Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Παμπάλαιο ερώτημα... Ιδού και ντοκουμέντα...
    Ο όλισβος τα σπάει, με μπαλίτσες-κουδουνάκια, γιρλάντες κι απ' όλα...

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Και η έκφραση της κοπέλας, όλα τα λεφτά!

3. milgeo69

milgeo69 Regular Member

4. Higita

Higita Brain_alcoholic

Αφέντης είναι!
    Ότι πει ο αφέντης!!
    άμα ζητήσει να σού γλύψει τα πόδια..
    Πάλι αφέντης είναι!
    Μπορεί να ζητήσει και ήρεμα χαστούκια για να επιβεβαιώσει την Κυριαρχία του!
    Πουντοκακο;

5. lotus

lotus Silence

6. AlexanderV

AlexanderV Contributor

7. sigh

sigh .

Μέσα στην αμηχανία των πρώτων εμπειριών, μετά από πολυυ καιρό μεταξύ μας συζητήσεων, εξιδανικεύσεων, μυθοποιήσεων, παθών και πέριξ αναζητήσεων
    βρέθηκα ν ακολουθώ τις έμπειρες προσταγές του, με πάθος επιτακτικό : να τον πονέσω όσο πιο πολύ μπορώ: "Δάγκωσε..! Πιο δυνατά! Βύζαξέ με! Πιο δυνατά Δάγκωσε. Δυνατά! Βύζαξε μπέμπη !Όπως το κάνω εγώ κάντο..!"
    Εκεί κάπου ανάμεσα στην ικανοποίηση που προσέφερα μέσω της χρήσης μου ως εργαλείο, ανάμεσα στον υπομαζοχισμό του οτι επιτελώ κάτι που ποτέ δεν θα επέλεγα να φαντασιωθώ και στην ανατριχιαστική αμηχανία της δικής του κορύφωσης, πέρασε σκοτεινή και φευγαλέα, μια σκέψη :Μήπως στα μύχια της ψυχής του, στα τρίσβαθα χωμένο, ένιωθε σαν μια γυναίκα μαζοχίστρια εγκλωβισμένη στο σώμα ενός σαδιστοκυρίαρχου άνδρα;
    Μπα..θα είναι ο αλληλένδετος σαδομαζοχισμός μαζί μ εκείνη την ηδονή της χρήσης του εργαλείου, σκεφτόμουν, ενώ παράλληλα ανυπομονούσα να τελειώσει.

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

9. sigh

sigh .

η ανατριχιαστικά αμήχανη στιγμή που έρχεσαι για πρώτη (και τελευταία) φορά αντιμέτωπη με τις φαντασιώσεις του άλλου. μπέμπης κοάλα και ο,τι κυλά ορμητικά απ το γκροτέσκ στο τέρμα.

10. Ε καλα, το στραπον δεν εφευρεθηκε σημερα. Ειναι παναρχαια εφευρεση απλως χρησιμοποιουσαν διαφορετικα υλικα.... Δεν ειχαν σιγουρα σιλικονουχα στραπον παντως!

11. hard_treasure

hard_treasure New Member

Είμαι Υποτακτικός.
    Η γενετήσια σεξουαλική πράξη δεν θεωρώ πως είναι Κυριαρχική εκδήλωση του ενεργητικού παρτενέρ και υποτακτική εκδήλωση του παθητικού. Τα στοιχεία του Κυριαρχικού χαρακτήρα βρίσκονται βαθιά μέσα στην ψυχή Του και το μυαλό Του.
    Αν ίσχυε κάτι τέτοιο τότε οι Κυριαρχικές Γυναίκες ή θα έπρεπε να στερούνται την φυσιολογική διείσδυση για να μην "τραυματίσουν" την Κυριαρχική Τους ακεραιότητα ή αν δεν άντεχαν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το έκαναν κρυφά.
    Επίσης οι ομοφυλόφιλοι Κυριαρχικοί Άντρες θα είχαν συναντήσει "ηθικό αδιέξοδο".

Παράδειγμα πρώτο!

Η Κυρία στην οποία αν ανήκα αν ήθελε να με στρεσάρει ψυχολογικά, επειδή θα Της είχα δηλώσει την απόλυτη υποταγή μου, θα μπορούσε
    να ζητήσει να Της το αποδείξω. Όπως θα γνώριζε δεν αισθάνομαι την παραμικρή έλξη από το αντρικό φύλο ερωτικά/σεξουαλικά, αντίθετα με αηδιάζει και μόνο η σκέψη της σεξουαλικής συνεύρεσης μου με οποιοδήποτε τρόπο με Α/άντρα.
    Θα μπορούσε να φέρει έναν Κυριαρχικό ομοφυλόφιλο φίλο Της για να με δανείσει.
    Εκείνη μπροστά Του ή όχι θα απαιτούσε να συγκεντρωθώ και να καταφέρω να έχω στύση ώστε να Τον ικανοποιήσω σεξουαλικά εγώ ως ενεργητικός.
    Η δέσμευσή μου όταν κατατίθεται αποτελεί ισχυρότερη συνθήκη σιγουριάς από την προσμονή του να ανατείλει ο ήλιος από την ανατολή. Συνεπώς θα εστέφετο με επιτυχία η διαδικασία. Ούτε να Την απογοητεύσω θα ήθελα με την αποτυχία μου στην εκπλήρωση της επιθυμίας Της, ούτε να υποστώ την αυστηρή τιμωρία Της και να την στενοχωρήσω με την πιθανή στέρηση των παραγωγικών υπηρεσιών μου σε Εκείνη κατά την διάρκεια της.

Ο Κυριαρχικός ομοφυλόφιλος φίλος Της Κυρίας μου είναι λιγότερο Κυριαρχικός μετά την δική μου συνδρομή;
    Απέκτησα εγώ κάποιο κυριαρχικό στοιχείο μετά από αυτό;
    Αηδίασα εγώ λιγότερο ή περισσότερο από την σεξουαλική μου επαφή με Εκείνον; Απάντηση: Όχι, ακριβώς το ίδιο όπως πάντα!
    Απήλαυσε ο Κυριαρχικός ομοφυλόφιλος φίλος Της Κυρίας μου την ενεργητική μου συνδρομή ; Θα πρέπει να ρωτήσουμε Εκείνον.

Παράδειγμα δεύτερο:

Ένας πραγματικά Κυριαρχικός Άντρας, σε ένα επαγγελματικό Του ταξίδι σε μια όχι και τόσο ευνομούμενη χώρα, πέφτει θύμα απαγωγής.
    Ένας από τους δεσμώτες Του με την απειλή όπλου τον αναγκάζει στην βάρδια φύλαξης του να "τα κατεβάσει" και κάνει ένα μικρό διάλειμμα στην μέχρι τότε αδιάκοπη ενεργητική σεξουαλική Του φύση.
    Τον κάνει αυτό λιγότερο Κυριαρχικό μετά την απελευθέρωση Του;

Παράδειγμα τρίτο:

Ένας Κυριαρχικός Άντρας είχε πάντα ανήσυχο σεξουαλικό πνεύμα και έπαιζε ποικιλοτρόπως από νέος με το σώμα Του και ιχνηλατούσε επίσης ποικιλοτρόπως τις ερωτογενείς ζώνες Του.
    Είχε ανακαλύψει την ηδονή που προκαλούσαν οι παλινδρομήσεις των θωπειών του προστάτη Του.

Αξιολόγησε, λοιπόν, τα θέλω Του.

Ξεκίνησε ρωτώντας γνωστούς και φίλους, τον φούρναρη, τον ηλεκτρολόγο, τον θυρωρό της απέναντι πολυκατοικίας και τον γιατρό του
    Γ' 5 της δικής Του πολυκατοικίας -ο μόνος που ενώ δεν απάντησε κοκκίνισε κιόλας- (not!).

Σκέφτηκε πως αυτά είναι προσωπικά Του θέματα και δεν αφορούν όσους είναι άσχετοι ή έχουν διάθεση να εισβάλλουν στην δική του προσωπική ζωή για να απαξιώσουν την σεξουαλικότητα Του.

Άλλωστε, στο κάτω κάτω γνώριζε πώς ο χαρακτήρας της σεξουαλικότητας Του χρειαζόταν μόνον 1.375 κριτές ορθής σεξουαλικής καύλας που από τις διεθνείς δημοσιευμένες αναφορές τους συμφωνούσαν με την δική Του πρόθεση.
    Όπως έχει συμφωνηθεί από τον ΠΟΚ (σεμνότυφο παρακλάδι του ΠΟΥ) είναι αρκετοί για να προχωρήσει κανείς σε τέτοιου είδους ορθές αποφάσεις καύλας. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, είχε ένα "χαρτί" στα χέρια Του.
    Το μόνο που Του έμενε να ανακαλύψει ήταν τους παρτενέρ με το αντίστοιχο πιστοποιητικό πού δεν θα απαξιωνόταν από τα θέλω Του.
    Και επειδή ήταν γνήσιος Κυριαρχικός, αυτό έκανε εξ αρχής , παρακάμπτοντας όλη την γραφειοκρατία.

Παράδειγμα τέταρτο:

Ήταν ένας πραγματικός Κυριαρχικός, αλλά ήταν μόνος, γιατί δεν πίστευε πώς αυτό "που ζητούσε η ψυχούλα" Του δεν το χρωστούσε σε κανέναν άλλον!
    Δεν ήξερε πως αυτό που θέλει αρκεί να το δώσει.
    Νόμιζε πώς αυτό που θέλει θα πρέπει να το ζητήσει.

Στα χρόνια της ΒΔΣΜικής μου ζωής έχω βγάλει το συμπέρασμα πώς η Κυριαρχία δεν μετριέται με τα διαθέσιμα εκατοστά παλινδρόμησης ούτε με την διεύθυνση της, ούτε με την φορά της.

Η Κυριαρχία μετριέται ακριβέστερα σε συνθήκες "ακινησίας". Τότε είναι που ένα βλέμμα Της (Του/Τους) θέτει σε κίνηση ακόμα κι αυτά που από μόνος/μόνη σου δεν θα μπορούσες να κινήσεις.
    Δοκίμασε να προκαλέσεις μόνος/μόνη ταχυπαλμία.
    Δοκίμασε να ιδρώσεις χωρίς να κινηθείς.
    Δοκίμασε να λαχανιάσεις χωρίς να κρατήσεις την αναπνοή σου.
    Πες μου τώρα αν μπορείς!

Last edited: 21 Μαϊου 2020
  12. Koproskylo

Koproskylo Regular Member