Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θερμαντική αγωγή όρχεων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 11 Ιανουαρίου 2010.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Θερμαντική αγωγή όρχεων

Ευτυχως Παναγιτσα μου που δεν ειμαι πια κουταβι...
    you can't teach an old dog new tricks δε λενε; 

2. Durcet

Durcet In Loving Memory

Απορία ηλιθίου: πώς προκύπτει πως η εφαρμογή της συγκεκριμένης πρακτικής θα έχει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα πάνω στη συμπεριφορά του σκλάβου; Αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο πως ένας σκλάβος θα αντιδράσει κατ' ανάγκη με τον τρόπο που περιγράφει το κείμενο (υπακοή, υποταγή κλπ); Η αντίδραση κάποιου πάνω σε μία συγκεκριμένη πρακτική, πόσο μάλλον σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, μπορεί να είναι κάτι το βέβαιο και να περιγράφεται ως θέσφατο σε τέτοιου είδους manual;

3. Ηλίας

Ηλίας Guest

Έχω μία απορία. Η ζέστη στο συγκεκριμένο σημείο γεννάει καθόλου θαλπωρή; Αν ναι γιατί;

Η θαλπωρή μπορεί να οδηγήσει σε μία αποχαύνωση; Αυτή έχει σχέση με την υπακοή;

Και τέλος, ένα καυτό μπάνιο και μούλιασμα σε καυτό νερό στη μπανιέρα(να το αντέχει ίσα ίσα το δέρμα), έχει τα ίδια αποτελέσματα, ιδίως αν γίνεται συχνά και περιοδικά;

Τι μία απορία, πέντε τελικά ήταν  

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Δεν έχω ιδέα αν λειτουργεί η φάση και πώς λειτουργεί. Μου αρέσει όμως πολύ ο τρόπος που σκέφτεται ο τύπος.

1. Επιθυμεί την χρήση του άλλου, και όχι το καλό του.
    2. Εξισώνει το καλό του άλλου με την πλήρη υποταγή του ως σκλάβου που παρέχει υπηρεσίες.
    3. Προσέχει να μην βλάψει τον άλλον, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά για να συνεχίσει να έχει κουτάβι.
    4. Είναι διατεθειμένος να αφιερώσει τον χρόνο και την ενέργεια που απαιτείται, για να απολαύσει τα αποτελέσματα της μεθόδου του.
    5. Έχει σκεφτεί μεθοδικά την κάθε λεπτομέρεια, και έχει οργανώσει τη φάση, με σχεδόν ψυχρό τρόπο.
    6. Φροντίζει τις ανάγκες του σκλάβου του, εξαλείφοντάς τις ως το βαθμό που κρίνει επιθυμητό ο ίδιος.

Γιατί πιστεύετε ότι το M/s στα καθ' ημάς είναι διαφορετικό;

5. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ω Θεέ μου... Εγώ πάντως, για καλό και για κακό, όσο το διάβαζα είχα το χέρι μου επάνω τους... Τουλάχιστον το χειρότερο σενάριο εγκαύματος στο χέρι είναι μία ελαφρά παραμόρφωση...   

6. Kyrios_Sadistis

Kyrios_Sadistis New Member

Η παρατεταμένη έκθεση των όρχεων σε υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να οδηγήσει στην χαμηλή περιεκτικότητα σπερματοζωαρίων στο σπέρμα ή στην χειρότερη στην στύρωση.

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Επιστημονικά αποδεδειγμενο ;

8. Kyrios_Sadistis

Kyrios_Sadistis New Member

Μέσα από την ανθρώπινη ανατομία. Γιαυτό οι όρχεις κρέμονται έξω απο το σώμα, για να διατηρείται η θερμοκρασία τους σε χαμηλά επίπεδα.

9. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Κάπως έτσι είναι, βρήκα σχετικό άρθρο.

Oι υψηλές θερμοκρασίες: Oι υψηλές θερμοκρασίες είναι από τους πιο σημαντικούς εχθρός της ανδρικής γονιμότητας. Oι όρχεις, για να λειτουργήσουν, βρίσκονται σε θερμοκρασία χαμηλότερη από αυτήν του σώματος. Η φύση, λοιπόν, έχει προνοήσει να τους προστατέψει, περικλείοντάς τους στο όσχεο, το οποίο είναι από τις λίγες περιοχές του δέρματος που δεν καλύπτεται με λίπος γιατί δεν πρέπει να λειτουργεί θερμομονωτικά - αντίθετα, πρέπει να έρχεται σε επαφή με τη δροσιά του περιβάλλοντος, προκειμένου το... εργοστάσιο παραγωγής σπερματοζωαρίων να «δουλεύει» καλά. O σύγχρονος όμως τρόπος ζωής συχνά τους... εκθέτει σε υψηλές θερμοκρασίες. Όπως και η ενδυμασία, ιδιαίτερα των νεοτέρων. Παράδειγμα, τα στενά παντελόνια και τα σλιπάκια, που υπερθερμαίνουν τα γεννητικά όργανα καθώς φέρνουν τους όρχεις κοντά στους μηρούς αυξάνοντας έτσι τη θερμοκρασία τους και προκαλώντας μείωση της κινητικότητας του σπέρματος.

Last edited: 13 Μαρτίου 2016
  10. Επικίνδυνα πράγματα..

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Παρακινδυνευμένο θα έλεγα.

12. brenda

brenda FU very much

Εγώ το λέω και μαλακώδες πάντως...