Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν και δεν είμαι ο αρμόδιος, για να τ' αποδώσει ( τουλάχιστον βάζω φωτογραφία με το logo κατοχυρωμένο απ'τον ιδιοκτήτη του, που δεν είμαι εγώ χαχα. ).

Είπαμε ανάσταση, αλλά μάλλον όχι της κωλοτρυπίδας του Εφέντη...Ας τον αφήσουμε τον κακόμοιρο να ησυχάσει κάποτε.
    Που και να ζητούσε σε μας να τον straponάρουμε κιόλας...

Έχετε Εφέντη ( όσες θα ήθελαν ένα )? Θα σας χάλαγε/έφτιαχνε, αν σας έδινε εντολή να τον τρυπήστε? Εκείνο μετράει. Όπως είναι δικαίωμα του καθενός μας, να λέει την άποψη του/της για τ' οτιδήποτε και τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε.
    Να θεωρούμε όμως ότι η άποψη ( ή τα γούστα μας ) θα ήταν απαράβατος και κοσμικός κανόνας ( δηλαδή που θα ίσχυαν για όλους ), με κάθε συμπάθιο αλλά είναι τουλάχιστον μωρία.
    Τεσπα, αυτό είναι το ζουμί της όποιας "συζητήσεως" ή συζητήσεως ( τόσο εδώ, όσο και σ' οποιοδήποτε άλλο μέρος ), αν κάποιος/α δεν θ' άντεχε την παραμικρή διαφωνία με όσα θα πίστευε, ας μην έμπαινε καν στο "χορό".

Και μια "παιδική" ή καλύτερα ακόμη πιο ελεεινή διευκρίνιση των όσων ελεεινά απλά έγραψα ήδη εδώ.
    Το πως αντιλαμβανόμαστε κάποιον/α εμείς, το πως εμείς θα τον/την θέλαμε, δεν σημαίνει, ότι με τον ίδιο τρόπο θα τον/την αντιλαμβάνονταν/ήθελαν και όλοι/ες οι άλλοι/ες.

Υ.Γ.

Αφέντης/ρα δεν είναι εκείνος/η που πάνω απ' όλα θέλει να γίνεται το "δικό" του/της? Σκλάβος/α δεν είναι εκείνος/η που θέλει να τον/την χρησιμοποιεί ο/η Αφέντης/ρα του/της, όπως εκείνος/η θα ήθελε? ( Θα ήθελε ο/η Αφέντης/ρα, όχι ο/η σκλάβος/α) ?
    Εγώ είμαι Αφέντης του αυτοκινήτου μου, αν γουστάρω του κάνω service, αν γουστάρω οδηγώ με τρόπο, που να καταστρέφει μηχανικά του μέρη. Έχει το αυτοκίνητο μου λόγο, για το πως θα τ' οδηγήσω?
    Ο κάθε οδηγός είναι ή δεν είναι διαφορετικός? Το κάθε αυτοκίνητο ανήκει ή όχι μόνο στον οδηγό του ( να το κάνει ότι θέλει ) ?
    Μην μου πείτε άλλο τ' αντικείμενο, άλλο ο άνθρωπας, το ξέρω πολύ καλά.
    Τελικά σκλαβιά ή "σκλαβιά" ? Σ' αυτό δώστε την όποια απάντηση στους εαυτούς σας, όχι σε μένα. Εγώ δεν είμαι Αφέντης, ούτε με νοιάζει ποτέ να γίνω.
    Αλλά αν το μυαλουδάκι μου δεν είναι τελείως σούπα, ο Αφέντης αν το γουστάρει, λέει στην σκλάβα του γάμαμε κι εκείνη τον γαμάει, της αρέσει ή όχι. Και στα παπάρια του πως εκείνη θα το πάρει.
    Εκεί είναι για μένα το Αφεντιλίκι του, στην πυγμή, στην αυτοκυριαρχία, στην κριτική του σκέψη και στον χαρακτήρα του και όχι στο πως να κρατήσει ένα προσωπείο, μην και χαλάσει η όποια εικόνα του.

Last edited: 30 Απριλίου 2016
  2. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Είναι δηλαδή καλό να φροντίζει Ο Κ να μην πιέζει όρια και να μην ξεβολεύει το υ και να φέρεται πάντα με τρόπο που να προστατέυει την "εικονα που εχει πλάσει μεσα στο νου και τη φαντασια του" το υ?

Last edited: 30 Απριλίου 2016
  3. Sofia__

Sofia__ In A Relationship

σε καμια περίπτωση δεν πρεπει να "ξεβολεψει" τα δικα του θελω και αναγκες για την εικονα... αλλα για μενα παύει να είναι D/s και γίνεται απλα μια κινκυ σχεση ή perv ή οπως θελει ο καθενας μπορει να τη πει οπου τα παντα επιτρεπονται χωρις παρεξηγησεις!

4. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Πιο γιαλαντζί "Κ" θα μου φαινόταν αυτός παρά ο άλλος που ήθελε σκίσιμο - ο οποίος σε τελική ανάλυση έδωσε και μια εντολή από θέση ισχύος.

5. Πολύ σωστά το θέτεις εδώ! ΓΙΑ ΣΈΝΑ προσωπικά αυτό δεν είναι D/s για άλλους προφανώς και είναι.
    Εμένα δε μου κάνει λιγότερο κυρίαρχος αν του βάλω δάχτυλο η στραπ! Το επιθυμεί και γίνεται. Και βασικά τι πιο κυριαρχικό από αυτό..! συνεχίζει να είναι σε θέση να σου επιβάλεται μετά από οποιαδήποτε κατάσταση. είτε μετά από strap, είτε μετά από τα χάδια του προς εσένα είτε άν τον δεις άρρωστο και κακομοιριασμενο..γιατί ναι υπάρχουν και αυτές οι στιγμές άν μιλάμε για σχέσεις ανθρώπων και όχι για μηχανικα session..

6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

@ΑΡΙΑΔΝΗ. είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό πιστεύω το θέμα που έθιξες, τώρα που το ξανασκέφτομαι, για να συζητηθεί στο συγκεκριμένο νήμα, για διάφορους λόγους.

Για τα περί πρωκτικής διείσδησης να πω μόνο πως κατανοώ γιατί έχει ξεσηκώσει τόσες αντιδράσεις. Όταν πρωτομπήκε το θέμα, επειδή δεν ήταν κάτι που με αφορούσε προσωπικά, έγραψα αρχικά τις απόψεις μου βασει του γενικότερου αξιακού μου πλαισίου και μετά σκέφτηκα πως θα ένιωθα, αν ούσα στην αρχή, μου ζητούσε κάτι τέτοιο και η 1η μου σκέψη ήταν, πως χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να μπω καν σ αυτή την θέση.

Θυμάμαι όταν ήμουν στην 1η μου νιότη καπου εκεί στα 20+ είχα χρησιμοποιήσει δονητή με τον τότε εραστή μου, χάρηκα πολυ το ότι μπορούσα να προσφέρω αυτή την απόλαυση (αν και ήμουν βανιλλα τότε) αλλα όταν η διέγερση πέρασε και ξύπνησε η λογοκρισία που κουβαλούσα μες το κεφαλι μου, ένιωσα περίεργα και διέλυσα την σχέση.

Πριν μερικά χρόνια αλληλεπιδρούσα με κάποιον που στην 2η κιολας συζήτηση, άρχισε να μιλά για στραπον και όταν δεν είδε από την πλευρά μου κάποιο ιδιαίτερο σοκ, πήρε θάρρος κι απ΄κει και πέρα ΚΑΘΕ συζήτηση επικεντρώθηκε στο στραπον. Εκεί την έκανα με ελαφριά γιατί έκρινα πως ήταν το μόνο που τον ενδιέφερε και η Κ/υ ηταν απλα ο τρόπος που είχε βρει για να ντύσει την επιθυμία του. Καλή ωρα όπως το παράπλευρο νήμα της Μορτισιας που αναρωτιέται αν υπάρχουν Κ ή απλά ντύνονται Κ για να πηδήξουν.

Χάρη σ αυτό το νήμα όμως και τις αντιδράσεις που προκάλεσε και την πληθωρα διαφορετικων αποψεων που ακουστηκαν, έκανα μια επαναξιολόγηση αναφορικά με το κατά πόσο μπορώ να το δω υπό διαφορετική σκοπιά και κατορθώσω να ξεπεράσω την αυθόρμητη αντίδραση που γεννιέται, επειδή έτσι έμαθα να σκέφτομαι, ούσα μέλος μιας κοινωνίας που ορίζει ως υποτακτική πράξη πέρα από ομοφυλοφιλική, την πρωκτική δυείσδηση και τότε μπόρεσα να το δω ακριβώς ως ακόμα μια υπηρεσία που καλείται η υ να προσφέρει στα πλαίσια της σχέσης.

Είχα μια απολαυστική συζήτηση τις προάλλες με μια αδελφή σκλάβα και όσο μιλούσαμε για τις εκλογικεύσεις και τους τρόπους που μπορούμε να αλλάξουμε οπτική, πάνω σε θέματα που μας γεννούν αντιστάσεις, αντιδράσεις και γενικότερα εσωτερικές συγκρούσεις, μου πέρασε η σκέψη, πως όσες σκλάβες γνωρίζω που άντεξαν στον χρόνο, ήταν ακριβώς αυτές με δυνατή ικανότητα εκλογίκευσης -συνήθως με βοήθεια από τον Κ- χάρη στην οποία ξεπερνιέται η εσωτερική δυσφορία που δημιουργείται λόγω των συγκρούσεων.

Θα κλείσω αφήνοντας 3 τοποθετήσεις που εκφράζουν τους λόγους που υπερασπίστηκα την μία έναντι της άλλης άποψης στο συγκεκριμένο θέμα και για τα υπολοιπα, θα βρω το κατάλληλο νήμα ή θ ανοίξω ένα καινούριο.

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

8. Poihths

Poihths Regular Member

Φύγε το αρσενικό σου λιοντάρι βρυχάται δίχως ανάσα

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αααα;

10. n0mad

n0mad Dirty Forty

Το στραπονάριμσα οκ, πες το περιέργεια. Αν κατουρήσει μετά καθιστός μη σου μπούνε ψύλλοι στ' αυτιά, είστε ήδη φιλενάδες.

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Που να βγει κάποιος έξω με την δικιά του και τολμήσει να παραγγείλει perrier, ή να πάρει κανά κοκτέιλ με ομπρελίτσες.
    Εκεί έχει πια κλείσει το χειρουργείο γι' αλλαγή φύλου. Που να είναι παρθένος ο πρωκτός του ή όχι.
    Η βρώση του strap θα τον καθαιρέσει απ' τον "θρόνο" του Εφέντη ( ή/και θα τον κάνει λιγότερο άνδρα ) ?
    Αυτά είναι πια τελείως passè, άλλες είναι οι ενδείξεις ( τις έγραψα στην πρώτη γραμμή χαχα )  

Υ.Γ.

Μια "εκσκαφή" τον μήνα σ' αυτό το νήμα χρειάζεται. Να είναι καλά όποιος/α το ανέσυρε και αυτή την φορά.
    Διαβάζοντας κάποιος την πλειονότητα των παρεμβάσεων, χτίζει κοιλιακούς χωρίς να κουνηθεί απ' την καρέκλα του... 

Last edited: 8 Ιουνίου 2016
  12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ευχαριστώ.
    Καλά είμαι (θαρρώ), οντέ 'ρθουν και οι διακοπές θα είμαι ακόμα καλύτερα