεωρώ ζήτημα στιγμής το να περάσει κάποιος σε κάτι πιο έντονο από την ώρα που ξεκινά να παίζει το μάτι του.

@ΜindMaster
    Πρώτα απ όλα τα παίρνεις προσωπικά και δεν κάνει.

Και μια και το παίρνεις προσωπικά. Το έχεις καταφέρει αυτό μέσα από την μονογαμία;

Last edited: 28 Μαϊου 2009