Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

1. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Απάντηση: Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Κολλήσαμε στη λεξιλογική ανάλυση ή μου φαίνεται; Νόμιζα ότι το πώς εκλαμβάνει κάποιος το ποιος είναι Κ και το ποιος υ, είναι θέμα αντίληψης, εγκεφαλικής κατάστασης, διαφόρων άλλων παραμέτρων κ.λπ.
    Όπως δεν κάνουν τα ράσα τον παπά έτσι δεν κάνουν και η ορολογία ή οι από "καταβολής κόσμου" αντιλήψεις τους ανθρώπους.
    Αν ήταν έτσι, τότε θα έπρεπε οι άνθρωποι να είναι ερμαφρόδιτοι και αναλόγως να κόβουν το ένα ή το άλλο αν καταλήξουν αν είναι Κ ή υ, αφού φυσικά βρουν κάποιον σύντροφο αντίστοιχα που να τους "κουμπώνει" σωστά.

2. Απάντηση: Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Με συγκίνηση εντόπισα και παρουσιάζω:
    Τον Αυθεντικό.
    Τον Φυσικό.
    Τον Μακάκειο Κυρίαρχο επί το έργον.

Δεν ειναι η νοηματοδότηση που δίνουμε στην πράξη.
    Όχι.
    Είναι η καθαρή Αντικειμενική Πράξη Καθαυτή που γεννά την Κυριαρχία.
    Η Μητέρα Φϋση.

Ο τύπος στο βίντεο πράττει ακριβώς ό,τι και ο Μακάκος.
    Γαμεί στα γρήγορα - ενεργητικά φυσικά - για ένα κομμάτι φαγητό.
    Εντάξει, δεν ρίχνει τη μπούφλα πριν το πήδημα - αυτή τη ρίχνει ο νταβατζής.

Να το ξαναπούμε, για να μη το ξεχάσουμε:
    Όχι, δεν είναι η νοηματοδότηση που δίνουμε στην πράξη.
    Είναι η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΘΑΥΤΗ που γεννά την Κυριαρχία.

...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Alexkat

Alexkat Contributor

Mη σου φαίνεται παράξενο ....

Τώρα με την οικονομική κρίση φαίνεται πως οι πουτάνες αποφάσισαν να το κάνουν στον δρόμο για να διευκολύνουν οικονομικά την πελατεία τους και να μην συμπεριλαμβάνεται μέσα στην τιμή και η στέγη... 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Alexkat

Alexkat Contributor

Και επανέρχομαι.

Ρωτάει ο underherfeet:
    «Θέλει να Την γαμήσω. Την κάνει αυτό λιγότερο Αφέντρα ?»
    Το ερώτημα από μόνο του, εκ προοιμίου τοποθετεί την σχέση διεισδύοντος – διεισδυόμενης (Αφέντρας), εντός πλαισίου βδσμ.

Εδώ, η διεισδυόμενη έχοντας προκαλέσει και ελέγχοντας κατά την διάρκεια του sex την στύση του u της, λειτουργώντας ως Κυρίαρχη,'του ζητάει "κάποια στιγμή να της τον …..χώσει…

Έτσι θέτει το ερώτημα ο νηματοθέτης «Θέλει να την γαμήσω……», με άλλα λόγια «θέλει να της δώσω μια καλή διείσδυση», …ποιος ? ….εγώ ο Πουτσαράς …..

Μα εδώ, δεν την γαμάω με την στενή έννοια του επιβήτορα αρσενικού όπως σε μία βανίλλα σχέση….
    Εκείνη με διατάζει να της διαθέσω την προεξοχή του σώματός μου που λέγεται πούτσος, και άν θέλει μου απαγορεύει να κουνηθώ εγώ, και κουνιέται Εκείνη, ελέγχοντας κατά το δικό Της δοκούν την δική Της απόλαυση, χωρίς να νοιάζεται διόλου για την δική μου.

Βάζω μια τελεία μέχρι εδώ.

Και κάνω τώρα και εγώ μια υπόθεση εργασίας :

Είμαι υποτακτικός σε μια σχέση. Η Αφέντρα μου με έχει ταπεινώσει – πονέσει – μαστιγώσει –κατουρήσει – κτυπήσει, και με κρατάει δεμένο επάνω σε ένα πάγκο. Αφού λοιπόν Εκείνη έχει καυλώσει για τα καλά, και με έχει κάνει και εμένα να καυλώσω χωρίς καν να με ρωτήσει κάθεται επάνω στην σηκωμένη πούτσα μου και αρχίζει να «χορεύει» πάνω – κάτω λυσσασμένη από καύλα.

Την κάνει αυτό λιγότερο Αφέντρα ?

Απάντηση: ΟΧΙ
    Αν και ευρισκόμενη στην θέση της διεισδυομένης, εκείνες τις στιγμές, κυριαρχεί επάνω μου. Κυριαρχεί με το μουνί της παίρνοντας την διείσδυση από εμένα χωρίς να με ρωτήσει και χωρίς εγώ να μπορώ να
    κάνω οτιδήποτε για να ελέγξω την απόλαυσή Της. Την παίρνει από μόνη Της.

Άρα λοιπόν και στις δύο ανωτέρω περιπτώσεις η Αφέντρα ως διεισδυομένη, εφόσον λειτουργεί Κυριαρχικά επάνω μου, και λιγότερο Αφέντρα δεν γίνεται, (μάλλον περισσότερο), και αναιρεί την κρατούσα άποψη ότι ο αρσενικός ελέγχει την διείσδυση άρα και την απόλαυση και των δύο.

Συμπέρασμα:
    Τόσο το διεισδύειν όσο και το διειδύεσθαι αποτελούν κυριαρχική πράξη
    μόνον εφόσον συνοδεύονται από Κυριαρχική (εν πλαισίω) βδσμ συμπεριφορά.

Kαλό Σαββατοκύριακο σε όλους, και όπως έγραψε και ο άντερ …..
    πάμε να δούμε τι θα γίνει με εκείνους τους αφέντες/δυνάστες που μας έχουν ξεπατώσει …..χωρίς την συναίνεσή μας …

5. xy

xy Regular Member

Ακόμα κάθεσαι ; Και το ρωτάς ; Η αφέντρα σου έχει καύλες . Damn !

6. vautrin

vautrin Contributor

Η εγκόλπωση

Ποτέ μια κατάκτηση δεν ολοκληρώνεται αν δεν κατακτηθεί
    και ο κατακτητής από τον ίδιο τον κατακτώμενο

Ποτέ δε θεωρούσα ότι
    ο προεξέχων ανδρισμός μου
    μπορεί να λειτουργήσει ως τέτοιος
    αν δε βρίσκεται
    στο βάθος μιας
    παλλόμενης και υπέροχης εγκόλπωσης
    (όλου του κορμιού και της ψυχής μου )
    στήμονας στο βάθος ανοιγμένου
    ανθού μιας μανόλιας-

Κι’ αν η δική της μικρή υγρή κοιλότητα
    δεν προβάλλει στην ακρούλα μιας
    ολόσωμης ολόψυχης έκστασης
    -ένα βαθούλωμα στην κορφή ενός
    λευκασμένου βράχου-
    που εισδύει ορμητικά στην
    δική μου ε σ ο χ ή

Καταργώντας τους ρόλους
    αρσενικού και θηλυκού
    άντρα και γυναίκας

Όπως η μελισσούλα
    στο βάθος
    του κύπελου του άνθους
    ρουφώντας τη γύρη
    εξασφαλίζει τη δική της
    -αλλά και τη δική του-
    επιβίωση…

Τάσος Κουράκης

Επειδή στο επίμαχο νήμα-μητέρα όλων των παρανοήσεων έγιναν κάποιες αναφορές στις απόψεις μου θα ήθελα να διευκρινίσω πως μέχρι τούδε δεν συμμετείχα στην οξυμμένη αλλά ενδιαφέρουσα συζήτηση που διεξάγεται εκεί κι ούτε και τώρα προτίθεμαι να υπεισέρθω στην ουσία των αντεγκλήσεων. Η ένσταση που εξέφρασα αφορούσε μόνο την κυριαρχικότητα ή μη της κολπικής διείσδυσης και διατυπώθηκε εδώ στο παράλληλο νήμα του underherfeet όπου και ανήκει θεματικά.

Με τους αγαπητούς Dream Master και elfcat ξεκινάμε από κοινή αφετηρία, αλλά εν συνεχεία οι απόψεις μας ελαφρώς αποκλίνουν. Κατά την δική μου αντίληψη, όχι ειδικά η διείσδυση αλλά ολόκληρη η συνουσία, συνιστά μια αλληλουχία αμφίπλευρα βίαιων πράξεων όπου το ένα σώμα ασκεί δύναμη πάνω στο άλλο. Παλαιότερα μάλιστα οι σεμνότυφοι χρησιμοποιούσαν ενίοτε τον ευφημισμό «η ερωτική πάλη των σωμάτων», μεταφορά που προσωπικά βρίσκω πολύ πετυχημένη και παραστατική. Βίαιη πράξη είναι επίσης το δάγκωμα, οι πιπιλιές, οι νυχιές, το σφιχτό αγκάλιασμα που ακινητοποιεί, διείσδυση γίνεται και με τα δάχτυλα ή τη γλώσσα στα γαλλικά φιλιά ή στο στοματικό σεξ. Καθώς στην βιαιότητα της διείσδυσης αντιπαρατίθεται η «φυλάκιση» της εγκόλπωσης, ( προσέξτε τη λέξη! ), αρσενική και θηλυκή βία τείνουν να αλληλοεξουδετερωθούν. Αυτός είναι κατά τη γνώμη μου ο λόγος που οι επαναλαμβανόμενες κολπικές διεισδύσεις στα βανίλια ζευγάρια δεν οδηγούν σε οιονεί κυριαρχία κι ούτε διαταράσσουν την συμμετρικότητα της σχέσης. Υπ’ αυτό το πρίσμα, οι ασύμμετρες σχέσεις διαφοροποιούνται ακριβώς επειδή σε αυτές, ένα μόνο μέλος, το εκάστοτε κυρίαρχο, κατέχει το μονοπώλιο της βίας.

Κλείνω με μια προσωπική πινελιά: λόγω της σωματικής μου αναπηρίας, η μόνη στάση με την οποία μπορώ να επιτύχω κολπική διείσδυση είναι με την γυναίκα από πάνω, στάση αρκετά δημοφιλής ακόμα και σε υγιείς άνδρες, που εντούτοις ανατρέπει το στερεοτυπικό δίπολο μπρούμυτα-ανάσκελα. Χάνει σε κυριαρχικότητα αυτός ο τρόπος διείσδυσης αν εξεταστεί η φυσιολογία της πράξης καθεαυτής; Ποιος έχει την πρωτοβουλία, τον κινητικό έλεγχο, ποιος ασκεί πίεση με το βάρος του; Για σκεφτείτε το λίγο. Ο συμβολισμός των ερωτημάτων είναι σαφής, η οπτική γωνία από την οποία βλέπει κανείς τα πράγματα επηρεάζει άμεσα τα συμπεράσματά του. Αλλά αυτό δεν λέγεται αντικειμενικότητα…

Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2012
  7. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Χα χα χα!!!

vautrin, η φώτο είναι όλα τα λεφτά. 

8. Vezouvios

Vezouvios New Member

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα που είπε ότι ο καθένας θέτει την άποψη του (κ τον τρόπο ζωής του) σαν καθολική άποψη.
    Επομένως, θα πω την προσωπική μου άποψη κ γω, κ θα πω ότι αν η Αφέντρα δώσει εντολή να την γαμήσεις, δε την κάνει λιγότερο Αφέντρα. Αν απ την άλλη αρχίσει να κάνει διάφορα που την μειώνουν σαν Αφέντρα (δλδ να ζητήσει κ τπτ παραπάνω όπως εξευτελισμό, χαστούκια κτλ) τότε ναι την μειώνει..

9. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

δεν θα μπορουσαν αυτες οι βίαιες πράξεις ,που όντως εναι συνηθέστατες κατα την ερωτική συνέυρεση να ειδωθούν σαν μερική εκτόνωση των έντονων συναισθημάτων που γεννά αυτή η συνεύρεση πρίν απο την τελική, αυτην του οργασμού;
    γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να ανιχνεύουμε την κυριρχικότητα πίσω από την όποια βιαιότητα των πράξεων;

10. vautrin

vautrin Contributor

«Ότι μπορεί να δειχθεί, δεν μπορεί να ειπωθεί».
    Λούντβιχ Βιττγκενστάιν.

Ας δούμε πρώτα αυτό το σύντομο βίντεο:

[ame=http://www.xvideos.com/video1279159/hot_asian_mistress_with_her_girlfriend_pervert_tied_male_victim_in_slavery_sex]Hot asian mistre ... - XVIDEOS.COM[/ame]

Έχει και πεολειξία και κολπική διείσδυση, εις διπλούν μάλιστα. Οι άρρενες πορνοστάρ που εμφανίζονται ούτε μικροτσούτσουνοι, ούτε μαλακοκάβληδες είναι.
    Πείτε μου σας παρακαλώ εσείς τώρα αν η κολπική διείσδυση που απεικονίζεται, είναι βίαιη και κυριαρχική πράξη κι αν ναι, ποιος κυριαρχεί και γιατί.

Προσωπικά δεν αποδέχομαι απόλυτα το κριτήριο της διαψευσιμότητας που εισήγαγε στη φιλοσοφία και την επιστημονική Λογική ο Καρλ Πόππερ. Δεν είναι του παρόντος να αναλύσω το γιατί, θα πω μόνο πως όσοι το επικαλούνται, θα πρέπει εάν βρεθεί έστω κι ένα παράδειγμα που να ανατρέπει την αρχική τους υπόθεση, να την θεωρήσουν αναληθή και ψευδή. Κάνω λάθος;

11. Alexkat

Alexkat Contributor

Θυμάσαι μια απάντηση που μου είχες δώσει ?

"Διότι, νέε μου, το M/s όπως το βλέπεις εσυ κι εγώ τους φαίνεται πολύ κάζουαλ.
    Αυτοί φοράνε επίσημο ένδυμα.Εφαρμοστό"

Η απάντηση αυτή ταιριάζει γάντι στο ερώτημά σου .... 

12. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η γνώμη της elfcat πάνω σ' αυτό, γιά ευνόητους λόγους