Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

1. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Και όχι, δεν εννοούσα το κολπικό, μπορεί και να είναι το πρωκτικό αρκεί να δέχεται την διείσδυση η γυναίκα διότι και καλά είναι στην φύση της αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι στο αντίστοιχο νήμα με το αν είναι Κυρίαρχη μία γυναίκα που θέλει να διεισδύσει ο υ στον πρωκτό της δεν έγινε τόσος χαμός όσο στο νήμα με τον άνδρα Κ.
    Ίσως να μην έγινε κατανοητό εξαρχής αυτό που ήθελα να θίξω. Ελπίζω τώρα να έγινε.

2. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Μια ερώτηση πάνω σε αυτό:

Μία Κ κάνει σεξ με έναν Κ. Και του παραδίδει συνειδητά την πρωτοβουλία και τον έλεγχο της πράξης.
    Δεδομένου ότι αυτή η παράδοση διαρκεί όσο και η πράξη, είναι λάθος αν εκληφθεί από τον Κ ως δείγμα αδυναμίας;
    Ή επειδή η απόφασή της είναι συνειδητή δεν μειώνεται η κυριαρχία της;

3. brenda

brenda FU very much

Νομίζω κι εγώ ότι έγινε. Σαφώς και το σεξ μπορεί να μην περιλαμβάνει διείσδυση στην γυναίκα.
    Μπορεί να μην περιλαμβάνει ούτε διείσδυση στον άνδρα.
    Ή και να περιλαμβάνει διείσδυση μόνο στον άνδρα.
    Μπορεί όμως ένας από τους δύο να έρθει σε οργασμό.
    Ή και οι δύο, αλληλεπιδρώντας.
    Το ίδιο ισχύει και μεταξύ γυναικών, ή και μεταξύ ανδρών.
    Αυτό, στο δικό μου το μυαλό, ονομάζεται σεξ. Για τους άλλους, δεν παίρνω όρκο...
    Αλλιώς, για μία ομοφυλόφιλη γυναίκα που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ διείσδυση, μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει κάνει ποτέ της σεξ?
    I wonder!
    Έτσι, για να διασαφηνίσουμε λίγο τις έννοιες.

4. brenda

brenda FU very much

Σαφώς και είναι λάθος. Όταν παραδίδεται ο έλεγχος της σκηνής, τότε έχουμε Τ/b. Αυτό κάλλιστα, σε κάποια άλλη σκηνή μεταξύ τους, θα μπορούσε και να αντιστραφεί. Δεν είναι περιχαρακωμένο φυλετικά αυτό, εκτός αν είναι οι συμμετέχοντες κολλημένοι.
    Έστω δηλαδή ότι μπορούν να βρεθούν δύο Κ, που μπορούν να λειτουργήσουν έτσι, μέσω T/b αλληλεπίδρασης, σε κάποιου είδους switching. Όλα είναι εφικτά, αν έχουν συμφωνηθεί τοιουτοτρόπως και αν το γουστάρουν έτσι οι συμμετέχοντες.
    It's perfectly fine by me.
    Ακόμη και το να θέλει ο Κ να τον στραπονάρει η άλλη Κ. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα?
    Αφού είναι προσυμφωνημένο T/b (ξεύρετε, αυτό, το υποδεέστερο).
    Δεν θίγει το σεπτό και άγιο D/s, ας μην στεναχωριούνται μερικοί-μερικοί.

5. Janine

Janine Regular Member

Συμφωνούμε απολύτως. Προφανώς αυτά που έγραψα ήταν σκωπτικά κι αντικατοπτρίζουν τις απόψεις που έχω δει να κυκλοφορούν, σύμφωνα με κάποια από τις οποίες η κυριαρχική δεν πρέπει να κάνει σεξ με τον υποτακτικό της, αλλά πρέπει να έχει "φυσιολογική" σεξουαλική ζωή με άλλους συντρόφους (βανίλα ή κυριαρχικούς, από τους οποίους δέχεται διείσδυση). Θεωρώ αυτή την άποψη απλή προτίμηση κι είναι λάθος να περνάει ως κάτι που πρέπει, ντε και καλά, να γίνεται έτσι.
    Πιστεύω μάλιστα ότι όχι απλά είναι άκομψο να κρίνει κανείς μια γυναίκα από τον τρόπο που επιλέγει να κάνει σεξ (ή να μην κάνει, στην τελική), αλλά είναι στοιχείο μισογυνισμού.

Το σώμα της γυναίκας ανήκει στην ίδια κι αποφασίζει η ίδια πώς θα το χρησιμοποιήσει. Τίποτα δεν είναι στη φύση της αν δεν έχει αποφασίσει η ίδια να το κάνει. Κι αν αποφασίσει να μην το κάνει είναι δικαίωμά της και επιλογή της. Κανένα πρόβλημα δεν έχει η γυναίκα που αποφασίζει πώς θέλει την απόλαυσή της, ανεξάρτητα από διείσδυση ή ο,τιδήποτε άλλο. Κάνει με το σώμα της ό,τι γουστάρει. Όλα τα υπόλοιπα είναι επιχειρήματα που πηγάζουν από την πατριαρχική αντίληψη.
    Ιδίως για την κυριαρχική γυναίκα, δεν θα έπρεπε να γίνεται προσπάθεια να ελεγχθεί η απόλαυσή της σε ένα bdsm forum.

6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Γιατί μειώνεται η Κυριαρχία μιας Κ (ή ενος Κ εδώ που τα λέμε) με μια συναινετική πράξη διείσδυσης; Του επιβλήθηκε κανείς με το ζόρι ή χωρίς ώστε να εκληφθεί ως παραχώρηση κυριαρχίας;

Το ποιος κουνιέται πιο πολύ δεν έχει να κάνει με τίνος χέρι είναι το πάνω πάνω!

7. skia

skia Contributor

Απορία... η Κυρίαρχη γυναίκα που Ζητά, που δίνει εντολή από τον σκλάβο της να διεισδύσει μέσα της πρωκτικά, είναι Κυρίαρχη ή τίθεται θέμα αμφισβήτησης της Κυριαρχίας της;

8. Janine

Janine Regular Member

Είμαι βέβαιη ότι δεν εννοούσατε αυτό, από αυτά που έχω διαβάσει από σας, αλλά δράττομαι της ευκαιρίας για να πω το εξής:
    Η παράδοση του ελέγχου δεν συνεπάγεται αδυναμία. Οι υποτακτικοί και οι υποτακτικές δεν είναι απαραίτητα αδύναμοι χαρακτήρες. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Αντιστοίχως, οι κυριαρχικοί και οι κυριαρχικές δεν είναι απαραίτητα δυνατοί. Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι.
    Ομοίως για Tops και bottoms.
    Όταν κάποιος παραδίδει τον έλεγχο μπορεί να γίνεται για κάποιο διάστημα πιο ευάλωτος. Αυτό δεν τον καθιστά αδύναμο. Αντιθέτως, ένας άνθρωπος που είναι ικανοποιημένος από την ερωτική του ζωή είναι πιο δυνατός και στη ζωή του.  

Για το T/b με κάλυψε η @brenda στο #172

9. Dark_Explorer

Αυτό είναι το στρεβλό, ότι θεωρείται ότι δεν κάνει σεξ όταν δεν επιθυμεί τον συμβατικό τρόπο. Μια χαρά σεξ κάνει.
    Επίσης κάπου έγραψες ότι ένας άνδρας μπορεί να παίζει με τον κώλο του ωσάν γυναίκα, όχι παίζει με τον κώλο του σαν άνδρας διότι είναι και για το ανδρικό σώμα ερωτογενής περιοχή. Η αναπαραγωγή στερεοτύπων από την ανάποδη και όχι η αποδόμησή τους είναι κάτι το απορριπτέο για μένα.

10. Dark_Explorer

Ένα τελετουργικό δέσιμο είναι μία υπέροχη ερωτικοσεξουαλική σύμπραξη  

11. Dark_Explorer

Το να επιθυμεί κάποιος να στραποναριστεί δε σημαίνει ότι είναι και bottom.

12. Janine

Janine Regular Member

Ήταν, επίσης, σκωπτικό κι αντικατόπτριζε τις απόψεις που έχω δει, όχι με διάθεση αναπαραγωγής στερεοτύπου, αλλά με διάθεση αποδόμησης. Πίσω από αυτήν την άποψη, ότι δηλαδή οι άντρες δεν πρέπει να ασχολούνται με τον πρωκτό τους, κρύβεται και η αντίληψη περί ενεργητικών και παθητικών ομοφυλοφίλων αντρών, από τους οποίους οι δεύτεροι δέχονταν και τη μεγαλύτερη κατακραυγή, διότι αυτοί είχαν την "προσιδιάζουσα σε γυναίκα" συμπεριφορά, το "γυναικείο ρόλο", σύμφωνα με την πατριαρχική αντίληψη.
    Προφανώς και δεν είναι αυτή η άποψη μου, κι αν δεν έγινε ξεκάθαρο, το δηλώνω κι εδώ ρητώς. Αντί να το παίρνεις φράση φράση, θέλεις μήπως να το διαβάσεις στο σύνολο του; Έχω χάσει τη φόρμα μου στην ειρωνεία;  

Edit: @Dark_Explorer Στον όρο "σεξ", δεν εντάσσω βεβαίως μόνο τη διείσδυση, αλλά και πλείστους άλλους τρόπους ικανοποίησης της σεξουαλικής/ερωτικής επιθυμίας.

Last edited: 25 Ιουλίου 2017