Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα τον/την κλέψω!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 27 Μαϊου 2009.

1. zinnia

zinnia Contributor

Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Θα συμπλήρωνα, πως όσες επιδίδονται μετά μανίας στο κυνήγι για την κατάκτηση αρσενικού που "ανήκει" σε άλλη, ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που θέλουν να πάρουν από τη μαμά, τον μπαμπά. Εξάλλου, όλες μας οι σχέσεις έχουν μέσα τους το πρώτο μας τρίγωνο (κι όλες οι σχέσεις είναι τριγωνικές).

ΥΓ. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους άντρες. (θέλουν τη μαμά δικιά τους , παραμερίζοντας τον μπαμπά και παίρνοντας τη θέση του).

2. Εγω το στηριζω αυτο στο ότι οι σχέσεις ηταν και παραμένουν αδύναμες.Δεν φταιει ο αντρας ή η γυναικα.Κ οι 2 το κάνουν.Κανενας όμως δεν μπορεί να παρει τίποτα απο μένα όταν η καρδιά μου ανήκει καπου.Τότε εκει ανηκει κ το μυαλό μου εκεί κ το κορμί μου.

3. labinnah

labinnah Regular Member

Εδω που βρεθηκα τελικα εχω την εντυπωση οτι πρωτος και κυριος σκοπος ειναι η αντικατασταση του σεξουαλικου χαους με φυσικη ευτυχια στον ερωτα που εξασφαλιζεται μεσα απο την bdsmικη κοινωνια.Αυτο δε συνεπαγεται προθεση καταστροφης της σχεσης καποιου ή της οικογενειας ουτε υπομονευσεως της ηθικης!Ο καθενας δικαιουται μια ευτιχισμενη σεξουαλικη ζωη κατω απο τις καλυτερες συνθηκες.Απλα γινεται ενας αγωνας για ηδονη και οχι για ηθικολογικη ματαιωση της.
    Αφηρημενες εννοιες(πολυγαμικοτητα/θα τον κλεψω) δε χρειαζεται να υποσκιαζουν το bdsmικο lifestyle,υπαρχει και ο αυθορμητος τροπος.

4. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Κάτι νομίζω πως θα ήθελα να απαντήσω εδώ, labinnah, μιά και μάλιστα δικά μου λόγια ήταν η αφορμή γι' αυτό το ποστ σου, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιά το τί ακριβώς εννοείς...
    Μήπως θα μπορούσες να το αποσαφήνιζες κάπως;

5. zinnia

zinnia Contributor

τι σημαίνει ασαφήνεια; (όχι πως κατάλαβα όλα τ' άλλα, αλλά οκ).

6. SalinasValley

SalinasValley New Member

Κλέφτον να ησυχάσουμε. Όποιος ή όποια μπορεί να"κλέψει"τον σύντροφό σου,δύο πράγματα μπορεί κανείς να συμπεράνει.Δεν ήταν δικός σου,η σχέση σας έκανε νερά.Το κατάλαβες όταν η βάρκα βούλιαξε.
    Υπάρχει άτομο που να μην έχει βιώσει και την ήττα σε κάποια του σχέση;Μαθαίνουμε περισσότερο από τα λάθη μας και συνήθως το ευκολότερο είναι να αποποιούμαστε την ευθύνη,ή το μεγαλύτερο μέρος της,ρίχνο
    ντάς την στον τρίτο παράγοντα,τον ξένο δάκτυλο.Ε,ο ξένος δάκτυλος ήταν πιο επιδέξιος.  

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Έλα, προφανώς "ασάφεια" και μάλλον λάθος πληκτρολόγησης, μη γίνεσαι κι εσύ τόσο σχολαστική...  

Αγαπητή labinnah, οφείλω να σου πω ότι η εξαιρετικά (καλύτερα: υπερβολικά) ιδεώδης εικόνα που μάλλον έχεις στο μυαλό σου, τόσο γιά την "bdsmική κοινωνία" όσο και γιά την ορθή και κοινώς αποδεκτή χρήση της όποιας ορολογίας, απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Όπως έχουμε πλείστες όσες φορές διαπιστώσει, αν εδώ είμαστε πεντακόσιοι άνθρωποι, αντιλαμβανόμαστε κάποια πράγματα, κατά χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Μην προσπαθείς λοιπόν να ερμηνεύσεις τα πάντα βλέποντας και κρίνοντάς τα μόνο μέσα από το προσωπικό σου πρίσμα, διότι δεν θα βγάλεις άκρη, ποτέ...

Πέραν τούτου, κάποιες έννοιες που συζητιούνται εδώ -δεν ξέρω πόσο αφηρημένες είναι-, δεν άπτονται πάντα του bdsm lifestyle που ανέφερες πιό πάνω, κυρίως διότι ελάχιστοι εδώ μπορούν να χαρακτηρισθούν (ή έστω, να θεωρήσουν εαυτούς) ως bdsm lifestylers. Οι περισσότεροι εξ ημών έχουμε κάποια σημεία επαφής με το bdsm, άλλοι λιγότερα κι άλλοι περισσότερα, κατά που ταιριάζουν στον καθένα και κατά που τον ικανοποιούν, και απλά φροντίζουμε να τα εντάσσουμε όσο γίνεται καλύτερα στη ζωή μας. Επαναλαμβάνω όμως, πως είναι ολίγιστοι αυτοί που έχουν εντάξει τη ζωή τους στο bdsm.

Ως εκ τούτου, πιθανώς ο Master και η εκπαίδευση είναι η μόνη πραγματικότητα γιά σένα, ή ίσως, πραγματικότητα γιά σένα είναι αυτό που έχεις εκπαιδευθεί να θεωρείς πραγματικότητα, έχε όμως υπ' όψη σου πως καλώς ή κακώς, υπάρχουν αμέτρητες άλλες ανάλογες "πραγματικότητες". Η δική σου, είναι σχεδόν απόλυτα σίγουρο πως δεν ισχύει γιά κανέναν άλλο (θα μου επιτρέψεις, πιθανότατα ούτε γιά τον ίδιο το Master σου). Όπως επίσης, καμμία εκπαίδευση δεν είναι ίδια με καμμία άλλη (δεν υπάρχει Υπουργείο BDSM που να επιβάλλει διδακτέα ύλη) και ο "απόλυτος έλεγχος" είναι κάτι που δεν αποδέχονται οι πάντες, πλην του ότι, βεβαίως, δεν τον εννοούν και με τον ίδιο τρόπο.

Περίπλοκα; Ίσως. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο όμως, πιό κοντά στην ουσιαστική πραγματικότητα από την δική σου πραγματικότητα, έτσι τουλάχιστον όπως εγώ υποψιάζομαι την τελευταία...

8. gaby

gaby Guest

Μη έχοντας επαρκώς ανεπτυγμένο ένστικτο ιδιοκτησίας, δεν καταλαβαίνω το "θα τον κλέψω" γιατί ουδέποτε θέλησα να κλέψω κανέναν λες και ήταν καμία Σαβίννα που περίμενε την αρπαγή της από μένα για να δει χαρά στα πόδια του. Για τον ίδιο λόγο, δεν καταλαβαίνω ούτε το "θα μου τον κλέψουν". Το υπανάπτυκτο ένστικτο ιδιοκτησίας μου λειτουργεί και με τους δύο τρόπους, έτσι κοιμάμαι και ξυπνώ ήρεμα, από αυτή την άποψη.

Είμαι υπερ των ανοιχτών και εξελισσόμενων σχέσεων, που δε λιμνάζουν μεν αλλά έχουν κάποια δομή, να ξέρει τί περίπου να περιμένει ο ένας από τον άλλο και κάθε πότε, σε γενικές γραμμές, να μπορεί να το ευχαριστιέται με μια σχετική άνεση ασφαλείας και να εκφράζεται συναισθηματικά. Στο πλαίσιο αυτό χωράνε άλλες γυναίκες για αυτούς με τους οποίους σχετίζομαι, χωρίς ούτε να κλέβουν ούτε να κλέβονται. Αν ήμουν κι εγώ λιγότερο "κολλημένη" θα είχα μάτια για άλλον άντρα, κάτι που σπανιώτατα μου έχει συμβεί και ελπίζω να μη μου ξανατύχει γιατί ήταν ωραίο μεν αλλά μεγάλος μόχθος δε. Αλλά σαν κλοπιμαίο αντικείμενο, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν ένιωσα  

Η μόνη στάση που πραγματικά με ενοχλεί όταν είμαι με κάποιον και που σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζει όταν είμαι ο τρίτος άνθρωπος, είναι όταν δεν υπάρχει συνειδητότητα και συναίσθηση στο τί ακριβώς παίζει και ότι υφίσταται ένα τρίγωνο, αλλά αντί γι αυτό υπάρχει το άλλοθι του "bdsmικού αυθόρμητου" στο πλαίσιο της ανυπόκριτης και προωθημένης αναζήτησης της ηδονής. Σφυράμε αδιάφορα δηλαδή, κοιτώντας να κάνουμε το κέφι μας...  

Σωστά! Αφού γνωρίζουμε ότι στο bdsm παίζει το poly, γιατί να μην πάμε, "αυθορμήτως" να χωρέσουμε στους δύο και ως τρίτοι, αφού είναι bdsm η σχέση και άρα όλα επιτρέπονται!
    Τίποτα βέβαια δεν απέχει πιο πολύ από την αλήθεια, γιατί οι πολυμερείς βδσμ σχέσεις έχω παρατηρήσει ότι είναι πειθαρχημένες και πολύ προσεγμένες για να λειτουργήσουν και να δίνουν τα ζητούμενα (ηδονή, στερεότητα κ.λπ) αντί να πληγώνουν.

Αλλά ως λογική το έχω ακούσει πολλές φορές, ασυναίσθητα ή και με επίγνωση.

Σε μία τέτοια περίπτωση, προσωπικά θα έπαιζα ως και ξύλο! Ξύλο στη λάσπη, κι ας μην έχω ένστικτο ιδιοκτησίας. Για λόγους αρχής και για λόγους ότι αυτή τη διάθεση μου προκαλεί.

Έτσι έχεις και την οριστική απάντηση από μένα στο ερώτημα που θέτεις madlene. Προτείνω, άμα σου φταίει που πηγαίνει κάποια να μπει στη σχέση σου και άμα έχεις βάσιμο λόγο να σου φταίει, τότε να παρατάς τις κομψότητες και βάζεις μια φωνή κι ένα ξεμάλλιασμα - επειδή είσαι τόσο ερωτευμένη που δεν μπόρεσες να συγκρατηθείς και ώς εκεί κάτω έφτασες γι "αυτόν" - και να τελειώνει η ιστορία.

Last edited by a moderator: 9 Ιουνίου 2009
  9. SalinasValley

SalinasValley New Member

:mdrmed:Ούτε εγώ πιστεύω στην ιδιοκτησία να πω την αλήθεια,άρα και για μένα η έκφραση"να μου τον/την κλέψει"φαντάζει το λιγότερο ξένη και ανοίκεια στη φιλοσοφία μου.Ποτέ δε θα έπαιζα ξύλο για κανέναν,ούτε θα φώναζα,ούτε θα ξεμάλλιαζα.Θα προτιμούσα να τον αφήσω να επιλέξει,όπως θα ήθελα να κάνει κι εκείνος το ίδιο σε αντίστοιχη περίπτωση,παρά να χάσω την αξιοπρέπειά μου.Γιατί κάτι τέτοιες τακτικές αγκιστρώματος του ψαριού μας με απωθούν.Να κρατήσω πάση θυσία κάτι δικό μου;Μπα...Αλλά όχι πως δεν υπάρχουν φυσικά άτομα που γοητεύονται από τις ζωές των άλλων ή για να υιοθετήσουν μια αξία πρέπει η αξία αυτή να είναι ετεροδοτούμενη.Υπάρχει δυστυχώς και αυτό.'Ολα παίζουν στα πλέγματα των ανθρώπινων σχέσεων. 

10. Licker

Licker New Member

το μονο που πρεπει να κανει καποιος για να προστατεψει τη σχεση του ειναι να αφησει τον συντροφο του ελευθερο και να του εχει εμπιστοσυνη. αν ειναι να γινει θα γινει και αν τον κλεισεις και μεσα σε κελι.