Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελω την αποψη σας για τις γυναικες οδηγους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος urolagnos, στις 12 Νοεμβρίου 2007.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Γυναικες οδηγοι ...... ΧΑ .... το μεγαλο νεο του πλανητη

    Εχεις κούρσα και σωφάρεις
    κι όπου θέλεις ρεμιζάρεις
    εγινες και σωφερίνα
    κι όπως πας σε λίγα χρόνια
    θα φορέσεις παντελόνια
    Βαλεντίνα Βαλεντίνα

    και ομως ... πισω απο το τιμονι , μας γοητευουν , ειναι εντυπωσιακες , ανεξαρτητες , δειχνουν να χρειαζονται λιγοτερα απο τους αντρες ... "δε σε εχω αναγκη για την φυγη μου , για την ψυχαγωγια μου , για την καθημερινη μου μετακινηση" ... Ο καθε αντρας πρεπει να παραδεχτει οτι βαθια μεσα του αυτο το μυνημα παιρνει ... και ελκυεται απο τις λιγοτερες υποχρεωσεις του προς εκεινη ...
    Η γυναικα οδηγος ειναι τελειως διαφορετικη απο τον αντρα .... Ας μην ξεχναμε οτι εκεινες κρινουν τον ιδιο τους τον εαυτο συνεχεια και μαλιστα αυστηρα ... κατι που δεν κανουμε εμεις (μια και εχουμε εκεινες να το κανουν για μας..) ... αυτο τις οδηγει σε μια οδηγικη συμπεριφορα του στυλ "δεν μπορω να εχω συνηγορο μου ουτε τις ικανοτητες μου ουτε την προβλεψη μου ουτε την κατανοηση της πραγματικοτητας των δρομων .. παρα μονος μου συνηγορος ο νομος (ΚΟΚ) "
    Τις θεωρω υπευθυνες για πολλα μποτιλιαρισματα , ατυχηματα και μικροζημιες κυριως σε μανουβρες που απαιτουν μια ελαχιστη δεξιοτεχνια ή και αντιληψης του χωρου ..
    Τελος τα χανουν κυριολεκτικα σε στιγμες που απαιτουν την ληψη ταχυτατων αποφασεων και αμεσων ενεργειων ....
    Φυσικα υπαρχουν και ταλεντα που γοητευουν με τις ικανοτητες τους .... συνηθως ειναι πολυ ομορφες και κανουν καταχρηση αλκοολ ή χρηση ουσιων .. τις περισσοτερες φορες ειναι γκομενες καποιου μπραβου   .. σπανια θα τις δεις μερα .. συνηθως νυχτα ή απογευμα στα παρκινγκ γυρω απο τα Hondos (ή των Notos για τις ποιο treddy) ....

    Αχ Βαλεντίνα αχ βρε τσαχπίνα
    μόρτικα κομμένα τα μαλλιά σου
    σαν αγοροκόριτσο η μηλιά σου
    εχεις κούρσα και σωφάρεις
    κι όπου θέλεις ρεμιζάρεις
    εγινες και σωφερίνα
    κι όποως πας σε λίγα χρόνια
    θα φορέσεις παντελόνια
    Βαλεντίνα Βαλεντίνα

    Αχ Βαλεντίνα αχ βρε τσαχπίνα
    είσαι μια μποέμισσα σπουδαία
    κάνεις την πιο όμορφη παρέα
    στα μπουζούκια σαν πηγαίνεις
    και χασάπικο χορεύεις
    ξετρελλαίνεις την Αθήνα
    κι όλοι οι μάγκες σ' αγαπούνε
    και παντού σε συζητούνε
    Βαλεντίνα Βαλεντίνα
     
  2. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Θελω την αποψη σας για τις γυναικες οδηγους

    * διασκεδάζει με τον ανεξάντλητο φαλλοκρατισμό μερικών
     
  3. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Θελω την αποψη σας για τις γυναικες οδηγους

    καλα τα λες female
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Θελω την αποψη σας για τις γυναικες οδηγους

    ηηηηηηηη ..... απα πα πα παααα .... φαλλοκρατες εδω μεσα ? ... τωρα ... δειξε μου εναν να τον συμμορφωσω ... σαν δεν ντρεπονται να βαδιζουν με τους φαλους ανα χειρας ... πες εναν μονο που εχεις στον νου σου ... πες ...  
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Το μεγαλυτερο κουσουρι τους ειναι οτι συνηθως πηγαινουν αριστερα με 50... αγνοωντας τα απεγνωσμενα σινιαλα η κορναρισματα πισω τους για να πανε δεξια...

    Το δευτερο μεγαλυτερο κουσουρι τους ειναι οτι διπλοπαρκαρουν οπου βρουν και χανονται κατοπιν κανα διωρο-τριωρο στα μαγαζια...

    Ειναι ομως γεγονος οτι τα μεγαλυτερα "εγκληματα" στην ασφαλτο γινονται απο αντρες.
    Ειτε απο πιτσιρικαδες

    Το μεγαλυτερο κουσουρι των γυναικων ειναι οτι συνηθως πηγαινουν αριστερα με 50... αγνοωντας τα απεγνωσμενα σινιαλα η κορναρισματα πισω τους για να πανε δεξια...

    Το δευτερο μεγαλυτερο κουσουρι τους ειναι οτι διπλοπαρκαρουν οπου βρουν και χανονται κατοπιν κανα διωρο-τριωρο στα μαγαζια...

    Ειναι ομως γεγονος οτι τα μεγαλυτερα "εγκληματα" στην ασφαλτο γινονται απο αντρες.
    Ειτε απο πιτσιρικαδες που θεωρουν οτι το τιμονι ειναι προεκταση της πουτσας τους ,αναιδεις,χωρις καμμια οδηγικη παιδεια,που τρεχουν σαν παλαβοι,πολλακις πιωμενοι,χωρις να τηρουν αποστασεις,ελισσομενοι νομιζοντας οτι βρισκονται σε κονσολα play station,ζητωντας και τα ρεστα απο τους υπολοιπους,ειτε απο κατι παππουδεςπου κι'αυτοι ειναι αμετακινητοι οπαδοι της αριστερας,(λωριδας),στριβουν χωρις φλας,ξεχνανε ν'αναψουν φωτα ,γενικως αρνουνται να συνειδητοποιησουν οτι καποτε ερχεται και η ωρα της οδηγικης συνταξης, ειτε ,τελος απλως απο...ταξιτζηδες!!!
     
    Last edited: 13 Νοεμβρίου 2007
  6. Elysium

    Elysium Contributor

      

    [YT]jFbrvZqL2O4[/YT]
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    το ανεκδοτο της ημερας!!!!!!!!!!(αντε να αναψουν λιγο τα αιματα 
     
  8. johnny

    johnny Regular Member

    Απάντηση: Θελω την αποψη σας για τις γυναικες οδηγους

    παντως απορω μερικες φορες,ανθρωποι ειναι κ αυτες.γιατι να μην οδηγουν εξισου καλα σαν τους ανδρες?σιγα σιγα ανεβαινουν κ σε 1000αρες μηχανες....... πως το βλεπετε?
     
  9. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελω την αποψη σας για τις γυναικες οδηγους


    δε βαδίζουν με το φαλλό ανά χείρας... αντ' αυτού κρατάνε το τιμόνι και οδηγάνε



    ΥΓ. για την αποκατάσταση της αλήθειας, οι άντρες οδηγοί προκαλούν περισσότερα ατυχήματα από τις γυναίκες γιατί στατιστικά, είναι περισσότεροι σαν οδηγοί και περισσότερες ώρες στο δρόμο... είναι παραπλανητικό αυτό το αποτέλεσμα της έρευνας
     
  10. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Αραγε αποποιουνται τις ευθυνες τους (και οχι των ευθυνων τους) οι ανδρες ή οι γυναικες?
    Σε παραπεμπω στο γνωστο κειμενο του Ν. Δημου
    "'Aντρας σημαίνει ένοχος. Για όλα.
    Ενοχοι όταν σας αγκαλιάζουμε (σας πνίγουμε). Όταν δεν σας αγκαλιάζουμε (αδιαφορούμε). Όταν αφήνουμε τη μαμά μας (εγώ που έδωσα τη ζωή μου για σένα!). Όταν δεν την αφήνουμε (μα επιτέλους, άντρας είσαι εσύ . Όταν σας παντρευόμαστε (σου έδωσα τα καλύτερά μου χρόνια!) κι όταν - οϊμέ! - δεν σας παντρευόμαστε (το αυτό, πιο δραματικά). Όταν σας πηδάμε (με πλάνεψες, με ζάλισες, με παρέσυρες!) κι όταν δεν σας πηδάμε (κατάλαβα - δεν μπορείς!). Όταν είμαστε ευγενείς (τοιούτος είναι  κι όταν δεν είμαστε (τι αγροίκος!). Κι αλίμονο αν στην ευγενή πράξη της συνουσίας δε δεήσει να σας επισκεφθεί ο οργασμός. Ένοχοι εμείς και για αυτό. Αποκλειστικά. (Δεν τα καταφέρνεις, χρυσέ μου!).
    Η ενοχή μας αγκαλιάζει τα πάντα: φταίμε για τον πληθωρισμό, για τους πολέμους, για την ενεργειακή κρίση - ακόμα και για τον καιρό."

    Για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους επειδη διαβαζω καθε μορφης ασυναρτησια και αυθαιρετη-ατεκμηριωτη αποψη.
    Ειναι αλλο πραγμα η ικανοτητα στην οδηγηση και αλλο πραγμα η τηρηση των κανονων οδηγησης.
    Οι γυναικες διαθετουν μειωμενη ικανοτητα οδηγησης και αυτο δεν ειναι θεμα αποψης. Η επιστημη της βιολογιας αναφερει οτι ο γυναικειος εγκεφαλος δυσκολευεται πολυ περισσοτερο απο τον ανδρικο στο να προσαρμοστει σε αγνωστο χωρο. Υπαρχει σχετικη μελετη και ειναι στη διαθεση σας, του University of Warwick. Αυτος αλλωστε ειναι ο λογος που η γυναικα δυσκολευεται περισσοτερο στο παρκαρισμα.Τελεια και παυλα! Δεν θα γινει το ασπρο μαυρο!
    Επιπλεον, η γυναικα θεωρει πως οπως της φερονται σαν φυσικο προσωπο (να την αφηνουν να μπαινει πρωτη κλπ), ετσι πρεπει να της φερονται και ως οδηγο. Δυστυχως για αυτες ομως και πολυ περισσοτερο δυστυχως για εμας, τα αυτοκινητα δεν εχουν φυλο. Αποδειξη: εξαιρετικα σπανια μια γυναικα οδηγος που εχει προτεραιοτητα θα την παραχωρησει.
    Οσο για την τηρηση των κανονων οδηγησης συμφωνω οτι οι ανδρες τους παραβιαζουν σε μεγαλυτερο βαθμο. Αρκετες φορες βεβαια το κανουν για να εντυπωσιασουν μια γυναικα. Ειναι αυτη η ανδρικη βλακωδης νοοτροπια που λεει πως οσο πιο καφρος γινεται καποιος, τοσο πιο αρεστος γινεται στις γυναικες. Δεν ειναι λιγες παντως οι γυναικες που εντυπωσιαζονται απο τους καφρους, δινοντας τους επιπλεον τροφη για νεα καφριλικια.
    Τελος την τελευταια δεκαετια, η αλλη μαλακισμενη γυναικεια αντιληψη που λεει πως "αφου κανει ο ανδρας μαλακια, θα κανω κι εγω" εχει οδηγησει τις γυναικες να κανουν πανω κατω τα ιδια.
    Τελευταια παρατηρειται το φαινομενο να μην βριζουν και να μην κανουν χειρονομιες τοσο πολυ οι ανδρες οδηγοι αλλα οι γυναικες. Φυσικα αμα κατεβεις κατω εκει θυμουνται και επικαλουνται τη...γυναικεια τους φυση που τοσο ξεχνανε οταν βριζουν και χειρονομουν.
    Ο καθενας και η καθεμια μπορει να με αποκαλεσει φαλλοκρατη, ρατσιστη και ολες αυτες τις αρλουμπες που λεει καποιος/α οταν δεν μπορει να απαντησει επι της ουσιας.
     
    Last edited: 13 Νοεμβρίου 2007
  11. Emma

    Emma Contributor

    1ον Διόρθωσα το γραμματικό μου λάθος. "Συγγνώμη" που λόγω της έλλειψης επαφής μου με τα Ελληνικά, εδώ και 10 χρόνια, τα έχω ψιλοξεχάσει.

    2ον Καλό θα ήταν να μη γενικεύεις ούτε να στηρίζεσαι σε μεμονομένες έρευνες για να αποδείξεις αυτό που υποστηρίζεις.
    Έχω μάθει να οδηγώ στο εξωτερικό και, πίστεψε με, είμαι πολύ πιο ικανή οδηγός από όσο θα ήθελες να παραδεχτείς ότι "μπορεί μια γυναίκα να είναι". Ειδικά το parking είναι η ειδικότητα μου  

    Συμφωνώ με αυτά που ειπώθηκαν πιο πάνω, ότι δηλαδή αυτοί που προκαλούν ατυχήματα κ.τ.λ. είναι συνήθως ηλικιωμένοι ή νέοι οδηγοί καθώς και αυτοί που είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

    Το να κρίνεις κάποιον άλλο άνθρωπο για τον αν είναι καλός ή κακός σε κάτι βάσει του φύλου του είναι, αν μη τί άλλο, στενόμυαλο.
     
  12. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    1ον Δεν ειναι γραμματικο λαθος αλλα συντακτικο. Φυσικα αποδεχομαι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια το κανει λαθος κι ετσι δεν κατηγορω κανεναν
    2ον Δεν εχω λογους να αμφιβαλλω οτι εισαι ικανοτατη οδηγος. Ωστοσο δεν αναφερομαι σε μεμονωμενα ατομα αλλα στα κυρια και συνηθη χαρακτηριστικα του καθε φυλου. Αν δηλαδη πω, πως οι γυναικες μπορουν και στολιζουν καλυτερα ενα σπιτι (γεγονος που ισχυει αδιαμφησβητητως) σημαινει πως ειμαι στενομυαλος κλπ?
    Μερικοι ανδρες μπορει να ειναι εξισου ικανοι στην διακοσμηση ενος σπιτιου, οπως εσυ εισαι ικανοτατη στην οδηγηση αλλα αυτο δεν αναιρει τον γενικο κανονα.
    Ανακεφαλαιωνοντας, το να κρινεις ενα ατομο βασει φυλου ειναι στενομυαλο. Το να κρινεις ομως μια ομαδα, οπως ενα φυλο ή μια φυλη βασει γενικων χαρακτηριστικων που τα διεπουν και να κατηγορεισαι ως στενομυαλος, ειναι μαλλον στενομυαλο.