Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος deluxe, στις 9 Μαϊου 2011.

Tags:
  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Και για να είμαστε πάντοτε και στη μόδα: public masturbator trench coat

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Καλα,ειστε απιστευτοι και οι δυο AlexKat & deluxe!!!! 
    Εχω να γελασω ετσι πολυ καιρο! 
    Και καλα ο μικρος, υπεθεσε οτι επειδη το bdsm προσφερει ελευθερια  ....ηθων,λογου και πραξεων,εγραψε αυθορμητα αυτο που σκεφτοταν. 
    Αλλα εσυ καλε μου, 50 ετων ανθρωπος   να τον σιγονταρεις....φανταζομαι   τι εκανες στα 25 σου....ΘΕΟΣ!!!!   
     
  3. vautrin

    vautrin Contributor

    Αποκλειστικό: Οδός Μηλιώνη, σήμερα το πρωί...



     
     
  4. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Αρχικά, respect @ elfcat.

    @deluxe
    Η δημόσια έκθεση, προκειμένου να μην είναι παράνομη και να μη θίγει κόσμο ο οποίος δεν επιθυμεί να εκτεθεί στο βίτσιο σου, μπορεί να γίνει σε ειδικό χώρο και χρόνο, ώστε να παίρνεις τη "δόση" σου. Υποθέτω ότι κάποια καταστήματα ειδικού ενδιαφέροντος θα μπορούσαν να σε αξιοποιήσουν καταλλήλως, ώστε να μην καταλήξεις σε κανένα κελί {φυλακής ή ψυχιατρείου, δεν ξέρω τί είναι χειρότερο}. Στην τελική, κάνε ένα πάρτι σπίτι σου και κάλεσε κόσμο που θέλει να σε βλέπει έτσι.

    Εάν νομίζεις ότι είσαι ασφαλής με τα όσα κάνεις στα διόδια απατάσαι: κάποιος/α υπάλληλος θα σημειώσει αριθμό κυκλοφορίας για να κάνει αναφορά στην ΕΛΑΣ. Είναι θέμα χρόνου.

    Επίσης, προτείνω να το συζητήσεις με κάποιον ψυχίατρο και να ζητήσεις βοήθεια. Όχι επειδή κινδυνεύουν οι άλλοι: επειδή κινδυνεύεις εσύ ο ίδιος {σωματική ακεραιότητα και όχι μόνο} και μάλλον έχεις άγνοια κινδύνου.
     
  5. Storm

    Storm Regular Member

    Έχουμε να κάνουμε με κλασική περίπτωση επιδειξιομανίας.

    Η διαταραχή αυτή χαρακτηρίζεται από την εμπρόθετη έκθεση των γεννητικών οργάνων σε ακατάλληλες συνθήκες και σε άγνωστα ανυποψίαστα άτομα. Ο επιδειξιομανής επιλέγει συνήθως δημόσια μέρη όπως πάρκα, καταστήματα, κινηματογράφους, εκκλησίες, λεωφορεία, αν και κάποιοι επιλέγουν μέρη και τρόπους που μπορεί να εμποδίσουν την διαφυγή τους, κάτι που αυξάνει την σεξουαλική διέγερση. Στύση, αυνανισμός, εκσπερμάτιση μπορούν να είναι παρόντα κατά την έκθεση, ή αργότερα, καθώς το άτομο ανακαλεί το επεισόδιο. Ο αποδέκτης της επιδεικτικής συμπεριφοράς είναι συνήθως έφηβα κορίτσια ή νέες γυναίκες, αλλά μπορεί να είναι και παιδιά. Η επιδειξιομανία διαφοροποιείται από τον γυμνισμό και την επαγγελματική επίδειξη: εδώ υπάρχει απώλεια του ελέγχου της συμπεριφοράς και επίδειξη σε ανυποψίαστα και μη συναινούντα άτομα.

    Το άτομο απολαμβάνει την ικανοποίηση της πράξης του από την έκφραση έκπληξης, αηδίας, φόβου ή ευχαρίστησης στο πρόσωπο της γυναίκας. Σε αντίθετη περίπτωση (αδιαφορία
    ή περιφρόνηση) ο δράστης δεν απολαμβάνει σεξουαλική ικανοποίηση. Κάποιοι επιδειξιομανείς φαντασιώνουν ότι η αποδέκτης διεγείρεται από το θέαμα ή επιδιώκει σεξουαλική επαφή.
    Εντούτοις, για ένα ποσοστό των επιδειξιομανών, η ικανοποίηση έγκειται στην ανακούφιση από την εσωτερική πίεση.

    Η επιδειξιομανία είναι η συχνότερη αιτία συλλήψεων ανάμεσα στα σεξουαλικά αδικήματα στις Η.Π.Α., τον Καναδά και την Ευρώπη. Αν και τις περισσότερες φορές οι δράστες δεν είναι επικίνδυνοι, αναφέρονται και περιπτώσεις επιθετικής συμπεριφοράς παράλληλα με την έκθεση. Επιπλέον, τίθεται πάντα το θέμα της συννοσηρότητας της επιδειξιομανίας με κάποια άλλη
    επικίνδυνη παραφιλία. Ήδη σε παλιότερες έρευνες επισημαίνεται ότι για τους επιδειξιομανείς που επιλέγουν παιδιά οι πιθανότητες για παιδοφιλία και αιμομιξία είναι αυξημένες. Ο μύθος του ακίνδυνου επιδειξιομανή φαίνεται να καταρρίπτεται αν λάβει κανείς υπόψη του μελέτες που αναφέρουν βιασμό ή απόπειρα στο 10% και άλλα σεξουαλικά αδικήματα στο 20% των επιδειξιομανών.

    Η πλειοψηφία των επιδειξιομανών έχει διάγνωση τουλάχιστον άλλης μίας παραφιλίας (συχνά περισσότερες από τρεις). Συχνότερα αναφερόμενες παραφιλίες παράλληλα με την επιδειξιομανία είναι η παιδοφιλία, η ηδονοβλεψία, η εφαψιομανία, ο βιασμός. Κατά κανόνα, ο δράστης είναι ετεροφυλόφιλος άνδρας ο οποίος ξεκινάει την εκθετική συμπεριφορά από τα μέσα της εφηβείας μέχρι τα 25 χρόνια με συχνά επεισόδια και τείνει να μειώνει την δραστηριότητα του με την ηλικία.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Έτσι όπως εξελίσσεται το νήμα, δεν χρειάζεται καν να πω ότι αυτοί που μου έδειξαν το πέος τους στο δρόμο, από τότε που ήμουν λίγων χρονών την πρώτη φορά και μέχρι τα τριάντα μου περίπου, γιατί σε ώριμες γυναίκες δεν νομίζω να το δείχνουν - τις φοβούνται μάλλον - μου φάνηκαν οι πιο αθώοι, οι λιγότερο επιθετικοί άντρες που υπήρχαν. Αυτοί εκτίθενται εκείνη την ώρα και το νιώθουν καλά, κάποιοι από αυτούς τρέμουν ολόκληροι!

    Και είχαν ωραίο πέος όλες τις φορές, δεν ξέρει ο θεός που τα δίνει τα ωραία απαυτά, και σε τέτοια χαϊβάνια έπρεπε;  
     
  7. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    @deluxe,
    Αν,κανα χιλιομετρο πριν φτασεις στα διοδια,αρχιζεις να τον παιζεις κιολας και οταν φτασεις κατεβεις ετσι οπως εισαι για να σπρωξεις τη μπαρα να περασεις εις ενδειξιν διαμαρτυριας,μιλαμε θα γινεις συμβολο.
    Να προσεξεις επισης λιγο και το θεμα της φυλακης.Διοτι αν τυχον ο,τι φας ειναι χωρις αναστολη μεχρι την εφεση,αναλογα με το ευαγες ιδρυμα που θα σε φιλοξενησει(η ανθρωπογεωγραφια τους ποικιλει)και επειδη οι ποινικοι(με οπισθοδρομικες αντιληψεις περι ηθικης και παντα καυλωμενοι ενεκα η στερησις) παντα μαθαινουν γιατι εισαι μεσα,υπαρχει το ενδεχομενο,μια και εισαι νεος και ομορφοπαιδο, να βιωσεις το μη συναινετικο bdsm,ως πουστης υπηρεσιας.
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    ...δηλώνοντας ταυτοχρόνως, 'δεν πληρώνω, δεν πληρώνω" 
     
  9. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Και ομως,εσταξε ενα δακρυ 
     
  10. DRKN

    DRKN Regular Member

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    καλα εσυ ακομα διοδια πληρωνεις;;; χαχαχα

    ναι ειναι προβλημα και αν τυχει και το κανεις μπροστα στην γυναικα μου ή σε ανηλικο θα εχεις πραγματικο προβλημα..
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Θελω να τον βγαζω εξω! Εχω προβλημα;

    Εγώ που δεν έχω στο μυαλό μου συνέχεια στο μουνί μου και ιδέα δεν είχα πως όλες οι υπόλοιπες γυναίκες μοιράζονταν τέτοιο μυστικό σε ποιο γιατρό να πάω άραγε να με κάνει σαν όλες?  


    Επί του θέματος.
    Στο μυαλό μου τα πράγματα είναι απλά.
    Αν κάποιος μου έκανε επίδειξη, το πιθανότερο να απολάμβανα το θέαμα, αν υπήρχε κάτι άξιο απόλαυσης μπροστά μου, αλλιώς απλά θα συνέχιζα το δρόμο μου. Ως ενήλικας έχω την ικανότητα να επιλέξω.
    Αν κάποιος έκανε επίδειξη στις κόρες μου, ή μπροστά σε άλλα ανήλικα, θα έκανε πολύ καιρό να ξανακατουρήσει χωρίς φρικτούς πόνους, πόσο μάλλον να καυλώσει.
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor