Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελω την αποψη σας για τις γυναικες οδηγους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος urolagnos, στις 12 Νοεμβρίου 2007.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Φυσικά "απλά τυχαίνει" να (κατά)κρίνεις το αντίθετο φύλο απ' αυτό που είσαι... (και να σε χαλάει που χαρακτηρίζεσαι στενόμυαλος γι' αυτό).
     
  2. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Προεβλεψα οτι οι πιο πολλοι θα αρκεστουν σε χαρακτηρισμους οπως ρατσιστης, φαλλοκρατης και μας προεκυψε το στενομυαλος.
    Πρεπει να μαθεις να κρινεις τις αποψεις καποιου και οχι αυτον που τις εκφραζει. ΟΚ εγω ειμαι στενομυαλος, βλακας, ανεγκεφαλος κλπ αλλα αν θες απαντησε επι της ουσιας και ασε τι ειμαι εγω.
    Προφανως δεν καταλαβες τι σου απηντησα, ειδαλλως δεν εξηγειται το επιχειρημα περι "τυχης" που σαφως και δεν αποτελει επιχειρημα. Ειτε με βολευει εμενα λογω φυλου ειτε οχι, λεω ή δεν λεω κατι που ισχυει? Αν ναι αποδεξου το, ειδαλλως αντικρουσε αυτα που λεω με επιχειρηματα
     
  3. Emma

    Emma Contributor

    Απάντησα σε προηγούμενο ποστ για το αν συμφωνώ μαζί σου ή όχι.
    Ας τα ξαναπώ όμως.
    ΟΧΙ δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με το φύλο το αν είσαι καλός οδηγός, μάγειρας, διακοσμητής, χορευτής κ.τ.λ.
    Έχει να κάνει καθαρά (κατά τη γνώμη μου) με το άτομο.
    Όσον αφορά τους οδηγούς, μιας και αυτό είναι το θέμα μας, πιστεύω ότι και στα δύο φύλα υπάρχουν καλοί και κακοί. Δεν πιστεύω ότι υπερισχύει κάποιο φύλο (π.χ. οι άντρες) λόγω "γονιδίων" και λοιπών γελοίων δικαιολογιών. Να δεχτώ ότι υπάρχουν ανατομικές διαφορές, ναι. Αλλά στο θέμα οδήγηση... προς θεού! Κάτι που μαθαίνεις είναι.

    Υ.Γ. Το δικό σου επιχείρημα ποιό ακριβώς είναι; Η μεμονομένη "έρευνα" που ανέφερες ή η άποψη που επικρατεί για το θέμα από τους άντρες;  
     
  4. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ αναφερεις αποψη(επαναλαμβανεις τη λεξη πιστευω και μιλας για τον εαυτο σου αν εισαι καλη οδηγος κλπ) ενω εγω αναφερω ειτε επιχειρηματα με βαση τη λογικη ειτε επιστημονικες μελετες. Δε νομιζω να ειναι επιχειρηματα το τι πιστευεις.
    Με τη δικη σου τη λογικη βεβαια επειδη εκτος απο την οδηγηση μαθαινεται και η μουσικη ολοι μπορουμε να γινουμε εξισου καλοι μουσικοι ή ομοιως καλοι μαθηματικοι, ζωγραφοι, αθλητες κλπ.
    Η εμφυτη κλιση και το ταλεντο ειτε ανα ατομο ειτε ανα ομαδα δεν λεει τιποτα?
    Οι τσιγγανοι εχουν εμφυτη τη μουσικοτητα μεσα τους σαν λαος, οι νεγροι ενω εχουν φοβερα σωματικα προσοντα και επικρατουν στο στιβο, εντουτοις δεν γινεται το ιδιο στην κολυμβηση.
    Ενα λυκοσκυλο ειναι καταλληλο για φυλαξη αλλα ενα κυνηγοσκυλο ειναι καταλληλο για να κυνηγαει πουλια. Εξισου τις ιδιες δυνατοτητες εχουν σε καθε τομεα?
    Απειρα παραδειγματα μπορω να αναφερω για φυλες, υποφυλες, ομαδες, φυλα κλπ. αλλα γεγονος ειναι ενα. Η καθε ομαδα (ειτε φυλη ειναι αυτη ειτε φυλο ειτε οτιδηποτε που μας διαφοροποιει) δεν εχει τις ιδιες δυνατοτητες και τις ιδιες κλισεις.
     
  5. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    μολις ειδα τον τιτλο αυτου του τοπικ... αυτο σκεφτηκα ακριβως κ να που βρηκα πως τελικα... με προλαβανε!!!    

    Πάντως ότι κ να λεμε... κακοήηηθιες πως εμεις οι γυναικες ημαστε δημοσιος κινδυνος (αντρικες υπερβολες οπως παντα.. μα γιατι να πρεπει να παντα εμεις για φταιμε για ολα τα κακα του κοσμου;;;;;;;;   )
     
  6. εχοντας δει πως οδηγουν στο εξωτερικο και πως εδω στην Ελλαδα,εχω να πω κατι που ισχυει και για αντρες και για γυναικες.

    Δυστυχως οι Ελληνες και οι Ελληνιδες δεν ξερουν οτι δεν ξερουν να οδηγουν.Και μεσα σε αυτους βεβαια ειμαι και εγω για να μην νομισετε οτι κανω τον εξυπνο
     
  7. Emma

    Emma Contributor

    Και βάσει όλων αυτών οι άντρες έχουν κλίση για καλύτερη οδήγηση; Ε, sorry αλλά όσο και να το θες, δεν πείθεις (εμένα τουλάχιστον). Άλλο να μιλάς για εξαιρέσεις που έχουν ταλέντο σε κάτι κι άλλο να προσπαθείς να μας πείσεις ότι όλοι οι άντρες είναι καλύτεροι στην οδήγηση βάσει γενετικής.

    Υ.Γ. Για τους άντρες πιστεύεις ότι είστε σε όλα ανώτεροι/καλύτεροι ή το περιορίζεις μόνο στην οδήγηση;  
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    πειτε, πειτε κι αλλα !!!!!!

    Να ξερατε ομως ποσο μας διασκεδαζουν να σας βλεπουμε να βγαζετε ψιλοκακιουλες και τη βαθυτερη σας αναγκη να μας μειωσετε (πλακιτσα δηθεν)και μαλιστα σ ενα θεμα τοσο ανοητο οπως ειναι η οδηγηση.

    συνεχιστε να χωριζετε τους ανθρωπους σε κατηγοριες σε φυλες και υπο φυλες αφου σας κανει καλο και σας κανει εσας να νιωθετε οι κυριαρχοι του συμπαντος.. εμεις γελαμε κι εσεις εκνευριζεστε  
     
  9. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Δεν εχω κανενα σκοπο να σε πεισω, απλως παραθετω ερευνες-μελετες και λογικα επιχειρηματα. Δεν μιλησα σαφως για εξαιρεσεις (ολα τα λυκοσκυλα ειναι καλοι φυλακες...που ειναι η εξαιρεση???...οι τσιγγανοι εχουν εφεση στη μουσικη κλπ κλπ). Μιλησα για την σημερινη πραγματικοτητα με μη προσωποποιημενα παραδειγματα για να μη βλαπτεται η γενικοτητα π.χ. το οτι οι γυναικες απαιτουν ευγενεια στο δρομο, οπως απαιτουν στην προσωπικη τους ζωη ή οτι δεν παραχωρουν σχεδον ποτε προτεραιοτητα, ειναι γεγονοτα που δεν σηκωνουν αμφισβητηση.
    Μαλλον δεν διαβαζεις αυτα που γραφω. Εγω δεν σου ανεφερα αλλους τομεις που υπερτερουν οι γυναικες?? Εκαστος εφ'ω εταχθη ελεγαν οι αρχαιοι...
    Ας κανω οτι δεν ειδα την ερωτηση σου γιατι οδηγεις την συζητησε σε επικινδυνους ατραπους.

    Δεν χωρισα εγω κανεναν σε φυλες και σε υποφυλες, σε φυλα αρσενικα και θηλυκα...η φυση το εκανε ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Τωρα αν γελας με οσα εκανε η φυση ειναι δικαιωμα σου. Υπαρχουν ανδρες-γυναικες, λευκοι-κιτρινοι-μαυροι κλπ. Εγω εκανα αυτον τον διαχωρισμο???

    Παραθετω και αλλα στοιχεια:
    Στατιστικη που εγινε στην Αυστραλια και δημοσιευτηκε στο news.com.au, βασισμενη σε τηλεφωινκη ερευνα 2384 οδηγων (ανδρων και γυναικων) και δημοσιευτηκε στις 01/05/2007
    Ο Cheetham Consulting Group psychologist John Cheetham ανεφερε πως
    "Ο γυναικειος εγκεφαλος δεν ειναι τοσο καλος σε χωρικους συσχετισμους, ετσι δεν πρεπει να μας εκπλησσει το γεγονος οτι χτυπανε σε σταθερα αντικειμενα πολυ συχνοτερα απ'οσο οι ανδρες"
    Επισης για ενα επιχειρημα που ανεφερθη, πως η οδηγηση ειναι κατι που μαθαινεται, την απαντηση την δινει ο Dr Nick Neave of the University of Northumbria λεγοντας πως " Πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι, η οδηγηση δεν ειναι κατι που εξαρταται απο μια και μοναδικη ικανοτητα. Ειναι συναρτηση πολλων πραγματων και κυριως του εγκεφαλου". Ο ιδιος καθηγητης επισης αναφερει "Οι ανδρες φαινεται οτι εχουν καλυτερες ικανοτητες στην αναγνωριση χωρου ενω οι γυναικες καλυτερες ικανοτητες στον λογο και στα συναισθηματα".
    Ο μεγαλος ερευνητης Stephen Holland αναφερει
    "Το δεξι μερος του εγκεφαλου ειναι συνηθως αφιερωμενο στην οπτικη-χωρικη αισθηση που ειναι σημαντικη για την ανευρεση τροφης σε καθε ζωο και για τους ανθρωπους σημαντικη στον χειρισμο εξοπλισμου, στον σχεδιασμο γεφυρων, στην επισκευη αυτοκινητων και στο χτισιμο οικιων. Αντιθετως το αριστερο τμημα του εγκεφαλου σχετιζεται με ηχους, τη γλωσσα και τη γραμματικη. Κατα μεσο ορο οι ανδρες τεινουν να ειναι καλυτεροι οδηγοι και οι γυναικες καλυτεροι ομιλητες. Αμφοτεροι ομως ειναι ισοι σε αξια"
    Τελος μεγαλη ερευνα που εγινε στη σχολη Ιατρικης και Δημοσιας Υγιειας του πανεπιστημιου John Hopkins, αναφερει πως "οι αμερικανιδες γυναικες εμπλεκονται σε 5.7 ατυχηματα ανα 1 εκ μιλια ενω οι ανδρες σε 5.1. Λαμβανοντας υπ'οψιν πως οι ανδρες οδηγουν κατα μεσο ορο 74% περισσοτερο απο τις γυναικες, η διαφορα αυτη αυξανεται πολυ περισσοτερο"
     
    Last edited: 14 Νοεμβρίου 2007
  10. Kits

    Kits Contributor

    σε λιγο θα βαλουν οι γυναικες νημα :''ποιοι μαγειρευουν πιο καλα οι αντρες ή οι γυναικες??''
     
  11. Emma

    Emma Contributor

    Διαβάζω μια χαρά αυτά που λες, άλλο αν μου φαίνονται σαν απελπισμένες προσπάθειες να μας πείσεις για το... απίστευτο.
    Ανέφερες ότι υπερτερούν οι γυναίκες αλλού... πού; Στη διακόσμηση; Αυτό κι αν είναι φαλλοκρατικό! Δηλαδή οι γυναίκες είναι "καλές" μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι ε;
    Αν ίσχυαν αυτά που λες (αποδεδειγμένα πέραν πάσης αμφιβολίας και όχι απλές αναφορές από "έρευνα" κάποιου πανεπιστημίου ή "στατιστική" σε κάποιο μέρος του πλανήτη) τότε: 1ον δεν θα επιτρεπόταν στις γυναίκες να οδηγάνε (μιας και κατ'εσέ είναι "δημόσιοι κίνδυνοι") ή τουλάχιστον θα υπήρχαν ειδικοί όροι για τις γυναίκες (π.χ. τροποποιημένα αυτοκίνητα, διαφορετικές ερωτήσεις στις εξετάσεις για το δίπλωμα, ξεχωριστοί νόμοι κ.τ.λ.) και 2ον μιας και έχει γίνει το θαύμα και μας "επιτρέπουν" να οδηγούμε, αν μη τί άλλο, οι ασφαλιστικές εταιρίες λες να μην είχαν "μυριστεί" αυτή τη πηγή χρήματος και να χρησιμοποιούσαν όλες αυτές τις "αποδείξεις και επιχειρήματα" που εσύ παραθέτεις έτσι ώστε να μας παίρνουν και τα στρινγκάκια μας σε ασφάλιστρα; Δεν ξέρω τί παίζει στην Ελλάδα, εδώ που είμαι εγώ πάντως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που υπάρχουν ειδικές ασφαλιστικές εταιρίες για γυναίκες μόνο (πιο φτηνές), το οποίο "ίσως" είναι μια ένδειξη για το ποιοί είναι πιό καλοί οδηγοί, μιας και είμαι σίγουρη πως κανείς έξυπνος επιχειρηματίας δεν θα έπαιρνε ρίσκο στο να χάσει χρήματα ιδρύοντας (και διατηρώντας) τέτοιες εταιρίες  
    Όσο για το Υ.Γ. μου στο προηγούμενο ποστ, δεν χρειάζεται να "οδηγήσω" εγώ σε επικύνδινους ατραπους. Το έκανες εσύ μια χαρά. Εγώ απλά ακολουθώ και προσπαθώ να σε φέρω στον ίσιο δρόμο (not really, αλλά κουβέντα να γίνεται   )
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    εεεε μα ... ναι ... και επιτελους πρωτοτυπιστε σε κατι ... κατευθειαν να ξεπεταξουμε ενα "φαλλοκρατικο" να δωσουμε εμφαση .... 
    ενα και ενα κανουν δυο ... οι αντρες εχουν πολυ ταχυτερη αντιληψη και αντιδραση απο τις γυναικες ... η οδηγηση ειναι ενα απο αυτα που απαιτει γρηγορες αποφασεις ...
    απο την αλλη οι γυναικες κανουν ακριβεστερη αναλυση υπολογιζοντας και την παραμικρη λεπτομερια .. αυτο απαιτει ανεση χρονου ... ετσι πχ η καθαριοτητα της γυναικας ειναι απειρα ανωτερη απο την καθαριοτητα του αντρα ....
    εκαστος στο ειδος του ....
    και γιατι ειναι κακο να ειστε καλες σε οτι εχει να κανει με το σπιτι ? ... μεσα στο σπιτι ζουμε ενα μεγαλο μερος της ζωης μας ...
    σημερα ανεβηκα στο πεζοδρομιο με το παπι γιατι ειχα καρφωθει στο βρακακι αυτηνης με το σκουτερ που περιμενε στην απεναντι διασταυρωση ...
    αποδεικνυοντας οτι παρα τις απιθανες προκλησεις που κληθηκα να αντιμετωπισω μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου α) δεν τρακαρα β) δεν χτυπησα γ) δεν προκαλεσα υλικες ζημειες δ) προλαβα να αντλησωω σημαντικες πληροφοριες για την ζωη μου στις οποιες συμπεριλαμβανεται ο εντοπισμος μιας διαγωνιας χρυσης αλυσιδας πανω στο βαθυ κοκκινο βρακακι της .... ..το ορκιζομαι πως αν δεν ηταν η αλυσιδα δεν θα ειχα ανεβει ποτε στο πεζοδρομιο ....