Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

1. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Απάντηση: Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

...και οι μη ανθρώπινοι δονητές, διείσδυση κάνουν, εκτιμούμε όμως ότι ο έλεγχος της διείσδυσής τους είναι (και κυριολεκτικά) στα χέρια της Αφέντρας.

Και καθώς προείπα, όσο πιο κοντά στον μη ανθρώπινο δονητή έρχεται (=τον φέρνει η Αφέντρα) ο ανθρώπινος δονητής, τόσο λιγότερη απώλεια ελέγχου υπάρχει για κείνην.

Επιτέλους: αραμαϊκά μιλάω, ο Τζίζους, και δεν γίνομαι κατανοητός;  

Στο "αδελφό" νήμα εξηγώ κάτι για το τρίπολο "πούτσος-Φαλλός-μουνί" και τί μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος συγχρόνως. Παρακαλώ δείτε εκεί, για να μην τα ξαναγράφω κι εδώ και κουράζω και τα ηλεκτρόνια.

@underherfeet, Alexkat

Τα άλλα, τα αξιολογικά, περί ανωτερότητας ενός φύλου έναντι άλλου δεν ξέρω ποιός βόσκει, ποιός φώσκει και πού τα βρίσκει στα γραπτά μου. Ως προς τα φύλα, η ματιά μου έχει πάντα συμπληρωματικότητα, ίσως επειδή εκτός από το τριώνυμο έμαθα και βιολογία στο σχολείο.

Αν κάποιος είναι τόσο κρετίνος ώστε να σκέφτεται τα φύλα με όρους ανωτερότητας / κατωτερότητας, του αρκεί η παρατήρηση ότι, στατιστικά, ο μέσος άνδρας έχει την δυνατότητα να σπάσει στο ξύλο τη μέση γυναίκα. Δεν χρειάζεται να περιμένει, ο κρετίνος, να καταλάβει τη διαφορά πέους και αιδοίου για να βγάλει "συμπέρασμα".

Σας εφιστώ πάντως την προσοχή στην απομόνωση χαρακτηριστικών φύλου ως στοιχείο ολικής "ανωτερότητας" γιατί την χρησιμοποίησαν και κρετίνοι που αιματοκύλισαν την ευρώπη και τον κόσμο όλο στα μισά του προηγούμενου αιώνα. Οποιος βλέπει με όρους ανωτερότητας / κατωτερότητας συνανθρώπους του λίγο απέχει από το να μιλήσει για λευκή επιδερμίδα, ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

@vautrin
    Και πάνω που είπα, επιτέλους ήρθε κάποιος να συζητήσει, σας διαβάζω και σας βρίσκω ολίγον ντεφορμέ - χαλάλι σας, και που ήρθατε μόνο στην κουβέντα μας μου αρκεί.

Οχι φυσικά, δεν αρκεί να μπαίνει ο σύρτης. Οπως δεν αρκούν τα σκαμπιλάκια και οι βλαστήμιες κατά το σεξ. Προφανώς και οι βανίλα χρησιμοποιύν "πρακτικές" που υπάρχουν και στο BDSM, δεν εφηύραμε εμείς το "Σκύψε και πάρτον", έτσι δεν είναι; Ξόδεψα κάμποσα ηλεκτρόνια τόσα χρόνια να εξηγώ ότι οι πρακτικές δεν κάνουν τους βανίλα και τους BDSMers. Επειδή όμως είμαι ο κατεξοχήν άνθρωπος που δεν ερμηνεύω μεμονωμένες συμπεριφορές αποδίδοντας ιδιότητες με πονάει λίγο που σκεφτήκατε έτσι για μένα 

Αν στο προηγούμενο φάουλ άφησα πλεονέκτημα, εδώ θα σφυρίξω οφσάιντ...

Κοιτάτε την ένταξη μιας πράξης στον σημερινό πολιτισμό - θα λέγατε αίφνης το ίδιο στην αρχαία Ελλάδα με την αρσενοκητ'ια (μισπέλ ον πέρποζ);

Κι εκεί η διείσδυση για αναπαραγωγή;;; Κι όχι για κυριαρχία του δάσκαλου / μεγαλύτερου στον μαθητή / νεότερο;

Ελάτε τώρα... Από τους ανθρωποπίθηκες και τους ανθρωπίδες και για δεκάδες χιλιάδες χρόνια μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν είχε κανείς αρσενικός στο νου του το συσχετισμό διείσδυσης και αναπαραγωγής. Μπορώ με θρασύτητα να ισχυριστώ ότι αν δεν υπήρχε η κυριαρχικότητα των αρσενικών, οι οποίοι με την διείσδυση πετύχαιναν πού και πού και κανένα μουνί, δεν θα υπήρχαμε σήμερα ως είδος, ούτε εμείς ούτε τα άλλα θηλαστικά (κορίτσια μην κλαίτε, δεν σας αχρηστεύω: αν δεν υπήρχε η σπάνη των θηλυκών δεν θα είχαμε αναπτύξει πολιτισμό και θα ζούσαμε ακόμη στα δέντρα)

Τέλος, vautrin, με θλίψη ομολογώ ότι δυάδα δεν εμφανίστηκε ούτε μία, οπότε δεν μου περισσεύουν. Ευχαρίστως να σας προσέφερα ένα δίμηνο συνδρομητικής για το νάσιοναλ τζεογκράφικ ώστε να επανέλθετε σε φόρμα. Ομως και ένα ελεύθερο κανάλι είχε πριν βδομάδες αφιέρωμα στην εξέλιξη του σεξ. Δηλαδή στην εξέλιξη των θηλαστικών. Δείξτε και σεις μια Κυριαρχική επιμέλεια 

Dream

ΥΓ @underherfeet Με τον τρόπο που ερμηνεύσατε την elfcat, όταν έγραψε για την απόλυτη Κυριαρχία της Μητέρας στο γιο, είχα δύο επιλογές: ή να πιστέψω πως είστε μειωμένης νοημοσύνης (θηλάζει ο Μπαμπάς τη θυγατέρα  ή να πιστέψω ότι ζείτε τόσο βαθιά στο φαντασιακό, ώστε πλέον την οποιαδήποτε επαφή με την απτή πραγματικότητα την ξορκίζεται έστω και ως σκέψη. Προτίμησα το δεύτερο, και συνεχίζω την κουβέντα.

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Εγω πάλι ελφ δεν είχα αμφιβολία ο,τι συντάσσεσαι με τον Ντρημ στην αντίληψη περί της διείσδυσης ως κυριαρχικής πράξης, εξ άλλου , όπως έχω ήδη επισημάνει την εξέφρασες πρώτη.

Οσον αφορά την ουσία αυτης της αντίληψης διαφωνώ,με έχει καλύψει απόλυτα ο φίλτατος Βωτρέν σ' αυτό..

Η λογική προέκταση όμως αυτής της αντίληψης, αν την θεωρήσουμε σε μια σχέση γυναίκας Κ - άντρα υ
    μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως εφ' όσον η αφέντρα γουστάρει να γαμιέται απο τον υποτακτικό της χάνει την κυριαρχικότητα της - τα περί χρησιμοποίησης του ως ανθρώπινου δονητή , άρα δεν..., εγώ τ' ακούω βερεσέ .
    Δεδομένου δε οτι στην γυναίκα το δια της διεισδύσεως γαμήσι είναι μια μάλλον συνήθης και επαναλήψιμη μέθοδος οργασμού εύκολα μπορούμε πλέον να ισχυριστούμε - η να α φ η σ ο υμ ε να υ π ο ν ο ε ι τ α ι - πως η γυναίκα Κυρίαρχη που γουστάρει να της τον χώνει ο υ της δεν ειναι πραγματικά Κυρίαρχη.
    Οι υποτακτικοι η περβερίζοντες άρρενες βέβαια αποκηρύττουν μετά βδελυγμίας αυτή την αντίληψη σε αντίθεση με τους Κυρίαρχους ομόφυλους τους, ενώ είναι εντυπωσική η αποχή ως τώρα των γυναικών Κ.

Τέλος δεν σου απέδωσα προσωπικά την σύνδεση κυριαρχίας και φύλου, αυτή όμως προκύπτει λογικά απο την αρχική υπόθεση εργασίας.
    Αυτό ακριβώς προσπάθησα να αναδείξω, λίιιγο προβοκατόρικα με το νήμα που άνοιξα.
    Φιλοι;  

3. Re: Απάντηση: Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Αν κάτι είναι "εντυπωσιακο" ειναι η διαχρονικη και σχεδόν πληρης απουσία τους οσο για τους υπο αντρες παρολο που είναι πολλοι τους βλεπεις πουθενα; Ολες οι κουβεντες καταληγουν να είναι υποθεσεις μεταξυ αντρων με κυριαρχικο στατους και γυναικων με υποτακτικο στατους. Αναρωτιεμαι γιατι  

4. underherfeet

κι εγώ που νόμιζα πως η κυριαχικότητα των αρσενικών εκφραζόταν με τα τσεκούρια,τα σπαθιά και τα ακόντια ενω με την διείσδυση στα μουνιά ψάχνανε απλά την ηδονή τους έχω χάσει ασφαλώς καθε επαφή με την πραγματικότητα ε;

5. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Αν εχει καποιος/α την ψευδαισθηση οτι κυριαρχει δια της διεισδυσεως δικαιωμα του.
    Ολοι μπορουμε να κρινουμε κατα πως μας βολευει.
    Η αληθεια ομως ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.Γνωμη μου.

6. elfcat

elfcat . Contributor

Ωραία, ας πάμε λίγο παρακάτω. (Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, να συμφωνήσουμε, με ενδιαφέρει να καταλάβεις τί λέω). Η λογική προέκταση δεν είναι αυτή που αποδίδεις, αναφορικά με αυτό που λέω ότι η διείσδυση δηλ είναι πράξη κυριαρχική. Αυτό που λέω εγώ έχει ως λογική προέκταση ότι ο άνθρωπος που τον χώνει πράττει εκείνη τη στιγμή κυριαρχικά. Αυτή είναι η λογική προέκταση αυτού που λέω πολύ πολύ σχηματικά. Αντρας ή Γυναίκα. Γιατί αυτό που ισχυρίζομαι είναι πως ο άνθρωπος που τον χώνει σε έναν άλλον άνθρωπο, διαχειρίζεται τόσο την Δική του απόλαυση όσο και του Άλλου, κοινώς τον οργασμό τους. Στους ανθρώπους λοιπόν, είναι πια α δ ι ά φ ο ρ ο το φύλο. Κι αυτό γιατί αν και η διείσδυση στα χρόνια που είμαστε στα δέντρα ήταν του αντρός,εκ φύσεως γιατί έχει πέος, (και όχι επειδή ήταν άντρας, μάγκας και καραμπουζουκλής, ούτε γιατί έλεγε στην πρωτανθρωπίνα "μωρή πουτάνα χύσε" )επειδή κατεβήκαμε από τα δέντρα αιώνες και επειδή ο άνθρωπος είναι φύση και πολιτισμός, η διείσδυση και η απορρέουσα από αυτή κυριαρχικότητα, ως πράξη, έχει αποσπαστεί από τον άνδρα και ανήκει πλέον και στα δύο φύλα. Όπως καταλαβαίνεις η δική μου άποψη είναι πιο ελευθεριακή γιατί δεν συνδέει τη διείσδυση με τα φύλα, ούτε με την ανωτερότητα και άρα για μένα στερούνται νοήματος οι λέξεις,άντρακλας, αδελφάρα, πούστης και μάγκας. Όχι γιατί είναι κακές λεξούλες, αλλά γιατί στον αήθη, όχι ανήθικο, τρόπο που σκέφτομαι και ζώ τέτοιες λέξεις δεν μπορούν να νοηματοδοτηθούν*. Αν μέχρι εδώ καταλαβαίνεις τί ισχυρίζομαι, (δεν λέω να συμφωνείς) και έχει ένα ενδιαφέρον αυτό που λέω, τότε το μόνο που απομένει να πω είναι γιατί θεωρώ την διείσδυση κυριαρχική πράξη.

Αναφορικά με τις αφέντρες, είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν κάπου εκεί έξω και κάποιες από αυτές θα τις γαμάνε οι υ τους. Εδώ απλά δεν γράφουν. Αλλά θα πρέπει να δεχτείς ότι για κάποιο λόγο και αυτές και οι άντρες υ δε συμμετέχουν. Άρα κάποιος κόμπος υπάρχει. Και αν αυτοί δεν τον λύνουν τότε ποια είμαι εγώ που θα το λύσω.

Επίσης ένας λόγος που δεν το αγγίζω αυτό το θέμα, δεν είναι όπως ίσως κάποιος νομίζει ότι σε αυτό το σχήμα δε μου βγαίνει η θεωρία, οπότε τζίζ καίει. Είναι γιατί είναι τόσες πολλές οι παράμετροι, επιβαρυμένοι από τόσες προκαταλήψεις ένθεν και κείθεν που αδυνατώ να το χειριστώ (ναι ναι, είμαι μια από τις λίγες εδώ μέσα που παραδέχομαι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δε γνωρίζω και που και να τα γνώριζα δεν θα μπορούσα να τα βάλω σε λέξεις και να εμπλακώ σε μια συζήτηση).

*Τέλος επειδή δε θέλω αυτό το νήμα να γινει μπάχαλο σαν το άλλο, μπάς και τη γλιτώσει, στο άλλο θα εκφραστώ περί της ηθικής του κώλου...

Και φυσικά φίλοι 

7. Alexkat

Alexkat Contributor

Ναι αλλά η αλήθεια ποιά είναι κατά την γνώμη σου ?

8. underherfeet

Νομίζω πως καταλαβαίνω. Διαφωνω στην διαχείριση της απόλαυσης. Δεν ανήκει πάντα η μόνο στον χώνοντα ειδικότερα αν αυτός είναι νέος και άπειρος... , οπότε η κυριαρχικότης εκ της διεισδύσεως, ακόμα και σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό, της διαχείρισης ,κατ' εμέ δεν ισχύει

Aντρες υ - η περίπου υ - γράψανε .Εχω επίσης εδω κι εκει διαβάσει και άλλους να λένε- οι περισσότεροι- πως μια χαρά αφέντρα ειναι η αφέντρα που θέλει να γαμιέται.Ειναι βέβαια και κάποιοι που το θεωρούν περίπου αμάρτημα η υπέρτατη τιμή(γι αυτούς) ... 'ντάξει...Το θέμα είναι πως ο κόμπος που λες, δεν βλέπω να τους εμποδίζει εδω να εκφραστούν. Εξω σαφως και υπάρχει πίεση.Οπως για όλους όσους ξεφεύγουν απο τα στερεότυπα εξ άλλου.Εδω για έξοδο απ το ευρώ πας να μιλήσεις και σου ορμάνε, δεν θα σου ορμήσουν αν πεις πως εισαι υποτακτικός;:
    Για τις αφέντρες τι να πω, δεν ξρω.Κατι υπαινίχτηκε ο Κορνήλιος αλλα το άφησε αιωρούμενο...

{quote]
    *Τέλος επειδή δε θέλω αυτό το νήμα να γινει μπάχαλο σαν το άλλο, μπάς και τη γλιτώσει, στο άλλο θα εκφραστώ περί της ηθικής του κώλου...

[/QUOTE]

γμτ πως θα γεμίσουν τώρα άλλες 54 σελίδες.... 

9. gaby

gaby Guest

lol μην ανησυχείς underherfeet, ετοιμάζομαι να έρθω προς βοήθεια κατά δω  

10. DreamMaster

DreamMaster Regular Member

Οοοοοχι...Οχι.... Eκτός από την πραγματικότητα, εσείς έχετε χάσει την επαφή και με την Ιστορία...

Και φυσικά την επαφή με το ποστ μου - κακιά συνήθεια γίνεται εδώ μέσα να μου "απαντούν" χωρίς να με διαβάζουν...

Μήπως όταν φτάσατε στο...
    ...χτύπησε το τηλέφωνο;

ή μήπως παίζετε εσείς κανά βίντεο γκέιμ όπου οι ανθρωποπίθηκες και οι ανθρωπίδες έχουν τσεκούρια, σπαθιά και ακόντια;;;;

Μήπως στο ίδιο βίντεο γκέιμ υπάρχουν κι άλλα θηλαστικά με τσεκούρια, σπαθιά και ακόντια;;;

Ή μπας και στα άλλα θηλαστικά, τα αρσενικά δεν είναι, κατά κανόνα, κυριαρχικά;

Μα τί διάολο πια, ούτε αυτό που μου κάνει quοte δεν διαβάζει κανείς εδώ μέσα?!?!?!

Ξέρετε, θα σας λυπήσω δις, αλλά δεν αναδύθηκε η σημασιολογία της διείσδυσης όταν ήρθε η ώρα εσείς να διεισδύσετε ή να μη διεισδύσετε, για να εκφράσει την ανάγκη για ηδονή...

Περιττό βέβαια να σας επισημάνω ότι η Κυριαρχικότητα των αρσενικών εκφράστηκε με τα τσεκούρια, τα σπαθιά και τα ακόντια, δλδ. όλες αυτές τις μεταφορές / μετωνυμίες του φαλλού, λόγω της σπάνης - στην αρχή φυσικής και μετά τεχνητής - των γυναικών.

Δεν το επισημαίνω, γιατί είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε ήδη και μου κάνετε τεστ αντοχής νεύρων...

Dream

ΥΓ. Λαϊκή ανδρική ρήση: "αν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμήσι" - προσοχή, δεν είναι σχόλιο για το επίπεδο των απαντήσεων σας, είναι μια αφορμή να σκεφτείτε αν ο άνδρας αναζητά την διείσδυση πρωτίστως για την ηδονή.

11. elfcat

elfcat . Contributor

Aν και αρχίζεις να πέφτεις στην 'παγίδα' του επιχειρήματος. μαφιόζος - βιτσιόζος στο οποίο απάντησα Αρχιβρυκόλας από τον Μισσισίπη, για προφανείς λόγους, το κυρίαρχο πρόσωπο, εξασφαλίζει την δική του απόλαυση και αν θέλει και του/της υ. Ο άπειρος νεανίας, θα απολαύσει, γρήγορα ίσως, άτσαλα ίσως αλλά θα χύσει σαν τραγί. Η άλλη που θα μείνει πιθανότητα με τη χαρά στο μυαλό γιατί στα σκέλια μπορεί και να μην, λόγω της ταχύτητας εκσπερμάτωσης του νεανία είναι σε χειρότερη μοίρα. Πράγματι στο παρά;δειγμα που έδωσες ο νεανίας και να θέλει, ίσως να μην μπορεί αλλά ατυό δε βλάπτει την κυριαρχία του.

Πιο κοντά σε αυτό το νήμα πάντως, θα ήταν να αναρωτηθείς, τί γίνεται αν μια Αφέντρα βάλει μέσα της έναν νεαρό και άπειρο υποτακτικό. Σε αυτή την περίπτωση, αν ο νεαρός βιαστεί ή δεν μπορέσει να συγκρατθεί παρά τις σκληρές και κυριαρχικές εντολές της Αφέντρας του και τελειώσει στο μονόλεπτο, που πήγε η εξασφάλιση της απόλαυσης της? Τί σοι κυρίαρχος είναι αυτή, που έχιε παραδώσει την τύχητης απόλαυσήςτης, στο πώς θα διαχειριστεί το εργαλέιο του ο υποτακτικός της?

Και στις δύο περιπτώσεις ο νεανίας μας έχυσε. Η Αρχόντισσα Κυρά? Θα τον σαπίσει στο ξύλο και θα τον λούσει βρισιές, ίσως, αλλά δεν θα έχει κυριαρχήσει ούτε καν στην απόλαυσή της.

μήπως γίνεται τώρα πιο καθαρό γιατί, γενικά, όποιος ελέγχει την διείσδυση, ελέγχει και την απόλαυση;

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο γρήγορης εκσπερμάτωσης του νεανία, ....μπορεί να λυθεί μιά χαρά ...
    Τον βάζει να παίξει μια μαλακία πρώτα και μετά ξεκινάει το γαμήσι μαζί του χωρίς φόβο και πάθος ....