Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αυτο το ανεφερα εγω αγαπητη μου lara, δηλαδη ειχα αναφερη οτι μερικες σκλαβες μπορει κατι τετοιο να τους προκαλει εμετο, γι' αυτο και σου απαντω.

    Καλα κανεις εση αγαπητη μου και σου αρεσουν ολα αυτα που αναφερες, και δηκαιωμα σου αναφερετο, οπως γνωριζω και εγω σκλαβα που κανη την προσωπικη τουαλετα του Κυριου της και καλα κανη αφου ειναι κατι που της αρεση στην ουσια, αυτο δεν σημενη ομως οτι αυτες που δεν τους αρεσουν κατι τετοια της κανη λιγοτερο σκλαβες,δηλαδη μερικες απο εδω σκλαβες που ανεφεραν οτι θα γινοντουσαν Κεντερης, η Θανου σε μια τετοια κατασταση δεν ειναι σκλαβες κατ' εσε ?

    Οπως δικαιωμα του καθε Κυριαρχου ειναι να κανη οτι θελει και οτι του αρεση, ετσι νομιζω δικαιωμα και της σκλαβας ειναι να της αρεσουν μερικα πραγματα απο τον Κυριαρχο που θα επιλεξει η να μην της αρεσουν, γιατι κακα τα ψεματα ακομα και στο bdsm η γυναικα επιλεγη τον Κυριαρχο της παρα αυτος αυτην, οπως το ιδειο συμβενη και στους βανιλα.

    Και κατι τελευταιο, ο καθ 'ενας και η καθε μια ασχετου status μπορει να του αρεση και να κανη το καθε τι, δεν μπορει κανενας να τον/ην κατηγορησει γι'αυτο, μπορει ομως να πει ο καθ 'ενας και η καθε μια, το τι πηστευη και τι του αρεσει για το εκαστοτε θεμα για τον εαυτον του, χωρις να σχολιαζη για τους αλλους και να χωριζομαστε σε πολλα στρατοπεδα και να την λεη ο ενας στον αλλον, γιατι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε μεταξι μας παρα να ενωσουμε της γνωσεις μας, και να μαθαινουμε διαφορα για τον χωρο που ανηκουμε και αγαπαμε ολλοι μας νομιζω.

    Τα βιβλοια και τα μυαλα διαβαζονται οταν ειναι ανοιχτα.......μονο.
     
    Last edited by a moderator: 9 Φεβρουαρίου 2007
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αφεντικά και δούλοι ένα γινήκαμ' ούλοι, που λέει κάποιος γνωστός ...


    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?p=57891#poststop

    Αφιερωμένο εξαιρετικά
     
  3. malesub25

    malesub25 Regular Member

    Λιγότερο Αφέντη πιθανώς ναί (εξαρτάται από την οπτική γωνία)...λιγότερο άνδρα δεν νομίζω...Και πάλι η συζήτηση ξεκίνησε πολιτισμένα, οδηγήθηκε στη γνωστή φρασεολογία (κώλος, αρχίδια κλπ.) και πήρε το δρόμο του αδιάβαστου (καθώς έχει πιάσει τις 11 σελίδες, ενώ 80% των post θα μπορούσαν να αποτελούν ξεχωριστά νήματα, αφού καθένας οδηγείται σε άλλες ατραπούς...)
    Πάντως γενικά, μήπως στο BDSM δεν θα έπρεπε να βάζουμε ταμπέλες και κώδικες συμπεριφοράς απαραβίαστους; Μήπως τελικά καταλήξουμε να ακολουθούμε μανιέρες και χάσουμε την 'ελευθερία' που μας παρέχει αυτή ακριβώς η ενασχόλησή μας με το χώρο; (Λέω, μήπως.. 
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Master Jp μεχρι να επιλεξουν οι δουλοι το αφεντικο τους, και ειδικα οι δουλες τον αφεντη τους γιατι διστιχως, η ευτυχως αυτες κανουν tsekin (τσεκαρουν) τον αφεντη που θα επιλεξουν να του δοθουνε, εχουν αυτο το μοναδικο δικαιωμα της (επιλογης), μετα εξαρτατε απο το ποσο Κυριαρχος ειναι καπιος , οστε να κανη την σκλαβα του να μην εχει κανενα δικαιωμα.

    Το οτι επιλεγουν οι σκλαβες τον Κυριαρχο τους δες της αγγελιες του φοριουμ, βαζουν πολλοι Κυριαρχοι αγγελια για σκλαβα καμια απαντηση απο σκλαβα, βαζη μια σκλαβα και ζηταη αφεντη δεκαδες οι απαντησεις, (θα θυμασαι με μια δεκαενιαχρονη σκλαβα που ζηταγε εδω αφεντη που πηρε δεκαδες απαντησεις), το αντιθετο γινετε με τους σκλαβους και της Μιστρες, με λιγα λογια την επιλογη παντου την κανουν οι γυναικες καλως η κακως (κακως κατε'εμε), αυτο ενοουσα στο σποτ που εγραψα στην lara οτι δεν αρεσουν σε ολλες της σκλαβες τα ιδεια πραγματα που αρεσουν σε καποιες αλλες, γι' αυτο και επιλεγουν τον Κυριαρχο τους κατα πως τους αρεσει να ειναι ενας Κυριαρχος, δεν πεφτουν με τα μουτρα σε οποον και οποιον,ενω διστιχως αυτο δεν γινετε με τους περισοτερους απο εμας τους Κυριαρχους ,παρα λενε σκλαβα να ειναι και οτι να ειναι,πηγενε σε ενα παρτυ η μιτινκ και πες μου ποσες σκλαβες θα δεις μονες,(ελαχιστες) και ποσους Κυριαρχους (αρκετους νομιζω)αυτο τι σημενη αραγε? 
     
    Last edited by a moderator: 9 Φεβρουαρίου 2007
  5. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    A, η μαγική ανδρική διείσδυση! Με το περάσει κάτι το σφικτήρα σου, ο εγκέφαλός σου επαναπρογραμματίζεται και ξαφνικά σε τραβάει το ίδιο φύλο. Δεν ακούγεται λίγο λάθος αυτό;

    Σου εγγυώμαστε ότι όσες φορές κι αν βιώσεις διείσδυση, οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις δεν αλλάζουν. Αυτό που κρίνει τη σεξουαλική σου προτίμηση δεν είναι αν σ'αρέσει να παίζουν με τον προστάτη σου (γιατί σε όλους τους άντρες αρέσει, αρκεί να ξεπεράσουν το φόβο και το ταμπού). Είναι αν σου αρέσει το ίδιο φύλο.

    Με το ίδιο σκεπτικό, κάθε φορά που δύο γυναίκες παίζουν με strap-on, η μία γίνεται πιο ετεροφυλόφιλη.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Καλημέρα Panacotta_of_Doom,

    Γι`αυτό δε λέγεται πως στις ομοφυλόφιλες γυναίκες, αυτή που έχει τον ενεργητκό ρόλο "ανδροφέρνει";  
     
  7. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Δεν ξέρεις πολλές ομοφυλόφιλες γυναίκες, ε;  
     
  8. justcouple

    justcouple New Member

    Επιτρεψτε αν θελετε και την γνωμη του αρχαριου....

    Εξαρταται θα ελεγα κυριως απο το ΕΙΔΟΣ της σχεσης του "ζευγαριου"... και το τι λειτουργει και πως στο καθε "ζευγαρι"....

    Σε τελικη αναληση η σκλαβα προσφερει ηδονη στον Αφεντη, ετσι απλά...γιατι ας πουμε ειναι θεμιτη η .............. ( εδω βαλτε οτιδηποτε κανει η σκλαβα στον Αφεντη για να τον ευχαριστησει) και οχι αυτο?

    ( Εξ αλλου τετοιου ειδους "πειραματιζμοι" δεν μας εφεραν ολους εδω γυρο τελικα??)
     
  9. Aγαπητέ φίλε Lost Boy

    θα σου φανεί περίεργο αυτό που θα σου πώ (σε πολλούς)

    αλλά μαζί με τις πρώιμες φαντασιώσεις μου σχετικές με την απαρχή της σεξουαλικής μου αναζήτησης μου και μέχρι και σήμερα... άσχετα με το τι επιλέγω (μιας και ταιρίάζει κατά το 99 τις εκατό με τα δικά μου θέλω) σαν στάτους μου και μιλώντας και σαν φετιχιστής (ναι είμαι και το έχω δηλώσει αμα τι εμφανίσθει) της εικόνας

    Έλκομαι και ερεθίζομαι (οπτικά) σχεδόν από όλη την σαδομαζοχιστική εικονογραφία (έχω ανακατευτεί για πολύ λίγο και με την έντονα αισθησιακή λεσβιακή)
    (πέραν της ομοφυλοφιλικής άντρας με άντρα που δεν με αρέσει)

    και αν δεν δω περίπου το ίδιο και στους υπόλοιπους και αρχίσω να ακούω τα περί Ορθότητας και το τι είναι σωστό ή τι όχι αρχίζω να έχω αμφιβολίες σχετικά με το πόσο απολαμβάνουνε απενοχοποιημένα την σεξουαλικότητα και με το αν τελικά επέλεξαν το bdsm βάση της ηδονής ή του αποθυμένου τους στο άλλο ή το ίδιο φύλλο.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Η αλήθεια είναι πως όχι δε γνωρίζω. Παρόλ' αυτά νομίζω πως αυτό που έγραψα είναι κοινώς αποδεκτό και το γνωρίζουν άπαντες. Φαίνεται εξάλλου πολλές φορές. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω.

    Δεν ξέρω αν συμφωνώ (αν το κατάλαβα σωστά)... δηλαδή bdsm = απενεχοποίηση της σεξουαλικότητας; Και απενεχοποίηση της σεξουαλικότητας = κάνω τα πάντα;
    Προσωπικά δεν ξέρω τι είναι σωστό και τί όχι στο bdsm. Αλλά κρίνω παρατηρώντας ανθρώπους και συμπεριφορές.
     
  11. φίλε μου Lost Boy το λαμβάνεις λάθος

    απενεχοποιήση σεξουαλικότητας μπορεί να υπάρχει και στο vanilla περιβάλλον
    αλλά...σκέψου...είμαστε ας πουμε κοινότητα bdsm (έτσι λέμε) και πετάει κάποιος μια επιθυμία που δεν συμβαδίζει με την στενομυλιά (ή το οπτικό νοητικό εύρος) του υποσυνόλου (μιλώ εντός φόρουμ) και γυρίζει όλο το υποσύνολο και τονε λέει ΑΝΩΜΑΛΕ (βάση της ορθόδοξης πίστης???) δηλ. είπανε οι ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ, ΑΝΩΜΑΛΟ (όπου ανώμαλος βάλε εισαγωγικά μιας και μόνο ένα vanilla περιβάλλον μπορεί να σε ονοματήσει απαξιωτικά) ΕΛΕΟΣ???

    Έιναι σαν το αληθινό γεγονός που έχει συμβεί μεταξύ ενός γνωστού συνθέτη και ενός γνωστού ζωγράφου (ομοφιλοφιλοι και οι 2) ΔΕΝ θα εκθέσω ονόματα

    (Τ) ζωγράφος (απευθυνόμενος στον συνθέτη να κάνει ησυχία) - άσε με ήσυχο επιτέλους να δουλέψω ρε πούστη.
    (Μ) συνθέτης (τσαντισμένος) - άκου ποιος μιλάει που στην λέξη πούστης στο λεξικό έπρεπε να έχουνε τη φωτογραφία σου

    Σαφώς και το σεξουαλικοτητα απενοχοποιημένη δεν σημένει κάνω τα ΠΑΝΤΑ
    (έχω Θέλω και επιλογές) και φυσικά ΔΕΝ σκοτώνω, δεν κακοποιώ κλπ κλπ
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Ενοοείται Sweet_Distress πως δεν κατακρίνει κανένας κανένα (εφόσον κινείται κάποιος βέβαια στα όρια της νομιμότητας).
    Μόνο μέσα στη νόρμα της σεξουαλικότητας δε βρισκόμαστε εξάλλου εδώ στο χώρο  

    Αλλά η προσωπική μου άποψη σε σχέση με αυτό που ρωτάει αρχικά η soft_crystal, είναι πως η επιθυμία αυτή ενός Κυρίαρχου κρύβει κάποιες σκέψεις σχετικά με την αμφισεξουαλικότητα και ίσως και την υποτακτικότητα.

    Ίσως και να κάνω λάθος φυσικά.