Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Re: Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Τρως ταραμοσαλάτα;  Ετσι που είναι μαλακή και χωρίς καμιά προεξοχή; Καθόλου κυριαρχικό φαγητό. Δεν το περίμενα αυτό απο σένα , απο σένα περίμενα να με ρωτήσεις αν θα έχει αγγούρια καλυβιώτικα. Πάντως ναι , θα έχει ταραμοσαλάτα  
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2012
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ρε γαμώ την τρέλα του, ......έχω μπερδευτεί τελικά ....

    Άν ποτέ χρειαστεί κάποιος Αφέντης και πάει και κάνει κολονοσκόπιση ........χάνει την Αφεντιά του ?  

    είναι και η κολονοσκόπιση (εκτός από ιατρική εξέταση) ως διείσδυση, βίαιη, επεκτατική, χωροκατακτητική, και για αυτό, κυριαρχική

    πράξη ...? 
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2012
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ξαναμπαίνω σε τούτο δω το νήμα, με την έντονη αποφορά σκατίλας και ξινίλας άπλυτου για εβδομάδες strap on που χρησιμοποιείται τακτικά, για να ανακαλέσω, σχεδόν με δάκρυα ντροπής στα μάτια, μια δήλωσή μου,
    δεν πτωχεύσαμε άτακτα αλλά με τάξη, σας παραπλάνησα και λυπάμαι βαθιά γι αυτό. Είθε να με συγχωρέσετε. Αμήν.

    Όλα τ άλλα όσα έγραψα μου φαίνονται καλά και σωστά  
    Πεντακόσια τόσα ποστ σας έχω διαβάσει και μάλιστα τότε που τα ανεβάσατε, [γιατί εγώ και λίγοι άλλοι είμαστε παλιοί εδώ μέσα, ούτε εσύ ούτε η elfcat, μ ακούς cornilios;    ] δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να λέγατε πάσο και αποδεκτό σε μια τέτοια κολοσσιαία κοτσάνα. Ειδικά σε έναν τόσο πολωμένο διάλογο.

    Αν σε κι κονσερν μουά, σε μια τέτοια σκέψη μόνον θα γελούσα.

    Δεν κάνει κανείς κάτι "για να συμβεί κάτι άλλο" έτσι βγαίνει με έλλειμμα απόλαυσης καραμπινάτο, έχει μόνον κοπιάσει και ξινίσει σε συνθήκες υστεροβουλίας αποτυχημένης σούμπας και τίποτα άλλο.

    Αν μου είναι μη απορριπτέος ως Κυρίαρχος αυτός (ο υποθετικός) που τον παίρνει, είναι ακριβώς για την ελευθερία του να τον παίρνει. Αν, στην περίπτωσή του συγκεκριμένου Κυρίαρχου, ερμηνεύεται βάσιμα με αυτόν τον τρόπο το γεγονός ότι τον παίρνει. Γιατί - θυμίζω - εγώ είπα ότι άλλοι είναι λιγότερο, άλλοι το ίδιο Κυρίαρχοι και άλλοι προκύπτουν αυτό που απ την αρχή ήταν, μασκαράδες δηλαδή.

    Και όσο για το operational κομμάτι ότι "παίζει με τη φωτιά έτσι ο Κυρίαρχος" ... εκεί με κάνατε να χαμογελάσω, μάλλον τρυφερά  
    Εμένα μου βγαίνει και μου παραβγαίνει ότι η διείσδυση δεν είναι κυριαρχική πράξη, τόσο ως συζητήτρια εδώ πέρα όσο και ως αποδέκτρια διεισδύσεων με πραγματικά πέη και όχι ψεύτικα.

    Επίσης, τα περί "βίαιης", "επεκτατικής", "χωροκατακτητικής", αν τελικά σε αυτόν τον περίπου ορισμό καταλήξατε, σε συνδυασμό με το "αήθης", που είπατε και ξαναείπατε και ματαξαναείπατε, υποθέτοντας ότι το τελευταίο έχει την έννοια "αδιαμόρφωτος χαρακτήρας" που δίνουν Μπαμπινιώτης και Τριανταφυλλίδης, μου είναι απλούστατα να τα χειριστώ διαλεκτικά.

    Ανάλογα με τη διάθεση που θα μου προκύψει γιατί ζω κυρίως σε δύο μέρη, τη δουλειά μου και την κάμαρά μου και τα δύο απαιτητικά αυτή την εποχή  

    ΥΓ. Σε όσους (με) "κατηγορούν" ότι μόνον σε καταστάσεις εξουσιαστικές καβλώνω έχω να παραγγείλω πως παρά τις τακτικές μου επαγγελματικές επαφές με τους στυγνότερους εξουσιαστές που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου, οι στεγνές αποδείξεις περί μη κάβλας μου όταν δεν είμαι πρόσωπο αλλά ρόλος - δεν έχει σημασία τι ρόλος - θα βρίσκονται στη διάθεση του οποιουδήποτε μέχρι να βάλω πλυντήριο  
     
  4. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Θα έχει μαρή λυσσάρα!
    Και γίγαντες θα έχει και άλλα πολλά εμπριμέ.

    Ρε cornilie
    και τι ώρα στραποναριζόμαστε ξέρεις;
     
  5. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Παρακαλω σας αγαπητε μου, μια ερωτηση: αγγουρακια τουρσι για μας τα υποτακτικουλια θα εχει?
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εμάς δε μας βγαίνει; Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις τραβώντας τις έννοιες από τα μαλλιά και χειριζόμενη τις συνθήκες που έχεις ορίσει κατά πως σε βολεύουν πως η διείσδυση είναι ντε και σώνει κυριαρχική πράξη.

    Αλλά ξέρεις κάτι; Τελικά δεν έχει καμία σημασία.

    Γιατί αυτό που πραγματικά μετράει είναι η γνώμη των Δ/δύο και όχι αυτή της νομενκλατούρας του φόρουμ.
     
  7. Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Arioch μια ερώτηση σε παρακαλώ: Ειναι αυτή η διαφωνία τοσο σημαντική;
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Τώρα κατάλαβα τι ζόρια τραβούσαν τα καλογεράκια στο Βυζάντιο, όταν τους έλεγαν (άμα ζορίζαν τα πράματα) να έρθουν να πιάσουν κανα όπλο...
    Κλεινοντουστάνανε στο κελί και σπάζανε τη κεφάλα τους να βρουν κανα θεολογικό κολπάκι να την πούνε ξηγημένα και πέραν πάσης αμφιβολίας πως επιτελούν τεράστια σημαντικό έργο μετρώντας αγγέλους, τάγματα και διάφορα άλλα καταχωνιασμένα ζοριλίκια που στο τέλος τα πασάρανε στην μούρη των ...στρατολόγων των επίδοξων και τση έκαναν ρουά -ματ...
    Και μετά, νομίζοντας πως τους την έφεραν (στη πραγματικότητα οι άλλοι δεν είχαν χρόνο να χάσουν, είχαν τις πρεμούρες τους) βαφτίζανε τα κοψίδια μπαρμπούνια, ορίζοντάς τα τέλεια όμως ως μπαρμπούνια, και ρίχνανε κάτι μάσες ξεγυρισμένες...
    Έως ότου μια μέρα που λέτε τα ξεπαρθένιασε ο Μωχαμέτης και τα έσφαξε. Μετά αυτά τα καλογεράκια ενσαρκώθηκαν σε όσους περισσότερους ανθρώποι κατά δω μεριά και μας βασανίζουν με τα ...μπαρμπούνια τους ως σήμερα..! Ναι λοιπόν, ζουν ανάμεσά μας!

    ΥΓ: Τα μπαρμπούνια πάνε και με τη Καθαροδευτέρα πούρχεται... N' est ce pas?
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μέχρι αυτό το πόστ σε υπολόγιζα ως ένα συνομιλητή που αντιπαρατίθεται με επιχειρήματα και όχι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς του κ...λου γι αυτό και συνδιαλεγόμουν και ας διαφωνούσαμε. Mea culpae.

    Για την ιστορία και μόνο, εσύ ξεκίνησες και τελειωμό δεν είχαν τα παραδείγματα σου, όπως με τον μαφιόζο βιτσιόζο για να στηρίξεις τη θέση σου. Εσύ τράβηξες όσο δεν παίρνει την υπερβολή για να στηρίξεις την άποψή σου, όχι εγώ και παρ' όλα αυτά σου απαντούσα. Ας πρόσεχα.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Για την ιστορία και μόνο, δεν σου έκανα καμιά προσωπική επίθεση. Έκανα καταγραφή των κάτωθι γεγονότων:

    A) Τράβηγμα των εννοιών από τα μαλλιά: << Η σχέση δύο ανθρώπων δεν είναι τίποτε άλλο από τον χώρο που δημιουργείται ανάμεσά τους >>)

    Β) τις συνθήκες που αλλάζουν κατά πως βολεύει: <<η διείσδυση είναι δεν είναι διείσδυση αν ο άλλος είναι μικροτσούτσουνος>>

    Παρεμπιπτόντως το παραπάνω είναι σαν να λέμε "το σφάξιμο δεν είναι σφάξιμο αν η λάμα του μαχαιριού είναι μικρή";

    ΥΓ: Τα παραδείγματα υπερβολικά ή μη και εφόσον αναφέρονται σε καταστάσεις που δεν είναι κατηγορηματικά αδύνατο να συμβούν μπορούν να στηρίξουν ή να καταρρίψουν μια θέση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι παραλλάζω κοινώς αποδεκτές έννοιες τραβώντας τες ώστε to feet the argument ή να βάζω εξαιρέσεις πάλι σε κοινώς αποδεκτές έννοιες.
     
  11. Arioch εμένα δε θα μου απαντήσεις ;
     
  12. Απάντηση: Dream Master indeed




    Ω, γενναίε,

    Μ’ ολύμπια αυτοκυριαρχία και κομψή γλαφυρότητα εξέφρασες την εύοσμη και, υποθέτω, κυριαρχική με βάση το δικό σου σύστημα προσημάνσεως, επιθυμία σου να νιώσεις τους αντρίκειους όρχεις σου να θερμαίνονται απ’ τα καυτά αέρια των δικών μου εντέρων.

    Ας σκύψουμε (   ) μαζί για να εξετάσουμε τι απαιτείται προκειμένου η ως άνω επιθυμία σου να μεταφερθεί από τον μαγικό κόσμο των ονείρων σου στην κρεατένια, αιμάσσουσα και ενίοτε ζοφερή πραγματικότητα.

    Για να πραγματώσεις την ως άνω επιθυμία σου, θα πρέπει να συντρέξει τουλάχιστον μία από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

    1. Να σου επιτρέψω να πραγματώσεις την ως άνω επιθυμία σου
      ή/και
    2. Να επιβάλεις σε μένα την πραγμάτωση της ως άνω επιθυμίας σου.

    Ως προς την 1η προϋπόθεση: Δεν σου επιτρέπω να πραγματώσεις την επιθυμία σου.
    Ως προς τη 2η προϋπόθεση: Φοβούμαι ότι -φευ- στερείσαι παντελώς των δυνατοτήτων να επιβάλεις σε μένα την πραγμάτωση της επιθυμίας σου.

    Κατόπιν των ανωτέρω, συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα ότι (και) εν προκειμένω δεν μπορείς να επιβάλεις την κυριαρχική σου βούληση (και) ως προς αυτή την επιθυμία σου. Η κυριαρχία σου τρέμει στον σκληρό και μάταιο τούτο κόσμο.

    Δια ταύτα, αγαπητέ DreamMaster και για την αποφυγή οδυνηρών επιπλοκών (π.χ. αίσθηση ματαίωσης, χαμηλή αυτοεκτίμηση, υπαρξιακή αγωνία, κέρατο), ο ιατρός συστήνει στοργικά να συνεχίσεις να επιβάλλεις την ανόθευτη, μη δοτή κυριαρχία σου εκεί όπου δεν κινδυνεύει από κανέναν και τίποτε:

    Στον υπέροχο, ασφαλή, χνουδωτό κόσμο των ονείρων σου.

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014