Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελω την αποψη σας για τις γυναικες οδηγους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος urolagnos, στις 12 Νοεμβρίου 2007.

  1. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Μαλλον δεν διαβαζεις οσα γραφω...μονο τη διακοσμηση ανεφερα εγω και οι ερευνες που παρεθεσα? Δεν μιλανε για καλυτερη ρητορικη ικανοτητα, για καλυτερη αντιληψη των ηχων, για μεγαλυτερη κλιση στις γλωσσες και στη γραμματικη κλπ κλπ?
    Τωρα αν δε δεχεσαι τις τοσες ερευνες που παρεθεσα ειναι δικαιωμα σου...ου με πεισεις καν με πεισεις ελεγαν οι προγονοι μας. Στο κατω κατω εγω παρεθεσα τοσες ερευνες και τοσες μελετες, εσυ τι παρεθεσες? Τη γνωμη σου?
    Εκτιμω βεβαια την προθεση σου να με φερεις στον ισιο δρομο αλλα ο δρομος μου ισως να σου φαινεται τεθλασμενος, οχι γιατι ειναι τεθλασμενος στα αληθεια, αλλα γιατι μαλλον εσυ στραβα αρμενιζεις κατα τη γνωστη παροιμια.
    Περαν οτι αρχισαν παλι οι χαρακτηρισμοι (φαλλοκρατης κλπ), δεν μπορω να καταλαβω γιατι το να ειναι καποιος/α καλος/η για το σπιτι ειναι υποτιμητικο. Προφανως μια γυναικα συγχρονη, απελευθερωμενη κλπ δεν πρεπει να ασχολειται με το σπιτι για να ειναι τρεντυ ε?
    Αν καταλαβες οτι τα συμπερασματα των δικων μου και των ερευνων ειναι να απαγορευτει στις γυναικες να οδηγουν, λυπαμαι αλλα δεν καταλαβες τιποτα.
    Ειναι σα να απαγορευουμε να χορευει σε οποιον δεν εχει κλιση στον χορο και να απαγορευουμε να ζωγραφιζουν σε οσους δεν εχουν ταλεντο στη ζωγραφικη.
    Οσο για τις εταιρειες (ασφαλιστικες ή μη) να εισαι σιγουρη πως γνωριζουν την πραγματικοτητα αλλα το κοστος τους θα ειναι πολυ υψηλοτερο αν φανε ενα γυναικειο (και οχι μονο) εμπαργκο, σε περιπτωση που χαρακτηριστουν ρατσιστικες και φαλλοκρατικες.
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Για τελευταία φορά, μια χαρά διαβάζω τί γράφεις. Το ότι επιλέγω να μην εστιάζομαι εκεί που θες εσύ να εστιαστώ, εσύ γιατί δεν θες να το δεχτείς;

    Σιγά μη καθήσω να ψάξω να βρω έρευνες και στατιστικές για να αποδείξω κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο στο καθένα μας! Αφού δεν θες να το (παρα)δεχτείς (απ' όσο φαίνεται), το θεό τον ίδιο να σου φέρω να στο πει, πάλι κάτι θα βρεις να πεις, οπότε ναι, αν δεν σου κάνει η άποψή μου (πράγμα το οποίο ζητάει ο τίτλος του νήματος), μείνε με την επιβεβαίωση που σου προσφέρουν οι "μελέτες" στην προσχηματισμένη γνώμη σου επί του θέματος (μιας και δεν νομίζω ότι σχημάτισες αυτή τη γνώμη αφού διάβασες όλες αυτές τις μελέτες). Θα ήμουν ίσως πιο "δεκτική" σε όσα είχες να πεις, αν υπήρχε έστω η παραμικρή ένδειξη ότι είσαι αντικειμενικός (αν π.χ. είχες συμπεριλλάβει και τις "έρευνες" που δεν σε βολεύουν - και μη μου πεις ότι δεν υπάρχουν   )

    Φυσικά... αρμενίζει στραβά όποιος δεν συμφωνεί με σένα  

    Δηλαδή εσύ πώς ακριβώς θα ονόμαζες τον εαυτό σου στο συγκεκριμένο θέμα; Αντικειμενικό; Δεν νομίζω.  
    Όσο για το θέμα απαγόρευση, η ζωγραφική και ο χορός δεν αποτελούν δημόσιο κίνδυνο. Το να πιάνεις ένα τιμόνι όμως και να αμολιέσαι στους δρόμους κάπου προς τα εκεί τείνει, ειδικά αν όπως ανέφερες δεν "είσαι φτιαγμένος" για να το κάνεις.

    Γιατί άραγε; Ίσως επειδή ακριβώς αυτό θα είναι; Αν δεν θέλαν να χαρακτηριστούν έτσι θα μπορούσαν απλά να πετάξουν στα μούτρα οποιουδήποτε τους χαρακτήριζε έτσι τις 3434545 έρευνες, 43325554 μελέτες και 45546546 στατιστικές που αποδυκνείουν και στηρίζουν την όποια τους απόφαση, όπως κάνουν και για όλα τα άλλα θέματα για τα οποία απαιτούν υψηλότερα ασφάλιστρα.

    Και επειδή βαρέθηκα, θα συμφωνήσω στο να διαφωνώ μαζί σου επί του θέματος (γιατί δεν βλέπω να βγαίνει άκρη) και θα σε αφήσω να έχεις τη τελευταία λέξη, έτσι ώστε να έχεις όντως κάτι για να αισθάνεσαι καλύτερα, μιας και το ότι "είσαι άντρας = είσαι ανώτερος/καλύτερος" είναι από άλλο παραμύθι.
     
  3. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Τι να δεχτω? Οτι παραποιεις τα λεγομενα μου? Οταν λες "Δηλαδή οι γυναίκες είναι "καλές" μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι ε;" ενω εχω αναφερει ενα σωρο αλλα πραγματα εσυ το λες "εστιαση"? Εγω το λεω οτι ειτε δεν διαβαζεις αυτα που γραφω ειτε ενσυνειδητα παραχαρασσεις αυτα που γραφω. Προτιμω την πρωτη, ως πιο ανωδυνη εκδοχη.



    Ειμαι προθυμος να διαβασω και να δεχτω τις ερευνες που βολευουν εσενα. Αλλα ξεχασα...εσυ βαριεσαι να ψαχνεις να βρεις ερευνες και στατιστικες. Η αληθεια ειναι αληθεια...τωρα αν εισαι δεκτικη εσυ στην αληθεια κι αν ειμαι εγω αντικειμενικος (που ποτε δεν τεκμηριωσες γιατι δεν ειμαι) αυτο δεν βλαπτει την αληθεια...βλαπτει εσενα κι εμενα

    Αραπαδες και μαρουλια...βαλε γραμματα χασαπη

    Δεν μπορω να κριθω ως αντικειμενικος ή μη. Δεν μετεφερα δικες που αποψεις. Ειδες ποτε να λεω "πιστευω..." ή κατι συναφες? Εσυ λες την αποψη σου και κρινεσαι αν εισαι αντικειμενικη ή οχι.
    Δημοσιο κινδυνο αποτελει και η γκομενα που βγαινει εξω μισοξεβρακωτη. Τι να κανουμε? Να της απαγορεψουμε να κυκλοφορει. Μερικα πραγματα να ανεχομαστε...χαριν της ισοτητας

    Ζωντανο παραδειγμα εισαι εσυ, που σου πεταω στα μουτρα τις ερευνες και λες οτι δεν τις δεχεσαι και επιπλέον με χαρακτηριζεις μη αντικειμενικο και φαλλοκρατη. Τι σε κανει να πιστευεις οτι εσυ και οι υπολοιπες γυναικες θα τις δεχτουν αν τους τις πεταξουν στα μουτρα οι εταιρειες?

    Αυτες οι ειρωνειες δεν σου αρμοζουν...λυπαμαι. Πρεπει επισης να μαθεις πως αυτος που αισθανεται ανωτερος συνηθως αφηνει τον αλλον να εχει την τελευταια λεξη ως ενδειξη ανωτεροτητας. Σου επιστρεφω λοιπον πισω την ειρωνεια σου μετα πασης σπουδης.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ααα καλααααααα ........       ..... Demoness vs Stylianos  
     
  5. Eri

    Eri

    Ουφ κ βαριομουν...επιτελους λιγη δραση.....
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    αναψυκτικα .. σαμαλι.... ποπ κορν....

    παρε παρε κοσμε!!!


    * παρακολουθηση διαμαχης χωρις να μασουλας κατι δεν λεει..
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    και φανταζεσαι λεει να τρακαρουν στον δρομο και να πεσει ο ενας πανω στον αλλο ??? ...  
     
  8. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Μη φατε...θα σφαξω γλαρο