Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

1. capeaway

capeaway Regular Member

Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Δεν το βρισκω καθολου κακο ή υποτιμητικο. Αντιθετως, αφου του ανηκεις σε βλεπει ως ενα αντικειμενο που εκπληρωνει ολες του τις επιθυμιες. Το αν θελει να αλλαξει ρολο θα το δεις απο αλλα σημαδια. Μην κρινεις μεμονομενα. Και, οπως ειπε και η Princess_of_Pain, μπορει να σου αρεσει κι εσενα.

Θα σου προτεινα να το δοκιμασεις μια φορα, κι αν σε ξενερωσει τελειως, τοτε να το συζητησετε.

2. streidi

streidi New Member

Μου φαίνετε γελοίο σαν θέαμα, άραγε οι Mistress κάνουν πίπες στους υποτακτικούς?

3. Astir

Astir Guest

Aυτές και αυτοί που δε ζουν με τα ΘΕΛΩ και τα ΠΡΕΠΕΙ των άλλων, streidi, που ξέρεις... ίσως και να κάνουν!
    Αν αυτό τους αρέσει...
    Εκτός αν το στοματικό έρωτα το θεωρείς κάτι τόσο υποτημιτκό κι εξευτελιστικό!

Α.

4. gaby

gaby Guest

Λίγο οξύμωρο δεν ακούγεται, όλοι να μπορούν να δουν χαρά από πίσω εκτός από τους Κυρίαρχους;

Ο Κυρίαρχος που ζητάει από την σκλάβα Του να Τον σοδομίσει, μάλλον είναι πολύ βέβαιος για το κυριαρχιλίκι του και για την ανατροφή που έχει δώσει στην σκλάβα Του. Λογικά την έχει προιδεάσει, την έχει προετοιμάσει και έχει φροντίσει να μπορεί να το κάνει από τεχνική άποψη. Τον υπακούει εκείνη τη στιγμή, δεν αυτενεργεί η σκλάβα ούτε στο ελάχιστο.

Νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες υποτακτικές θα είχαν πολύ μεγαλύτερες αναστολές στο να παίξουν σε ανοιχτό κύκλο bdsmers, ή στο να έχει ο Κύριός τους και άλλη σκλάβα, ή στο να τις δώσει σε άλλον παρά στο να υπακούσουν στην απαίτησή Του να Τον σοδομίσουν, που πιθανότατα περιέχει και έναν συναισθηματικό διάλογο μεταξύ τους εκείνη την ώρα. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, γνώμη μου είναι αυτή.

5. gaby

gaby Guest

Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Πάντως ο Μάρλον Μπράντο έχει φωτογραφηθεί να παίρνει κάτι ξεγυρισμένες πίπες. Είχε τίποτα το υποτακτικό πάνω του ή πουθενά στη ζωή του;

6. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Λοιπόν ας δούμε μία άλλη εκδοχή του τίτλου που έθεσε η soft_crystal στο παρών νήμα:

"Θέλει να Τον μαστιγώσω..Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη?"

Για να δούμε τώρα.....
    Η εικόνα του στραπον είναι λίγο ξένη ...ναι, αλλά όπως έχω καταθέσει και σε άλλα νήματα την άποψή μου γύρω από τέτοια θέματα θα ξαναπώ κι εδώ πως οι οποιεσδήποτε σαδομαζοχιστικές τάσεις δεν είναι οι εναρκτήριες γραμμές για τον καθορισμό ενός στάτους.
    Τώρα, αν κάποιοι "βαφτίζονται" Κυρίαρχοι απλά και μόνο γιατί τους αρέσει το "πισωκολλητό" και δεν έχουν άλλο τρόπο να το αποσπάσουν από κάποια παρά μόνο φορώντας τη μάσκα του Μαστερ....,εεε δε νομίζω πως σαν περίπτωση αξίζει να αναλυθεί στο παρών νήμα!!!
    Αυτή είναι λοιπόν η προσωπική ταπεινή μου άποψη 

7. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Αν ήθελα αυτόν τον τίτλο θα έβαζα αυτόν και όχι αυτόν που έβαλα
    Ενοχικό το ¨πισωκολλητό¨ λοιπόν . Όμως μιλησα για σχεση.
    Δεν αναιρεί την ιδιότητα του Κυρίαρχου καμία σεξουαλική πράξη κατά την γνώμη μου ούτε διαμορφώνει χαρακτήρες.

Όχι το παρόν νήμα δεν το έβαλα για να εξετάσουμε αν πίσω από την πρόφαση της Κυριαρχίας θέλουν να σοδομιστουν.

8. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

soft_crystal δεν είπα πως είναι ενοχικό το πισωκολλητό πουθενά!!! είπα πως αν απλά και μόνο είναι αυτό το ζητούμενο!

δεν βλέπω να είπα κάτι διαφορετικό ---->
    Αυτό εγώ το κατάλαβα αλλα κάποιοι αλλοι όχι γι'αυτο και είπα πως---->
    Τώρα όσων αφορά στον τίτλο έκανα μία παραλλαγή για να μπορέσουν κάποιοι να δουν τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά...that's all!

9. crystal angel

crystal angel Contributor

@ζουζου καλά εκανες . 

10. Maley

Maley Contributor

φανταζομαι να μιλας υποθετικά..αμα όμως σου ζητήσει να τον γαμησεις εσυ καλη μου soft_crystal κρεμασε του και ενα κουδούνι και στειλτον να παει εκει που ξέρει..

11. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Για μένα την αναιρεί ,
    και δεν ξέρω αν διαμορφώνει η όχι χαρακτήρες ,
    αλλά σίγουρα διαμορφώνει σούφρες ….

12. skia

skia Contributor

Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?